Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mufa1 wrote:Oops, moja greška, na poslu pa na brzinu procitam
Odakle ti nabavljas svoje OneplusEve, kod ovih nasih piljara ili preko Hrvatske?
Direkt sa oneplus dot kom vani sam ja drug.. Ako treba pomoc oko narudzbe, tu sam.. vec sam par forumasa narucivao oneplus telefone..
Ovaj nov OP6 sam nafatao u zamjenu za svoj S9 jer mi je to bolja opcija posto ne moram davati kes tako da ako ga uzmem moram molit Boga da se ne pokvari.
Tek sam ga updateovao na novi OS, i za sad mogu reci da telefon bukvalno leti, display i nije tako los kao sto sam mislio s obzirom da sam presao sa S9.
Ovo je fluidno bukvalno kao i najnoviji Iphone, tek sad primjetim koliko nazalost Samsungov UI i dalje nije skroz ispoliran.
Tek sam ga updateovao na novi OS, i za sad mogu reci da telefon bukvalno leti, display i nije tako los kao sto sam mislio s obzirom da sam presao sa S9.
Ovo je fluidno bukvalno kao i najnoviji Iphone, tek sad primjetim koliko nazalost Samsungov UI i dalje nije skroz ispoliran.
Koji si uzeo ?
Ja sam rekao nema sanse vise na samsung dok ne srede UI , tj touchwiz ili ti ga samsung experience sada kako se zove.
Jos da probas pixel 3 xl , koji je pure stock sta bi onda rekao
Koji si uzeo ?
Ja sam rekao nema sanse vise na samsung dok ne srede UI , tj touchwiz ili ti ga samsung experience sada kako se zove.
Jos da probas pixel 3 xl , koji je pure stock sta bi onda rekao
OnePlus 6 8GB RAM/128GB ROM.
Kamera je odlicna za moje potrebe jer rijetko je koristim, pa cak i za one koji se vole selfijati kamera apsolutno zadovoljava, a razlika u fluidnosti i brzini je nevjerovatna.
Cekam da mu ispraznim bateriju na 0% ali tesko ide, evo koristim ga vec dva sata i baterija je spala sa 52% na 30%.
Otisak prsta i face unlock su perverzija, prebrzo rade.
Ma za sada sam pre pre prezadovoljan , koristim vec mjesec dana i mogu reci da ako budu ovako sa svim narednim modelima ne pada mi napamet da se vracam na samsung i slicno (jedino mozda neki naredni pixel uredjaj)
Kao sto kazes i sam uopste ne vidim razliku u kvaliteti displaya (obzirom na manji ppi u odnosu sa samsung).
Probaj night shot pa javi , meni je odlican
Ma za sada sam pre pre prezadovoljan , koristim vec mjesec dana i mogu reci da ako budu ovako sa svim narednim modelima ne pada mi napamet da se vracam na samsung i slicno (jedino mozda neki naredni pixel uredjaj)
Kao sto kazes i sam uopste ne vidim razliku u kvaliteti displaya (obzirom na manji ppi u odnosu sa samsung).
Probaj night shot pa javi , meni je odlican
I kod mene je mat black.
Jesi ga uzeo kod nas ili si negdje vani?
Citam sad da ce u narednim updateima dodati i Video Enhancer (mod za jace boje kod gledanja YouTubea, filmova itd.)
Ako me "bude slusao" naredni mobitel mi je OnePlus 7.
Uzeo u Fontele jer sam prije imao dobro iskustvo sa njima sto se tice servisa.
E to nisam upratio. Moram to da vidim da li ce biti promjena na night mode jer to odavno koristim i navikao sam oci na te boje
djama wrote:Uzeo u Fontele jer sam prije imao dobro iskustvo sa njima sto se tice servisa.
E to nisam upratio. Moram to da vidim da li ce biti promjena na night mode jer to odavno koristim i navikao sam oci na te boje
Ovaj moj nema garanciju, ali sam ga uzeo novog tako da ne bi trebao praviti probleme, pogotovo jer stvarno vodim racuna o telefonima.
Jesi li nabacivao ove nove romove? Kako se ponasa mobitel i dalje?
trenutno na njemu LineageOS 7.1.1 Android
ma radi k'o i prvog dana
nisam odavno nista nabacivao, ranije sam svako malo saltao drugi rom
jos uvijek sluzi svrsi, a i ja sam doduse sve manje i manje zahtjevan