Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jeremya94 wrote: ↑14/07/2020 14:08
Bratova porodica u petak ima let iz Splita. Da li prema postojecim pravilima mogu krenuti iz BiH, uci u Hrvatsku i ukrcati se na avion?
Ili gdje bi se mogli konkretno informisati, neki broja telefona ili slično?
Pa tranzit kroz RH nije ni bio upitan koliko ja znam.. ne bi trebalo biti problema.
Ali za svaki slučaj bi ja nazvao graničnu policiju na hrv strani. Ili neku policijsku upravu koja je nadlezna na tom području.
Je li se u Hrvatsku može samo sa potvrdom rezervacije smještaja ili se stvarno, kako pise, mora imati potvrda o placenom smjestaju? Zna li iko sta primjenjuju na granici?
U vezi dvojnog državljanstva, je li ima neki paragraf u zakonu BiH/RH da se ne smiju koristiti oba pasoša. Nego iskljucivo kombinacija pasoš RH + lična karta BiH? I obratno. Ili pasoš neke druge EU države i osobna RH?
Last edited by SaraFina on 15/07/2020 22:17, edited 1 time in total.
R2D2_SA wrote: ↑15/07/2020 21:52
Je li se u Hrvatsku može samo sa potvrdom rezervacije smještaja ili se stvarno, kako pise, mora imati potvrda o placenom smjestaju? Zna li iko sta primjenjuju na granici?
Sta god imas ako nemas putovnicu ides u samoizolaciju ak se ne varam
R2D2_SA wrote: ↑15/07/2020 21:52
Sta god imas ako nemas putovnicu ides u samoizolaciju ak se ne varam
Varas se
Zaboravih napisati ako imas negativan test. Je li kenjaju da mora biti placen vec smjestaj ili moze rezervacija. Zamisli platis sve i ne bude ti gotov u roku od 48 sati od davanja brisa nalaz, pa makar i negativan bio popusio si ga. Cak i da samo rezervaciju traze ima ih gdje se otkazivanje placa ako otkazujes u roku manjem od 48 sati, a kako ces znati ako ti nalaz jos nije gotov!?