monca hajmo se slikatimoonca wrote:Jimmy McNulty wrote:Plati mi kakvog dobrog doktora nek me sastavimoonca wrote:![]()
ona glavu ti sebi koljena-- pola te nece biti....![]()
--neko vrijeme ces moci i takav funkcionisati ali...
Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
- spreca
#851 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
-
moonca
#852 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
..sto bi rekao Gold -haj prvi ....spreca wrote: monca hajmo se slikati
- insomnia78
#853 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
Pa dobro. Svakom se moze desiti da se guzi sa šiptarom iz Srebrenikairac300 wrote:Guzila se sa jednim Šiptarom iz Srebrenika, snimali su nekoliko sex susreta. Kad je pukla veza, ovaj je počeo ucjenjivati, na kraju objavio snimak. Svojvremeno su bili gledaniji od holivudskih blockbustera.spreca wrote:Neznam uopste o cemu se radi ...kakva je afera?tek sad cuo za ovuOmmadawn wrote: Cini mi se da je u Geteborgu.
Navodno je zbog tih koji su iscurili izgubila posao koji je imala u Tuzli. Neki vele da je u pitanju bila i neka ucjena, neki da je i droga, ali to su samo carsijske price.
Na kraju se opet sve dobro zavrsilo po nju.
- spreca
#854 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
ma skupa bamoonca wrote:..sto bi rekao Gold -haj prvi ....spreca wrote: monca hajmo se slikati
-
moonca
#855 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
..moze ...u limburgu mjesecu...spreca wrote:ma skupa bamoonca wrote:..sto bi rekao Gold -haj prvi ....spreca wrote: monca hajmo se slikati
- spreca
#856 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
kad je tomoonca wrote: ..moze ...u limburgu mjesecu...![]()
-
noviclan
#857 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
Kutac bi bio toliko gledan da nije soundtrack pevao sasa maticirac300 wrote:Guzila se sa jednim Šiptarom iz Srebrenika, snimali su nekoliko sex susreta. Kad je pukla veza, ovaj je počeo ucjenjivati, na kraju objavio snimak. Svojvremeno su bili gledaniji od holivudskih blockbustera.spreca wrote:Neznam uopste o cemu se radi ...kakva je afera?tek sad cuo za ovuOmmadawn wrote: Cini mi se da je u Geteborgu.
Navodno je zbog tih koji su iscurili izgubila posao koji je imala u Tuzli. Neki vele da je u pitanju bila i neka ucjena, neki da je i droga, ali to su samo carsijske price.
Na kraju se opet sve dobro zavrsilo po nju.
- irac300
#858 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
Nisam čuo Sašu Matića, ali jesam Vesnu kad je prdnula.noviclan wrote:
Kutac bi bio toliko gledan da nije soundtrack pevao sasa matic
- spreca
#859 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
Kazu da je pjevao Ljuba Alicic...dajte da link da vidim sta to moja kona radinoviclan wrote:
-
noviclan
#860 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
Upravu si davno je bilo ali znam da je velika zvijezda pjevala https://m.xhamster.com/videos/vesna-tuzlanka-7529395irac300 wrote:Nisam čuo Sašu Matića, ali jesam Vesnu kad je prdnula.noviclan wrote:
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#861 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
Kakav Matić cc, CRVENO OBUCIII 
-
noviclan
#862 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
https://www.youjizz.com/videos/vesna-tu ... 79461.htmlVelkoski wrote:Kakav Matić cc, CRVENO OBUCIII
Ma ima sale sta me jevete dovro se sjecam ko kroz sarajevsku maglu
https://www.youjizz.com/videos/vesna-tu ... 79461.html
- lmo
- Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace
#863 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
I, jeste li saznali ko je koga, gdje, zašto, s čim...i kako se osjećaju učesnici?

- Edin H.
#864 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
Eki moonce puritankemoonca wrote:..moze ...u limburgu mjesecu...spreca wrote: ma skupa ba![]()
- apsidejzi
#865 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
Samo da pozdravim 404 sto su kliknuli i ostali suha kurcaapsidejzi wrote:Evo vam vise link (samo za malo stariju raju koja se sjeca)...
http://bit.ly/2ia2FtJ
![]()
Edit: 489
- spreca
#866 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
imamo i linAklmo wrote:I, jeste li saznali ko je koga, gdje, zašto, s čim...i kako se osjećaju učesnici?![]()
- spreca
#867 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
et' sta da covjek kazeEdin H. wrote:Eki moonce puritankemoonca wrote:..moze ...u limburgu mjesecu...spreca wrote: ma skupa ba![]()
- lmo
#868 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
Haha, sipa je mala cici-mici za vas.spreca wrote:imamo i linAklmo wrote:I, jeste li saznali ko je koga, gdje, zašto, s čim...i kako se osjećaju učesnici?![]()
Sprečoniiii
- spreca
#869 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
Herkalmo wrote:Haha, sipa je mala cici-mici za vas.spreca wrote:imamo i linAklmo wrote:I, jeste li saznali ko je koga, gdje, zašto, s čim...i kako se osjećaju učesnici?![]()
Sprečoniiii
- Donnie Smith
#870 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
Za sve su krivi Avazovi novinari, dohvatili se trakavice pa je zbrda zdole objavili na naslovnoj, sad već ide serijal...mislim, niko se ozbiljan ne bi time ni bavio, u rangu tabloida Express, ali ako već pišeš, o bilo čemu, daj osnovnih 5w - who, when, why, where and what (nebitan je redoslijed). Em je ona nepismena, elementarno em je onaj ko je prvi uzimao izjavu od nje - sve nakaradno napisao tako da do danas danile niko ne zna ko je koga ovdje, je li lik oženjen
da li uopšte postoji snimak, ovaj što smo svi vidjeli, je li to ona, i po čemu se zna da je lik iza nje Sabahudin...toliko pitanja, a niđe odgovora
Ona njega ucjenjivala, on nju, imala momka, advokat, nema ga, pomiriće se, oboje ucjenjivali Bahu, pa nisu, on snim'o, ona nije znala, fino se nako, namješta pred kamerom, on objavio, zašto, kad, gdje su te druge, ima li drugih...treba više od 5 W ovdje ipak.
Ona njega ucjenjivala, on nju, imala momka, advokat, nema ga, pomiriće se, oboje ucjenjivali Bahu, pa nisu, on snim'o, ona nije znala, fino se nako, namješta pred kamerom, on objavio, zašto, kad, gdje su te druge, ima li drugih...treba više od 5 W ovdje ipak.
- dustaban
#871 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
Pisem neki seminarski na temu cyber ucjena... pa cisto zato pogledah ovaj video
Ali ovdje je vise nego jasno da zenska osoba ZNA DA SE SNIMA!
Eto, to je to, samo htjedoh da podjelim sa vama ovo moje otkrice inace mi se sve ovo gadi
- lmo
#872 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
Donnie Smith wrote:Za sve su krivi Avazovi novinari, dohvatili se trakavice pa je zbrda zdole objavili na naslovnoj, sad već ide serijal...mislim, niko se ozbiljan ne bi time ni bavio, u rangu tabloida Express, ali ako već pišeš, o bilo čemu, daj osnovnih 5w ..
'ta prepisuješ moja pitanja, još ja to lijepo po naški, a ona nešta 5w.
- irac300
#873 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
Napokon i ja vidjeh ovu Sanju. Dobra je, ali slažem se sa stručnom konstatacijom kolege da se ona, men' se čini, svjesno snima ovdje. Tako da ovo njeno kmečanje više proizilazi iz frustracije da je ovo objavljeno, a ne da je tajno snimana. Ukratko, može kurcu svirati ili jednostavno pravi sebi samoreklamu (hint Severina).dustaban wrote:Pisem neki seminarski na temu cyber ucjena... pa cisto zato pogledah ovaj video![]()
Ali ovdje je vise nego jasno da zenska osoba ZNA DA SE SNIMA!
Eto, to je to, samo htjedoh da podjelim sa vama ovo moje otkrice inace mi se sve ovo gadi
-
isx
#874 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
apsidejzi wrote:Samo da pozdravim 404 sto su kliknuli i ostali suha kurcaapsidejzi wrote:Evo vam vise link (samo za malo stariju raju koja se sjeca)...
http://bit.ly/2ia2FtJ
![]()
![]()
Edit: 489
- uglavnomja
#875 Re: Sabahudin Blažević, pare, potencija i video trake
lik na slici nema 50 godinaDonnie Smith wrote:Za sve su krivi Avazovi novinari, dohvatili se trakavice pa je zbrda zdole objavili na naslovnoj, sad već ide serijal...mislim, niko se ozbiljan ne bi time ni bavio, u rangu tabloida Express, ali ako već pišeš, o bilo čemu, daj osnovnih 5w - who, when, why, where and what (nebitan je redoslijed). Em je ona nepismena, elementarno em je onaj ko je prvi uzimao izjavu od nje - sve nakaradno napisao tako da do danas danile niko ne zna ko je koga ovdje, je li lik oženjenda li uopšte postoji snimak, ovaj što smo svi vidjeli, je li to ona, i po čemu se zna da je lik iza nje Sabahudin...toliko pitanja, a niđe odgovora
![]()
ono je momak neki
samo ruke pogledaj, pa uguglaj bahu i vidi mu prstice