Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Na foxu prica o bosanskim izbjeglicama koje cine danasnju hrvatsku reprezentaciju, slike djece i onih u subarama kako pale.
Radosni, ne izlazi iz spajza.
Gledao sam na HRTu do zatamnjenja programa, ceremoniju zatvaranja SP i okrenem na BHT, kad Halid i reklame...pa majku vam idiotsku BHTovsku, pa jel ovo normalno...!? I daj mu pretplatu, daj vam k..cinu...!!
Poslije utakmice naravno necemo moci gledati dodjelu medalja i pehara, jer dragi gledaoci zurimo, istek programske seme, gledamo dnevnik...Mrs bagro...!
Kaligrafija wrote:Gledao sam na HRTu do zatamnjenja programa, ceremoniju zatvaranja SP i okrenem na BHT, kad Halid i reklame...pa majku vam idiotsku BHTovsku, pa jel ovo normalno...!? I daj mu pretplatu, daj vam k..cinu...!!
Poslije utakmice naravno necemo moci gledati dodjelu medalja i pehara, jer dragi gledaoci zurimo, istek programske seme, gledamo dnevnik...Mrs bagro...!
Ma nisi nista propusti. Bila dobra picka Ruskinja jedino. Ja, i bio Ronaldinjo sviro bubnjeve