Sad ce krenuti prica mi smo gladni, zivimo u ubogoj drzavi, hebe nam se za jezik, to je najmanje bitno.hAZNADAR wrote:Dzaba pitas,.. ekipa ovdje lovi samo probrane demone.Rick_Grimes wrote:
Vrati se unazad meni je sad mrsko pa ces naici ne likove koji spominju nekakav srpsko-hrvatski negirajuci pri tome bosanski. Socrates primjera radi negira bosansko-turski rjecnik, iako mu se sve potkrijepilo dokazima. Sta mislis o takvim likovima ?
Dokažimo patriotizam : Uradimo sve da naša djeca u Srebrenici uče bosanski jezik
-
Rick_Grimes
#851 Re: Dokažimo patriotizam : Uradimo sve da naša djeca u Srebrenici uče bosanski jezik
-
Bodkin
#852 Re: Dokažimo patriotizam : Uradimo sve da naša djeca u Srebrenici uče bosanski jezik
hAZNADAR wrote:Kao sto rekoh, neki ovdje love samo probrane sitne ribe dok im krupne masu ispred nosa. Interesantno je ko je odgovorio otvorenim negatorima ovdje a ko ne.Bodkin wrote:I vuk karadzic je velikosrbin, cetnik 100 godina prije postojanja cetnika.
Ali to nikako nije off topic
Ja sam davno definirao problem. Ti valjas price oko bosansko-turskog rjecnika starog 300 godina i dokazujes valjda hiljadugodisnje postojanje bosanskog. Nikoga nije briga za to osim dezurnih patriota.Bodkin wrote:
U principu dodik govnar kakav jeste uvodi u pricu bosnjacki jezik. Jedno je reci da hoce da svi uce srpski zbog ovoga ili onoga ali da on bira da ce se to zvati bosnjacki...
Umjesto sto pozivas amnesty i unicef, trebao bi pozvati one za koje glasas da rade svoj posao i omoguce ljudima ustavom zagarantovano pravo. Osim ako ne glasas u sveckoj
-
Rick_Grimes
#853 Re: Dokažimo patriotizam : Uradimo sve da naša djeca u Srebrenici uče bosanski jezik
Kakva je razlika izmedju tebe Bodkin i politicara ? Nikakva, i tebe i njih boli ona stvar za svakodnevnim problemima ljudi u ovoj drzavi samo sto si ti jedan tip seratora kojeg po pisanju zaboli briga, ali redovno pljujes. Zasto pljujes slicne sebi ?
-
Bodkin
#854 Re: Dokažimo patriotizam : Uradimo sve da naša djeca u Srebrenici uče bosanski jezik
Ovo nije svakodnevni problem. Ovo je ustavno pravo i glavati majmun to dobro zna samo sto nema vise o cemu pricati nego dize tenzije jer jedino tako ostaje na vlasti.
Al jok, ljevicari problem
Al jok, ljevicari problem
- desni
#855 Re: Dokažimo patriotizam : Uradimo sve da naša djeca u Srebrenici uče bosanski jezik
Političari počeli raditi svoj posao?
-
Patriotska_Liga
#856 Re: Dokažimo patriotizam : Uradimo sve da naša djeca u Srebrenici uče bosanski jezik
Ahmetoviću i ostali počnite ih gađat stolicama, ovako je i Krajišnik pred rat oduzimao riječ u skupštini pa se i Bosić pohasio u stilu svog idola. Ovo je više postalo neprihvatljivo, kaže ovo je naša zemlja, pa kako može da bude naša zemlja ona u kojoj nam ne daju da učimo naš bosanski jezik. Mi tek treba da ovu zemlju napravimo našom zemljom. Udrite se tamo za pet hiljada maraka, ja bi i džaba da me ko zovne.
- ¤ jelena ¤
#857 Re: Dokažimo patriotizam : Uradimo sve da naša djeca u Srebrenici uče bosanski jezik
Mah...samo pročitaš tu boldiranu i podvučenu rečenicu i sve ti jasno, nema se šta tu dalje pričat i riječi trošit.Bodkin wrote:Ma nikad cuo prije dok ova koja je u hrvatsku preselila prije par godina i pokusava da bude veci katolik od pape nije pocela da koristi. I jos pametuje o bosanskom, a pise na hrvatskom jeziku¤ jelena ¤ wrote:inčrsting...
https://sh.wikipedia.org/wiki/ORJUNA
ORJUNA (Organizacija jugoslavenskih nacionalista) je bila politička organizacija koja se zalagala za ideju da južnoslavenska plemena čine jednu, jugoslavensku naciju. Osnovana je 25. januara 1921. u Splitu pod imenom Jugoslavenska napredna nacionalistička omladina a ukinuta poslije uvođenja Šestojanuarske diktature 1929. Posjedovala je vlastitu paravojnu organizaciju koja je tokom 1920-ih na ulicama tadašnje Jugoslavije vodila sukobe sa hrvatskim nacionalistima i komunistima. Najsnažniju podršku je imala u Dalmaciji i Sloveniji, odnosno krajevima koji su se smatrali najugroženijim od italijanskog iredentizma.
Danas se u Hrvatskoj, a pogotovo u Dalmaciji, izraz "orjunaš" od strane hrvatskih nacionalista i desničara koristi kao pežorativni izraz prilikom "anacionalnog" i "izdajničkog" pripadnika hrvatskog naroda.
od koga je - kompliment je.
Mi...koji mi....forumski ratnici, vrli borci za ljudska prava i patrijoti?Rick_Grimes wrote: Sad ce krenuti prica mi smo gladni, zivimo u ubogoj drzavi, hebe nam se za jezik, to je najmanje bitno.
Nismo mi gladni, ali ta djeca, gurnuta u prve borbene redove za odbranu bosanskog jezika, možda i jesu:
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/ro ... evic-polju
Eto vam materijala da dokazujete vrli patrijotizam... pa bujrum...
pomozite ovim ljudima, konkretno majci Esmi, koja sa 150 pišljivih maraka sama odgaja troje djece koja vam se bore za jezik, dok bagra, koja u paralelnom univerzumu skupština i parlamenata njihova nepostojeća prava zastupa i kofol im nešto garantuje, svakog mjeseca u svoj džep strpa nekoliko hiljadarki - nizašta!
-
Hafis
#858 Re: Dokažimo patriotizam : Uradimo sve da naša djeca u Srebrenici uče bosanski jezik
[quote="desni"]Fašisti iz Mostara na aparatima
Ma šta na aparatima...evo me u intenzivnoj kardiojedinici na našoj kardiologiji . Za sada mi je dijagnosticiran akutni koronarni sindrom bez elevacije ST-segmenta. Iako su mi CK, CKMB i MPO referentni, ipak je, ako pođe prema najgorem, spremna ekipa za hitnu PCI, ili što bi rekao naš narod perkutanu koronarnu intervenciju.
Samo da znaš, nije se fino s nečijom hastom zezati.
Ma šta na aparatima...evo me u intenzivnoj kardiojedinici na našoj kardiologiji . Za sada mi je dijagnosticiran akutni koronarni sindrom bez elevacije ST-segmenta. Iako su mi CK, CKMB i MPO referentni, ipak je, ako pođe prema najgorem, spremna ekipa za hitnu PCI, ili što bi rekao naš narod perkutanu koronarnu intervenciju.
- ¤ jelena ¤
#859 Re: Dokažimo patriotizam : Uradimo sve da naša djeca u Srebrenici uče bosanski jezik
Patriotska_Liga wrote:Udrite se tamo za pet hiljada maraka, ja bi i džaba da me ko zovne.
+1
-
Patriotska_Liga
#860 Re: Dokažimo patriotizam : Uradimo sve da naša djeca u Srebrenici uče bosanski jezik
Nema sumnje.Hafis wrote: Ma šta na aparatima...evo me u intenzivnoj kardiojedinici na našoj kardiologiji . Za sada mi je dijagnosticiran akutni koronarni sindrom bez elevacije ST-segmenta. Iako su mi CK, CKMB i MPO referentni, ipak je, ako pođe prema najgorem, spremna ekipa za hitnu PCI, ili što bi rekao naš narod perkutanu koronarnu intervenciju.
Ali da je ukinuta čiča Dražina ili ulica Mileta Draganovog Druga ulica onda bi vjerovatno bio na aparatima.
-
Hafis
#861 Re: Dokažimo patriotizam : Uradimo sve da naša djeca u Srebrenici uče bosanski jezik
Dobro si. Ja danas kupio punjač za iphon kad piše - uvoznik za BiH City mobil d.o.o Draže Mihajlovića 17 BijeljinaPatriotska_Liga wrote:Nema sumnje.Hafis wrote: Ma šta na aparatima...evo me u intenzivnoj kardiojedinici na našoj kardiologiji . Za sada mi je dijagnosticiran akutni koronarni sindrom bez elevacije ST-segmenta. Iako su mi CK, CKMB i MPO referentni, ipak je, ako pođe prema najgorem, spremna ekipa za hitnu PCI, ili što bi rekao naš narod perkutanu koronarnu intervenciju.
Ali da je ukinuta čiča Dražina ili ulica Mileta Draganovog Druga ulica onda bi vjerovatno bio na aparatima.
-
Patriotska_Liga
#862 Re: Dokažimo patriotizam : Uradimo sve da naša djeca u Srebrenici uče bosanski jezik
Priznaj da ti se lice ozarilo.Hafis wrote: Dobro si. Ja danas kupio punjač za iphon kad piše - uvoznik za BiH City mobil d.o.o Draže Mihajlovića 17 Bijeljina
- desni
#863 Re: Dokažimo patriotizam : Uradimo sve da naša djeca u Srebrenici uče bosanski jezik
Patriotska_Liga wrote:Nema sumnje.Hafis wrote: Ma šta na aparatima...evo me u intenzivnoj kardiojedinici na našoj kardiologiji . Za sada mi je dijagnosticiran akutni koronarni sindrom bez elevacije ST-segmenta. Iako su mi CK, CKMB i MPO referentni, ipak je, ako pođe prema najgorem, spremna ekipa za hitnu PCI, ili što bi rekao naš narod perkutanu koronarnu intervenciju.
-
Hafis
#864 Re: Dokažimo patriotizam : Uradimo sve da naša djeca u Srebrenici uče bosanski jezik
Pa i nije. Čim sam priključio iphon na taj punjač, odmah mi je izašlo upozorenje na displeju: ovaj proizvod nije licenciran za apple proizvode i može vam prouzročiti štetuPatriotska_Liga wrote:Priznaj da ti se lice ozarilo.Hafis wrote: Dobro si. Ja danas kupio punjač za iphon kad piše - uvoznik za BiH City mobil d.o.o Draže Mihajlovića 17 Bijeljina
-
Patriotska_Liga
#865 Re: Dokažimo patriotizam : Uradimo sve da naša djeca u Srebrenici uče bosanski jezik
To je pisalo i na Draganovom displeju kad se udružio s Miletom. Ali Dragan nije poslušao upozorenje.Hafis wrote: Pa i nije. Čim sam priključio iphon na taj punjač, odmah mi je izašlo upozorenje na displeju: ovaj proizvod nije licenciran za apple proizvode i može vam prouzročiti štetu
- desni
#866 Re: Dokažimo patriotizam : Uradimo sve da naša djeca u Srebrenici uče bosanski jezik
[/quote]Hafis wrote:http://www.fokus.ba/367988/vijesti/bih/ ... nicnicima/
Ti si znači jedan od fašista iz Mostara ponosnih na tekovine ovih ljudina.
-
Hafis
#867 Re: Dokažimo patriotizam : Uradimo sve da naša djeca u Srebrenici uče bosanski jezik
To su kjafirska posla..viša matematika za tebe.Patriotska_Liga wrote:To je pisalo i na Draganovom displeju kad se udružio s Miletom. Ali Dragan nije poslušao upozorenje.Hafis wrote: Pa i nije. Čim sam priključio iphon na taj punjač, odmah mi je izašlo upozorenje na displeju: ovaj proizvod nije licenciran za apple proizvode i može vam prouzročiti štetu
Nego, drž se teme. Šta ćeš ti konkretno učiniti u ovom sdlučaju i kako ćeš, kako kaže naša bajna djeva Serafina, ''dokazati'' patriotizam u ovom slučaju.
- desni
#868 Re: Dokažimo patriotizam : Uradimo sve da naša djeca u Srebrenici uče bosanski jezik
Hafis wrote:To su kjafirska posla..viša matematika za tebe.Patriotska_Liga wrote:To je pisalo i na Draganovom displeju kad se udružio s Miletom. Ali Dragan nije poslušao upozorenje.Hafis wrote: Pa i nije. Čim sam priključio iphon na taj punjač, odmah mi je izašlo upozorenje na displeju: ovaj proizvod nije licenciran za apple proizvode i može vam prouzročiti štetu
Nego, drž se teme. Šta ćeš ti konkretno učiniti u ovom sdlučaju i kako ćeš, kako kaže naša bajna djeva Serafina, ''dokazati'' patriotizam u ovom slučaju.
-
Patriotska_Liga
#869 Re: Dokažimo patriotizam : Uradimo sve da naša djeca u Srebrenici uče bosanski jezik
Pih. Pa ja sam savladalo i pravu višu matematiku, a da ne savladam servilnu srbofiliju među pojedinim hercegovačkim Hrvatima. To je već viđeno, Čović samo reciklira neuspješne projekte iz perioda 92-94. Ti si forumski megafon te politike.Hafis wrote: To su kjafirska posla..viša matematika za tebe.
Ne brini ti za to jer to je za tebe zaista viša matematika. Tebi je sve s one strane Neretve viša matematika. Teksture.
-
Hafis
#870 Re: Dokažimo patriotizam : Uradimo sve da naša djeca u Srebrenici uče bosanski jezik
Jel' vam ovo neki novi talent? Odmah lijepi etikete ljudima.desni wrote: Ti si znači jedan od fašista iz Mostara ponosnih na tekovine ovih ljudina.Mene kao i svakog normalnog insana bi bilo stid
Ponosiš se zlodjelima ovih fašista?
A i vrijeme je bilo. Manje-više sve one žestoke patriJote pomelo i ostali samo ovi ljevičari. Neka valja.
E reci oko, šta te interesira
Nisam fašista, a kako mi se čini ti si mnogo bliži tom zanimanju.
-
Hafis
#871 Re: Dokažimo patriotizam : Uradimo sve da naša djeca u Srebrenici uče bosanski jezik
Ma daj, šta se baviš drugim ljudima. Otkud ti znaš tko je tko ovdje. Jebo te, pa vi ste svi meni ovdje isti i ne pada mi na pamet još da kontam kakvi ste u stvarnom životu...taman posla. Opusti sePatriotska_Liga wrote:Pih. Pa ja sam savladalo i pravu višu matematiku, a da ne savladam servilnu srbofiliju među pojedinim hercegovačkim Hrvatima. To je već viđeno, Čović samo reciklira neuspješne projekte iz perioda 92-94. Ti si forumski megafon te politike.Hafis wrote: To su kjafirska posla..viša matematika za tebe.
Ne brini ti za to jer to je za tebe zaista viša matematika. Tebi je sve s one strane Neretve viša matematika. Teksture.
- desni
#872 Re: Dokažimo patriotizam : Uradimo sve da naša djeca u Srebrenici uče bosanski jezik
Pa pitao sam te ti ne odgovori.Hafis wrote:Jel' vam ovo neki novi talent? Odmah lijepi etikete ljudima.desni wrote: Ti si znači jedan od fašista iz Mostara ponosnih na tekovine ovih ljudina.Mene kao i svakog normalnog insana bi bilo stid
Ponosiš se zlodjelima ovih fašista?
A i vrijeme je bilo. Manje-više sve one žestoke patriJote pomelo i ostali samo ovi ljevičari. Neka valja.
E reci oko, šta te interesira![]()
Nisam fašista, a kako mi se čini ti si mnogo bliži tom zanimanju.
- animals
#873 Re: Dokažimo patriotizam : Uradimo sve da naša djeca u Srebrenici uče bosanski jezik
Cudno, jako cudno..
od 2012, napise samo 700 postova..
to neki rezervni nick, desni
- desni
#874 Re: Dokažimo patriotizam : Uradimo sve da naša djeca u Srebrenici uče bosanski jezik
Hafis wrote:Ma daj, šta se baviš drugim ljudima. Otkud ti znaš tko je tko ovdje. Jebo te,pa vi ste svi meni ovdje istii ne pada mi na pamet još da kontam kakvi ste u stvarnom životu...taman posla. Opusti sePatriotska_Liga wrote:Pih. Pa ja sam savladalo i pravu višu matematiku, a da ne savladam servilnu srbofiliju među pojedinim hercegovačkim Hrvatima. To je već viđeno, Čović samo reciklira neuspješne projekte iz perioda 92-94. Ti si forumski megafon te politike.Hafis wrote: To su kjafirska posla..viša matematika za tebe.
- desni
#875 Re: Dokažimo patriotizam : Uradimo sve da naša djeca u Srebrenici uče bosanski jezik
Branite hafisa forumski bojovnici svim sredstvimaanimals wrote:Cudno, jako cudno..
Last edited by desni on 15/06/2016 20:56, edited 1 time in total.