Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
- Bloo
- Globalna šefica
#851 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Hafis je sad u argentinskim Banovićima 
- beni-bu-man
#852 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
ma ne volim ja nikakve ja sam pedercina, samo hocu da vidimOne Dollar wrote:recimo da je malo više pojaka pa ako voliš takvebeni-bu-man wrote: haj na atribute da vidmi sukim razgovaram
- Bosanac sa dna kace
#853 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
bojkot kada ide u pravom smislu itekako ima smisla
https://en.wikipedia.org/wiki/Boycott,_ ... _Sanctions
https://en.wikipedia.org/wiki/Boycott,_ ... _Sanctions
- GandalfSivi
#854 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Cirkus lagano pocinje:
https://www.klix.ba/vijesti/bih/prazne- ... /181018051
Ali vidimo se za jedno tri mjeseca, kada prekipi...
- Bosanac sa dna kace
#855 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Za tri mjeseca se može odraditi dobar bojkot!GandalfSivi wrote:Cirkus lagano pocinje:
- GandalfSivi
#856 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Nece se Bosnjo pomaknuti tri mjeseca. Ali tamo negdje u februaru, martu, mozda situacija bude malo drugacija...Bosanac sa dna kace wrote:Za tri mjeseca se može odraditi dobar bojkot!GandalfSivi wrote:Cirkus lagano pocinje:
- SaraFina
#857 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
GandalfSivi wrote:Cirkus lagano pocinje:
Tebe sam "drnmnula", ne znam je li ti se štucalo?
I to seljački zdravo..citiram: J*** ti Gandalfa..
Zbog ideje za ovu temu.
- GandalfSivi
#858 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Eno sadaSaraFina wrote:GandalfSivi wrote:Cirkus lagano pocinje:
Zbog ideje za ovu temu.
- SaraFina
#859 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
GandalfSivi wrote:Eno sadaSaraFina wrote:GandalfSivi wrote:Cirkus lagano pocinje:
Zbog ideje za ovu temu.Ja sam bio totalno sretan da sa strane posmatram, ne znam sto me se sada proziva
Napade me vascijelo forumsko pučanstvo čovječe... Osim par izuzetaka. Kao da opsadu prizivam
- Bosanac sa dna kace
#860 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Vjeruj mi da hoće, i da dosta svijeta, pa i onog starijeg razmišlja dosta drugačije.GandalfSivi wrote:Nece se Bosnjo pomaknuti tri mjeseca. Ali tamo negdje u februaru, martu, mozda situacija bude malo drugacija...
Ja sam godinama materi trubio da ne treba kupovati Zbregov i Dukat mliječne proizvode, i godinama se grdno samo zbog toga svađali.
Žena sa du 60-toj sa naočarima ide po marketu i gleda po proizvodima ima li na njima kod 387 jer joj je tako lakše.
I masu drugih ljudi je promijenilo mišljenje.,
Doslovno se šokiram kad vidim neke osobe u Bingu i Amku u Sarajevu jer su do juče bili samo za Konzum.
Dakle stvari se mogu prompijenit, pogoktovo za 3 mjeseca.
- GandalfSivi
#861 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Bolje ti nego jaSaraFina wrote:
Napade me vascijelo forumsko pučanstvo čovječe... Osim par izuzetaka. Kao da opsadu prizivam
- Bosanac sa dna kace
#862 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Da ti kažem svaka čast!SaraFina wrote:
Ja fakt nemam vremena a ni živaca za duge i dubokoumne postove.
BOJKOT SE MORA IZVRŠITI!
NEMA NE MOGU, NEMA NEĆU, NEMA BOLI ME GLAVA!
- GandalfSivi
#863 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Nama je lakse zgradu zapaliti nego drugi detrdzent kupiti...Bosanac sa dna kace wrote:Vjeruj mi da hoće, i da dosta svijeta, pa i onog starijeg razmišlja dosta drugačije.GandalfSivi wrote:Nece se Bosnjo pomaknuti tri mjeseca. Ali tamo negdje u februaru, martu, mozda situacija bude malo drugacija...
Ja sam godinama materi trubio da ne treba kupovati Zbregov i Dukat mliječne proizvode, i godinama se grdno samo zbog toga svađali.
Žena sa du 60-toj sa naočarima ide po marketu i gleda po proizvodima ima li na njima kod 387 jer joj je tako lakše.
I masu drugih ljudi je promijenilo mišljenje.,
Doslovno se šokiram kad vidim neke osobe u Bingu i Amku u Sarajevu jer su do juče bili samo za Konzum.
Dakle stvari se mogu prompijenit, pogoktovo za 3 mjeseca.
- SaraFina
#864 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Bosanac sa dna kace wrote:Da ti kažem svaka čast!SaraFina wrote:
Napade me vascijelo forumsko pučanstvo čovječe... Osim par izuzetaka. Kao da opsadu prizivam![]()
![]()
![]()
![]()
BOJKOT SE MORA IZVRŠITI!
Ja sam bosanski usavršila na forumu. Nikakvo formalno obrazovanje nemam u BiH... Mogu ti reći bilo je teško boriti se.
@Gandalfe, stidi se... Nejako žeMsko čeljade koje vapi za zaštitom.. A ti tako!
-
Hakiz
#865 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Zato što ti to kažeš?Bosanac sa dna kace wrote: BOJKOT SE MORA IZVRŠITI!
-
muzicar_iz_parka
#866 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Samo ne znam ko je zadnji put platio renoviranje zapaljenog, znam da Čović sigurno nije.GandalfSivi wrote:
Nama je lakse zgradu zapaliti nego drugi detrdzent kupiti...
Postoji puno efikasnija metoda, ali narod je opet dao podršku istima kao i 2014 na izborima, dovoljno pogledati rezultate izbora.
-
Nivelacija
#867 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Jel neko otkrio kako osvijestiti ove sto pune kladionice ?
Ili nema lijeka?
Ili nema lijeka?
- beni-bu-man
#868 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Bosanac sa dna kace wrote: Da ti kažem svaka čast!![]()
![]()
![]()
![]()
BOJKOT SE MORA IZVRŠITI!
Ali ima boli me kurac za bojkotom
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#869 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Kako gdjemuzicar_iz_parka wrote:Samo ne znam ko je zadnji put platio renoviranje zapaljenog, znam da Čović sigurno nije.GandalfSivi wrote:
Postoji puno efikasnija metoda, ali narod je opet dao podršku istima kao i 2014 na izborima, dovoljno pogledati rezultate izbora.
Ovo je poraz građanskih i lijevih struja, kandidat za bošnjačkog člana predsjedništva pobijedio sa 200 000 glasovaNaime, Ustav BiH kaže da će prvi predsjedavajući Predsjedništva BiH onaj koji je dobio najveći broj glasova. Dodik je osvojio ukupno 353.626 glasova. Željko Komšić je osvojio 221.800 glasova, dok je Šefik Džaferović osvojio 209.218 glasova.
- Bosanac sa dna kace
#870 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Samo pripet k'o govedo da ti ne izlazi iz kuće, manje te košta da ga odrobijaš nego da ga "liječiš".Nivelacija wrote:Jel neko otkrio kako osvijestiti ove sto pune kladionice ?
Ili nema lijeka?
-
muzicar_iz_parka
#871 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Albanija je dobar primjer, oni su od 1. januara zabranili sve kladionice.Nivelacija wrote:Jel neko otkrio kako osvijestiti ove sto pune kladionice ?
Ili nema lijeka?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#872 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Blokirali su sve strane online, ove domaće neće. Govorim za nas.muzicar_iz_parka wrote:Albanija je dobar primjer, oni su od 1. januara zabranili sve kladionice.Nivelacija wrote:Jel neko otkrio kako osvijestiti ove sto pune kladionice ?
Ili nema lijeka?
- GandalfSivi
#873 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Jos jednom da ponovim, apsolutno nije problem sto ce neko uci u vlast, demokratska volja gradjana. Problem je sto neko pokusava bojkotovati institucije drzave, nadajuci se da ce tako i srusiti drzavu.muzicar_iz_parka wrote:Samo ne znam ko je zadnji put platio renoviranje zapaljenog, znam da Čović sigurno nije.GandalfSivi wrote:
- Streptokok
#874 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
ne znam da li je moguće donijeti sličan propis na nivou kantona?muzicar_iz_parka wrote:Albanija je dobar primjer, oni su od 1. januara zabranili sve kladionice.Nivelacija wrote:Jel neko otkrio kako osvijestiti ove sto pune kladionice ?
Ili nema lijeka?
- Bosanac sa dna kace
#875 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!
Ne kažem ja ništa.Hakiz wrote:Zato što ti to kažeš?Bosanac sa dna kace wrote: BOJKOT SE MORA IZVRŠITI!
Evo pokazatelja:
https://www.vecernji.ba/vijesti/otvoren ... ih-1022721