Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Mayhem

#851 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Mayhem »

Jimmy McNulty wrote:Šta mislite o muvanju preko FB?

Konkretan slučaj, naletio sam na par lijepih i finih cura koje su totalno u mom fazonu ali ne znam ih uživo, nemam prilike da ih sretnem negdje (a i da imam pitanje je da li bih prišao). Meni je to iskreno nekako bezveze ali ne znam kako drugačije uopšte doći do toga da nekoga upoznam jer i nemam baš puno prijatelja, barem ne onih iskrenih :D Ma ne znam ni ja sam šta sam htio pitat i napisat više :lol: ali kako reagujete kad vas neko nepoznat doda na nekoj od društvenoj mreža i bude u fazonu da vas pokušava upoznati i otići na kafu sa vama? :D
to je skroz ok, fino se predstavis i kazes sta hoces (otprilike :mrgreen: ) mene je nerviralo kad me neko nepoznat doda i onda se ni ne javi nikako :D
pukepuke

#852 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by pukepuke »

Konkretan slučaj, naletio sam na par lijepih i finih cura koje su totalno u mom fazonu ali ne znam ih uživo, nemam prilike da ih sretnem negdje (a i da imam pitanje je da li bih prišao). Meni je to iskreno nekako bezveze ali ne znam kako drugačije uopšte doći do toga da nekoga upoznam jer i nemam baš puno prijatelja, barem ne onih iskrenih :D Ma ne znam ni ja sam šta sam htio pitat i napisat više :lol: ali kako reagujete kad vas neko nepoznat doda na nekoj od društvenoj mreža i bude u fazonu da vas pokušava upoznati i otići na kafu sa vama? :D
Jimmy samo raspali, navijamo za tebe :-D. Ja nisam aktivna na FB, mene tako pokušavaju smuvati na LinkedIn-u :lol: :lol: :lol:
fatamorgana

#853 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by fatamorgana »

Velkoski wrote:volim da skupljam potrošene ženske uloške, da li bi mi neko poklonio?
Koji broj skupljaš? Možemo se mijenjati!
pink floydd

#854 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by pink floydd »

ko je ovde u pravu ?

almir90

#855 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by almir90 »

Da li ste kad nekoga otkantale, jer vam nije bio privlačan ili zbog nekog drugog razloga? A da ga sretnete nakon 3-5 godina i da pomislite da bi tada mogle biti u vezi, naravno da je u međuvremenu doživio promjenu, zbog čega više nije odbojan.
Klitemnestraaa

#856 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Klitemnestraaa »

almir90 wrote:Da li ste kad nekoga otkantale, jer vam nije bio privlačan ili zbog nekog drugog razloga? A da ga sretnete nakon 3-5 godina i da pomislite da bi tada mogle biti u vezi, naravno da je u međuvremenu doživio promjenu, zbog čega više nije odbojan.
Ne. Kad vidim u sta sam bila zaljubljena pitam se dje su mi oci, sve me stid. :oops: Ima ljudi koji nakon prekida se usavrsavaju pa posjeduju mnogo bolje osobine i kvalitete kao osobe, ali kod mene s mojim bivsim to nije bio slucaj.
Klitemnestraaa

#857 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Klitemnestraaa »

Samo nemoj napisati: LIJEPASI. :lol: :lol:
Ja sam za, ja uvijek odgovorim na poruke pa vidim imamo li zajednickih tema za cavrljanje.
Capajebo

#858 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Capajebo »

Jimmy LAZU TE! Ostavit ce ti samo sina!
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#859 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Jimmy McNulty »

Mayhem wrote: to je skroz ok, fino se predstavis i kazes sta hoces (otprilike :mrgreen: ) mene je nerviralo kad me neko nepoznat doda i onda se ni ne javi nikako :D
Ma slabo ja dodajem i imam te "raje", npr dosta ljudi koje znam nisam ni prihvatio :lol: E šta tačno voliš kad ti se neko javi, da li si pričljiva ili to, u kakvom smjeru voliš da razgovor/dopisivanje ide?
pukepuke wrote: Jimmy samo raspali, navijamo za tebe :-D. Ja nisam aktivna na FB, mene tako pokušavaju smuvati na LinkedIn-u :lol: :lol: :lol:
Opa imam i navijačice Image i kako ti reaguješ na te pokušaje muvanja?
Klitemnestraaa wrote:
Samo nemoj napisati: LIJEPASI. :lol: :lol:
Ja sam za, ja uvijek odgovorim na poruke pa vidim imamo li zajednickih tema za cavrljanje.
Neću, meni nikad nije problem javit se prvi put, problem je uglavnom drugi ili treći put...naravno ako se ja par puta javim očekujem isto od sagovornice, obično poslije trećeg puta prestanem ako se ona ne javi, to shvatam kao znak da nije zainteresovana.
Capajebo wrote:Jimmy LAZU TE! Ostavit ce ti samo sina!
Ni prvi ni zadnji put prika.

Inače nedavno sam se javio jednoj djevojci. Poznavao sam je od ranije, dodao je i javio se. Ekstra bilo, znači chatali smo oko 3 sata, to godinama sigurno nisam. Drugi i treći put isto tako...i još jedno desetak puta sam se javio :lol: svaki put ekstra, zezanje, priča, životni stavovi bla-bla ali nikako ona da se javi. Jednom je onako direktno upitam što se ona nikad ne javlja, odgovor mi je bio da "nema tu naviku" :lol: Nezz šta da mislim, odlučio sam da je neću zvati na kafu jer šta ja znam, volim i ja pažnju i kad sagovornik sarađuje i pokazuje interes. Mada mislim i da nisam njen tip, mislim da je Bata jednom rekao da kad se svidiš ženi da sve pada u vodu, tako bi i ona pokazali vjerovatno neki interes. Nebitno :D

Inače volim kad nekog prethodno upoznam ili ga znam na neki način, tad mi je nekako normalnije i javit se i zvat na druženje/kafu, ovo-ono. Međutim kao što sam rekao u zadnje vrijeme slabo dolazim do toga, ustvari ne slabo nego nikako i ovo mi je jedina opcija... glupa mi je i mrzim je, realno ja da sam žensko bio bih dosta rezervisan da me neko koga ne znam doda i počne nabacivat se. Usra ja i šefa i stanicu sad ovolikim pametovanjem :-) srdačan pozdrav ljudi.

Također Bajram Šerif Mubarek Olsun svim muškarcima, ženama, momcima i djevojkama koji ordiniraju na ovoj temi. :bih:
Klitemnestraaa

#860 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Klitemnestraaa »

Sto se tog zadnjeg tice, ja sam zensko i nisam nikad rezervisana za online muvanje, jer najdalje moze dovesti do dejta i onda vidis s kim imas posla. A tako sam super ljudi upoznala isto tako.

Sto se tice javljanja musku, meni nije problem, znala sam i dvije poslati da vidim da nije zaboravio odg na nesto bitno ili radi pa nije odmah vidio, ali svaki put kad se javim ko debil se osjecam, svaki.

S jednim mi se tako desilo dva mjeseca se samo on meni prvi javljao, dva samo ja njemu prva. Komunikacija sva bila ok. I ja mu kazem osjecam se ko debil, kaze ja ti se stalno javljao na pocetku i nije mu debilno bilo i posve je svejedno ko se kome javi i on pojma nema kad se on meni zadnji put javio, kaze zar nisam neki dan, rekoh jesi al prije dva mjeseca. Kaze nisam tip za dopisivanja uvijek ili radim ili vani sam, na pocetku kad smo se upoznavali satima smo chattali ono upoznavanje klasika, a sad mu nema smisla toliko se dop. i s jaranima ne chatta vec se konktetno dogovori i to je to.

Evo ne znam ni sta da mislim ni sto ovo pisem, ali mi se uvijek desava da s nekim intenzivno chattam mjesec-dva i onda naglo oladi..
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#861 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Velkoski »

debela si
Klitemnestraaa

#862 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Klitemnestraaa »

Velkoski wrote:debela si
Haha, a ja ko stanglic. :-)

A ne desi se to nakon prvog dejta pa da kazem sokirao se :lol: :lol: , realisticne slike saljem, :D nego onako iznenada se desi.
annoy

#863 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by annoy »

Ja inace odbijam potpuno nepoznate osobe na FB. Skroz mi je glupo s nekim kog uopce ne poznajem dijeliti neke informacije.
S tim da uopce nacelno nisam protiv online upoznavanja, al nekako mi takav nacin ne pase.
No, sigurna sam da ima zena sa dijametralno suprotnim stavom, pa nista nemos izgubit ako pokusas.
supercali

#864 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by supercali »

annoy wrote:Ja inace odbijam potpuno nepoznate osobe na FB. Skroz mi je glupo s nekim kog uopce ne poznajem dijeliti neke informacije.
S tim da uopce nacelno nisam protiv online upoznavanja, al nekako mi takav nacin ne pase.
No, sigurna sam da ima zena sa dijametralno suprotnim stavom, pa nista nemos izgubit ako pokusas.
Dodaj.mene da te upoznam
pukepuke

#865 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by pukepuke »

Jimmy McNulty wrote: Opa imam i navijačice Image i kako ti reaguješ na te pokušaje muvanja?
Ja mislim da nas ima nekoliko ovdje koji navijamo da si nađeš curu :-D
Hahaha, ja sam udana, pa ništa od muvanja ali kad sam bila slobodna, online muvanje mi je bilo skroz OK, šta smeta. Upoznala jednog sjajnog muškarca tako.
nightvision

#866 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by nightvision »

Yebes to onlajn chatanje i "upoznavanje", budalastinja zesca.
Klitemnestraaa

#867 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Klitemnestraaa »

@jimmy: Stavi sliku pa cemo ti reci hoce li ti odgovoriti. :lol: :lol:
situacija11

#868 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by situacija11 »

,,,
Last edited by situacija11 on 06/07/2016 23:37, edited 1 time in total.
almir90

#869 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by almir90 »

situacija11 wrote:Ovako zelio sam zaprositi svoju djevojku u Srebreniku na tvrdjavi sto ima,a to bi bilo za dva mjeseca,to mi je zasad opcija. Da li je to dobra ideja i zelio sam uz prsten i buket ruza jos uzeti,a ne znam da li bi jos sta trebao uraditi, ako imate kakav savjet slobodno :) LP
Čisto iz znatiželje, zašto baš ta lokacija?
supercali

#870 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by supercali »

almir90 wrote:
situacija11 wrote:Ovako zelio sam zaprositi svoju djevojku u Srebreniku na tvrdjavi sto ima,a to bi bilo za dva mjeseca,to mi je zasad opcija. Da li je to dobra ideja i zelio sam uz prsten i buket ruza jos uzeti,a ne znam da li bi jos sta trebao uraditi, ako imate kakav savjet slobodno :) LP
Čisto iz znatiželje, zašto baš ta lokacija?
Tamo valjda prvi put umocio pa da utvrdi gradivo
situacija11

#871 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by situacija11 »

,,
Last edited by situacija11 on 06/07/2016 23:37, edited 1 time in total.
Klitemnestraaa

#872 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Klitemnestraaa »

situacija11 wrote:Prvi put bi i isao tamo,a cura mi je inace muslimanka tako da. Izgleda mi lijepo ali to nije opet sigurno to je opcija trenutna dok se raspitam ,a imam jos nekih sto vrtim u glavi :) :)
Samo nemoj pred 64378 ljudi usred bijela dana. Ako voli romantiku, onda dogovori se s onim cikom sto naplacuje ulaz ako ga ima da nikog ne pusta unutra navecer, stavi svijece i cvijece, pusti mjuzu u pozadini.
Ako si malo egzibicionisticije prirode, dogovori se s cikom (citaj: daj na kafu) sto radi tu nek vas viri i kada kaze da nek pusti vatromet.

Ovo je sve AKO je romanticna, u suprotnom ces postici kontraefekt!! Meni osobno je ovo malo a way too much, pa ako nije u ovom fazonu opisi nam je koji je tip i sta voli pa cemo smisliti nesto prikladnije.
esmasaric

#873 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by esmasaric »

annoy wrote:Ja inace odbijam potpuno nepoznate osobe na FB. Skroz mi je glupo s nekim kog uopce ne poznajem dijeliti neke informacije.
Potpisujem :thumbup:
Uživo je mnogo ljepše, i odmah znam na čemu sam. :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#874 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Velkoski »

gurni je s tvrđave... :mrgreen:
Euridika
Globalna šefica

#875 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Euridika »

Preko FB nisam ljubitelj, ali neki drugi online servisi, gdje možeš s dotični(o)m stupiti u prvi kontakt "javno", tipa chat-a, foruma i sl. su mi OK. Mada znam parova koji su se vrlo uspješno smuvali baš preko FB i sličnih servisa, čak su i krunisani brakom.
Vrijedi probati, ništa ne gubiš. Svakako bi ovo bio samo uvod u pravo upoznavanje. :)
Post Reply