samo tiG.O.D. wrote:blanko racun???
nikakav problem samo reci cifru koju zelis i sve je sredjeno...ako imas neku firmu specificnu ciji pecat zelis da vidis na racunu samo cire ima cika G.O.D. pecata na izvoz![]()
![]()
dok te ne zaskoce
eee moja stella treba se zapakovat na brzinu...bus veceras polazi a tek jedan kUfer spakovalastella_sa wrote:stani ba mirci! mi te ne ostavismo umornumIRCerka wrote:akcijasi su dobili mail sa izvjestajem, ako se zalomila necija adresa a nije akcijas, halalite, premorena sam.
toliko od mene.
sayonara.priznaj gdje si bila? sta si radila?
![]()
jah,sta joj bi za trenstella_sa wrote:stani ba mirci! mi te ne ostavismo umornumIRCerka wrote:akcijasi su dobili mail sa izvjestajem, ako se zalomila necija adresa a nije akcijas, halalite, premorena sam.
toliko od mene.
sayonara.priznaj gdje si bila? sta si radila?
![]()
isla sam okolnim putevima do kuce da me ne bi neko upratio s parama...pare su u sefu...a aj hocu da budem aMonimna....muha_sa wrote:halal ti bilo.mIRCerka wrote:akcijasi su dobili mail sa izvjestajem, ako se zalomila necija adresa a nije akcijas, halalite, premorena sam.
toliko od mene.
sayonara.sayonara
a jel' i on presao preko praga?mIRCerka wrote:isla sam okolnim putevima do kuce da me ne bi neko upratio s parama...pare su u sefu...a aj hocu da budem aMonimna....muha_sa wrote:halal ti bilo.mIRCerka wrote:akcijasi su dobili mail sa izvjestajem, ako se zalomila necija adresa a nije akcijas, halalite, premorena sam.
toliko od mene.
sayonara.sayonara
a medo me je donio do kucnog praga....
bubim vas i laku noc
Nemoj kontra smjerom--drotovi kebajumIRCerka wrote:isla sam okolnim putevima do kuce da me ne bi neko upratio s parama...pare su u sefu...a aj hocu da budem aMonimna....muha_sa wrote:halal ti bilo.mIRCerka wrote:akcijasi su dobili mail sa izvjestajem, ako se zalomila necija adresa a nije akcijas, halalite, premorena sam.
toliko od mene.
sayonara.sayonara
bubim vas i laku noc
muha_sa wrote:Nemoj kontra smjerom--drotovi kebajumIRCerka wrote:isla sam okolnim putevima do kuce da me ne bi neko upratio s parama...pare su u sefu...a aj hocu da budem aMonimna....muha_sa wrote: halal ti bilo.sayonara
bubim vas i laku noc
do 6/15 smo stajali tamo i mrznuli se i onda otisli u Piramida kafic....zmijaIzmaj wrote:moj prijatelj dejvi ja smo dosli na dogovreno mjesto i nismo nikog nasli
ma zenski mu mob pa ga bilo sramota da se javizmijaIzmaj wrote:mi smo bili u 18.13...a nisam poslala sms jer nemam brojeve...imam samo bigusov, a on je ignoriso sve moje pozive, jer sam preko njega mogla dobiti mircerkin...ah da, trazili smo vas i po okolnim kaficima![]()
stella_sa wrote:ma zenski mu mob pa ga bilo sramota da se javizmijaIzmaj wrote:mi smo bili u 18.13...a nisam poslala sms jer nemam brojeve...imam samo bigusov, a on je ignoriso sve moje pozive, jer sam preko njega mogla dobiti mircerkin...ah da, trazili smo vas i po okolnim kaficima![]()
biti ce obavjestenje o slijedecem sastanku, ako te ne mrzi , citanje trebalo bi se desiti vrlo uskoro jer zakljucno sa 22 ili 23 decembrom trebali bi okoncati akciju u svakom slucaju prati postove i saznaces mjesto i dan sastanka,Kimur wrote:ee ja da se i ja malo ukljucim vidim da ste ste ovo dobro organizovali i svaka cast sto barem neko nesto konkretno radi
uspjedoh procitat postove na prvim stranicama aal mi mrsko sve citati pa bih zamolio da mi kazete na koji nacin mogu donirat lovu
haj zivjeli
prizma bona nebila...PRIZMAmIRCerka wrote:od sada, nadalje i ubuduce...sastanci u PIRAMIDA kaficu pored Katedrale.
Uputa za zene: izmedju Escobara i Terranove
jos jednom, hvala svima na odzivu, hvala konobaru Dudi sto nas je trpio i udovoljio zelji da se smanji muzika.