Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
W0rM wrote:Dosao do nekog 8 lvl-a i prestao da igram. Nmg, sporo, bug-uje, trosi mi vrijeme i novac :/
Kako mislis sporo, sta ti buguje? I kako da ti novac trosi?
Meni je jedino sporo zato sto ne zivim u gradu pa mogu napredovati samo kada odem negdje, ostalo sve OK.
Bug-uje sa pokeloptom (kad se freeza pa ne znas jesi li uhvatio ili ne), gps ne hvata redovno lokaciju, neg zabugira na jednom mjestu pa restartuj, trosi novav jer moram kupovat mb xD sporo napredujem radi bugova. Ma nmg jednostavno xD
W0rM wrote:Dosao do nekog 8 lvl-a i prestao da igram. Nmg, sporo, bug-uje, trosi mi vrijeme i novac :/
Meni je jedino sporo zato sto ne zivim u gradu pa mogu napredovati samo kada odem negdje, ostalo sve OK.
Bug-uje sa pokeloptom (kad se freeza pa ne znas jesi li uhvatio ili ne), gps ne hvata redovno lokaciju, neg zabugira na jednom mjestu pa restartuj, trosi novav jer moram kupovat mb xD sporo napredujem radi bugova. Ma nmg jednostavno xD
Sent from my uredjaj
Ovo sto freeza se ne desava na verziji 0.29.2, za ostale probleme ne znam, nemam ih tako da ti ne mogu vise od toga pomoci
arnes_king wrote:
Sent from my uredjaj
Ovo sto freeza se ne desava na verziji 0.29.2, za ostale probleme ne znam, nemam ih tako da ti ne mogu vise od toga pomoci
Imao sam verziju 0.29.2, moguće da je do mobitela, a i ofirno xD star kenjac fata zjale.
Meni na verziji 0.29.3 sve radi fino. Nije mi niti jednom zaštopalo, uhvatio sam zubata i Jigglypuff-a (da, hvalim se) bez problema
Koristim Mini 15 pretplatu BHTelecom-a, sa 500MB 3G-a. Ostalo mi od ranije doplata 6KM, pa sad imam 1GB, što je očigledno sasvim dovoljno.
Potrošio 430MB, a igram otkako je izašla igra.
Reuf-Refko wrote:nova vezija instalirana pa idemo u lov...hehe nadam se da ima upaljenih lunara oko bbi, pa da puknem sretna jaja da progulim na lvl 15.
Reuf-Refko wrote:nova vezija instalirana pa idemo u lov...hehe nadam se da ima upaljenih lunara oko bbi, pa da puknem sretna jaja da progulim na lvl 15.
cak sam se naoružao sa 95% baterije....woow
preporuka moja i na sigurnoj si strani sony power bank 20000mah
Nemam pojma koliko vas prati Neistata,ali jako kvalitetan tuber(licno sam sam sve pregledao od njega i svaki dan jedva cekam novi video)),i naravno vezano za temu jedan njegov video
Ovaj prestanak blokiranja sa novom android verzijom zapravo nema veze sa njome vec sa serverima, zadnja dva dana i meni na ajfonu super sve radi a nista novo od sw nije izaslo, jucer je jos tu i tamo zastekalo no danas apsolutno niti jednom. Ajde da su napokon to sredili, nadam se samo da ce jos Nearby funkciju popravit jer upravo ona je bila poseban gust u igrici.
tvojkomsija wrote:Jel neko igra na Xperia M4 Aqua?
Ne radi onaj AR na ovom telefonu, pa ne znam da li da pocnem igrat, jel velika razlika?
Bez AR ti neće raditi igrica koliko ja znam, to je ono što prikazuje pokemona.
Radi, probao sam.
Samo sto mi pokemona ne pokazuje u pravom svijetu, nego stavi neku pozadinu
Da, kod mene je M2, isto nema AR, ali nema problema, zanimljivo je, danas me nijednom nije izbacilo i odmah sam dva levela prekucao, samo da ne padaju serveri