Bakir1 wrote:Ja se hairli vratio, sreca naidje kolinda pa je zekija mogla nekako uz ivan i bradinu![]()
Ps 27 litara 570 km, smece
Ljudi, ljudiiiiiiiiiiii, vratija se Simeeeeeeeee!
A di je Kija?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Bakir1 wrote:Ja se hairli vratio, sreca naidje kolinda pa je zekija mogla nekako uz ivan i bradinu![]()
Ps 27 litara 570 km, smece
Oprana od smole nasuto goriva i garagengepflegtdirestraits0078 wrote:
![]()
Ljudi, ljudiiiiiiiiiiii, vratija se Simeeeeeeeee!
A di je Kija?
Nece ljudi vise pjeske da idu. Da ne spominjem auto bez klime. Planinarenje postalo relikt nekih proslih vremena, planinari endemicna vrsta. Ali treba da se ide po mackama piterinama i kace slike po fejZbuku. A pojma nemaju kako je dobra argeta s hljebom na gladan stomak na nekih 2100 m n/m.Bakir1 wrote:Ma puna saka brade, kada vozis djecu sa svim skulama, imam osjecaj da bi i fico ko u vakat sa galerijom bio dovoljan.
Pricam sa starcima pred polazak zapomazuzi za stvari koje je zena natrpala plus kolica i halameti, kaze stari fico, galerija, brako prikolica i na remo.
Postali smo gospoda a sadrzaj je bio nekad bogatiji....
Sigruno ok auto, ali interijera i orgije sive plastikecitroen xm wrote:Listajući PIK, naletim na ovoga Megana. Neko je nedavno tražio. Evo auta kome se na svakom detalju vidi da je maksimalno očuvan. Kada se kupi ovakvo auto sigurno nema greške.
http://www.olx.ba/artikal/18664339/renault-megane/
Primječujem da nema slika zadnje klupe ni gepeka. To su slike koje nekad mogu mnogo reći.Sharif wrote:Sigruno ok auto, ali interijera i orgije sive plastikecitroen xm wrote:Listajući PIK, naletim na ovoga Megana. Neko je nedavno tražio. Evo auta kome se na svakom detalju vidi da je maksimalno očuvan. Kada se kupi ovakvo auto sigurno nema greške.
http://www.olx.ba/artikal/18664339/renault-megane/
Pogotovo nakon trosatnog pedalanja, jos ako se sudzuka nadje u rusaku , pa "avdo" napravi kafu Ili caj od ubranih trava pored puta...direstraits0078 wrote:Nece ljudi vise pjeske da idu. Da ne spominjem auto bez klime. Planinarenje postalo relikt nekih proslih vremena, planinari endemicna vrsta. Ali treba da se ide po mackama piterinama i kace slike po fejZbuku. A pojma nemaju kako je dobra argeta s hljebom na gladan stomak na nekih 2100 m n/m.Bakir1 wrote:Ma puna saka brade, kada vozis djecu sa svim skulama, imam osjecaj da bi i fico ko u vakat sa galerijom bio dovoljan.
Pricam sa starcima pred polazak zapomazuzi za stvari koje je zena natrpala plus kolica i halameti, kaze stari fico, galerija, brako prikolica i na remo.
Postali smo gospoda a sadrzaj je bio nekad bogatiji....
preskup,mogu i no name,imam takav i za bicikla i za stvari,extra neki talijanskimadner wrote:Jah, pa pola stvari sto ja moram ponjeti nisu ni postojali kada se islo ficom negdje.
Nego isplati li se uzeti Thule ili mogu ovi no name?
Javi za ove talijanske nosaceNediM17 wrote:Imao Thule garnituru, nosaci + kofer, nosace prodao jer mi nisu pasali za novi auto, a kofer ostao. Prije koji mjesec sam kupio neke italijanske manje poznate nosace, i super su, a znatno jeftiniji od Thule-a.
Pogledacu kako se tacno zovu pa javim.