Bosanski_kralj wrote:Lulić nam je potreban, Ibišević baš i ne. Ma da opet kad vidim u kakvoj su formi ove naše mlade napadačke nade, opcija Ibišević mi se sve više sviđa.
A Spaha?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Bosanski_kralj wrote:Lulić nam je potreban, Ibišević baš i ne. Ma da opet kad vidim u kakvoj su formi ove naše mlade napadačke nade, opcija Ibišević mi se sve više sviđa.
Iako će Prosinečki spisak objaviti tek u ponedjeljak, već se znaju imena četvorice igrača koja su dobila poziv. Nakon Gorana Zakarića i Elvisa Sarića, inostrani mediji prenose da su pozive također dobili Ervin Zukanović i Ibrahim Šehić, koji je bio na spisku i u januaru.

B(R)esposlenAmiĐa_Idriz wrote:Robi kralj, nema gdje ga nema od žičare do Grbavice
Selektor naše selekcije Robert Prosinečki u četvrtak će objaviti spisak igrača na koje će računati u ove dvije utakmice. Novo ime na spisku naše selekcije će biti i mladi reprezentativac naše zemlje Eldar Čivić.
Ovaj fudbaler Sparte iz Praga trenutno nastupa na pozajmici u Spartaku iz Trnave i svojim dobrim igrama nametnuo se selektoru naše reprezentacije. Čivić je u mladoj selekciji igrao na poziciji lijevog beka.
Svakako da ovdje treba pohvaliti i rad u mladoj reprezentaciji BiH s obzirom da su osim Čivića poziv ranije dobili Todorović i Lončar.
Evo i Spaha pozvan.Edin H. wrote:Bosanski_kralj wrote:Lulić nam je potreban, Ibišević baš i ne. Ma da opet kad vidim u kakvoj su formi ove naše mlade napadačke nade, opcija Ibišević mi se sve više sviđa.
A Spaha?
Spaha:Šehić, Todorović, Vranješ, Bičakčić, Nastić, Cimirot, Pjanić, Sarić, Kodro, Džeko i Višća. To je sastav koji će igrati nakon što slavljenici izađu", rekao je Prosinečki.
Vedo:Opraštam se u gradu koji mi je puno dao i koji u mom srcu ima posebno mjesto. Hvala svima koji su u teška vremena bili sa mnom, izvinio bih se ako sam ih uznemirio, a znam da jesam i hvala na podršci. Čuvajte ove naše momke i budite uz njih u teška vremena", rekao je Spahić, te je odabrao omiljeni meč.
"Svaka utakmica je posebna u srcu, ali jedna je posebna za sve nas. To je Kaunas. Ona će u mom srcu biti posebna. Bilo je lošijih utakmica, ali ne bih rekao da su ružne već da su više nesretne", istakao je nekadašnji bh. kapiten.
Želja mu je rad u NSBiH, ali kao trener se ne vidi.
Imam želju ostati u Savezu. Već sam pričao sa predsjednikom Begićem na tu temu. Ja imam te ambicije, želim ostati blizu reprezentacije. Ne vidim se kao trener"
Miske:Pripremio sam se i nadam se da neće biti previše emocija. Biće ovo poseban dan za mene i za sve nas", rekao je Ibišević i morao je birati najdraži gol. Protiv Argentine na SP ili gol u Kaunasu.
"Draži mi je gol u Kaunasu", rekao je Vedo
Sjećam se debija u Makedoniji. Lijepa sjećanja imam. Bilo je i loših stvari kao poraz od Portugala u play offu što smo izgubili, ali sa Svjetskim prvenstvom mi je bio vrhunac. Sutra neće biti posebnih emocija jer sam prije četiri godine završio karijeru u reprezentaciji, ali će ovo biti poseban dan za mene, ali neke velike suze ne vjerujem", rekao je Misimović.
Protiv Južne Koreje da, protiv Crne Gore će potrošiti 3 izmjene na ovu trojicu sto se opraštaju.Nadzorna_ploca wrote:Sastav je manje-vise bitan kad se zna da ce svi igrati.
Ne mislim samo na izmjene. Biti ce i druga startna postava. Vjerujem da ce Pjanic i Dzeko obje poceti, Sehic isto tako.Bazinga1234 wrote:Protiv Južne Koreje da, protiv Crne Gore će potrošiti 3 izmjene na ovu trojicu sto se opraštaju.Nadzorna_ploca wrote:Sastav je manje-vise bitan kad se zna da ce svi igrati.
Slazem se. Nego, onaj Catakovic sto je bio kod vas, briljirA u Trencinu. Čudi me da ste ga onako olako pustili, osim ako ste sta zaradili.Logovan wrote:Nastić![]()
Duljevića je trebao uvrstiti u prvih 11, jer je jedan od onih koji se mora što brže uigrati sa ovim standardnim, Džeko, itd. Valjda će dobiti neku veću minutažu.
Pa naša posla, Bošnjo, jebi ga.Bazinga1234 wrote:Slazem se. Nego, onaj Catakovic sto je bio kod vas, briljirA u Trencinu. Čudi me da ste ga onako olako pustili, osim ako ste sta zaradili.Logovan wrote:Nastić![]()
Duljevića je trebao uvrstiti u prvih 11, jer je jedan od onih koji se mora što brže uigrati sa ovim standardnim, Džeko, itd. Valjda će dobiti neku veću minutažu.