Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Sve o općim izborima, strankama, kandidatima...
Locked

Kandidati za mjesto hrvatskog člana Predsjedništva BiH

Poll ended at 05/10/2018 23:32

Jerko Ivanković - Lijanović - (Narodna stranka Radom za boljitak)
5
2%
Dragan Čović - (HDZ BiH)
32
10%
Boriša Falatar - (Naša straka)
86
28%
Diana Zelenika - (HDZ 1990)
8
3%
Željko Komšić - (DF)
177
57%

Total votes: 308

Kolinda

#851 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Kolinda »

mO k3 wrote:
Kolinda wrote:Mokač i kultura, jeli to neki vic...pitanje ???
hajde dobro ja sam nekulturan , ali bilo bi lijepo da mu odgovoris posto ti pripadas narodu koji je jako "kulturan" i nositelj evropskih vrijednosti ...
O čemu ti ?
mO k3

#852 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by mO k3 »

Kolinda wrote:
mO k3 wrote:
hajde dobro ja sam nekulturan , ali bilo bi lijepo da mu odgovoris posto ti pripadas narodu koji je jako "kulturan" i nositelj evropskih vrijednosti ...
O čemu ti ?
:mrgreen: :lol: o cemu ja :)
BHCluster

#853 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by BHCluster »

Prigovori na rezultate višedecenijskog političkog angažmana Željka Komšića su utemeljeni, ali ipak nedovoljni da zbog toga Dragan Čović i dalje bude šef države, napisao je na svom FB profilu novinar i advokat Senad Pećanin.

- No, bijedni su prigovori koji dolaze iz Naše stranke, jer je nekoliko njenih vlasnika svojim unosnim sinekurama podredilo i zajedničku izbornu listu građanskih stranaka i značaj sjajnih ljudi koji su je osnovali ( Dino Mustafić, Dennis Gratz). Trenutni gazda Naše stranke je vodeći budžetski uhljeb: prije deset godina se vratio u Sarajevo i od tada do danas je primio preko sto plata iz budžeta, napisao je Pećanin i dodao:

- Osladilo se, pa je zato, osim na čelo izborne liste, sebe stavio i na čelo kompenzacione liste. To je prije četiri godine uradio i Lagumdžija, ali mu nije pomoglo da uđe u Parlament. Između ostalog i zato je Naša stranka zaslužila da doživi sudbinu Lagumdžijinog SDP-a.
Budžet Theory by Naša stranka.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#854 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Chmoljo »

BHCluster wrote:

- Osladilo se, pa je zato, osim na čelo izborne liste, sebe stavio i na čelo kompenzacione liste. To je prije četiri godine uradio i Lagumdžija, ali mu nije pomoglo da uđe u Parlament. Između ostalog i zato je Naša stranka zaslužila da doživi sudbinu Lagumdžijinog SDP-a.
pa kako je onda Magazinović ušao u Parlament, a Lagumdžija nije?!
Hafis

#855 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Hafis »

Kolinda wrote:
mO k3 wrote:
O čemu ti ?
Kolega, stvarno me iznenadjujete. Pa zar Vi još rasipate dragocjene sekunde trošeći ih na konverzaciju s potpuno nebitnim likovima... Kolega, pa to je običan forumski namještaj... Zamislite kada bih se ja obraćao uredskom stolu ili stroju za ispis.
Molim Vas, držite malo do svog digniteta.... Filter i oni postaju zrak.
Banksy

#856 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Banksy »

BHCluster wrote:

- No, bijedni su prigovori koji dolaze iz Naše stranke, jer je nekoliko njenih vlasnika svojim unosnim sinekurama podredilo i zajedničku izbornu listu građanskih stranaka i značaj sjajnih ljudi koji su je osnovali ( Dino Mustafić, Dennis Gratz). Trenutni gazda Naše stranke je vodeći budžetski uhljeb: prije deset godina se vratio u Sarajevo i od tada do danas je primio preko sto plata iz budžeta, napisao je Pećanin i
Pa Naša stranka je upravo deceniju bila talac sinekure Dine Mustafića, koji je onda, kad je bez nje ostao, kleknuo Komšiću, ne bi li je vratio nazad.
Rešidatov predizborni spot, u kojem je Mustafić stao uz bivše manekenke i Pink zvijezde, je baš mučno gledati...

Negp, gazda Safa baš odriješio kesu... Hoće li i Pećanin biti večeras u Mostaru? :D
BHCluster

#857 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by BHCluster »

Chmoljo wrote:
BHCluster wrote:

pa kako je onda Magazinović ušao u Parlament, a Lagumdžija nije?!
Pa ovaj je izabran direkno sa 2.489 ako se ne varam?
Chmoljo

#858 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Chmoljo »

varaš. Magazinović je ušao na kompenzaciju, što znači da Pećanin laže radi dramskog efekta.
Leverage

#859 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Leverage »

Naravno da je Magazinović ušao sa kompenzacije. Potrebno je pola minute na stranici izbori.ba da se to provjeri.
BHCluster

#860 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by BHCluster »

Chmoljo wrote:varaš. Magazinović je ušao na kompenzaciju, što znači da Pećanin laže radi dramskog efekta.
Pa kud ce veci dramski efekat AKO je ovaj hairlija is NS na obije liste a ni Lagumdžijia nije bio?
Kolinda

#861 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Kolinda »

Davno ti rekoh kolega Hafiz, ja ipak imam samilosti za likove poput mokača, picica, lustera i takvu ekipu. Ipak je to otišlo daleko od kuće, a najbolje znaju kako stvari stoje uBosni...
Maraschino

#862 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Maraschino »

Kolinda wrote:Davno ti rekoh kolega Hafiz, ja ipak imam samilosti za likove poput mokača, picica, lustera i takvu ekipu. Ipak je to otišlo daleko od kuće, a najbolje znaju kako stvari stoje uBosni...
:lol:

kako se u medicini kaze kada osoba prica sama sa sobom ili se javlja u drugom liku
mO k3

#863 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by mO k3 »

Kolinda wrote:Davno ti rekoh kolega Hafiz, ja ipak imam samilosti za likove poput mokača, picica, lustera i takvu ekipu. Ipak je to otišlo daleko od kuće, a najbolje znaju kako stvari stoje uBosni...
Dijaspora je najgora , pogotovo Hrvatska : :mrgreen:

Vrati se sine odakle si , Hrvatska te zove
Hafis

#864 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Hafis »

Svaka čast...to se zove prava empatija. Ja mislim da je fra Zvonko sada ponosan, nije nas džaba usmjeravao k samilosti na vjeronauku. To nas kršćane handri.....mehke duše, a tvrde hargije :sad:
furlan

#865 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by furlan »

Hafis wrote:
Svaka čast...to se zove prava empatija. Ja mislim da je fra Zvonko sada ponosan, nije nas džaba usmjeravao k samilosti na vjeronauku. To nas kršćane handri.....mehke duše, a tvrde hargije :sad:
Evo jedanasterac, samo da vidimo ko ce biti izvodjac. :lol: :lol: :lol:
asker

#866 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by asker »

Hafis wrote:
De ba iznajmite sobu vas dvojica, ovo i djeca citaju :roll:
spreca

#867 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by spreca »

asker wrote:
Hafis wrote:
De ba iznajmite sobu vas dvojica, ovo i djeca citaju :roll:
a chuj ti sto golupchici cvrkucu...ko da je proljece i vrijeme parenja :mrgreen:
Point.

#868 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Point. »

Maraschino wrote:
:lol:

kako se u medicini kaze kada osoba prica sama sa sobom ili se javlja u drugom liku
Luđak.
Chmoljo

#869 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Chmoljo »

BHCluster wrote:
Chmoljo wrote:varaš. Magazinović je ušao na kompenzaciju, što znači da Pećanin laže radi dramskog efekta.
Pa kud ce veci dramski efekat AKO je ovaj hairlija is NS na obije liste a ni Lagumdžijia nije bio?
Ma jebe mi se za Kojovica, samo kazem da je debeli slagao jer mu je trebala paralela sa Lagumdzijom.
Leverage

#870 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Leverage »

Hoće on slagat'. Voli muljat' i petljat' k'o niko.
cyprus

#871 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by cyprus »

Image

Mimologija :mrgreen: Šta reći...
Hafis

#872 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Hafis »

Evo nekoliko slika s jučerašnjeg veličanstvenog Željkovog nastupa u Mostaru.
Još jedan dokaz o bezočnim lažima HDZ mašinerije koja uzaludno pokušava prikazati našeg ljiljana kao čovjeka koji nema potporu među Hrvatima. Slike govore više nego milijun riječi.

P.S.
Stavio je Drljevićevu kćerku na DF kandidacijsku listu u HNŽ, a ovaj mu je za uzvrat upriličio ''publikum'' sastavljen od nekoliko svojih potrčkala iz mahalske stranke PMP...sve u svemu, ni blizu onih vremena iz 2010. i tate Zlatka koji je to maestralno organizirao na Musali kada je gorilo od mase.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Uglavnom, čak i među Bošnjacima mrka kapa ispod Ivana. Valjda ga barem Sarajevska raja neće izdati
BHCluster

#873 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by BHCluster »

Ono kad @hafis nesto napise odmaH slaze skola Smiljka Šagolja nist novo.
Image
Image
Image
Image
Image
Image

1, 2, 3, kmeeeeeeeeeeeeeeee.
Locked