Premier Liga BiH 2006/2007

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Salko sto je u vodu skako

Post by Salko sto je u vodu skako »

PITARKA_SA wrote:bode li se ko ovdje jointima? :lol: :lol: :lol:
bode se moja bivsa zena kad donese striko od njenog sadasnjeg muza marihuane iz capljine....sto pitas????
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

Salko sto je u vodu skako wrote:
bode se moja bivsa zena kad donese striko od njenog sadasnjeg muza marihuane iz capljine....sto pitas????
:shock: :shock: :shock:
zabrinjavas me,opasno :lol: :lol:

PITARKA_SA wrote:
Salko sto je u vodu skako wrote:
:shock: :shock: :shock:
zabrinjavas me,opasno :lol: :lol:
zasto te ja zabrinjavam???
mene zabrinjava moja bivsa zena...imam sa njom i tvoje djece...
van Basten

Post by van Basten »

rutinska pobjeda... odlika velikih ekipa (velikih za uslove okruženja da se razumijemo) jeste da pobjeđuje i kada igrom ne briljira... svaka dalja rasprava je uzaludna :D
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

Post by hrasno38 »

Kao sto sam ccestitao Pitarima na cistoj pobjedi protiv moga Zelje isto tako veceras mogu reci da je ono sramotna pobjeda nad Velezom u reziji brata naseg Ilje Dominkovica. Mozda i jeste bio penal onaj sa rukom ali nad Durom ne da nije bio nego se za ono u Evropi dobija minimalno zuti karton a zove se cisto simuliranje. Kod drugog gola su tri igraca Sarajeva bila u nedozvoljenoj poziciji, ajde da je jedan, nego tri pa opet nista. Necu reci da je Sarajevo kupilo utakmicu jer imaju dovoljno kvaliteta da dobiju Veleza ali ono sudjenje je bilo ratni zlocin.
Navijaci = sramota. Prvi na tabeli, odlicne igre, pobjeda na derbiju a na Sjeveru jedva 2 hiljade ako je bilo i toliko. Toliko je skoro bilo i Rodjenih koji su se puno vise culi na TV prenosu.

hrasno38 wrote:Kao sto sam ccestitao Pitarima na cistoj pobjedi protiv moga Zelje isto tako veceras mogu reci da je ono sramotna pobjeda nad Velezom u reziji brata naseg Ilje Dominkovica. Mozda i jeste bio penal onaj sa rukom ali nad Durom ne da nije bio nego se za ono u Evropi dobija minimalno zuti karton a zove se cisto simuliranje. Kod drugog gola su tri igraca Sarajeva bila u nedozvoljenoj poziciji, ajde da je jedan, nego tri pa opet nista. Necu reci da je Sarajevo kupilo utakmicu jer imaju dovoljno kvaliteta da dobiju Veleza ali ono sudjenje je bilo ratni zlocin.
Navijaci = sramota. Prvi na tabeli, odlicne igre, pobjeda na derbiju a na Sjeveru jedva 2 hiljade ako je bilo i toliko. Toliko je skoro bilo i Rodjenih koji su se puno vise culi na TV prenosu.
niko se nemoze sa rodjenima nadvikivati...jesul pjevali onu cudna jada od mo grada????
Krigla_Sa

Post by Krigla_Sa »

hrasno38 wrote:Kao sto sam ccestitao Pitarima na cistoj pobjedi protiv moga Zelje isto tako veceras mogu reci da je ono sramotna pobjeda nad Velezom u reziji brata naseg Ilje Dominkovica. Mozda i jeste bio penal onaj sa rukom ali nad Durom ne da nije bio nego se za ono u Evropi dobija minimalno zuti karton a zove se cisto simuliranje. Kod drugog gola su tri igraca Sarajeva bila u nedozvoljenoj poziciji, ajde da je jedan, nego tri pa opet nista. Necu reci da je Sarajevo kupilo utakmicu jer imaju dovoljno kvaliteta da dobiju Veleza ali ono sudjenje je bilo ratni zlocin.
Vidi ih sto su se sad upalili.kad su nama svirani presmijesni penali ,penali koje su sudije znale dosuditi a kamera ih uhvatila kako gledaju u tom trenutku na skroz drugu stranu (protiv zrinsjkog) onda se niste javljali i pricali kako je sarajevo nezasluzeno izgubilo,vec ste nam se svi smijali.
Sjecam se da su vasim forumom kruzili komentari kako smo toliko jadni da nam sudije nekaznjeno i to mogu raditi.

A vjerujem i da si "realan" sto se tice navijanja,kad smo vam guzove derali igrom pricali ste da centra nismo presli i zasto bi vas onda zaozbiljno bilo ko shvatao kada vi govorite kako smo navijali i igrali.
Ja priznajem da odavno goru igru sarajeva nisam gledao ali boze moj,sta je tu je,bitno je da smo pobijedili.
Godinama smo znali biti najbolji igrom i najefikasniji sto se golove tice a titule nigdje.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

Post by hrasno38 »

Krigla_Sa wrote:
Vidi ih sto su se sad upalili.kad su nama svirani presmijesni penali ,penali koje su sudije znale dosuditi a kamera ih uhvatila kako gledaju u tom trenutku na skroz drugu stranu (protiv zrinsjkog) onda se niste javljali i pricali kako je sarajevo nezasluzeno izgubilo,vec ste nam se svi smijali.
Sjecam se da su vasim forumom kruzili komentari kako smo toliko jadni da nam sudije nekaznjeno i to mogu raditi.

A vjerujem i da si "realan" sto se tice navijanja,kad smo vam guzove derali igrom pricali ste da centra nismo presli i zasto bi vas onda zaozbiljno bilo ko shvatao kada vi govorite kako smo navijali i igrali.
Ja priznajem da odavno goru igru sarajeva nisam gledao ali boze moj,sta je tu je,bitno je da smo pobijedili.
Godinama smo znali biti najbolji igrom i najefikasniji sto se golove tice a titule nigdje.
Tipicna Pitarska objektivnost! Sta drugo reci. Najmanje je bitno da je Sarajevo ekipa kojoj se u zadnje dvije godine sudi najvise penala od kojih masu mora da komentarise M.Peljto. Ja se nesto ne sjecam kad ste nam vi guzove derali ako ne racunas pod deranjem guzova recimo zadnju utakmicu kada ste presli dva puta centar i iz jedne jedine prilke dali zasluzeno gol i zasluzeno pobjedili. To nije deranje guzova nego samo pobjeda. Ali dobro tesko je se boriti protiv te vase "objektivnosti".
Krigla_Sa

Post by Krigla_Sa »

Nama se sudi najvise penala?? Daj statistiku u zadnje dvije godine.
Da su stvari onakve kako ih vi plasirate ima li bi bar 3 poslijeratne titule.Igraca smo kvalitetnih uvijek imali,sa tom sudijskom pomoci sto je vi spominjete harali bi ovom jadnom ligom.

Kad smo kod prelazenja centra i pobjede pogledaj koliko ste vi puta u finalu play off-a presli centar,odakle je huric skidao loptu glavom,odakle je begic pogadzao stative i koliko su vas vile nosale,od 60 minute ste se valjali,grceve dobijali od naseg tempa pa ste opet titulu osvojili.
Al' nebitno,mi po vama kupujemo sudije,nama se steli prvenstvo a paralelno se sve radi protiv zelje i na tome da ispadne.
Kad izgubite uvijek ste ili nesretno izgubili ,sudija vas pokrao,doktor vam prodao utakmicu....
Last edited by Krigla_Sa on 22/10/2006 01:39, edited 1 time in total.
DUREX

Post by DUREX »

Boze sacuvaj ko se sve javlja na ovaj forum i pise o navijacima....:)

Ovo me potsjeti na prosli derbi i "poderali smo pitare u navijanju"...a tek hvalospjevi na themaniacs.org....cirkus... :)
Pa jel ljudima ovdje zaista treba crtati neke stvari (postavljati im slike,za sta zaista rijetko imam zivaca) pa da jednom u zivotu nesto objektivno napisu ?! :)
Ja ne znam ko je ossvajao titule ,a imao na skoro svakoj tekmi(na grbavici pod obavezno) barem po jedan penal?! :)

Evo par slika Sjevera(Sjevera koji je,inace,bojkotovan od svih vaznijih podgrupa Hordi Zla,zna se vec zasto....i to vec duze vrijeme)

Inace na Kosev danas nekih 6-7 hiljada navijaca,od toga nekih 300-400 Red Armija:

Image

Image

Image

Image

Image

I slika Red Army-a na Juznoj tribini:

Image

A vama je bolje da mislie kakvo cete sutra gostovanje napraviti u Mostaru,nego sto laprdate o nama i jedete se od zavisti...
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Jel ovo rece budala "jedva dvije hiljade na sjeveru" i ostade ziv.
Znas sta, nesta ja sad kontam, pa jebo te kad smo mi prije par godina bili jedno kolo zadnji na tabeli, ovi moji manijaci skupljali tabele iz raznih novina, ja bolan nisam smjeo izaci iz kuce, ofirno mi bilo. Sad zeljo 10 (deset) kola se vrti oko zadnjeg mjesta, zvijezda ih iz jeb.nog Gradacca razvali i oni se opet k.rce. Mislim, hajmo se mi svi sloziti da ova liga jeste (da ne opsujem), ali vi ste i u toj lig(z)i zadnji jadovi. Poklopite se usima djeco slijedecih par godina, ovo je BORDO era.

NIJEDNE
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

P.S. Ako sam dobro vidjeo cak su i rodjeni u jednom momentu pjevali:
za sampione drzave cijele, ZA BORDO BIJELE ZA BORDO BIJELE
Respect

GandalfSivi wrote:P.S. Ako sam dobro vidjeo cak su i rodjeni u jednom momentu pjevali:
za sampione drzave cijele, ZA BORDO BIJELE ZA BORDO BIJELE
Respect
rodjeni su provocirali radi nepostojeceg penala....i puno neceg nepostojeceg...
karanana

Post by karanana »

uuuuuuuuuuuu aaaaaaaaaaaa, ubi ubi ultrasa.

ponesite crne vrece, niko ziv se vratit nece, dodjite ultrasiii, dodjite ultrasiiii.
mostarac

Post by mostarac »

Ovako se igra dogovrena utakmica :lol:

jes da mi je drago sto iduce kolo susjedi idu na 7 bodova zaostatka, ali za ono danas i Velez i Sarajevo bi ja kaznio sa po 6 bodova pa nek se puse. Ono vise nije bilo smjesno nego zalosno gledati. Penal koji je jedino vidio sudija Velezovi igraici nisu se ni trudili da komentarisu, a da ne govorim o golu iz offside-a dubokog ko Tihi okean. A i jedni i drugi su igrali ko preko neke stvari jer su znali da su se dogovorili. Meni je ovo zalosno, makar i sam konkurent bio svinjski. Velez je mogao danas igrati puno bolje to je sigurno, za Sarajevo ne znam, a vjerovatno i Sarajevo, ali jednostavno su se nagodili sto je zalosno.
A sudija - hm. razbojnik s pistaljkom.
lindjo

Post by lindjo »

....
Last edited by lindjo on 22/10/2006 02:50, edited 1 time in total.
lindjo

Post by lindjo »

van Basten wrote:rutinska pobjeda... odlika velikih ekipa (velikih za uslove okruženja da se razumijemo) jeste da pobjeđuje i kada igrom ne briljira...
takodjer njihova odlika (velikih ekipa :shock: ()je i da imaju sudije poda se :oops:

bio sam na tekmi,s par kitara :D ..i mogu reci da je osim presmjesnog penala,velez pokraden za 2 nepostojeca ofsajda,gdje bi sarajevo vjerovatno primilo gol...no da do toga ne dodje ...pobrinuo se labud iz orasja...cijena ? :? -prava sitnica :oops:
dzabe sjever,prvi na tabeli,i opet skoro pola sjevera zjapi prazno,o istoku da ne govorim...zalosno za prvaka :shock: :(

svakako hvale vrijedna je i vasa uprava..thumbup:
koja je naumila rasprodat dzabera sve sto se da utusit 8-) ...gubitak mackica je neprocjenjiv :wink: ..

jos kad prodaju vuleta i maksumica na zimu ili ljeto 8) ,definitivno se stvara tim dometa za 1 pretkolo l.p. :roll: :D ..narafno...ako dopuzate do titule :zzzz: ...al'....na krilima ilje labuda sve je moguce :-)

forza zeljo :zzzz: ...landzu na vrbu :oops: :x ...sutra napadamo fenjer :oops: :)
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Jadovi nijedni, jesam li ja rekao...
NIJEDNE

Nadjite navijaca Vrbanjuse pa se njima k.rcite
lindjo

Post by lindjo »

ne rise...vrbanjusa je vasa filijala :oops: ...

istina boli :(
Ali_G

Post by Ali_G »

Hahahhahaha, ne znam sta se obazitere na komentare ovih, ne znam kojim imenom da ih nazovem. Protresite novine poslije bajrama, mozda ispadne sta.
I da vam otkrijem malu tajnu; i u Mostaru smo s Velezom vec dogovorili, tako da ne serete sljedece godine.
lindjo

Post by lindjo »

mostarac wrote:Ovako se igra dogovrena utakmica :lol:

jes da mi je drago sto iduce kolo susjedi idu na 7 bodova zaostatka, ali za ono danas i Velez i Sarajevo bi ja kaznio sa po 6 bodova pa nek se puse. Ono vise nije bilo smjesno nego zalosno gledati. Penal koji je jedino vidio sudija Velezovi igraici nisu se ni trudili da komentarisu, a da ne govorim o golu iz offside-a dubokog ko Tihi okean. A i jedni i drugi su igrali ko preko neke stvari jer su znali da su se dogovorili. Meni je ovo zalosno, makar i sam konkurent bio svinjski. Velez je mogao danas igrati puno bolje to je sigurno, za Sarajevo ne znam, a vjerovatno i Sarajevo, ali jednostavno su se nagodili sto je zalosno.
A sudija - hm. razbojnik s pistaljkom.
sudija je bio namah u spaliru potlje penala...utakmica jeste dogovorena...ali sa sudijom
lindjo

Post by lindjo »

Ali_G wrote:
I da vam otkrijem malu tajnu; i u Mostaru smo s Velezom vec dogovorili, tako da ne serete sljedece godine.
e jesi me prosvjetlio u p.m....nisam znao za taj haber :roll: :D

nego...razvucite ovaj bajramluk..sljeduje vas jope visegodisnji post...stedite za casna iftara :oops:

(apelujem na dobre ljude da mi prikljuce adsl,ovo je patnja s ucitavanjem :( , 46kbps)
Ali_G

Post by Ali_G »

Sine dragi u kojem si ti mraku tebe niko ne moze prosvijetliti. Bajramluk cemo dati sudiji za derbi, sta ces kad drugacije ne mozemo. Komplexi su cudo :lol:
pitt

Post by pitt »

Nek ti klub plati, kad dobiju sadaku od merhameta i karitasa :D
lindjo

Post by lindjo »

mrsh obojica :oops: ...

sreca pa je alaim udjelio vitrovace na vakat :)
Post Reply