PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
noviclan

#851 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima

Post by noviclan »

mali_balon wrote:Dakle, provjerena info, policija ne moze kaznit nit zaustavit zbog par nepar odluke.....ali moze zaustaviti vozilo i "predati ga na daljni postupak" saobracajnoj nspekciji koja moze "napisati" kaznu.
Znam da nema vise od.10 kantonalnih inspektora saobracaja......e sad gdje ce biti rasporedjeni to samo price znaju.....
Kako brate nr mogu zaustaviti da li si gledao ftv danas ganja patrola skodu octaviu za parnim brojem ko da je krimos
noviclan

#852 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima

Post by noviclan »

GeeTnT wrote:
noviclan wrote:Prijatelju iz autoskole tita ti koliko dodje kazna za nespsjedovanje dokumenata npr sutra policija zautavi saobracajnu i vozacku joj zaboravio druze
Ban dvije hefte...
A kralju sto jeban dve sedmice :?
afroshoxx

#853 Re: RE: Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima

Post by afroshoxx »

noviclan wrote:
afroshoxx wrote:Nego kažu na PTPC, zabrana važi i za građane PC-a koji ulaze u kanton [emoji4]

Kad braća okasne na posao u Šeher.

Neke mjere zaista treba iz drugog ugla gledati.
Moglo bi bit priče o ovome u Predstavnickom domu. Vidim Dušanku Majkic već kako napušta zasjedanje. Nije magla njihov problem, zašto se Srbe kažnjava tj. uskraćuje pravo dolaska na posao, itd.

Neka dolaze sada takijem malo da zamijene minibuse a moze se platiti
Ništa, dok ne priznaju bosanski jezik nema ukidanja par nepar. Majkicko, na potezu si.
bumerangss

#854 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima

Post by bumerangss »

undefined007 wrote:kaze ministar MUP-a KS danas i sutra se nece kaznjavati :mrgreen:
Eh to to sam i ja cuo pa zato svi sutra bujrum na ulice a zapižite datum i vrijeme ko je to rekao na kojem dnevniku da imate kao argument ako vas kazne :wink:
mali_balon

#855 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima

Post by mali_balon »

noviclan wrote:
mali_balon wrote:Dakle, provjerena info, policija ne moze kaznit nit zaustavit zbog par nepar odluke.....ali moze zaustaviti vozilo i "predati ga na daljni postupak" saobracajnoj nspekciji koja moze "napisati" kaznu.
Znam da nema vise od.10 kantonalnih inspektora saobracaja......e sad gdje ce biti rasporedjeni to samo price znaju.....
Kako brate nr mogu zaustaviti da li si gledao ftv danas ganja patrola skodu octaviu za parnim brojem ko da je krimos
Nisam gledao ali sam razgovarao sa kantonalnim sobracajnim inspektorom ako laze lazem ja.
L u c i f e r

#856 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima

Post by L u c i f e r »

Za ove sto se raduju nama s aktovkama u tramvaju.
A i za ove sto ne znaju sta bi sa svojim zivotom pa kontriraju po forumu da bi ko biva koga ishiritirali, jer im je to naka dusevna hrana.
Taj film necete gledati.
Mogu ici na posao tramvajem, al necu.
Zasto?
Moze mi se.
Nisam bijeda.
Jebo bijedu.
A maxuzile onu zavidnu.
Ko nema ko ga jebe.
Nek ga bijeda koja nema za auta pusi.
A i ova bijeda ispod euro 2.
Sto voze ako nemaju za tehnicki i standardno ispravno.
A narocito na kurac nabijem vladu i sluzbenike koji ce na poso sluzbenim.
Lijanovic je lopov, al dobro je reko, nek i oni sutra idu pjehe, tramvajem i busem, pa ce onda i raja.
Ha ja.
velikonja

#857 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima

Post by velikonja »

noviclan wrote:
Zaustavljaju li na dijelu A1 koji prolazi kroz KS? Kontrolisu li na Igmanu, Bjelasnici, Nisickoj?

Koji idioti....
afroshoxx

#858 Re: RE: Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima

Post by afroshoxx »

L u c i f e r wrote:Za ove sto se raduju nama s aktovkama u tramvaju.
A i za ove sto ne znaju sta bi sa svojim zivotom pa kontriraju po forumu da bi ko biva koga ishiritirali, jer im je to naka dusevna hrana.
Taj film necete gledati.
Zasto?
Moze mi se.
Nisam bijeda.
Jebo bijedu.
A maxuzile onu zavidnu.
Ko nema ko ga jebe.
Lijanovic je lopov, al dobro je reko, nek i oni sutra idu pjehe, tramvajem i busem, pa ce onda i raja.
Ha ja.
Pa čime ćeš ići , siju mi
Naslovnica

#859 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima

Post by Naslovnica »

bumerangss wrote:
Naslovnica wrote:Ja ovu zabranu neću poštovati.
Radim u Zenici, nema šanse da idem drugačije nego automobilom.
Ne pada mi na pamet da zbog debila idem busom ili vozom, naprosto, to nije opcija.
Zasto ne vlakom? Imas iz Sa u 4:30 a povratak iz Ze je u 19:30 i u Sa dodjes oko 21:30 :D

Podsjetis se na studentske dane :)
Mogao bih, samo ne znam šta ću s djecom... :roll:
Edin H.

#860 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima

Post by Edin H. »

Taj film necete gledati.
Zasto?
Moze mi se.
Nisam bijeda.
Jebo bijedu.
A maxuzile onu zavidnu.
Ko nema ko ga jebe.
Ha ja.
Neka im se novinari ujutru nacale ispred vrata, pa vide da li ce koristiti feadski prevoz? :oops:
stetoskop
Grijem se na: Fujitsu 12llce
Vozim: Traktor, ide j€bi ga

#861 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima

Post by stetoskop »

bumerangss wrote:
:thumbup:

treba sbvencionirati elektricnu energiju, kao sto je prije bila zimska i ljetna tarifa ali sad zimska treba biti 50% jeftinija i svi ce preci sa drva i uglja na struju
Teško bi to išlo na električnu energiju, jer elektroprenosna mreža nema taj kapacitet da grije veći dio stanovništva.
Kinaski

#862 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima

Post by Kinaski »

Nedo Bog da vam se kuci stora zapali, pojedinci bi izgorjeli koliko su nesposobni i neslazaljivi
rage_guy

#863 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima

Post by rage_guy »

Naslovnica wrote:
bumerangss wrote:
Naslovnica wrote:Ja ovu zabranu neću poštovati.
Radim u Zenici, nema šanse da idem drugačije nego automobilom.
Ne pada mi na pamet da zbog debila idem busom ili vozom, naprosto, to nije opcija.
Zasto ne vlakom? Imas iz Sa u 4:30 a povratak iz Ze je u 19:30 i u Sa dodjes oko 21:30 :D

Podsjetis se na studentske dane :)
Mogao bih, samo ne znam šta ću s djecom... :roll:
Imas li Zenu? Jel ona mora u Doboj na posao?
Last edited by rage_guy on 25/12/2016 21:32, edited 2 times in total.
Org

#864 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima

Post by Org »

Danas sam vozio, sutra pjesacim. Zakon je tu da se postuje, ma koliko glupo ovo rjesenje bilo. Samo kad sam vidio koliko je ljudi sa parnim tablicama na cesti bukvalno mi se smucilo. Jebo ti pravnu drzavu koja ovo pusta, a i narod koji ni u nedelju ne moze ispostovati ovakvu odluku. Sve nam u kurcu a nismo spremni ni na toliko.
Lafo zalite za radnim akcijama i brcko banovici prugom a sve go konformizam. Zakoni su dobri dok zadovoljavaju moj sitnosicarski interes, tipicni bosnjo. Svi lafo buntovnici a vlastite zrtve (ni nedeljom) nigdje. Ne zasluzujemo mi bolju vlast od glupana koji donose ovakve odluke.
L u c i f e r

#865 Re: RE: Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima

Post by L u c i f e r »

afroshoxx wrote:
Taj film necete gledati.
Zasto?
Moze mi se.
Nisam bijeda.
Jebo bijedu.
A maxuzile onu zavidnu.
Ko nema ko ga jebe.
Ha ja.
Autom brate.
Ja cim bi drugim.
Laganica, zavalim se, pustim mjuzu i gledam bijedu kako krha klaparajuci trotoarom.
Kinaski

#866 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima

Post by Kinaski »

Org wrote:Danas sam vozio, sutra pjesacim. Zakon je tu da se postuje, ma koliko glupo ovo rjesenje bilo. Samo kad sam vidio koliko je ljudi sa parnim tablicama na cesti bukvalno mi se smucilo. Jebo ti pravnu drzavu koja ovo pusta, a i narod koji ni u nedelju ne moze ispostovati ovakvu odluku. Sve nam u kurcu a nismo spremni ni na toliko.
Lafo zalite za radnim akcijama i brcko banovici prugom a sve go konformizam. Zakoni su dobri dok zadovoljavaju moj sitnosicarski interes, tipicni bosnjo. Svi lafo buntovnici a vlastite zrtve (ni nedeljom) nigdje. Ne zasluzujemo mi bolju vlast od glupana koji donose ovakve odluke.
:thumbup:
+1
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#867 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima

Post by japin_mutapi »

mali_balon wrote:
noviclan wrote:
Nisam gledao ali sam razgovarao sa kantonalnim sobracajnim inspektorom ako laze lazem ja.
jel saobraćajna inspekcija mora biti na licu mjesta kako bi napisali kaznu ili može policija dostaviti zapisnik pa onda oni u kancelarijama pisati kazne po vazdan
Kinaski

#868 Re: RE: Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima

Post by Kinaski »

L u c i f e r wrote:
afroshoxx wrote:
Taj film necete gledati.
Zasto?
Moze mi se.
Nisam bijeda.
Jebo bijedu.
A maxuzile onu zavidnu.
Ko nema ko ga jebe.
Ha ja.
Autom brate.
Ja cim bi drugim.
Laganica, zavalim se, pustim mjuzu i gledam bijedu kako krha klaparajuci trotoarom.
Bravo legendo, jesi im majku jebo svaka ti cast. Glavni si baja u gradu
Tomahawk11
Globalni moderator

#869 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima

Post by Tomahawk11 »

Sta ba peglate covjeka, ide u Zenicu na posao, sta treba, da se jebe autobusima, vozom, cime vec :-)
Nabavio auto da moze normalno na posao, zbog necije nesposobnosti i bahatosti treba sad da se snalazi.
Eto danas je i nedelja i prvi dan restrikcije, jos gore stanje.
Kako opravdati odluku koja nije ni blizu srzi problema?
Ok, hajmo par-nepar, ali hajmo i ostale mjere. Zasto se ne postuje Euro1 i Euro3?
Sta je sa cumurasima, lozacima goriva?
Pustili su u centar grada da teretni kamioni ulaze, ali sad zabranjuju da neko vozi novo auto.
Daj ba....mahniti jesmo, ali nismo glupi. Zapravo jesmo, jer je po sistemu suti i sjedi.
saabsa

#870 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima

Post by saabsa »

Kinaski imas li vozilo a ako imas mozes li reci koje je?
agnostic_front

#871 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima

Post by agnostic_front »

Moje neko mišljenje je da je raji prekipilo sa debilizmima vladajućih struktura i da ovaj neposluh dođe kao neki izduvni ventil ljudima. U smislu, da ne mogu ni oni uvijek po svome, pa možda ljudima malo lakše bude.

Jer realno, ovo je fakat predebilna odluka, posebno jer se ne poštuje već prvobitna odluka od euro normama.

Činjenica jeste i da nema pravne države ako se ljudi ne drže zakona, ali ljudi se ugledaju na vlasti. Masa zakona se ne poštuje i sad se ljudima koji se trude da pozitivnije djeluju da okoliš (kupujući auta sa manje izduvnih gasova) govori da su glupi.
JThomas

#872 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima

Post by JThomas »

da, kamioni idu centrom jer je neko uzeo par stotina hiljada "kafe" da se dozvoli gradnja zgrade koja potkopava tranzit. i ti problemi na meni treba da se rješavaju?

oni 20 godina uništavaju gras, 20 godina uzimaju "kafu" za izmjene regulacionih planova koje su zatvorile strujanje zraka, 20 godina se prešutno potiče bespravna gradnja i loženje guma i ćumura u istoj...i na meni treba da se lome kola? pođite od sebe bando nezasita, grobova nemali dabogda...
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#873 Re: RE: Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima

Post by bitanga_sa_otesa »

Kinaski wrote:
Bravo legendo, jesi im majku jebo svaka ti cast. Glavni si baja u gradu
Image
gledaj ljepote u zaviĆaju
afroshoxx

#874 Re: RE: Re: RE: Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima

Post by afroshoxx »

L u c i f e r wrote:
afroshoxx wrote: Pa čime ćeš ići , siju mi
Autom brate.
Ja cim bi drugim.
Mahnem ti aktovkom. Imam neki osjećaj da će biti okupanih sutra u tramvaju. Valjda nedjelja danas, a i seksa je bilo više.
rage_guy

#875 Re: PAR - NEPAR U KS,blago nama ko nam upravlja zivotima

Post by rage_guy »

agnostic_front wrote:Moje neko mišljenje je da je raji prekipilo sa debilizmima vladajućih struktura i da ovaj neposluh dođe kao neki izduvni ventil ljudima. U smislu, da ne mogu ni oni uvijek po svome, pa možda ljudima malo lakše bude.

Jer realno, ovo je fakat predebilna odluka, posebno jer se ne poštuje već prvobitna odluka od euro normama.

Činjenica jeste i da nema pravne države ako se ljudi ne drže zakona, ali ljudi se ugledaju na vlasti. Masa zakona se ne poštuje i sad se ljudima koji se trude da pozitivnije djeluju da okoliš (kupujući auta sa manje izduvnih gasova) govori da su glupi.
Odluka je predebilna zbog nacina kako su je izveli. Ali bas na ovoj temi se lik zalio i na prijedlog sa euro normama. Znaci koja god mjera da se predlozi neko place, a i kad se ne radi nista, opet se place. I da zabranis lozenje raznih sranja opet ce plakati ovi sto to loze (pod uslovom da imaju para za internet).
Post Reply