NON PAPER

Post Reply
dzumandzic1

#851 Re: NON PAPER

Post by dzumandzic1 »

ibizza wrote: 17/04/2021 23:54 Zamisli, 25 godina poslije rata, ljudi i dalje vjeruju da se izborima popravlja situacija :) nevjerovatno...

99% pravoslavaca iz manjeg entiteta mrzi ovu drzavu i mrzi Bosnjake i Hrvate...
90% Hrvata mrzi ovu drzavu i mrzi Bosnjake i pravoslavce...

O kakvim izborima pricamo? Ako je iko mijenjao politicke opcije, to su radili Bosnjaci i sta imamo od toga? Imamo Niksicevog brata u AC-a, imamo Grabovicu i njegove firme, imamo Reufa i iphone, imamo reket, imamo "Ademovića"...znaci, da su ovi bili duzi vremenski period na vlasti, hapali bi jednako kao i haveri im iz SDA...

Potrosili smo SDA, SBIH,SDP,SBB,DF,SDU, NS, NIP...nema vise stranke za koju se moze reci da je alternativa i da je cista od korupcije, lopovluka...
Haj ovako. Svi glasajmo za npr. SDP i neka oni dobiju POTPUNU vlast a ne djelomicnu. Ako SDP padne na ispitu, odmah cemo ih prekrizati i idemo dalje.
kox

#852 Re: NON PAPER

Post by kox »

ibizza wrote: 18/04/2021 00:11
kox wrote: 18/04/2021 00:03
ibizza wrote: 17/04/2021 23:54 Zamisli, 25 godina poslije rata, ljudi i dalje vjeruju da se izborima popravlja situacija :) nevjerovatno...

O kakvim izborima pricamo? Ako je iko mijenjao politicke opcije, to su radili Bosnjaci i sta imamo od toga? Imamo Niksicevog brata u AC-a, imamo Grabovicu i njegove firme, imamo Reufa i iphone, imamo reket, imamo "Ademovića"...znaci, da su ovi bili duzi vremenski period na vlasti, hapali bi jednako kao i haveri im iz SDA...

Potrosili smo SDA, SBIH,SDP,SBB,DF,SDU, NS, NIP...nema vise stranke za koju se moze reci da je alternativa i da je cista od korupcije, lopovluka...
Možda, ali to ne znamo. Ono što znamo je da SDA jako želi da to mislimo, da su svi isti, da je svejedno ko je na vlasti itd. Ovo što su do sada napravili u pandemiji i što još uvijek rade na ovim prostorima još nije viđeno, osim možda u ratu. Dno dna.
Ista prica, znas koliko znam raje koja je dobila posao preko SDP-a u periodu 2010-2014...onda imas predsjednika SDP-a/tada Premijer Vlade FBiH, zaposljava brata za direktora AC-uz komentar da je njegov brat ekspert :) kazem ti, sve isto, manje -više...ja sam se iskreno nadao 2018. da ce promjene biti, da ce ova sestorka, cetvorka, trojka krenuti u suprotnom smjeru, ali ih je nazalost NiP uvukao u kombinacije koje su oni navikli raditi jos dok su bili u SDA.
Slažem se ali opet se može probrati.
ibizza

#853 Re: NON PAPER

Post by ibizza »

dzumandzic1 wrote: 18/04/2021 00:12

Haj ovako. Svi glasajmo za npr. SDP i neka oni dobiju POTPUNU vlast a ne djelomicnu. Ako SDP padne na ispitu, odmah cemo ih prekrizati i idemo dalje.
Pod SVI mislis na cijelu teritoriju drzave ili samo na teritoriju gdje zive vecinski Bosnjaci?

AKo mislis na cijelu drzavu, u zabludi si, ako mislis na ovo drugo, onda si opet u zabludi, jer SDP nista ne bi mogao uraditi na nivou drzave bez saglasnosti druge dvije stranke...opet ponavljam, ovdje se nista konrektno ne moze uraditi, sve dok imamo ovakvo uredjenje drzave.
dzumandzic1

#854 Re: NON PAPER

Post by dzumandzic1 »

ibizza wrote: 18/04/2021 00:22

Pod SVI mislis na cijelu teritoriju drzave ili samo na teritoriju gdje zive vecinski Bosnjaci?

AKo mislis na cijelu drzavu, u zabludi si, ako mislis na ovo drugo, onda si opet u zabludi, jer SDP nista ne bi mogao uraditi na nivou drzave bez saglasnosti druge dvije stranke...opet ponavljam, ovdje se nista konrektno ne moze uraditi, sve dok imamo ovakvo uredjenje drzave.
Da, mislio sam da za SDP glasaju ljudi koji zive u Bosnjackoj vecini.

Slazem se s tobom da ne mogu se korijenite promjene uraditi ali mozda ce SDP manje krasti i raditi na reformama. U tom vremenu bi trebali da se "dodvore" hrvatima jer bi mogli njih da dobiju kao glasace. Za Srbe sam siguran da nece glasati za SDP jer je to posebna sorta ljudi (pod srbe mislim na ruralne srbe iz RS-a koji sad zive u gradovima.)
Novak20

#855 Re: NON PAPER

Post by Novak20 »

Izmišljeni Av-Av papiJer sa nekakvom makedonskom glupom mapom koja halali Livno i Tomislavgrad te ostatak k/ž 10 kao koridor za Krajinu, da bi Hrvatima kao pripao Konjic bez zadiranja u RS, tekst bez potpisa, pečata ili bilo čega drugog što bi moglo ukazati na nekakvu ozbiljnost, demanti prozivanog Janše ukazuju samo na jedno.

Na uhodanu taktiku i odličnu uvezanost bošnjačke politike, paraobavještajne službe i medija koji su u stanju šupljom ali glasnom pričom skrenuti pažnju sa istinskih problema BiH i natjerati komplet regiju da ugazi u ovo izmišljeno go.no od papiJera.

Kamo sreće da su bošnjački političari sposobni efikasno voditi privredu, zdravstvo i sudstvo kao što efikasno proizvode afere. Gdje bi nam bio kraj.
kox

#856 Re: NON PAPER

Post by kox »

Ja bih bio sretan da urede ono što je na nivou opštine i kantona za početak, da ne kažem Federacije. Sarajevo nije imalo vode do prije 2-3 godine, da ne zaboravimo. Nije nam Dodik zavrnuo pipu. Čovjek više ne može da nabroji sve piz'***** koje su napravili u zadnjih 25 godina. Nije im Dodik uvalio Fikrine respiratore, nije ih Dodik tjerao da ne razmišljaju o nabavci vakcina, ne postavlja Dodik direktora KCUS-a itd. Ukratko, 90% stvari se može urediti tamo gdje nema ni HDZ ni SNSD da im šatro smeta.
ibizza

#857 Re: NON PAPER

Post by ibizza »

kox wrote: 18/04/2021 00:32
Ja bih bio sretan da urede ono što je na nivou opštine i kantona za početak, da ne kažem Federacije. Sarajevo nije imalo vode do prije 3 godine, da ne zaboravimo. Nije nam Dodik zavrnuo pipu. Čovjek više ne može da nabroji sve piz'***** koje su napravili u zadnjih 25 godina. Nije im Dodik uvalio Fikrine respiratore, nije ih Dodik tjerao da ne razmišljaju o nabavci vakcina, ne postavlja Dodik direktora KCUS-a itd. Ukratko, 90% stvari se može urediti tamo gdje nema ni HDZ ni SNSD da im šatro smeta.
Pa bio je SDP na nivou kantona i federacije 4 godine, za njihovog vakta nismo imali vode, je li tako? Jesmo li dobili kakvu transferzalu, longitudinalu u KS? Jesmo li dobili nove sine? Jesmo li imali manje kriminala? Jesmo li imali manje nepotizma? Jesmo li dobili nove tramvaje?

Nista konkretno nisu napravili, samo su poskidali zelene, postavili svoje ljude i nastavili po uhodanoj matrici...
General War

#858 Re: NON PAPER

Post by General War »

Ja bih bio sretan da urede ono što je na nivou opštine i kantona za početak, da ne kažem Federacije. Sarajevo nije imalo vode do prije 2-3 godine, da ne zaboravimo. Nije nam Dodik zavrnuo pipu. Čovjek više ne može da nabroji sve piz'***** koje su napravili u zadnjih 25 godina. Nije im Dodik uvalio Fikrine respiratore, nije ih Dodik tjerao da ne razmišljaju o nabavci vakcina, ne postavlja Dodik direktora KCUS-a itd. Ukratko, 90% stvari se može urediti tamo gdje nema ni HDZ ni SNSD da im šatro smeta.
:thumbup:
Evo 30 godina u Tuzli bez ikakve smetnje...utusismo se od zagadjenja, ceste katastrofa, osim Binga niko nista ne prodaje, ono malo sirotinje od panonskih jezera propada...
apsidejzi

#859 Re: NON PAPER

Post by apsidejzi »

Ma moze ba. Itekako. Haj nek zavrse autoput do Doboja, haj nek spoje Bihac i Tuzlu. Vidio bi odmah kako je sve zivnulo....
kox

#860 Re: NON PAPER

Post by kox »

ibizza wrote: 18/04/2021 00:36
Ja bih bio sretan da urede ono što je na nivou opštine i kantona za početak, da ne kažem Federacije. Sarajevo nije imalo vode do prije 3 godine, da ne zaboravimo. Nije nam Dodik zavrnuo pipu. Čovjek više ne može da nabroji sve piz'***** koje su napravili u zadnjih 25 godina. Nije im Dodik uvalio Fikrine respiratore, nije ih Dodik tjerao da ne razmišljaju o nabavci vakcina, ne postavlja Dodik direktora KCUS-a itd. Ukratko, 90% stvari se može urediti tamo gdje nema ni HDZ ni SNSD da im šatro smeta.
Pa bio je SDP na nivou kantona i federacije 4 godine, za njihovog vakta nismo imali vode, je li tako? Jesmo li dobili kakvu transferzalu, longitudinalu u KS? Jesmo li dobili nove sine? Jesmo li imali manje kriminala? Jesmo li imali manje nepotizma? Jesmo li dobili nove tramvaje?

Nista konkretno nisu napravili, samo su poskidali zelene, postavili svoje ljude i nastavili po uhodanoj matrici...
Ta SDP-ova vlada KS je bila loša, vjerovatno među 3 najgore od rata i ništa nije napravila, ali redukcije tada nisu bile ni blizu kakve su bile npr. par godina kasnije. Prvi koji je počeo time da se bavi je Konaković, i na kraju je to riješeno. Ja bih za njega teško mogao glasati jer je bivši SDA ali ovo mu je kod mene veliki plus. Opet, od današnje SDA teško može gore i čak i on je za njih zlatan. Onda koliko smo autoputa napravili nakon SDP-a ? Ja stvarno ne reklamiram SDP ili ne daj Bože NiP ali može se izabrati među različitim strankama nešto što je bolje od ovog trenutnog horora.
enrique83

#861 Re: NON PAPER

Post by enrique83 »

sto posto tačno...gade mi se i pozicija i opozicija, sve smo ih izmjenjali, niko nije napravio bilo kakav iskorak u pravljenju pravednog društva i države, svi samo misle kako uzjahat vlast, podjelit pozicije, zaposlit stranačke ljude i familiju i naravno hapat na tenderima i trošit državne pare kao da su njihove vlastite, što ustvari i jesu, a mi samo mislimo da su naše... :bih:

neki dan procita osudili nekog policajca na god i po zatvora zbog 150 KM mita :lol: :-)
detroit-mercy

#862 Re: NON PAPER

Post by detroit-mercy »

Point. wrote: 17/04/2021 22:28
detroit-mercy wrote: 17/04/2021 22:09
Point. wrote: 17/04/2021 22:05

Šizofrenija. Najlakše glavu u pijesak i reći sve to igranka SDA. Sutra, kad granični prijelaz osvane na Dobrinji, biće ista priča.
A to su forum i SDA trenutno brana da ne osvane granicni prijelaz. I da sutra osvane, eto sta ti konkretno mislis uraditi po tom pitanju, forumat :)
A šta ću, forumat da je to sve igranka SDA. I jesti sendviče.
Ma jok, uzmi flasu benzina i pred zgradu svedske vlade, polijes se i zapalis sve u znak protesta zbog ovog non papera :mrgreen:, tako bi pravi patriota uradio :roll: Nek vidi EU na sta smo spremni :mrgreen:
detroit-mercy

#863 Re: NON PAPER

Post by detroit-mercy »

dale cooper wrote: 17/04/2021 22:47
Point. wrote: 17/04/2021 22:40
dale cooper wrote: 17/04/2021 22:18

Izvini što moram koristiti ovaj izlizan argument, ali ovdje stoji. Ti si jarane vani, u uređenom društvu sa uređenim zdravstvenim sistemom.
I boli te kurac, sutra možeš birati koju ćeš vakcinu primiti, i sigurno se ne moraš brinuti da ako završiš kojim slučajem u bolnici da te
neće priključiti na neki neispravan respirator. Hoću reći da su tebi ovi naši svakodnevni problemi apstrakcija, znaš o čemu se radi i kao
razumiješ, ali te suštinski to ne dotiče. Zato i možeš rahat raspravljati o još jednoj prijetnji ratom, podjelama i razbacivanjem kartama od
strane standardnih sumnjivaca kao da mi ne znamo sa čime smo okruženi i treba neko sa strane da nam skrene pažnju.
Izvini ali ne mogu ni sutra a ne mogu ni birati vakcinu, nego šta mi ponude.

Pročitaj i pogledaj reakcije ljudi, koji su na mnogo većem nivou od mene i tebe, koji ne dijele mišljenje mahale da je ovo namještaljka SDA da se skrene pažnja sa respiratora. Pa neće pandemija sutra nestati sama od sebe pa do 12 maja ljudi to zaboraviti. Zašto podcjenjujute ljude toliko? Zar fakat misliš da je jebena SDA u stanju uvući premijera jedne EU države u ovakvu priču bez posljedica? Pa to nikako ne ide onda u narativ da je SDA nesposobna, vaka, naka. Ljudi su u tom slučaju freakin' CIA+KGB škola.

Bolan, četnici su se ukopavali oko Sarajeva dok su ljudi u gradu, par kilometara ispod, pjevali pjesme mira, meda i mljeka i govorili neće ovdje zapucati. Zar treba opet istu grešku praviti? Ne graniči BiH sa Kanadom i Novim Zelandom baš.
Pa imati ćeš izbora u svakom slučaju. Za nas nije sigurno ni kad ni šta ćemo imati na raspolaganju.

Ponavljam, ja ne mislim da iza ovog papira stoji SDA, ali mislim da obilato koriste frku koja se digla oko toga za svoje potrebe.

Dobro, šta ti očekuješ od nas da učinimo konkretno? I još jednom ponavljam je li ti to misliš da smo mi blesavi pa ne poznajemo
okruženje i bez ovih non papera? Molim te, mi živimo ove pizdarije i konstantno stanje napetosti i prijetnji od kako se rat završio.
Cuj sta ocekuje, pa ocekuje da obuces uniformu i na ceku :mrgreen: da pratis jesul' krenuliu niz Vrace :mrgreen:
Dobiti ces vatrenu podrsku preko foruma u pauzi pracenja vijesti na CNNu :mrgreen:
detroit-mercy

#864 Re: NON PAPER

Post by detroit-mercy »

Point. wrote: 17/04/2021 22:40
dale cooper wrote: 17/04/2021 22:18
Point. wrote: 17/04/2021 22:08

Jest, sutra ranom zorom će svi zaboraviti da postoji corona, pandemija, Seka, Fikret. Daj čoječe urazumi se i ne budi naivan.
Izvini što moram koristiti ovaj izlizan argument, ali ovdje stoji. Ti si jarane vani, u uređenom društvu sa uređenim zdravstvenim sistemom.
I boli te kurac, sutra možeš birati koju ćeš vakcinu primiti, i sigurno se ne moraš brinuti da ako završiš kojim slučajem u bolnici da te
neće priključiti na neki neispravan respirator. Hoću reći da su tebi ovi naši svakodnevni problemi apstrakcija, znaš o čemu se radi i kao
razumiješ, ali te suštinski to ne dotiče. Zato i možeš rahat raspravljati o još jednoj prijetnji ratom, podjelama i razbacivanjem kartama od
strane standardnih sumnjivaca kao da mi ne znamo sa čime smo okruženi i treba neko sa strane da nam skrene pažnju.
Izvini ali ne mogu ni sutra a ne mogu ni birati vakcinu, nego šta mi ponude.

Pročitaj i pogledaj reakcije ljudi, koji su na mnogo većem nivou od mene i tebe, koji ne dijele mišljenje mahale da je ovo namještaljka SDA da se skrene pažnja sa respiratora. Pa neće pandemija sutra nestati sama od sebe pa do 12 maja ljudi to zaboraviti. Zašto podcjenjujute ljude toliko? Zar fakat misliš da je jebena SDA u stanju uvući premijera jedne EU države u ovakvu priču bez posljedica? Pa to nikako ne ide onda u narativ da je SDA nesposobna, vaka, naka. Ljudi su u tom slučaju freakin' CIA+KGB škola.

Bolan, četnici su se ukopavali oko Sarajeva dok su ljudi u gradu, par kilometara ispod, pjevali pjesme mira, meda i mljeka i govorili neće ovdje zapucati. Zar treba opet istu grešku praviti? Ne graniči BiH sa Kanadom i Novim Zelandom baš.
Haj opet, a sta bi ti uradio, koji je tvoj prijedlog, sta da se radi u ovim osudnim trenutcima po opstojnost :skoljka:.
Btw, mene ni malo ne brine sta cetnici i ustase misle, za njih vec znam sta misle.
Mene iskreno brine sta veceras Fikro i ljudi poput Fikre misle i sta smisljaju, puno vise me brine sta Asim trenutno sredjuje a koje Dilfas nabavke popisuje a koju strategiju Kirbas razradjuje :mrgreen:.
WRecker

#865 Re: NON PAPER

Post by WRecker »

Tresla se gora rodio se miś. Ne treba ovaj papir shvatiti previse ozbiljno ali Bosnjacki lideri trebaju da budu pametniji i obrezniji sto se politike tice jer kako nas Bakir vodi nestat cemo spast cemo na nivo Palestine.Nije ovo prva ovakva prica.https://youtu.be/9G8uj91VBnU
srce_ruke_lopata

#866 Re: NON PAPER

Post by srce_ruke_lopata »

Rahmetli Živković stari i džunior njegov su sahranili BiH da bi oni imali begovNat od kozije ćuprije do Visokog.
Da je struho u zatvoru bolje bi nam svima bilo i on i njegovi mladi muslimani.
nosara

#867 Re: NON PAPER

Post by nosara »

Novak20 wrote: 18/04/2021 00:31 Izmišljeni Av-Av papiJer sa nekakvom makedonskom glupom mapom koja halali Livno i Tomislavgrad te ostatak k/ž 10 kao koridor za Krajinu, da bi Hrvatima kao pripao Konjic bez zadiranja u RS, tekst bez potpisa, pečata ili bilo čega drugog što bi moglo ukazati na nekakvu ozbiljnost, demanti prozivanog Janše ukazuju samo na jedno.

Na uhodanu taktiku i odličnu uvezanost bošnjačke politike, paraobavještajne službe i medija koji su u stanju šupljom ali glasnom pričom skrenuti pažnju sa istinskih problema BiH i natjerati komplet regiju da ugazi u ovo izmišljeno go.no od papiJera.

Kamo sreće da su bošnjački političari sposobni efikasno voditi privredu, zdravstvo i sudstvo kao što efikasno proizvode afere. Gdje bi nam bio kraj.
Sposobni su itekako. Svaki je pun love i obezbijedio je tri generacije unaprijed. Rasturaju. Non kokuzluk. :bih:
PM72

#868 Re: NON PAPER

Post by PM72 »

Mišljenja sam da se ”mi” tj.Bošnjaci najmanje pitamo.U poziciji smo žabe koja je već skuhana.Prije desetak godina sam pomen odvajanja RS dovodio je do opšte pometnje...a sad smo se navikli da nam Mile svaki dan javno kaže...a mi-pusti budalu...dakle,navikli smo se.
Mi nismo u stanju tramvajsku stanicu napraviti bez afere...dakle,nizašta nas Bog nije stvorio sem za kukanje i ciganisanje po svijetu.
Ja prvi ne mislim OPET uzeti pušku...nazovite to kako god hoćete,defwtizam,kukavičluk...ne vidim zašto kad nismo u stanju u jednoj opstini napraviti vlast i uraditi fin posao.Nesposobni smo za vlast i vođenje kantona a kamoli drzave.
zrakomlat

#869 Re: NON PAPER

Post by zrakomlat »

Novak20 wrote: 18/04/2021 00:31 Izmišljeni Av-Av papiJer sa nekakvom makedonskom glupom mapom koja halali Livno i Tomislavgrad te ostatak k/ž 10 kao koridor za Krajinu, da bi Hrvatima kao pripao Konjic bez zadiranja u RS, tekst bez potpisa, pečata ili bilo čega drugog što bi moglo ukazati na nekakvu ozbiljnost, demanti prozivanog Janše ukazuju samo na jedno.

Ne znam šta bih mislio o ovome ne-papiru, postoji li ili ne, kao papir ili ideja, ali gledajući mapu, mapa je budalaština.
Što kažeš, Konjic, Jablanica, gdje sad realno Hrvata nema značajan broj, pripadnu HR a K10 i to dole Bošnjacima, nema nikakvog smisla, znači opet seoba naroda. Konjičani u Livno, Stočani u Bosansko Grahovo, Mostarci u Drvar :D

Ovo mi malo liči na i na " bošnjački Memorandum Boing", koji je izmislio odnosno objavio dnevnik točka ba, ako se sjećaš.
nosara

#870 Re: NON PAPER

Post by nosara »

Samo i iskljucivo skretanje paznje bekana sa katastrofe u kojoj svakodnevno zivimo! Kriminal, nerad, lijenost, bahatost...
sinuhe

#871 Re: NON PAPER

Post by sinuhe »

Pocelo je jos ranije prozivanjem Christiana Schmidta za ruskog agenta sto se fino i primilo.
Izvjesno je da stosta ne ide po volji bosnjackih prvaka pa prave odstupnicu optuzujuci MZ u prvom redu EU kao ipak nesto neodredjeno jer na Ambasadu ne smiju ili igraju na kartu Bidena.
dustaban

#872 Re: NON PAPER

Post by dustaban »

Za ovo sad vec neizbjezno RASKLAPANJE BiH krive su probosanske snage!

JEDNOSTAVNO SU NESPOSOBNI.
Pa pogledajte jebote oko cega su se zabavili. SDA je sva u funkciji spasavanja vojnika Bakira (kojemu je jedini zadatak spasavanje hanume), a ostale, praBakirove i antiBakirove snage NE MRDAJU IZ SARAJEVA.
A to sve je prilika antibosanskim snagama za konacan udarac.
Rata naravno nece biti, u tome se svi slazemo, jer se sad ratuje diplomatijom koje kod Bosnjaka / Bosanaca / pro-bosanaca... NEMA.
Suncetijebem pogledajte samo ovu DIPLOMATSKU GROMADU Biseru. Treba joj uzeti kalup i napravit spomenik NEPOTIZMA!
A Fadil jadan vise se ni ne umiva kako mu je robija nad glavom, a treba kao vodit Federaciju. De ba...

I tako dalje. Drzava BiH zaista nema šanse sa ovakvim gnjidama.

Zajebace se naravno i ovih termiti koji je uništavaju. Konacno ce se zamisliti Hrvati kad shvate da ih od ono malo što je ostalo, najviše zaglavi u dzamahiriji. A pitanje je da li ih i u onom njihovom plavom dijelu ima više od sunita. Otiće zato u Hrvatsku i zeleni dio, onaj Bihacki dio vec jeste, svi imaju putovnice i svima je blizi Zagreb od Sarajeva.
Srbi ce konacno skontati sta znaci izraslina na tankoj kapilari. Pustice Ruse sve do Mrkonjic grada, oni ce im tu napraviti vojnu bazu, napravit novu celicnu zavjesu prema EU, ali tu zivota vise nema. Izace im srbovanje i rusovanje na nos.

Eto ljudi, sretan nam svima put, nedze...
Last edited by dustaban on 18/04/2021 08:40, edited 1 time in total.
nosara

#873 Re: NON PAPER

Post by nosara »

:kiss: :bih:
Franco Baresi

#874 Re: NON PAPER

Post by Franco Baresi »

PlusSA wrote: 17/04/2021 23:44 RS je poprilicno cist i kad tad ce se pripojiti Srbiji.
To je neminovno, imaju cistu situaciju.

Najveci problem je herceg bosna, bojim se da naši to nece prodati i filovati nas kako je to najbolja opcija.

Gledajuci novu generaciju djece ove koje dolaze piši propalo sve.
Jarane najveći problem je geografija.
Da se B.Luka kojim slučajem nalazi na mjestu Tuzle to bi bila gotova priča već poodavno.
Ovako morate prvi krenut u secesiju i riješit slučaj Brčkog.
Za to treba imat MUUUDA
Novak20

#875 Re: NON PAPER

Post by Novak20 »

sherbett wrote: 18/04/2021 09:57 A sad je dobar Milanovic 8-)
Naravno da je dobar. Naročito kada kaže ovo boldirano. :D
Odbacio je mogućnost razlaza BiH i zatražio da se Hrvatima vrate temeljna ustavna prava iz Daytona. "Što se mene tiče nema govora o razlazu BiH, ono što ima govora je davanje temeljnih ustavnih prava iz Daytona koja hrvatskom narodu pripadaju, a koja su im uskraćena čak i ukradena", poručio je Milanović.

Pročitajte više na: https://www.vecernji.ba/vijesti/milanov ... -e-1485273 - www.vecernji.ba
Post Reply