Ama, sta god da je, govno je.Ljakan wrote:Ja se sjecam jednog forumasa sve trebe zvao na kafu na kraju se ispostavilo da je lezbejka u pitanju a svi kontali frajer.
Leksikon foruma sax i klix
- berenice
#851 Re: Leksikon foruma sax i klix
- Digla_da_kreci
#852 Re: Leksikon foruma sax i klix
supercali wrote:jbg ti uvijek izgubis uvijek drugi zabije
Posaljes ih meni pa ih ja nalijepim na forumUSAblues wrote:Hvala hvala ... Kako se slike postavljanju ?Digla_da_kreci wrote:sretno USAblues![]()
sad me ti podsjeti kako je bilo lijepo druzenje i na onoj temi utakmice u Parizu. Odlasci, organizacije, ja bila zaduzena za postavljanje slika sto su mi slali
bilo je lijepo sve to, iako smo izgubili jbg.
- Ljakan
#853 Re: Leksikon foruma sax i klix
đeš ba za respu reć da je govnoberenice wrote:Ama, sta god da je, govno je.Ljakan wrote:Ja se sjecam jednog forumasa sve trebe zvao na kafu na kraju se ispostavilo da je lezbejka u pitanju a svi kontali frajer.
- USAblues
#854 Re: Leksikon foruma sax i klix
Yes ... S povratnom ... Nemoj se trosit bogatisupercali wrote:jel im placas put?USAblues wrote:
Ima li koja da bih dosla na odmor u Ameriku !!!!!![]()
![]()
![]()
evo ja cu tamo platiti kafu
- supercali
#855 Re: Leksikon foruma sax i klix
pasce i sankt petersburg ako trebaMuhamed Đakmić wrote:Šta su se ovo zbližili velkoski i respo, pašće kafa
ovo je poslovna saradnja on iz makedonije lubenice tusi a ja ih prodajem kao made in china
da kazem da su made in bih ne bi vjerovali
hoces menage a trois?
- Connaisseur Karlin
#856 Re: Leksikon foruma sax i klix
vazda neki baksuzlukCapajebo wrote:Sve sam, samo nisam iz ESADEAConnaisseur Karlin wrote:ako ima naucnika na forumu,javite se ,uljepsajte mi dan ,svaki dan
da li ima intelektulanih kapacitata iz SAD na forumu
- dale cooper
#857 Re: Leksikon foruma sax i klix
Koji bi to bio twist da se ispostavi da je respo žeMsko.Ljakan wrote:Ja se sjecam jednog forumasa sve trebe zvao na kafu na kraju se ispostavilo da je lezbejka u pitanju a svi kontali frajer.
- supercali
#858 Re: Leksikon foruma sax i klix
svako svoje sranje nekad pojedeberenice wrote:Ama, sta god da je, govno je.Ljakan wrote:Ja se sjecam jednog forumasa sve trebe zvao na kafu na kraju se ispostavilo da je lezbejka u pitanju a svi kontali frajer.
- Muhamed Đakmić
#859 Re: Leksikon foruma sax i klix
Može, ja lijepim bar kodove 
- supercali
#860 Re: Leksikon foruma sax i klix
budi pocascen sto ides na kafu sa mnom nezahvalniceUSAblues wrote:
Yes ... S povratnom ... Nemoj se trosit bogati
- Muhamed Đakmić
#861 Re: Leksikon foruma sax i klix
Pa brat moiVelkoski wrote:E'o Muhamed Đakmić ima sreću što je mene ovdje upozn'o prije četiri i po' godine, život mu se od tad poboljš'o za najmanje deset puta.Muhamed Đakmić wrote:Šta su se ovo zbližili velkoski i respo, pašće kafa
Priznaj da si zahvaljujući meni nakucao bar petinu svojih postova
- supercali
#862 Re: Leksikon foruma sax i klix
pa davno se prevazidjeni diskovi od 64 gigeConnaisseur Karlin wrote:Zasto nesupercali wrote:sebe nemoj racunati nisi kapacitetConnaisseur Karlin wrote:ako ima naucnika na forumu,javite se ,uljepsajte mi dan ,svaki dan
da li ima intelektulanih kapacitata iz SAD na forumu
- Ljakan
#863 Re: Leksikon foruma sax i klix
Cim ne demantuje znaci da jestdale cooper wrote:Koji bi to bio twist da se ispostavi da je respo žeMsko.Ljakan wrote:Ja se sjecam jednog forumasa sve trebe zvao na kafu na kraju se ispostavilo da je lezbejka u pitanju a svi kontali frajer.
- dale cooper
#864 Re: Leksikon foruma sax i klix
Pojebaće nas respo sve redom.Ljakan wrote:Cim ne demantuje znaci da jestdale cooper wrote:Koji bi to bio twist da se ispostavi da je respo žeMsko.Ljakan wrote:Ja se sjecam jednog forumasa sve trebe zvao na kafu na kraju se ispostavilo da je lezbejka u pitanju a svi kontali frajer.
- USAblues
#865 Re: Leksikon foruma sax i klix
Posaljes ih meni pa ih ja nalijepim na forumUSAblues wrote:Hvala hvala ... Kako se slike postavljanju ?Digla_da_kreci wrote:sretno USAblues![]()
sad me ti podsjeti kako je bilo lijepo druzenje i na onoj temi utakmice u Parizu. Odlasci, organizacije, ja bila zaduzena za postavljanje slika sto su mi slali
Lakse ce biti Ako mi das. Broj Telefona pa ti ja fotku preko Vibera posaljem a ti postavi na forum
- Ljakan
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#867 Re: Leksikon foruma sax i klix
Šta ću, mor'o kucati i za tebe i za sebeMuhamed Đakmić wrote:Pa brat moiVelkoski wrote:E'o Muhamed Đakmić ima sreću što je mene ovdje upozn'o prije četiri i po' godine, život mu se od tad poboljš'o za najmanje deset puta.Muhamed Đakmić wrote:Šta su se ovo zbližili velkoski i respo, pašće kafa![]()
Priznaj da si zahvaljujući meni nakucao bar petinu svojih postova
- Capajebo
#868 Re: Leksikon foruma sax i klix
Pocetak nove afere na forumu pod kodnim nazivom "vasa prica zvuci poznato"USAblues wrote: Lakse ce biti Ako mi das. Broj Telefona pa ti ja fotku preko Vibera posaljem a ti postavi na forum
- Connaisseur Karlin
#869 Re: Leksikon foruma sax i klix
ko je kapacitet na forumu,eto ti mnogo znas,daj mi recisupercali wrote:pa davno se prevazidjeni diskovi od 64 gigeConnaisseur Karlin wrote:Zasto nesupercali wrote: sebe nemoj racunati nisi kapacitet
- berenice
#870 Re: Leksikon foruma sax i klix
Ko god da je, bas je dosadan.supercali wrote:svako svoje sranje nekad pojedeberenice wrote:Ama, sta god da je, govno je.Ljakan wrote:Ja se sjecam jednog forumasa sve trebe zvao na kafu na kraju se ispostavilo da je lezbejka u pitanju a svi kontali frajer.
- supercali
#871 Re: Leksikon foruma sax i klix
Lakse ce biti Ako mi das. Broj Telefona pa ti ja fotku preko Vibera posaljem a ti postavi na forumUSAblues wrote:Posaljes ih meni pa ih ja nalijepim na forumUSAblues wrote:Hvala hvala ... Kako se slike postavljanju ?Digla_da_kreci wrote:sretno USAblues![]()
salim se, idi na imgur.com ili klix, upload sliku, copy i paste na temu.
a ona ce tebi poslati sliku kafa s respom
- dale cooper
#872 Re: Leksikon foruma sax i klix
Treba i tebe kakva uhvatiti u mašinu.Capajebo wrote:Pocetak nove afere na forumu pod kodnim nazivom "vasa prica zvuci poznato"USAblues wrote: Lakse ce biti Ako mi das. Broj Telefona pa ti ja fotku preko Vibera posaljem a ti postavi na forum
- Muhamed Đakmić
#873 Re: Leksikon foruma sax i klix
Teško je reći ko je kapacitet, no procijeni se ko nije dosta lakše 
-
Niemand
#874 Re: Leksikon foruma sax i klix
run dale run..dale cooper wrote:Treba i tebe kakva uhvatiti u mašinu.Capajebo wrote:Pocetak nove afere na forumu pod kodnim nazivom "vasa prica zvuci poznato"USAblues wrote: Lakse ce biti Ako mi das. Broj Telefona pa ti ja fotku preko Vibera posaljem a ti postavi na forum![]()
jedva se icupo iz masine
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#875 Re: Leksikon foruma sax i klix
Kako sam ja odmah znao da si kapacitetMuhamed Đakmić wrote:Teško je reći ko je kapacitet, no procijeni se ko nije dosta lakše