SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Frankyee

#851 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by Frankyee »

i da stignemo drugo mjesto mi baraz proci nemozemo, sam ose jos vise nerviramo.
Ja sam od Irske rekao da vise necu gledati ovu ekipu ali sam sebe lazem.

Pisao sam vec dva dana ovde da ocekujem da izgubimo ali nismo. Sad ovde neko pise da je Grcka antitalent i da mi imamo igrace ,,, ali realno mi nemamo igru vec odavno. Ako imamo igrace zasto onda Begovic od samog pocetka samo izbija loptu na centar , i to svaku. A nama treba pobjeda .
Tipicoti

#852 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by Tipicoti »

channel10 wrote:Sta vam je ba ljudi? O kakvim Duljevicima, Cimirotu ili Stevanovicu pricate? Jel vi fakat mislite da oni mogu vise od grijanja klupe?!?!

Malo se saberite.
:thumbup:

Vala ne mogu ih vise slusati o Cimirotima, Duljevicima, Jajalima, Stevanovicima.......oni (nazalost) ne odlucuju ovakve utakmice.
Njih mozes protiv Kipra i Gibraltara ubaciti, ali protiv Grcke mora biti igrac tipa Ibisevic, Dzeko, Pjanic onaj koji odlucuje, ovi drugi su samo pomocni radnici na skeli.
Tomahawk11
Globalni moderator

#853 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by Tomahawk11 »

Evo Svedi dobise France, istina uz dosta srece i kardinalnu gresku golmana, ali otisao im najbolji igrac, a realno su strogi prosjek i opet im to ne smeta.
emmir1

#854 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by emmir1 »

Vedo se trošio defanzivno, Meša ga je ubacio i dao mu defanzivne zadatke....čovjek samo ganjao grčke bekove i stopere, vraćao se....

Po meni bolje da je ubacio Medu umjesto Vede pa bi bar pravili razliku u sredini ali nije bilo muda

Izgubili smo dva boda jer smo odigrali bez muda i više smo igrali da ne primimo gol

Sada moramo dobit Belgiju kući.

Grčka i Belgija igraju za plasman i ne vjerujem da Belgija može da izgubi

Nadat se da Belgija dobije Grčku i u Zenicu u pretposljednem kolu dođe sa osiguranim nastupom na SP
splinter

#855 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by splinter »

sumirprimus wrote:
mali_milojica wrote:Onaj pomocnik francuz najaci. Izbio Grku zube, sasuo mu ih u grlo :lol:
Ko zeljini igraci svojevremeno na bilinom polju :lol: :lol:
Vole se plavi dole tuci :lol: ta neka filozofija :mrgreen:
To ce nam pomoc na putu za rusiju jupiii :izet:
Idi popij pivu, naporan si
Tomahawk11
Globalni moderator

#856 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by Tomahawk11 »

Tipicoti wrote:
channel10 wrote:Sta vam je ba ljudi? O kakvim Duljevicima, Cimirotu ili Stevanovicu pricate? Jel vi fakat mislite da oni mogu vise od grijanja klupe?!?!

Malo se saberite.

Vala ne mogu ih vise slusati o Cimirotima, Duljevicima, Jajalima, Stevanovicima.......oni (nazalost) ne odlucuju ovakve utakmice.
Njih mozes protiv Kipra i Gibraltara ubaciti, ali protiv Grcke mora biti igrac tipa Ibisevic, Dzeko, Pjanic onaj koji odlucuje, ovi drugi su samo pomocni radnici na skeli.
Koga bi vi? Da cujemo imena.
channel10

#857 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by channel10 »

emigrazione wrote:

Malo se saberite.
Mogu zato sto su brzi, a ovi spori...Cimirot je najkvalitetniji nas vezni igrac, uz Pjanketa naravno, a ne igra, smijesno fakat...
Zar ima neko brzi od VIsce?

Lose Visca igrao? Kako ce igrati kad ne dobije loptu. SVe sto je dobio, odradio je korektno.
Artest

#858 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by Artest »

Ko kaze da Ćuran nije dobar takticar. Prvo je bez rezona startao Sunjica, koji je prema posljednjim informacijama bez kluba(!?) - s ciljem da osigura Beusanovu podrsku ako se, eventualno, bude trazila njegova glava (sto bi morao biti slucaj poslije ovog NIŠTA od veceras, kao i općenitog NIŠTA tokom cijelog njegovog mandata); a potom je svjetini ispunio zelju, uvodeci igraca koji je propustio cijelu sezonu. Njegov mozda jedini kiks je poziv igracu iz Amerike, i onda ovaj, ma kakav da je (a prema nekim principima nije trebao ni dobit poziv) ne dobije ni minute. Iako je jedan od rijetkih nasih igraca koji moze potezom rijesit utakmicu. Znaci grcamo u nekreativnosti (fali i omrazeni Spahic koji bi olaksao Pjanicu, kad vec Jajalo i ostali izbijaci iz odbrane nisu) Dzeko potpuno odsjecen, a on ne uvodi Medunjanina. Da, onog Medunjanina.

Vadi se na sudije, prljave Grke i srecu :lol: Klasicni uhljup koji se docepao priveligovane pozicije i branit ce je svim sredstvima. Puno namazaniji od Sajketa.

Jos par stvari. Prije svega, mi smo izgubili sve sanse, to nek vam bude jasno. U fudbalu se nista ne desava slucajno. Zar je iko pomislio da cemo dobit Nigeriju nakon onako ponistenog gola?! Istog trena sam znao da je to momenat o kojem ce se pricat narednim desetljecima. I onaj gol Cavelesa u 90 min. je bio s razlogom. Nema dileme.

Dakle da istaknem jos par stvari.

* Prvo, i veceras se vidjelo zasto je Visca u Turskoj. Potpuno ogranicen, impotentan igrac.
Mi nemamo igraca koji moze napravit visak i zato cemo uvijek biti tek solidna ekipa.

* Drugo, sanjam dan kad ce neko smoci muda i svetu kravu reprezentacije Ibisevica, poslati na klupu. A ako se nesto kofrcio, posto je nevidjeni drkos, poslati ga i u reprezentativnu penziju. Sat, cvijece, i hvala na svemu 'majstore'! Ne radi se o tome da je toliko los igrac- iako mu veceras nista nije islo od ruke i generalno je jedan je od najfrustriranijih igraca Bundeslige - nego jednostavno nije kompatibilan s Dzekom...Osim ako ne igramo sa svim gibraltarima ovoga svijeta.

No da bi se doveo taj selektor, prethodno se mora izvrsit cistka u Savezu. A od toga nema nista, trulez preovladava u svima aspektima BiH.

* Cimirot je morao startat umjesto neprimjetnog drugoligasa Jajala. Zato jer je brzi u prenosu lopte i opcenito versatilniji igrac. U boljoj formi i td.

* Ponizenje Kodre je potpuno nepotrebno. Nije on kriv sto ti ne znas.

* Ne znam zasto je Sunjic izasao, ako je zbog nedostatka snage ili neke ozljedice, onda je i to jos jedan zajeb ćuretine na klupi. Sunjic nije trebao biti u prvoj postavi (iako nas nije kostao) i samo je bezze potrosio izmjenu.

* Sve i kad bi se docepali baraza, morali bi izvrsit šok-terapiju dovodjenjem kompetentnog selektora, a budimo realni, od toga nema nista.

* Zao mi je sto Dzeko, a sve su prilike ni Pjanic, nece docekat vrhunskog selektora.
p206

#859 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by p206 »

Kaže Meša nedostajao nam je zadnji pas... pa normalno da će nedostajati kad si stavio u ekipu jednog igrača koji zna dati zadnji pas i to ga stavio da ti igra zadnjeg veznog.
Njemu da u vezi igraju Xavi i Iniesta lik bi igrao na duge lopte.
Nego, istrpiti ga još ove 4 utakmice i tražiti šta drugo a da to nije Hadžibegić, a ko da gledam da je on sljedeći.
shbc

#860 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by shbc »

Malo se saberite.
Cimirot je igrac koji moze puno dati. Jako inteligentan i smiren. Pravi veznjak koji ce loptu prenijeti iz odbrane u napad. Da ne spominjem kolika je radilica na terenu. Ne interesuje se slucajno ovoliko klubova za njega.

Za ovu dvojicu se slazem. Iako su nam postojeca krila odron zesci, pa vala i ne odskacu toliko.
emigrazione

#861 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by emigrazione »

channel10 wrote:
emigrazione wrote:

Malo se saberite.
Mogu zato sto su brzi, a ovi spori...Cimirot je najkvalitetniji nas vezni igrac, uz Pjanketa naravno, a ne igra, smijesno fakat...
Zar ima neko brzi od VIsce?

Lose Visca igrao? Kako ce igrati kad ne dobije loptu. SVe sto je dobio, odradio je korektno.
Naravno, Jajalo mu je ne moze dati jer nema taj osjecaj, ali ima Cimirot koji je zna podvaliti ko i Miske iz najboljih dana...brzi igraci po krilima bi ovo pobucali, ali jebi ga mozemo sad palamuditi do sutra
Last edited by emigrazione on 10/06/2017 00:09, edited 1 time in total.
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#862 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by Jimmy McNulty »

A jest ga Gili momački odvalio yebo sve svoje ludo, sad sam video pogledao :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tr_ba

#863 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by tr_ba »

Frankyee wrote:i da stignemo drugo mjesto mi baraz proci nemozemo, sam ose jos vise nerviramo.
Ja sam od Irske rekao da vise necu gledati ovu ekipu ali sam sebe lazem.

Pisao sam vec dva dana ovde da ocekujem da izgubimo ali nismo. Sad ovde neko pise da je Grcka antitalent i da mi imamo igrace ,,, ali realno mi nemamo igru vec odavno. Ako imamo igrace zasto onda Begovic od samog pocetka samo izbija loptu na centar , i to svaku. A nama treba pobjeda .
ja bih plakao sve samo kada se sjetim onih prijateljskih sa mexikom i obalom slonovace,pa ljudi moji kakav smo fudbal mi igrali tada...
mislim da je asmir imao vise ispucavanja u ovoj tekmi,nego u citavim kvalama za svijetsko u brazilu.
channel10

#864 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by channel10 »

Daj link :D
palermo

#865 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by palermo »

haj, malo u odbranu Meše....povreda Lulića je poremetila koncepciju.....vjerujem da bi sa njim bilo bolje, i u Atini je bio jedan od ključnih igrača......
ali izmjene koje je pravio...opet je pokazao da mu je to najlošija strana.....pa i u Atini je zajebao sa izmjenama i Bičakićem na krilu
Us and them

#866 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by Us and them »

Grci objavili snimak, Džeko protiv Manolasa, Francuz pesnicom u stilu Zije Polje a onda i nogom u stilu Salke SDA Zildžića :lol:

http://--- SPAM ---/football/ellada/e ... 14387.html

SPORTDVADESETČETIRI(brojem).GR
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#867 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by Jimmy McNulty »

channel10 wrote:Daj link :D
Na FB pejdžu od Zenicabloga ima.

Momački ga ljuljnu. :run:
Logovan

#868 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by Logovan »

Tipicoti wrote:

Malo se saberite.

Vala ne mogu ni ja slušati vas kako nam trebaju Vranješi, Medunjanini i slični istrošeni igrači. Došlo je vrijeme podmladimo reprezentaciju, da uvedemo mlade.

Cimirot nije dobio prilike kako treba, a pričaš kako ne zna. Kako će odlučivati ako mu ne dajemo priliku, ako mu ne dopuštamo da izraste u jednog od igrača koji će činiti kostur reprezentacije? Znaš ti koliko je njemu godina? Nije više dijete. Isto važi i za Kodru i za Duljevića, itd.
sumirprimus

#869 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by sumirprimus »

splinter wrote:
sumirprimus wrote:
mali_milojica wrote:Onaj pomocnik francuz najaci. Izbio Grku zube, sasuo mu ih u grlo :lol:
Ko zeljini igraci svojevremeno na bilinom polju :lol: :lol:
Vole se plavi dole tuci :lol: ta neka filozofija :mrgreen:
To ce nam pomoc na putu za rusiju jupiii :izet:
Idi popij pivu, naporan si
Patriotski cin i gradjanska duznost je pruzit otpor kriminalnoj hobotnici..
A ne navijat za daliji sunovrat domaceg fudbala.

Beeeeee :lol:
Tipicoti

#870 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by Tipicoti »

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Placi picko, placi ... :D
shake69

#871 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by shake69 »

Us and them wrote:Grci objavili snimak, Džeko protiv Manolasa, Francuz pesnicom u stilu Zije Polje a onda i nogom u stilu Salke SDA Zildžića :lol:

http://--- SPAM ---/football/ellada/ethniki_elladas/se-video-h-epithesh-ston-gianniwta-apo-toys-vosnioys.4714387.html

Uuu, bogme radila dobra pesnica u Gillija. Taman da sada Sabic ili neko drugi Mehmedu pravi video prezentacije protivnika, ko je ozenjen, ko nema curu i slicno. :mrgreen:
channel10

#872 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by channel10 »

Us and them wrote:Grci objavili snimak, Džeko protiv Manolasa, Francuz pesnicom u stilu Zije Polje a onda i nogom u stilu Salke SDA Zildžića :lol:

http://--- SPAM ---/football/ellada/ethniki_elladas/se-video-h-epithesh-ston-gianniwta-apo-toys-vosnioys.4714387.html

Jest ga pljusno, halal mu petica :D
nelle_tz

#873 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by nelle_tz »

Jimmy McNulty wrote:
channel10 wrote:Daj link :D
Na FB pejdžu od Zenicabloga ima.

Momački ga ljuljnu. :run:
Evo link, ovaj bi se mogao u UFC boriti, ovaj Francuz :izet:
https://www.facebook.com/Zenicablog/vid ... 883337842/
hujdur007

#874 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by hujdur007 »

A pazite ko je prvi posle džeke natrčao na manolasa :)
condy

#875 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by condy »

Citam na sportsport.ba da je Spahic smirivao strasti nakon meca oj zemljoooo otori seeee :lol: :lol:
Locked