Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
-
vernes81
#852 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal
Polahko Fudo nece nam ostati ni za terminaFudo387 wrote:Da, hvala sto si me podsjetio,hrasno38 wrote:Ja se uoopste sa tobom ne slazem za Sarica jer decko se maksimalno trudio, imaoo je par izgubljenih ali manje od Pjanica i par lijepih pasova. Pricati tako o Visci je smijesno jer decko razvaljuje u turskoj ligi i danas je sve sto je bilo opasno islo preko njega. To sto nije pogodio nemoj da ti stavljam snimke sta sve Ronaldo i Mesi fule. Niko nema milionsku vrijednost u fudbalu na guzove..... Naravno nije nesto igrao "mega" ali sasvim soolidan s tim sto on nema fiziku da se hrve sa ovim ko beton jakim Senegalcima. Nema niko tu fiziku osim Edina i Kolasinca. 5x losiji od Visce je bio Kolasinac. Za Bajica se slazem a meni je los bio i Cimirot. Pjanic je imao jako punu izgubljenih lopti i to na jebenim pozicijama gdje bi ozbilljna ekipa u tri poteza dosla do naseg gola. Ova odbrana veceras i ona iz Bugarske su nebo i zemlja i nemamo mi za sada zamjenu za Vranjesa i Sunjica ali eto treba probati Memisevica na njegovoj poziciji. Seha je ja mislim osiguro za sada No1 i menu uljeva puno vise sigurnoosti negoo Begovic. Mislim da je za nas sada poogresno igrati sa dva napadaca jer ovi nisu ni blizu Vedadu.....treba igrati sa klasicnim krilima i Edinom u napadu i obavezno zvati ZEBU I HUSEJINOVICAFudo387 wrote:Inace, od ovih sto su igrali, da se osvrnemo na one na koje vise ne treba racunati,
Bajic-ne da je los, ono je bilo tuzno.
Saric- sesta liga, uzas, jednostavno nije ovaj nivo za njega.
Od ovih za koje treba traziti bolji opciju, al neka ih dok sta ne iskrsne,
Visca. Ja stvarno ne kontam kojim je on trikovima potpisao profesionalni ugovor.![]()
![]()
Cimirota sam zaboravio, znaci, i Cimirot out, nije ovo za njega.
-
Nadzorna_ploca
#853 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal
Sreca pa se ne pitamo. 
- Logovan
#854 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal
Jao drugog poluvremena hahah pa skroz slabo odigrano.
Čitam komentare na facebooku, pola ih hvali igru, to svaki drugi komentar pozitivan.
Cimirot tanak, nikako da preuzme odgovornost na sebe pa da malo krene naprijed kao što je znao raditi kod nas i u Grčkoj. Ako ništa, momak ne voli komplikovati. Nazad je ok. A Kodro još gore odigrao. I nije za krila nikako. Duljević neka bude prvoj, a on na klupi. Sarić onako vala, trudio se, ali ništa specijalno od njega. Bajić nije dva puta loptu dotakao.
Tačno se po ovoj utakmici vidi koliko odskaču Pjanić i Džeko. Hajde neću spominjati Kolašinca, jer još nije dostigao njihov level, iako je kvalitetan igrač. Ova dvojica se primijete i kada su loši.
Onog Višće kada se riješimo, tačno ću proslaviti.
Momak ne zna, jebi ga. Smotan je i traljav.
Cimirot tanak, nikako da preuzme odgovornost na sebe pa da malo krene naprijed kao što je znao raditi kod nas i u Grčkoj. Ako ništa, momak ne voli komplikovati. Nazad je ok. A Kodro još gore odigrao. I nije za krila nikako. Duljević neka bude prvoj, a on na klupi. Sarić onako vala, trudio se, ali ništa specijalno od njega. Bajić nije dva puta loptu dotakao.
Tačno se po ovoj utakmici vidi koliko odskaču Pjanić i Džeko. Hajde neću spominjati Kolašinca, jer još nije dostigao njihov level, iako je kvalitetan igrač. Ova dvojica se primijete i kada su loši.
- N.N.
#855 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal
Bajic guzove razvalio k`o kakva mlada
Cimirot, nevidljiv jbga...na terenu je bolje Saric djelovao nego on
Kodro, nije on za krilne pozicije da ga jebes.
Vranjes i Sunjic
Cimirot, nevidljiv jbga...na terenu je bolje Saric djelovao nego on
Kodro, nije on za krilne pozicije da ga jebes.
Vranjes i Sunjic
- Koshpa
- Edin H.
#857 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal
Koshpa wrote:Ode i Hare
- Edin H.
#858 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal
Samo da se vrati Izo iz manekenskih voda.Logovan wrote:Onog Višće kada se riješimo, tačno ću proslaviti.Momak ne zna, jebi ga. Smotan je i traljav.
- turbofolk
#859 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal
Ne bih da budem zloban, ali.. Kad je dobar teren i dobar stadion, ne smeta što su tribine prazne. Džaba 15.000 ljudi na Grbavici, kad igrači upadaju po blatu. Hodat ne mogu, a kamoli potrčat. Dugo će nama Bilino biti jedini dom. Nažalost.
- AmiĐa_Idriz
#860 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal
Ocekivano. Jedan od nasih najboljih tehnicara ikad, njegove su hlopte imale oci 
- Logovan
#861 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal
Neka je Bogu hvala.Koshpa wrote:Ode i Hare
-
palermo
#862 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal
A dao je i neke golove koji se ne zaboravljaju
- ljevoruki
#863 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal
Seha
cetiri clean sheeta.
Piric primio gol protiv Mexico
Medo
Zuti
Piric primio gol protiv Mexico
Medo
Zuti
- Romanista 101%
#864 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal
ode i posljednji romanticar ove igre
hvala Medo za sve
-
Fudo387
#865 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal
Pa sto Hare ode, samo je godinu dana stariji od Dzeke?
- Edin H.
#866 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal
Ti mislis da je trebao i Dzeko?Fudo387 wrote:Pa sto Hare ode, samo je godinu dana stariji od Dzeke?
- Logovan
#867 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal
USA - Bosna i Hercegovina 0:0
Mexico - Bosna i Hercegovina 1:0
Bugarska - Bosna i Hercegovina 0:1
Senegal - Bosna i Hercegovina 0:0

Mexico - Bosna i Hercegovina 1:0
Bugarska - Bosna i Hercegovina 0:1
Senegal - Bosna i Hercegovina 0:0
- BlueBlood
#868 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal
Fudo387 wrote: Eno ga lesko dobi ps4
- leškarenje
#869 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal
Koliko ga ja skonta mislio je u kontekstu na ove tekme sto su oni igrali kad i mi sa Bugarima da su izgubiliGandalfSivi wrote:Pa zato i kazem, pet puta provjerio da vidim jesam li ja fulio sta...hrasno38 wrote:Srbija ne gubi prvo poluvrijeme protiv Nigerije 0:0 a Hrvatska igra ujutro u 04:00GandalfSivi wrote:O cemu on prica, "Srbija izgubila, evo i Hrvatska gubi", wtf???
-
Beno
#870 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal
realno, reprezentacija ce nam za dvije godine biti taraba ako se ne desi neko cudo. ova sad je jedno 40 posto losija od one sto je igrala na svjetskom. nebitno sto su prijateljske utakmice, nego kad pogledas igrace tad i sad, razlika je drasticna.
jos kad dzeko ode
.
ovaj podmladak sto smo ih smatrali nekim talentima, sta reci. umjesto da budu bolji, kako koja godina sve gori i gori a realno u reprezentaciji priliku neku nisu ni dobili kad su mozda trebali. bajica sam gledao uzivo nekad, masina bio, sad kao da u buregdzinici radi ili da je rostiljdzija. masnoca izvire iz njega. cimirotu 25 godina vec, memisevicu isto a momak jos prilike nije dobio kako treba.
kod nas su talenti i buducnost reprezentacije ljudi sa 25 godina. mlada reprezentacija je U21, nije U25. hoce li kod nas jedan igrac iz mlade reprezentacije dobiti priliku na vrijeme pa makar u ovim prijateljskim utakmicama. valjda je bolje gurati nekog talenta koji ima 20 godina nego matorog od 28,29,30 godina koji ti za 3 godine nista nece dati a ne daje ti ni danas.
mi smo 4 godine izgubili, od svjetskog prvenstva do danas nismo dobili nijednog novog igraca a ovi stari redom idu u penziju.
kazu da su ljudi od struke u reprezentaciji i u savezu i da bolje znaju od nas, ja se nadam da je tako i da pojma nemam.
ovo ne pisem zbog ovih prijateljskih jer kako neko napisa ne mozes nista ocekivati nakon dvije utakmice, ali sve mi se cini da cemo ga dobro podudlati.
jos kad dzeko ode
ovaj podmladak sto smo ih smatrali nekim talentima, sta reci. umjesto da budu bolji, kako koja godina sve gori i gori a realno u reprezentaciji priliku neku nisu ni dobili kad su mozda trebali. bajica sam gledao uzivo nekad, masina bio, sad kao da u buregdzinici radi ili da je rostiljdzija. masnoca izvire iz njega. cimirotu 25 godina vec, memisevicu isto a momak jos prilike nije dobio kako treba.
kod nas su talenti i buducnost reprezentacije ljudi sa 25 godina. mlada reprezentacija je U21, nije U25. hoce li kod nas jedan igrac iz mlade reprezentacije dobiti priliku na vrijeme pa makar u ovim prijateljskim utakmicama. valjda je bolje gurati nekog talenta koji ima 20 godina nego matorog od 28,29,30 godina koji ti za 3 godine nista nece dati a ne daje ti ni danas.
mi smo 4 godine izgubili, od svjetskog prvenstva do danas nismo dobili nijednog novog igraca a ovi stari redom idu u penziju.
kazu da su ljudi od struke u reprezentaciji i u savezu i da bolje znaju od nas, ja se nadam da je tako i da pojma nemam.
ovo ne pisem zbog ovih prijateljskih jer kako neko napisa ne mozes nista ocekivati nakon dvije utakmice, ali sve mi se cini da cemo ga dobro podudlati.
- cyprus
#871 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal
Nije ovo loše danas bilo, ali i dalje tvrdim da su prijateljske utakmice besmislene...
Medunjaninu hvala za sav doprinos koji je dao
Njegov oproštaj je ipak očekivan i razumljiv (za razliku recimo od Lulićevog)...
Medunjaninu hvala za sav doprinos koji je dao
- hrasno38
#872 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal
Nece nece budi siguran!!!turbofolk wrote:Ne bih da budem zloban, ali.. Kad je dobar teren i dobar stadion, ne smeta što su tribine prazne. Džaba 15.000 ljudi na Grbavici, kad igrači upadaju po blatu. Hodat ne mogu, a kamoli potrčat. Dugo će nama Bilino biti jedini dom. Nažalost.
- Grean
#873 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal
Nama treba prije svega makar liga U21, ni taj level nismo dostigli. Eto ove godine su krenuli pioniri pa ce valjda i to doci na red.
Mladi igraci da bi dobili sansu u reprezentaciji trebaju igrati u klubovima a tamo obicno nemaju mjesta.
Mladi igraci da bi dobili sansu u reprezentaciji trebaju igrati u klubovima a tamo obicno nemaju mjesta.
- Point.
#874 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal
U21 je danas a i prije 3 dana kada je A selekcija igrala imala vazne utakmice za odlazak na EP, tako da je razumljivo sto ih se nije zvalo za A selekciju. Polako, vaznije im je odlazak na EP nego 15-20 minuta u ovakvim utakmicama.Beno wrote:realno, reprezentacija ce nam za dvije godine biti taraba ako se ne desi neko cudo. ova sad je jedno 40 posto losija od one sto je igrala na svjetskom. nebitno sto su prijateljske utakmice, nego kad pogledas igrace tad i sad, razlika je drasticna.
jos kad dzeko ode.
- hrasno38
#875 Re: Prijateljske utakmice: Bugarska - BiH / BiH - Senegal
Posto se evo oprostio i Medo kurac cemo imati zamjenu za Pjanica i pribliznu......U jednom trenutku smo u reprezentaciji imali 4 igraca poteza Misketa, Pjanica, Medunjanina i Tinu Susica a sad smo ostali samo na Pjanicu