BiH - Kipar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
todd_smith
#851 Re: BiH - Kipar
Ne znam sta je tuznije. Ova nasa igra ili zainteresovanje navijaca oko repke, odnosno manjak istog.
- jeza u ledja
#852 Re: BiH - Kipar
BlueBlood wrote:Navijacki orijentisan pa pogledaj jeza koje igrace nabroja, spomeno je Aru menise cini da ne budee fol ofiran
Sta bolan?
Hajde bogati ne lupaj vise.
Jedini koji ovdje skrece pricu navijacki si ti.
Ne znas ko je Jajalo hoces o fudbalu da pricas.
- Logovan
#853 Re: BiH - Kipar
Jež nije navijački orijentisan, niti će ikada biti. Ti mene citiraš za Cimirota, a onda mi spomeneš Jajala i Duljevića.BlueBlood wrote:Prvo, sta vam znaci ovo, svaki vam odgovor "ti si dijete, idi lezi spavaj, nemas ni 18g, sutra skola..." pokusaj suka nekog, pokusaj ostavljanja nekog licnog dojma kao da cete ispasti pametniji pred ostalima... ne kontam ? Navijacki orijentisan pa pogledaj jeza koje igrace nabroja, spomeno je Aru menise cini da ne budee fol ofiran
Drugo kakav bolan cimirot duljevic jajalo.... gdje su ti igrali gdje su kakvu karijeru napravili pa da s nekim pravom ih gurate u prvih 11 reprezentacije i smarate ostale ljude sa njima. Pitaj bilo koga ko slabije prati nasu ligu zna li za Jajala tog jel ikad cuo za njega! Eto dobio je priliku proslu tekmu iskeno ni sam ne znam kako al lik ko da prvi put u zivotu igra fudbal! Za cimirota znam kad je presao iz leotara kod vas i kako je presao u paok gubi mu se svaki trag iskreno nisam cuo za njega... Duljevica necu ni da spominjem... uopste nisu igraci za repke a kamo li da ih gurate u prvih 11 !
Pa zamislite da mi toliko smaramo sto neigraju Ibrahim Sehic, Cocalic, Armin Hodzic, Stilic, Riki Bajic, mali Hadziahmetovic, Stevanovic...
Inače, svi naši igrači su bili u velikim klubovima, napravili su velike karijere, pa ti je ovo kao dobar argument. Ne lupaj, života ti. Pogledaj karijere igrača, pa ćeš kod karijera pojedinaca vidjeti da nisi u pravu.
Ne smaramo mi nikog, barem ne ja, kao ni još neki pojedinci. Pišemo da Cimirot treba dobiti priliku, ne zato što je igrao za FK Sarajevo, nego zato što je zaslužio, ali ja ovo tebi ne mogu objasniti zato što gledaš kroz navijačku prizmu.
Šta ja imam nekoga pitati za Jajala, kao da je to neka potvrda da li je poznat ili ne. Ti koji ga ne znaju, mogu slobodno reći da veze nemaju i preporučio bih im da prestanu pratiti fudbal. Frajer je igrao u Hrvatskoj, Italiji, pa u Njemačkoj, došao kod nas, pa opet kod Hrvata i onda se vratio u Italiju. Cimirotu se gubi svaki trag otkako je prešao u Paok.
Ako mislite da Šehić i ostali trebaju igrati zato što su zaslužili svojim igrama, onda ok, šta fali, pišite. Ako pišete čisto zato što su igrali za vas, onda je to problem.
Last edited by Logovan on 11/10/2016 02:33, edited 1 time in total.
- Logovan
#854 Re: BiH - Kipar
I da ti još na ovo odgovorim...BlueBlood wrote:...izvinjavam se ostalim navijacima koji ne navijaju ni za jedne ni za druge koji moraju ovu citati al fakat pitari smorise vise sa ovim "svojim" igracima!
Kao prvo, ako smo smorili, smorili smo sa pravom, barem što se tiče Jajala i Cimirota. Pišem da trebaju igrati, jer su zaslužili, a ne zato što su igrali za Sarajevo.
A kao drugo, ako već pričaš o smaranju, onda se sjeti šta ste vi (možda ne ti, ali dosta tvojih) radili prije 3, 4, 5 godina i vidjet ćeš da nemaš pravo da nam pričaš o smaranju.
-
Mirza007
#855 Re: BiH - Kipar
Visca se jednostavno ne moze prilagoditi na 4-4-2 formaciju. Igra isto bilo da smo 4-2-3-1 ili 4-4-2. Zalijepi se uz aut liniju i to je to. Lulic sa druge strane prilagodi svoju igru formaciji - i veceras se vidjelo. Ja i dalje mislim da je za 4-2-3-1 formaciju bolje rjesenje Visca a za 4-4-2 Hajrovic.malakh wrote:višću tek tako izbaciti iz prve postaveMirza007 wrote: Hajrovic umjesto Visce ako je 4-4-2. Ne moze bez Lulica, covjek preopre teren ali nije atraktivan igrac.![]()
![]()
jedna lasta ne čini proljeće, isto kao ni što ovih 20 minuta nisu dovoljne da bi hajrović tek tako bio u prvoj postavi reprezentacije.
- luckylaka
#856 Re: BiH - Kipar
Kako smarate raspravom o igracima Zelje i Sa u reprezentaciji i svaku utakmicu reprezentacije ponavlja se isto.Kako vam se da
-
Rob_Atl
#857 Re: BiH - Kipar
Ne znam kako nasi igraci razmisljaju da cemo se Grcka i mi boriti za drugo mjesto, a ljudi isto bodova imaju kao i Belgija
. Jedino ako smo se mi predali protiv Belgije i u Zenici vec onda ok. Moze vrlo bit da se desi nesto ovako.
Belgija-Grcka 1
Grcka-Belgija 1
Grcka-BiH X
BiH-Grcka 1
BiH-Belgija 1
Bih 25
Belgija 24
Grcka 22
Naravno uz sve ostale pobjede, aaaaaaaajmoooo biti pozitivni.

Belgija-Grcka 1
Grcka-Belgija 1
Grcka-BiH X
BiH-Grcka 1
BiH-Belgija 1
Bih 25
Belgija 24
Grcka 22
Naravno uz sve ostale pobjede, aaaaaaaajmoooo biti pozitivni.
- Point.
#858 Re: BiH - Kipar
Ne znam kako da pojedincima objasnim.....Boli nas kita i za Zeljom i Sarajevom. Raspravljajte negdje drugo koji je klub jadniji.
- cyprus
#859 Re: BiH - Kipar
nadžak wrote:Jel misliš autogolovi Pjanića za 0:2 Kipra?cyprus wrote:Ja očekujem rutinsku pobjedu od 2:0... Ovako nekako:
Pjanić 41'
Pjanić 68'
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#860 Re: BiH - Kipar
Sta se ba izvinjavas, eno ti teme o derbiju, pa tamo prosipaj svoje nebuloze.BlueBlood wrote:...izvinjavam se ostalim navijacima koji ne navijaju ni za jedne ni za druge koji moraju ovu citati al fakat pitari smorise vise sa ovim "svojim" igracima!
Ovo je tema o reprezentaciji, ali jok, ne smijes spomenuti igraca koji igra/je igrao u FKS, odmah pojedincima cirevi prorade
Cimirot se ovdje spominje u kontekstu reprezentativca i nikako drugacije. To sto ga ti gledas kao bivseg igraca FKS je tvoj problem i ne spamaj temu bezveze.
- dulekrele
#861 Re: BiH - Kipar
Ne moras se izvinjavati, samo zacepi.BlueBlood wrote:...izvinjavam se ostalim navijacima koji ne navijaju ni za jedne ni za druge koji moraju ovu citati al fakat pitari smorise vise sa ovim "svojim" igracima!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#862 Re: BiH - Kipar
A o utakmici....jbg, protivnik zatvoren, mi jos pod dojmom iz Belgije
Nije dobro izgledalo kad se sve sagleda, ali bitno je da smo dobili i idemo dalje.
Izmjene opet reda radi (dobro, mozda prva da je ok u tom momentu).
Nije dobro izgledalo kad se sve sagleda, ali bitno je da smo dobili i idemo dalje.
- mO k3
#863 Re: BiH - Kipar
Nikao nije dobro izgledalo , katastrofaTomahawk11 wrote:A o utakmici....jbg, protivnik zatvoren, mi jos pod dojmom iz Belgije![]()
-
Kurjakk
#864 BiH - Kipar
E hvala za info. Ja mislio pape, isto smrdi.forum_selektor wrote:Mehmed Baždarević - Meša, selektor BIH!!!!!!Kurjakk wrote:e ja sam mislio da gore od safeta ne moze, ali me ovaj bazdarevic razuvjerio. pa on se pogubio totalno. pa mi protiv jebenog kipra ne moze posteno iznijeti loptu niti sastaviti tri postena pasa. samo neko nabijanje i prebacivanje!!!
DZEKOOOOOO!!!!
![]()
![]()
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
- edo_79
#865 Re: BiH - Kipar
DABOGDA ja vrco med a naši otišli na EP .... a vidjećemo poslije Grčke hoćeš li isto pričati .... ja bih volio da griješim i da ti se izvinem javno pred svima ovdje .... sa ovakvom borbenošću mi ni za Bajramskog turnira nismo a kamoli za EP ....hrasno38 wrote: Vidi zaboli me ona stvar odakle si jer ja ljude ne djelim po mjestu stanovanja, rodjenja, po vjeri, boji koze nego da li su ljudi ili neljudi a u ovom slucaju da li pisu nebuloze ili ne. Ti ovog trenutka kad si napisao da je Milan VELICINA za Dzeku postao si bar sto se mene tice nebulozan DO BOLA i karikaturalan sa svojim pisanjem o fudbalu zato i dalje tvrdim ne moras prepelica ufati se pcela, vrcaj med. beri jabuke, gimnastika, atletika ma sve samo se nemoj baviti fudbalom ziv bio!!!!
- Dr. Kuca
#866 Re: BiH - Kipar
Prelosa utakmica, sreca pa su ovi parmaci pa sami sebi zabise prvi gol.
-
sumirprimus
#867 Re: BiH - Kipar
`naš li ti koja je lova u medu?
btw gracki derbi je tek za vikend..jebte led popustite malo.
btw gracki derbi je tek za vikend..jebte led popustite malo.
- BarbaDue
#869 Re: BiH - Kipar
Ova tema je trebala obilovati ovakvim postovoma a ne vašim raspravama i sl. sr*njimaRob_Atl wrote:Ne znam kako nasi igraci razmisljaju da cemo se Grcka i mi boriti za drugo mjesto, a ljudi isto bodova imaju kao i Belgija. Jedino ako smo se mi predali protiv Belgije i u Zenici vec onda ok. Moze vrlo bit da se desi nesto ovako.
Belgija-Grcka 1
Grcka-Belgija 1
Grcka-BiH X
BiH-Grcka 1
BiH-Belgija 1
Bih 25
Belgija 24
Grcka 22
Naravno uz sve ostale pobjede, aaaaaaaajmoooo biti pozitivni.![]()
.
- BarbaDue
#870 Re: BiH - Kipar
Tako jePoint. wrote:Ne znam kako da pojedincima objasnim.....Boli nas kita i za Zeljom i Sarajevom. Raspravljajte negdje drugo koji je klub jadniji.
- DaysleepeR
#871 Re: BiH - Kipar
na reprezentativnim temama svakako treba uvesti banove za pominjanje klubova, posebno premijerligaških
- Fajcion
#872 Re: BiH - Kipar
Ok za sve se slažem, ali nema tog igrača u reprezentaciji koji trči ko Lulić, pa koliko samo lopti otme momak. Ofanzivno već duže vrijeme šteka, ali opet ništa toliko lošiji od kolega isturenih gore.Logovan wrote:Da postaviš drvo na teren, Lulić bi se namučio da ga pređe. Nijedno nam krilo ne valja.
Protiv Grčke ne smijemo ovako bijedno odigrati. Ovo večeras je fakat bilo slabo.![]()
Bilo je tu i tamo nekih prilika i poluprilika, ali generalno gledajući patnja živa.
Ne shvatam Džeku zašto je išao na pretrčavanje golmana kod 1:0? Imao je dvojicu na leđima, plus golman ispred, a on hoće da ga pređe, konta lagano ću ja ovo završiti.Ne ide to baš tako.
Ja bih njega komotno u vezni red da radi za Pjanketa a Hajrović je dokazao da može komotno na krilo od prve-
- shake69
#873 Re: BiH - Kipar
DakleM, u Atini će biti sve isto, jedino treba naći zamjenu za Đurića, ipak nije toliki tokmak Mehmed da krene s dva napadača. A jest teško pogoditi našu prvu jedanaestoricu! 
- cyprus
#874 Re: BiH - Kipar
1946--1987 wrote:gdje brani ovaj kiparski golman ?
Mada, meni inače nešto ne ulijeva sigurnost, iako ima fantastičnih utakmica
Nego, čitam ove sve komentare - i imam reći samo jedno: mi smo narod koji voli crnjak. Uživamo u tome, to je dio nas.
- Laertes
#875 Re: BiH - Kipar
Veći bi tokmak bio da krene sa Medunjaninom. Jbt, da je makar večeras isprobao tog Cimirota. Nisam mogao ni pretpostaviti da ću ikada ovo napisati - TSS umjesto Đurića, Cimirot umjesto Medunjanina (ili ako ga baš ne voli kako izgleda, neka Lulića povuče nazad u vezu, a Hajrovića na krilo).shake69 wrote:DakleM, u Atini će biti sve isto, jedino treba naći zamjenu za Đurića, ipak nije toliki tokmak Mehmed da krene s dva napadača. A jest teško pogoditi našu prvu jedanaestoricu!