Radio u petak popodne, oko 16-16.30, maltene nikog nije bilo tad. Ispred radis sveTrappist wrote: ↑01/11/2020 21:49Kad si radio test pa jos cekas? Ja sutra idem u Saraj Polje da me testiraju, kontam oko pola 9 otici pa valjda ne cekati puno. Je li peglancija puno, moras li ulaziti ikako u ambulantu ili odmah ides u red za testiranje, koliko sam skontao vani ?trizex wrote: ↑01/11/2020 19:59 Raja, ako mogu zamoliti, imao bi par pitanja od Vas koji ste predeverali/imate iskustva
Ukratko, od 28mog- srijeda imam blage simptome, temperatura neznatna -37.2 najvisa, malo malaksalosti, povremeni kasalj koji je trajao dan-dva (ali me malo bolio u predjelu prsa), i totalni gubitak cula okusa/mirisa unatrag 2 dana. Radio sam PCR u Saraj Polju, rezultate jos cekam. Iscitao sam veliki dio onoga sto ste pisali na temi, te se tim nekim Vasim preporukama vodim, ipak pitao bi slijedece:
Uradio bih opet test sutra, s obzirom na 4-5 dana od pojave simptoma, da li da uradim privatno seroloski ili onaj brzi antigen test kod tawila?
Radio sam vec KS,DKS,SE i CRP jucer, sve u najboljem redu, ali te neke upale pluca se plasim, je li rano/na vrijeme da idem raditi i rtg pluca?
S obzirom na gorenavedeno, ima li smisla preventivno uvoditi taj neki antibiotik, sumamed i sl., ili se ceka prvo neki dokaz upale pluca?
Hvala unaprijed...
@wewa kako provjeravas je li gotov, zoves DZ i pitas, ili cekas da ti se jave?