Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ovo europsko malo jace od onog turnira u Japanu. Meni ovo nije nista. Mi bi ovdje Ko od sale u treći krug samo da imamo selektora. Ovi polovnjaci nas unistise
luckylaka wrote:Ovo europsko malo jace od onog turnira u Japanu. Meni ovo nije nista. Mi bi ovdje Ko od sale u treći krug samo da imamo selektora. Ovi polovnjaci nas unistise
Mi to stalno pricamo, samo nas nece nesto plasiranje na ovo takmicenje
Ovi sve neki rekordi u prodajama.ubili se za amerike i kakvih sportova s tri sata reklama.a igre nidje.flamanci s valoncima.
Tate taktike ocitase standardnu lekciju hehe
Antonio Konte izveo je večeras protiv Belgije najiskusniju, ili preciznije rečeno najstariju ekipu koja je ikada zaigrala na završnim smotrama kontinentalnih šampionata. Zbog toga, dobro zapamtite imena ovih momaka: Bufon (38), Barzalji (35), Bonuči (29), Kjelini (31), Darmijan (26), De Rosi (32), Kandreva (29), Parolo (31), Đakerini (31), Pele (30), Eder (29).
Kada sve ove godine saberu i podele sa brojem igrača, prosek ovog italijanskog nacionalnog tima je 31 godina i 169 dana.
sumirprimus wrote:Kakav go.ne mozes ih ne gotivit.nemaju igraca od 80 miliona.al imaju taktiku
Kakvu ba taktiku, parkiraj bus pred 16, udri ljude, odugovlaci, valjaj se po terenu ko da te neko ubo nozem (ok toga u ovoj i nije bilo toliko) kad Grcka ili S.Irska ovo igra ili Chealsi onda je to antifudbal i nakarada od igre kada zabari to igraju onda je taktika.
sumirprimus wrote:Kakav go.ne mozes ih ne gotivit.nemaju igraca od 80 miliona.al imaju taktiku
Kakvu ba taktiku, parkiraj bus pred 16, udri ljude, odugovlaci, valjaj se po terenu ko da te neko ubo nozem (ok toga u ovoj i nije bilo toliko) kad Grcka ili S.Irska ovo igra ili Chealsi onda je to antifudbal i nakarada od igre kada zabari to igraju onda je taktika.
Antonio Konte izveo je večeras protiv Belgije najiskusniju, ili preciznije rečeno najstariju ekipu koja je ikada zaigrala na završnim smotrama kontinentalnih šampionata. Zbog toga, dobro zapamtite imena ovih momaka: Bufon (38), Barzalji (35), Bonuči (29), Kjelini (31), Darmijan (26), De Rosi (32), Kandreva (29), Parolo (31), Đakerini (31), Pele (30), Eder (29).
Kada sve ove godine saberu i podele sa brojem igrača, prosek ovog italijanskog nacionalnog tima je 31 godina i 169 dana.
Italija ko Milan svojevremeno
Samo ove dede kulturno deru
Korisničkoime wrote:Kakvu ba taktiku, parkiraj bus pred 16, udri ljude, odugovlaci, valjaj se po terenu ko da te neko ubo nozem (ok toga u ovoj i nije bilo toliko) kad Grcka ili S.Irska ovo igra ili Chealsi onda je to antifudbal i nakarada od igre kada zabari to igraju onda je taktika.
Nije lijepo lagati Ali dobro osjeti se dosta frustracije ovim rezultatom pa ti nije ni zamjeriti Sto se tice valjanja i zadrzavanja, zadnji 20min aktivno, ali mozda to i nije s namjerom, ipak ova ekipa ima dosta starih igraca tako da pritisle godine, red je odmoriti
Sve drugo cista perfekcija pod vodstvom Contea, kolegu je prekucao u svakom segmentu igre, sad nastavi kmecati
Govorio sam jos 2013. pred Svjetsko da je ova Belgija precijenjena debelo, satro buduci prvak, necega... Moze al' na Kupu zemalja Beneluksa, mada je i to upitno.
Dobrih pojedinaca, ali nigdje ekipe s glave. Kakvi oni i prvaci bolan.
Conte pojeo Wilmotsa i pokazao razliku izmedju trenera i "trenera".
BHF_Manijak wrote:Govorio sam jos 2013. pred Svjetsko da je ova Belgija precijenjena debelo, satro buduci prvak, necega... Moze al' na Kupu zemalja Beneluksa, mada je i to upitno.
Dobrih pojedinaca, ali nigdje ekipe s glave. Kakvi oni i prvaci bolan.
Conte pojeo Wilmotsa i pokazao razliku izmedju trenera i "trenera".
Belgija je itekako moćna, al' Wilmots je problemčina
Last edited by Velkoski on 13/06/2016 23:08, edited 1 time in total.
Talijanima to pristaje,orginal je orginal
Samo me je strah za Talijane,ne valja ovo. Trebali su izgubiti,pa sljedeca nerijeseno i zadnja na guzove pobjediti,proci na guzove dalje i onda do titule,ovako ko zna sta ce biti. Predvidjam ispadanje u 1/8 finala (pih jezik pregrizo)
Last edited by mali_milojica on 13/06/2016 23:13, edited 1 time in total.