Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post Reply
славянин

#851 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by славянин »

Samo naprijed , :D
Sierra club

#852 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by Sierra club »

Evo da ja vas pitam, kolko je stanovnika PC-a spremno dignit barikadu u lukavici ili napravit punktove u brčkom pa tražit pasoš da neko udje u tu novoformiranu srpsku državu?
ljudd

#853 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by ljudd »

Sierra club wrote: Pa možda nisi čuo. U prošlom ratu mi smo njih napali. Oni su samo držali srpske teritorije i branili se.

A ko će počet slijedeći sukob? Nek to historičari napišu. Ili još bolje, neka pobjednik napiše ko god to bio.

Ma znam ja njihovu propagandu dobro. Mi smo sami sebe napadali po njima i risti. Ovo je kontinuitet te njihove pameti. Mene zabrinjava nasa uskovidnost citave situacije. Ne vidimo da je sve provokacija u cilju da mi ispadnemo agresori. Oni bi najvise volili da se napravi revizija historije. Ono sto oni govore znaju da nije istina(ili da je laz koja se bazira na nekoj drugoj istini koje je veca po njima), sto na kraju nije ni bitno. Imaju strateske ciljeve, imaju taktiku, i do sada im polazi za rukom da naprave od nas neke koji hoce rat.
Sierra club

#854 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by Sierra club »

ljudd wrote:
Sierra club wrote: Pa možda nisi čuo. U prošlom ratu mi smo njih napali. Oni su samo držali srpske teritorije i branili se.

A ko će počet slijedeći sukob? Nek to historičari napišu. Ili još bolje, neka pobjednik napiše ko god to bio.

Ma znam ja njihovu propagandu dobro. Mi smo sami sebe napadali po njima i risti. Ovo je kontinuitet te njihove pameti. Mene zabrinjava nasa uskovidnost citave situacije. Ne vidimo da je sve provokacija u cilju da mi ispadnemo agresori. Oni bi najvise volili da se napravi revizija historije. Ono sto oni govore znaju da nije istina(ili da je laz koja se bazira na nekoj drugoj istini koje je veca po njima), sto na kraju nije ni bitno. Imaju strateske ciljeve, imaju taktiku, i do sada im polazi za rukom da naprave od nas neke koji hoce rat.
Džaba se brineš. Za njihove saveznike mi ćemo biti agresori. Za naše saveznike oni će biti agresori.

Nema tu veze ko je koga napo a ko kome prijetio.

Jel slovenija agresor bila? Odcijepila se pa napala JNA dok se povlačila. Sa kojim zakonom, sa kojim pravom? Imal neko ko tereti sloveniju za agresiju?

Brineš se o nevažnim stavrima
Hajvan

#855 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by Hajvan »

ljudd wrote:

ako budemo morali, nadam se da cemo Sarjvo braniti s Avale (a ne ispod Trebevica), a Mostar s Medvednice i Mosora…

nadam se da necemo morati..
ljudd

#856 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by ljudd »

Hajvan wrote: ako budemo morali, nadam se da cemo Sarjvo braniti s Avale (a ne ispod Trebevica), a Mostar s Medvednice i Mosora…

Pa i da cemo morati, kako mislis da cemo uletit na teritorije hr i sr. Ovakve izjave su nebulozne i upravo ovo oni i ocekuju. Kao muslimani ne misle stat ni na granicama bih. Mozda neki misle da je ova politika dodika svojevrsna prozivka neka. Kao ono imamo li mi muda za rat i to, a mi odma patriotske pjevamo i dicimo se samima sobima, ma nema, idemo do tokija. Naivno
Hajvan

#857 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by Hajvan »

kao god.. kuca se brani sto dalje od vlastitog praga
Sierra club

#858 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by Sierra club »

ljudd wrote:
Hajvan wrote: ako budemo morali, nadam se da cemo Sarjvo braniti s Avale (a ne ispod Trebevica), a Mostar s Medvednice i Mosora…

Pa i da cemo morati, kako mislis da cemo uletit na teritorije hr i sr. Ovakve izjave su nebulozne i upravo ovo oni i ocekuju. Kao muslimani ne misle stat ni na granicama bih. Mozda neki misle da je ova politika dodika svojevrsna prozivka neka. Kao ono imamo li mi muda za rat i to, a mi odma patriotske pjevamo i dicimo se samima sobima, ma nema, idemo do tokija. Naivno
Ovo nijedan naš političar negovori. Nerazumijem tvoju paniku. Anonimni ljudi na interntu se nebroje jer neznaš njivohu nacionalnost nit predstavljaju ikoga.

A njihovi političari obećavaju odcijepljenje.

Mislim da su ti se prioriteti pobrkali.
Atego

#859 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by Atego »

Sierra club wrote:Evo da ja vas pitam, kolko je stanovnika PC-a spremno dignit barikadu u lukavici ili napravit punktove u brčkom pa tražit pasoš da neko udje u tu novoformiranu srpsku državu?
Sve ijedan.
ljudd

#860 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by ljudd »

Sierra club wrote:
ljudd wrote:

Ovo nijedan naš političar negovori. Nerazumijem tvoju paniku. Anonimni ljudi na interntu se nebroje jer neznaš njivohu nacionalnost nit predstavljaju ikoga.

A njihovi političari obećavaju odcijepljenje.

Mislim da su ti se prioriteti pobrkali.
Kad malo bolje razmislim, ja i nemam neke prioritete. Koji bi mi trebali biti prioriteti, ovo ne kazem da sam nesta ljut na ovo pitanje, naprotiv, mislim da si pogodio/la sa pitanjem. Moj prioritet je da normalno zivim u ovoj zemlji. A politicki prioriteti, da svi u bih zive ravnopravno, da se niko ne osjeca ugrozenim.
insomnia78

#861 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by insomnia78 »

Cuj koliko :lol:
Dje si bio 92-e?
PM72

#862 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by PM72 »

Bilo bi sjajno kad bi pored nick-a imali IP adresu i lokaciju javljanja...da vidim odakle se patriote javljaju i koja im je registracija po redu...
ljudd

#863 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by ljudd »

PM72 wrote:Bilo bi sjajno kad bi pored nick-a imali IP adresu i lokaciju javljanja...da vidim odakle se patriote javljaju i koja im je registracija po redu...
Na koga mislis?
insomnia78

#864 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by insomnia78 »

Hajvan wrote:kao god.. kuca se brani sto dalje od vlastitog praga
Moskva se onomad branila na Vozući
insomnia78

#865 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by insomnia78 »

PM72 wrote:Bilo bi sjajno kad bi pored nick-a imali IP adresu i lokaciju javljanja...da vidim odakle se patriote javljaju i koja im je registracija po redu...
Ih koliko bi tek isplivalo neutralnih i pacifista sa drzavljanstvom manjeg entiteta :D
LBVIEW

#866 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by LBVIEW »

Dje ces, druze Insomnia, na levicare. :oops:
Post prijavljen Botkinu. :D
славянин

#867 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by славянин »

Nema tu problema, imamo "nase" spremni da brane rovove po bavarskoj,sjevernoj francuskoj,alpskoj regiji :D :lol:
Nadzornik

#868 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by Nadzornik »

славянин wrote: Nema tu problema, imamo "nase" spremni da brane rovove po bavarskoj,sjevernoj francuskoj,alpskoj regiji :D :lol:
Vala bas,a nekima fale jos samo neke formalnosti da bi se ispalili na zapad.

Bujrum... Herzlich Willkommen.
славянин

#869 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by славянин »

Nadzornik wrote:
славянин wrote: Nema tu problema, imamo "nase" spremni da brane rovove po bavarskoj,sjevernoj francuskoj,alpskoj regiji :D :lol:
Vala bas,a nekima fale jos samo neke formalnosti da bi se ispalili na zapad.

Bujrum... Herzlich Willkommen.
Neka ja cu malo dalje :D
Hajvan

#870 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by Hajvan »

jebo bosnu, jebo nas moshnjakake… :lol:
insomnia78

#871 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by insomnia78 »

Na predzidju
LBVIEW

#872 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by LBVIEW »

славянин wrote:
Nema tu problema, imamo "nase" spremni da brane rovove po bavarskoj,sjevernoj francuskoj,alpskoj regiji :D :lol:
U Chicagu ste najjaci. :mrgreen:
славянин

#873 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by славянин »

LBVIEW wrote:
славянин wrote:
U Chicagu ste najjaci. :mrgreen:
Blizu blizu, odoh i ja da dajem podrsku - ima da postanem neki nacionalista bubnem jednu od 3 strane pa onda cu da pozivam da blic akcije oslobadjanja "nasih" teritorija :D
BHCluster

#874 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by BHCluster »

LBVIEW wrote: U Chicagu ste najjaci. :mrgreen:
Dobar Image :lol:
hAZNADAR

#875 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by hAZNADAR »

Otvorio forum, vidio da je na temi o rezervnom sastavu u RS zadnji odgovor od славянинa.

I prije otvaranja razmisljao da li to pljuje ili nesto drugo. :lol:

Ovaj forum uistinu opravdava svoj image.
Post Reply