Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2
- славянин
#851 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2
Samo naprijed , 
-
Sierra club
#852 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2
Evo da ja vas pitam, kolko je stanovnika PC-a spremno dignit barikadu u lukavici ili napravit punktove u brčkom pa tražit pasoš da neko udje u tu novoformiranu srpsku državu?
-
ljudd
#853 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2
Sierra club wrote: Pa možda nisi čuo. U prošlom ratu mi smo njih napali. Oni su samo držali srpske teritorije i branili se.
A ko će počet slijedeći sukob? Nek to historičari napišu. Ili još bolje, neka pobjednik napiše ko god to bio.
Ma znam ja njihovu propagandu dobro. Mi smo sami sebe napadali po njima i risti. Ovo je kontinuitet te njihove pameti. Mene zabrinjava nasa uskovidnost citave situacije. Ne vidimo da je sve provokacija u cilju da mi ispadnemo agresori. Oni bi najvise volili da se napravi revizija historije. Ono sto oni govore znaju da nije istina(ili da je laz koja se bazira na nekoj drugoj istini koje je veca po njima), sto na kraju nije ni bitno. Imaju strateske ciljeve, imaju taktiku, i do sada im polazi za rukom da naprave od nas neke koji hoce rat.
-
Sierra club
#854 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2
Džaba se brineš. Za njihove saveznike mi ćemo biti agresori. Za naše saveznike oni će biti agresori.ljudd wrote:Sierra club wrote: Pa možda nisi čuo. U prošlom ratu mi smo njih napali. Oni su samo držali srpske teritorije i branili se.
A ko će počet slijedeći sukob? Nek to historičari napišu. Ili još bolje, neka pobjednik napiše ko god to bio.
Ma znam ja njihovu propagandu dobro. Mi smo sami sebe napadali po njima i risti. Ovo je kontinuitet te njihove pameti. Mene zabrinjava nasa uskovidnost citave situacije. Ne vidimo da je sve provokacija u cilju da mi ispadnemo agresori. Oni bi najvise volili da se napravi revizija historije. Ono sto oni govore znaju da nije istina(ili da je laz koja se bazira na nekoj drugoj istini koje je veca po njima), sto na kraju nije ni bitno. Imaju strateske ciljeve, imaju taktiku, i do sada im polazi za rukom da naprave od nas neke koji hoce rat.
Nema tu veze ko je koga napo a ko kome prijetio.
Jel slovenija agresor bila? Odcijepila se pa napala JNA dok se povlačila. Sa kojim zakonom, sa kojim pravom? Imal neko ko tereti sloveniju za agresiju?
Brineš se o nevažnim stavrima
- Hajvan
#855 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2
ljudd wrote:Sierra club wrote: Pa možda nisi čuo. U prošlom ratu mi smo njih napali. Oni su samo držali srpske teritorije i branili se.
ako budemo morali, nadam se da cemo Sarjvo braniti s Avale (a ne ispod Trebevica), a Mostar s Medvednice i Mosora…
nadam se da necemo morati..
-
ljudd
#856 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2
Pa i da cemo morati, kako mislis da cemo uletit na teritorije hr i sr. Ovakve izjave su nebulozne i upravo ovo oni i ocekuju. Kao muslimani ne misle stat ni na granicama bih. Mozda neki misle da je ova politika dodika svojevrsna prozivka neka. Kao ono imamo li mi muda za rat i to, a mi odma patriotske pjevamo i dicimo se samima sobima, ma nema, idemo do tokija. NaivnoHajvan wrote: ako budemo morali, nadam se da cemo Sarjvo braniti s Avale (a ne ispod Trebevica), a Mostar s Medvednice i Mosora…
- Hajvan
#857 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2
kao god.. kuca se brani sto dalje od vlastitog praga
-
Sierra club
#858 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2
Ovo nijedan naš političar negovori. Nerazumijem tvoju paniku. Anonimni ljudi na interntu se nebroje jer neznaš njivohu nacionalnost nit predstavljaju ikoga.ljudd wrote:Pa i da cemo morati, kako mislis da cemo uletit na teritorije hr i sr. Ovakve izjave su nebulozne i upravo ovo oni i ocekuju. Kao muslimani ne misle stat ni na granicama bih. Mozda neki misle da je ova politika dodika svojevrsna prozivka neka. Kao ono imamo li mi muda za rat i to, a mi odma patriotske pjevamo i dicimo se samima sobima, ma nema, idemo do tokija. NaivnoHajvan wrote: ako budemo morali, nadam se da cemo Sarjvo braniti s Avale (a ne ispod Trebevica), a Mostar s Medvednice i Mosora…
A njihovi političari obećavaju odcijepljenje.
Mislim da su ti se prioriteti pobrkali.
- Atego
#859 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2
Sve ijedan.Sierra club wrote:Evo da ja vas pitam, kolko je stanovnika PC-a spremno dignit barikadu u lukavici ili napravit punktove u brčkom pa tražit pasoš da neko udje u tu novoformiranu srpsku državu?
-
ljudd
#860 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2
Kad malo bolje razmislim, ja i nemam neke prioritete. Koji bi mi trebali biti prioriteti, ovo ne kazem da sam nesta ljut na ovo pitanje, naprotiv, mislim da si pogodio/la sa pitanjem. Moj prioritet je da normalno zivim u ovoj zemlji. A politicki prioriteti, da svi u bih zive ravnopravno, da se niko ne osjeca ugrozenim.Sierra club wrote:Ovo nijedan naš političar negovori. Nerazumijem tvoju paniku. Anonimni ljudi na interntu se nebroje jer neznaš njivohu nacionalnost nit predstavljaju ikoga.ljudd wrote:Pa i da cemo morati, kako mislis da cemo uletit na teritorije hr i sr. Ovakve izjave su nebulozne i upravo ovo oni i ocekuju. Kao muslimani ne misle stat ni na granicama bih. Mozda neki misle da je ova politika dodika svojevrsna prozivka neka. Kao ono imamo li mi muda za rat i to, a mi odma patriotske pjevamo i dicimo se samima sobima, ma nema, idemo do tokija. NaivnoHajvan wrote: ako budemo morali, nadam se da cemo Sarjvo braniti s Avale (a ne ispod Trebevica), a Mostar s Medvednice i Mosora…
A njihovi političari obećavaju odcijepljenje.
Mislim da su ti se prioriteti pobrkali.
- insomnia78
#861 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2
Cuj koliko
Dje si bio 92-e?
Dje si bio 92-e?
-
PM72
#862 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2
Bilo bi sjajno kad bi pored nick-a imali IP adresu i lokaciju javljanja...da vidim odakle se patriote javljaju i koja im je registracija po redu...
-
ljudd
#863 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2
Na koga mislis?PM72 wrote:Bilo bi sjajno kad bi pored nick-a imali IP adresu i lokaciju javljanja...da vidim odakle se patriote javljaju i koja im je registracija po redu...
- insomnia78
#864 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2
Moskva se onomad branila na VozućiHajvan wrote:kao god.. kuca se brani sto dalje od vlastitog praga
- insomnia78
#865 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2
Ih koliko bi tek isplivalo neutralnih i pacifista sa drzavljanstvom manjeg entitetaPM72 wrote:Bilo bi sjajno kad bi pored nick-a imali IP adresu i lokaciju javljanja...da vidim odakle se patriote javljaju i koja im je registracija po redu...
- LBVIEW
#866 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2
Dje ces, druze Insomnia, na levicare.
Post prijavljen Botkinu.
Post prijavljen Botkinu.
- славянин
#867 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2
Nema tu problema, imamo "nase" spremni da brane rovove po bavarskoj,sjevernoj francuskoj,alpskoj regijiHajvan wrote:kao god.. kuca se brani sto dalje od vlastitog praga
- Nadzornik
#868 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2
Vala bas,a nekima fale jos samo neke formalnosti da bi se ispalili na zapad.славянин wrote: Nema tu problema, imamo "nase" spremni da brane rovove po bavarskoj,sjevernoj francuskoj,alpskoj regiji![]()
Bujrum... Herzlich Willkommen.
- славянин
#869 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2
Neka ja cu malo daljeNadzornik wrote:Vala bas,a nekima fale jos samo neke formalnosti da bi se ispalili na zapad.славянин wrote: Nema tu problema, imamo "nase" spremni da brane rovove po bavarskoj,sjevernoj francuskoj,alpskoj regiji![]()
Bujrum... Herzlich Willkommen.
- Hajvan
#870 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2
jebo bosnu, jebo nas moshnjakake… 
- insomnia78
- LBVIEW
#872 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2
U Chicagu ste najjaci.славянин wrote:Nema tu problema, imamo "nase" spremni da brane rovove po bavarskoj,sjevernoj francuskoj,alpskoj regijiHajvan wrote:kao god.. kuca se brani sto dalje od vlastitog praga![]()
- славянин
#873 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2
Blizu blizu, odoh i ja da dajem podrsku - ima da postanem neki nacionalista bubnem jednu od 3 strane pa onda cu da pozivam da blic akcije oslobadjanja "nasih" teritorijaLBVIEW wrote:U Chicagu ste najjaci.славянин wrote:Nema tu problema, imamo "nase" spremni da brane rovove po bavarskoj,sjevernoj francuskoj,alpskoj regijiHajvan wrote:kao god.. kuca se brani sto dalje od vlastitog praga![]()
- BHCluster
#874 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2
DobarLBVIEW wrote: U Chicagu ste najjaci.
-
hAZNADAR
#875 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2
Otvorio forum, vidio da je na temi o rezervnom sastavu u RS zadnji odgovor od славянинa.
I prije otvaranja razmisljao da li to pljuje ili nesto drugo.
Ovaj forum uistinu opravdava svoj image.
I prije otvaranja razmisljao da li to pljuje ili nesto drugo.
Ovaj forum uistinu opravdava svoj image.