O čemu ti ?mO k3 wrote:hajde dobro ja sam nekulturan , ali bilo bi lijepo da mu odgovoris posto ti pripadas narodu koji je jako "kulturan" i nositelj evropskih vrijednosti ...Kolinda wrote:Mokač i kultura, jeli to neki vic...pitanje ???
Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
- Kolinda
#851 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
- mO k3
#852 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
Kolinda wrote:O čemu ti ?mO k3 wrote:hajde dobro ja sam nekulturan , ali bilo bi lijepo da mu odgovoris posto ti pripadas narodu koji je jako "kulturan" i nositelj evropskih vrijednosti ...Kolinda wrote:Mokač i kultura, jeli to neki vic...pitanje ???
- BHCluster
#853 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
Budžet Theory by Naša stranka.Prigovori na rezultate višedecenijskog političkog angažmana Željka Komšića su utemeljeni, ali ipak nedovoljni da zbog toga Dragan Čović i dalje bude šef države, napisao je na svom FB profilu novinar i advokat Senad Pećanin.
- No, bijedni su prigovori koji dolaze iz Naše stranke, jer je nekoliko njenih vlasnika svojim unosnim sinekurama podredilo i zajedničku izbornu listu građanskih stranaka i značaj sjajnih ljudi koji su je osnovali ( Dino Mustafić, Dennis Gratz). Trenutni gazda Naše stranke je vodeći budžetski uhljeb: prije deset godina se vratio u Sarajevo i od tada do danas je primio preko sto plata iz budžeta, napisao je Pećanin i dodao:
- Osladilo se, pa je zato, osim na čelo izborne liste, sebe stavio i na čelo kompenzacione liste. To je prije četiri godine uradio i Lagumdžija, ali mu nije pomoglo da uđe u Parlament. Između ostalog i zato je Naša stranka zaslužila da doživi sudbinu Lagumdžijinog SDP-a.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#854 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
pa kako je onda Magazinović ušao u Parlament, a Lagumdžija nije?!BHCluster wrote:Budžet Theory by Naša stranka.
- Osladilo se, pa je zato, osim na čelo izborne liste, sebe stavio i na čelo kompenzacione liste. To je prije četiri godine uradio i Lagumdžija, ali mu nije pomoglo da uđe u Parlament. Između ostalog i zato je Naša stranka zaslužila da doživi sudbinu Lagumdžijinog SDP-a.
-
Hafis
#855 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
Kolega, stvarno me iznenadjujete. Pa zar Vi još rasipate dragocjene sekunde trošeći ih na konverzaciju s potpuno nebitnim likovima... Kolega, pa to je običan forumski namještaj... Zamislite kada bih se ja obraćao uredskom stolu ili stroju za ispis.Kolinda wrote:O čemu ti ?mO k3 wrote:hajde dobro ja sam nekulturan , ali bilo bi lijepo da mu odgovoris posto ti pripadas narodu koji je jako "kulturan" i nositelj evropskih vrijednosti ...Kolinda wrote:Mokač i kultura, jeli to neki vic...pitanje ???
Molim Vas, držite malo do svog digniteta.... Filter i oni postaju zrak.
- Banksy
#856 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
Pa Naša stranka je upravo deceniju bila talac sinekure Dine Mustafića, koji je onda, kad je bez nje ostao, kleknuo Komšiću, ne bi li je vratio nazad.BHCluster wrote:
- No, bijedni su prigovori koji dolaze iz Naše stranke, jer je nekoliko njenih vlasnika svojim unosnim sinekurama podredilo i zajedničku izbornu listu građanskih stranaka i značaj sjajnih ljudi koji su je osnovali ( Dino Mustafić, Dennis Gratz). Trenutni gazda Naše stranke je vodeći budžetski uhljeb: prije deset godina se vratio u Sarajevo i od tada do danas je primio preko sto plata iz budžeta, napisao je Pećanin i
Rešidatov predizborni spot, u kojem je Mustafić stao uz bivše manekenke i Pink zvijezde, je baš mučno gledati...
Negp, gazda Safa baš odriješio kesu... Hoće li i Pećanin biti večeras u Mostaru?
- BHCluster
#857 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
Pa ovaj je izabran direkno sa 2.489 ako se ne varam?Chmoljo wrote:pa kako je onda Magazinović ušao u Parlament, a Lagumdžija nije?!BHCluster wrote:Budžet Theory by Naša stranka.
- Chmoljo
#858 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
varaš. Magazinović je ušao na kompenzaciju, što znači da Pećanin laže radi dramskog efekta.
- Leverage
#859 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
Naravno da je Magazinović ušao sa kompenzacije. Potrebno je pola minute na stranici izbori.ba da se to provjeri.
- BHCluster
#860 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
Pa kud ce veci dramski efekat AKO je ovaj hairlija is NS na obije liste a ni Lagumdžijia nije bio?Chmoljo wrote:varaš. Magazinović je ušao na kompenzaciju, što znači da Pećanin laže radi dramskog efekta.
- Kolinda
#861 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
Davno ti rekoh kolega Hafiz, ja ipak imam samilosti za likove poput mokača, picica, lustera i takvu ekipu. Ipak je to otišlo daleko od kuće, a najbolje znaju kako stvari stoje uBosni...
- Maraschino
#862 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
Kolinda wrote:Davno ti rekoh kolega Hafiz, ja ipak imam samilosti za likove poput mokača, picica, lustera i takvu ekipu. Ipak je to otišlo daleko od kuće, a najbolje znaju kako stvari stoje uBosni...
kako se u medicini kaze kada osoba prica sama sa sobom ili se javlja u drugom liku
- mO k3
#863 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
Dijaspora je najgora , pogotovo Hrvatska :Kolinda wrote:Davno ti rekoh kolega Hafiz, ja ipak imam samilosti za likove poput mokača, picica, lustera i takvu ekipu. Ipak je to otišlo daleko od kuće, a najbolje znaju kako stvari stoje uBosni...
Vrati se sine odakle si , Hrvatska te zove
-
Hafis
#864 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
Svaka čast...to se zove prava empatija. Ja mislim da je fra Zvonko sada ponosan, nije nas džaba usmjeravao k samilosti na vjeronauku. To nas kršćane handri.....mehke duše, a tvrde hargijeKolinda wrote:Davno ti rekoh kolega Hafiz, ja ipak imam samilosti za likove poput mokača, picica, lustera i takvu ekipu. Ipak je to otišlo daleko od kuće, a najbolje znaju kako stvari stoje uBosni...
-
furlan
#865 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
Evo jedanasterac, samo da vidimo ko ce biti izvodjac.Hafis wrote:Svaka čast...to se zove prava empatija. Ja mislim da je fra Zvonko sada ponosan, nije nas džaba usmjeravao k samilosti na vjeronauku. To nas kršćane handri.....mehke duše, a tvrde hargijeKolinda wrote:Davno ti rekoh kolega Hafiz, ja ipak imam samilosti za likove poput mokača, picica, lustera i takvu ekipu. Ipak je to otišlo daleko od kuće, a najbolje znaju kako stvari stoje uBosni...
-
asker
#866 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
De ba iznajmite sobu vas dvojica, ovo i djeca citajuHafis wrote:Svaka čast...to se zove prava empatija. Ja mislim da je fra Zvonko sada ponosan, nije nas džaba usmjeravao k samilosti na vjeronauku. To nas kršćane handri.....mehke duše, a tvrde hargijeKolinda wrote:Davno ti rekoh kolega Hafiz, ja ipak imam samilosti za likove poput mokača, picica, lustera i takvu ekipu. Ipak je to otišlo daleko od kuće, a najbolje znaju kako stvari stoje uBosni...
- spreca
#867 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
a chuj ti sto golupchici cvrkucu...ko da je proljece i vrijeme parenjaasker wrote:De ba iznajmite sobu vas dvojica, ovo i djeca citajuHafis wrote:Svaka čast...to se zove prava empatija. Ja mislim da je fra Zvonko sada ponosan, nije nas džaba usmjeravao k samilosti na vjeronauku. To nas kršćane handri.....mehke duše, a tvrde hargijeKolinda wrote:Davno ti rekoh kolega Hafiz, ja ipak imam samilosti za likove poput mokača, picica, lustera i takvu ekipu. Ipak je to otišlo daleko od kuće, a najbolje znaju kako stvari stoje uBosni...
- Point.
#868 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
Luđak.Maraschino wrote:Kolinda wrote:Davno ti rekoh kolega Hafiz, ja ipak imam samilosti za likove poput mokača, picica, lustera i takvu ekipu. Ipak je to otišlo daleko od kuće, a najbolje znaju kako stvari stoje uBosni...![]()
kako se u medicini kaze kada osoba prica sama sa sobom ili se javlja u drugom liku
- Chmoljo
#869 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
Ma jebe mi se za Kojovica, samo kazem da je debeli slagao jer mu je trebala paralela sa Lagumdzijom.BHCluster wrote:Pa kud ce veci dramski efekat AKO je ovaj hairlija is NS na obije liste a ni Lagumdžijia nije bio?Chmoljo wrote:varaš. Magazinović je ušao na kompenzaciju, što znači da Pećanin laže radi dramskog efekta.
- Leverage
#870 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
Hoće on slagat'. Voli muljat' i petljat' k'o niko.
- cyprus
#871 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Mimologija
-
Hafis
#872 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
Evo nekoliko slika s jučerašnjeg veličanstvenog Željkovog nastupa u Mostaru.
Još jedan dokaz o bezočnim lažima HDZ mašinerije koja uzaludno pokušava prikazati našeg ljiljana kao čovjeka koji nema potporu među Hrvatima. Slike govore više nego milijun riječi.
P.S.
Stavio je Drljevićevu kćerku na DF kandidacijsku listu u HNŽ, a ovaj mu je za uzvrat upriličio ''publikum'' sastavljen od nekoliko svojih potrčkala iz mahalske stranke PMP...sve u svemu, ni blizu onih vremena iz 2010. i tate Zlatka koji je to maestralno organizirao na Musali kada je gorilo od mase.

Uglavnom, čak i među Bošnjacima mrka kapa ispod Ivana. Valjda ga barem Sarajevska raja neće izdati
Još jedan dokaz o bezočnim lažima HDZ mašinerije koja uzaludno pokušava prikazati našeg ljiljana kao čovjeka koji nema potporu među Hrvatima. Slike govore više nego milijun riječi.
P.S.
Stavio je Drljevićevu kćerku na DF kandidacijsku listu u HNŽ, a ovaj mu je za uzvrat upriličio ''publikum'' sastavljen od nekoliko svojih potrčkala iz mahalske stranke PMP...sve u svemu, ni blizu onih vremena iz 2010. i tate Zlatka koji je to maestralno organizirao na Musali kada je gorilo od mase.

Uglavnom, čak i među Bošnjacima mrka kapa ispod Ivana. Valjda ga barem Sarajevska raja neće izdati
- BHCluster
#873 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
Ono kad @hafis nesto napise odmaH slaze skola Smiljka Šagolja nist novo.

1, 2, 3, kmeeeeeeeeeeeeeeee.
1, 2, 3, kmeeeeeeeeeeeeeeee.
-
kakavdanakneiskustvu
#874 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.
@hafis zove komsica svojim ljiljanom???
- mO k3