LGBT+ parada - 2023.
-
Zoooka
#851 Re: LGBT+ parada - 2023.
Lafo vam smeta sto ce blokirati grad, a nije vam smetalo kad se Baketova raspala kcerka udavala i kad su ceste bile blokirane. Lafo vam smeta kao vi negdje izlazite, a realnost je da zivota nemate
- qlface
#852 Re: LGBT+ parada - 2023.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/pedeset ... /230624024
"Sve počinje s romantičnim i lijepim šetnjama, a kasnije se pretvara u nešto drugo. Oni dolaze po našu djecu, a ja sam tu da zaštitim našu i vašu djecu, djecu ovog grada i države BiH. Aludiram na period od 5-10 godina šta će se dešavati. Sada je normalno na zapadu da transrodne osobe ulaze u vrtiće, škole, odgajaju djecu da nisu ni muško ni žensko, da im roditelji nisu muško i žensko već roditelj 1 i roditelj 2. I to se nama sprema ovdje. Zato odlučno kažemo ne. Ne smeta mi niko, ni LGBT građani ovog grada i države, da mirno šetaju, ali čemu zatvaranje i nepravda prema stanovnicima kojima se ugrožava kretanje. Kako ćemo očekivati da građani prihvate takve ideje ako se drugi ugrožavaju?"
Ljudi razmišljaju glavom i vide očigledno, dok ovdje progresivni forumaši ne znaju da definišu ženu."Imamo priliku da vidimo šta se dešava u Evropi i Americi. Ja sam bijelac i muškarac i to vidite i to je jasno. Ali sada po tome imam pravo da kažem da sam crna lezbejka, a vi koji sa strane posmatrate istinu i vidite zaista kako je, ispadate budala. Zato sam došao da podržim skup normalnih vrijednosti"
-
konami666
#853 Re: LGBT+ parada - 2023.
Znamo da definiramo ženu, isto kao sto znamo da definiramo pećinskog čovjeka vehabiju.qlface wrote: ↑24/06/2023 12:57 https://www.klix.ba/vijesti/bih/pedeset ... /230624024
"Sve počinje s romantičnim i lijepim šetnjama, a kasnije se pretvara u nešto drugo. Oni dolaze po našu djecu, a ja sam tu da zaštitim našu i vašu djecu, djecu ovog grada i države BiH. Aludiram na period od 5-10 godina šta će se dešavati. Sada je normalno na zapadu da transrodne osobe ulaze u vrtiće, škole, odgajaju djecu da nisu ni muško ni žensko, da im roditelji nisu muško i žensko već roditelj 1 i roditelj 2. I to se nama sprema ovdje. Zato odlučno kažemo ne. Ne smeta mi niko, ni LGBT građani ovog grada i države, da mirno šetaju, ali čemu zatvaranje i nepravda prema stanovnicima kojima se ugrožava kretanje. Kako ćemo očekivati da građani prihvate takve ideje ako se drugi ugrožavaju?"Ljudi razmišljaju glavom i vide očigledno, dok ovdje progresivni forumaši ne znaju da definišu ženu."Imamo priliku da vidimo šta se dešava u Evropi i Americi. Ja sam bijelac i muškarac i to vidite i to je jasno. Ali sada po tome imam pravo da kažem da sam crna lezbejka, a vi koji sa strane posmatrate istinu i vidite zaista kako je, ispadate budala. Zato sam došao da podržim skup normalnih vrijednosti"
- qlface
#854 Re: LGBT+ parada - 2023.
Ok, koja je definicija žene?konami666 wrote: ↑24/06/2023 13:02Znamo da definiramo ženu, isto kao sto znamo da definiramo pećinskog čovjeka vehabiju.qlface wrote: ↑24/06/2023 12:57 https://www.klix.ba/vijesti/bih/pedeset ... /230624024
Ljudi razmišljaju glavom i vide očigledno, dok ovdje progresivni forumaši ne znaju da definišu ženu.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
-
seksi_ideje
#856 Re: LGBT+ parada - 2023.
Evo, ponovo krenule price "dolaze vam po djecu" 
-
Trappist
#857 Re: LGBT+ parada - 2023.
qlface wrote: ↑24/06/2023 12:57 https://www.klix.ba/vijesti/bih/pedeset ... /230624024
"Sve počinje s romantičnim i lijepim šetnjama, a kasnije se pretvara u nešto drugo. Oni dolaze po našu djecu, a ja sam tu da zaštitim našu i vašu djecu, djecu ovog grada i države BiH. Aludiram na period od 5-10 godina šta će se dešavati. Sada je normalno na zapadu da transrodne osobe ulaze u vrtiće, škole, odgajaju djecu da nisu ni muško ni žensko, da im roditelji nisu muško i žensko već roditelj 1 i roditelj 2. I to se nama sprema ovdje. Zato odlučno kažemo ne. Ne smeta mi niko, ni LGBT građani ovog grada i države, da mirno šetaju, ali čemu zatvaranje i nepravda prema stanovnicima kojima se ugrožava kretanje. Kako ćemo očekivati da građani prihvate takve ideje ako se drugi ugrožavaju?"Ljudi razmišljaju glavom i vide očigledno, dok ovdje progresivni forumaši ne znaju da definišu ženu."Imamo priliku da vidimo šta se dešava u Evropi i Americi. Ja sam bijelac i muškarac i to vidite i to je jasno. Ali sada po tome imam pravo da kažem da sam crna lezbejka, a vi koji sa strane posmatrate istinu i vidite zaista kako je, ispadate budala. Zato sam došao da podržim skup normalnih vrijednosti"
Dolaze po nasu djecu
On podrzava skup normalnih vrijednosti? Sto nije dosao na skup kad je ona mrcina iz tradicionalne porodice usmrtio dvije mlade doktorice?
-
Horcrux
#858 Re: LGBT+ parada - 2023.
Potrebno je da Hafizovic napise jos jedan clanak pod nazivom Oni dolaze po nasu djecu. Ko zna, zna.
-
Zoooka
#859 Re: LGBT+ parada - 2023.
Tipicni SDA zelenaski bot. Druge ubjedjuje da je nebo crno.konektovan wrote: ↑24/06/2023 13:05Ne seri...sta je bilo blokirano, kako te nije stid lagati izmisljati
- konoplja
#860 Re: LGBT+ parada - 2023.
Konami ima access, a ti nastavljas da previse pitas.konoplja wrote: ↑24/06/2023 10:40Izgleda da ti ne znaš da kao žena imaš moć i pristup specijalnoj epistemologiji nedokučivoj muškarcima.
Što je jedna strana priče, a druga je vjera to jest dogma u postojanje Džender Duše. Stoga, ako imaš žensku Džender Dušu imaš pristup tom mističnom znanju i znaš šta je žena. A ako pitaš ove koji imaju pristup specijalnoj epistemologiji šta je žena, reći će ti da je žena žena. Što ti neće pomoći jer *specijalna epistemologija i mistično znanje* ali jebi ga, ti se Muzafere kupaj.
Ma zapravo... Previše pitaš. Ne treba da pitaš i ne treba da znaš.![]()
Progutat ce te mrak.
Last edited by konoplja on 24/06/2023 13:46, edited 2 times in total.
- qlface
#861 Re: LGBT+ parada - 2023.
Ma jok, oni ne dolaze po djecu.
- qlface
#862 Re: LGBT+ parada - 2023.
Ma čini ti se, pećinski vehabijo, oni ne dolaze po djecu.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#863 Re: LGBT+ parada - 2023.
Zoooka wrote: ↑24/06/2023 13:25Tipicni SDA zelenaski bot. Druge ubjedjuje da je nebo crno.konektovan wrote: ↑24/06/2023 13:05
Ne seri...sta je bilo blokirano, kako te nije stid lagati izmisljati
Znao sam...
- Sara03
-
Zastozato
#865 Re: LGBT+ parada - 2023.
Jasno je kao dan da lgbt i ostala slova lobi radi na uništavanju porodice, ali osim nekolicine vjernika, niko ne smije, ne želi da digne glas protiv toga jer po svaku cijenu žele da budu dio zapadnog , 'naprednog', svijeta. Misle da su 'cool' ako prihvate sve zapadne vrijednosti, a ovi drugi papci. Stvar je u tome što ljudi ne smiju javno da izraze svoje mišljenje, a preko 90% ljudi ne želi parade na našim ulicama. Bošnjo, odnosno pro-bosanski orijentisani Bosanci, prihvataju šta god Evropa traži od njih međutim Evropa ih uvijek ostavi na cjedilu , a s druge strane oni koji ruše ovu zemlju, Dodik naprimjer, ne benda Evropu pa ni SAD, ali uglavnom dobiju naklonost tog istog zapada.
Da sam vlast u ovom dijelu države gdje su Bošnjaci većina, zabranio bih sve pro-evropske parade dok se ne ukine genocidni entitet, svi zločinci ne zatvore, i ne isplati sva ratna ošteta stradalim građanima.
Upravo to bi bile prave ljudske, pa i evropske vrijednosti.
Međutim mi Bošnjaci nažalost nemamo čovjeka sa stavom, svojim stavom.
Da sam vlast u ovom dijelu države gdje su Bošnjaci većina, zabranio bih sve pro-evropske parade dok se ne ukine genocidni entitet, svi zločinci ne zatvore, i ne isplati sva ratna ošteta stradalim građanima.
-
DonieBrasco
#866 Re: LGBT+ parada - 2023.
Meni je smjesno kako su se pojedine osobe iz javnog zivota. također nazovi politicke licnosti i pojedinci iz određenih stranaka digli oko ovog pitanja, pogotovo ovi sto podrzavaju a ne sto podrzavaju radi svog nekog izgrađenog misljenja nego radi stranaca - eu, da se istaknu i da na sebe bace pozitivno svijetlo a zapravo iz zaboli bitni su ti mali pojenčići.
Budite ono sto jeste 365. dana u godini, bez obzira sta to bilo sve dok druge ne povrjeđuje.
Budite ono sto jeste 365. dana u godini, bez obzira sta to bilo sve dok druge ne povrjeđuje.
- auspuhc
-
elk
#868 Re: LGBT+ parada - 2023.
Vehabije, pardon sdf gradjani, drvosjece iz gacka i kondukteri iz viteza ruku pod ruku. Ujedinjeni da mlate motkama.
Obicno se takvima u nekom narednom koljenu i generaciji pojavi neki peder u familiji. Pa ga oni "lijece" svecenickom vodicom i hodzinim zapisom.
Obicno se takvima u nekom narednom koljenu i generaciji pojavi neki peder u familiji. Pa ga oni "lijece" svecenickom vodicom i hodzinim zapisom.
- rage_guy
#869 Re: LGBT+ parada - 2023.
Interesantno je vidjeti da se diskurs pomjerio sa LGB na T. Sad mrznju najvise fokusirate na transvestite. Homoseksualci se slabije spominju. Vidi se napredak. Izgleda da parada ima efekta.
-
smijesni_ste
- konoplja
#871 Re: LGBT+ parada - 2023.
Pogresno.
Nase 2SLGTBQIA+ organizacije samo prate Zapadni trend i diskurs koji oni forsiraju. Za razliku od njih, mi rezultata nemamo i tu mnogo zaostajemo za Zapadom jer nikakva legislatura nije donesena. Cak ni ona koja se tice seksualne orjentacije (LGB), tako da napredak je nikakav.
Ostala slova, broj i plus su svakako nesto sasvim drugo i nema razloga da se mijesaju sa ljudskom seksualnoscu. Na otpor nalaze svugdje u svijetu, a ne samo kod nas.
-
Trappist
#872 Re: LGBT+ parada - 2023.
jee, saka ljudi koji nemaju iste seksualne nagone kao ti su krivi za unistavanje porodice. U medjuvremenu:Zastozato wrote: ↑24/06/2023 13:53 Jasno je kao dan da lgbt i ostala slova lobi radi na uništavanju porodice, ali osim nekolicine vjernika, niko ne smije, ne želi da digne glas protiv toga jer po svaku cijenu žele da budu dio zapadnog , 'naprednog', svijeta. Misle da su 'cool' ako prihvate sve zapadne vrijednosti, a ovi drugi papci. Stvar je u tome što ljudi ne smiju javno da izraze svoje mišljenje, a preko 90% ljudi ne želi parade na našim ulicama. Bošnjo, odnosno pro-bosanski orijentisani Bosanci, prihvataju šta god Evropa traži od njih međutim Evropa ih uvijek ostavi na cjedilu , a s druge strane oni koji ruše ovu zemlju, Dodik naprimjer, ne benda Evropu pa ni SAD, ali uglavnom dobiju naklonost tog istog zapada.
"Svaka treća žena u BiH žrtva nasilja u porodici, zakoni o njihovoj zaštiti 'mrtvo slovo' na papiru"
- dale cooper
#873 Re: LGBT+ parada - 2023.
To su te "porodične vrijednosti".Trappist wrote: ↑24/06/2023 14:35jee, saka ljudi koji nemaju iste seksualne nagone kao ti su krivi za unistavanje porodice. U medjuvremenu:Zastozato wrote: ↑24/06/2023 13:53 Jasno je kao dan da lgbt i ostala slova lobi radi na uništavanju porodice, ali osim nekolicine vjernika, niko ne smije, ne želi da digne glas protiv toga jer po svaku cijenu žele da budu dio zapadnog , 'naprednog', svijeta. Misle da su 'cool' ako prihvate sve zapadne vrijednosti, a ovi drugi papci. Stvar je u tome što ljudi ne smiju javno da izraze svoje mišljenje, a preko 90% ljudi ne želi parade na našim ulicama. Bošnjo, odnosno pro-bosanski orijentisani Bosanci, prihvataju šta god Evropa traži od njih međutim Evropa ih uvijek ostavi na cjedilu , a s druge strane oni koji ruše ovu zemlju, Dodik naprimjer, ne benda Evropu pa ni SAD, ali uglavnom dobiju naklonost tog istog zapada.
"Svaka treća žena u BiH žrtva nasilja u porodici, zakoni o njihovoj zaštiti 'mrtvo slovo' na papiru"
- zubi
#874 Re: LGBT+ parada - 2023.
Aaaaa toooo, ma to je ok, to su vrijednosti "tradiocionlne porodice", s tim nemamo problema
-
seksi_ideje
#875 Re: LGBT+ parada - 2023.
Ja cu se usudit napisat, da je daleko vise od svake trece zene.