Kolega, nemoj da vredjaš!nadžak wrote:Ma ti si druže surovo blesav!kr0 0ss wrote:Vlasnici su ih pustali jer nisu mogli da ih hrane. Ostalo se nakotilo jer nisu kastrirati.Tomahawk11 wrote:Ovo su vanzemaljski psi.
Kao sto ima cudoviste iz Loch Nessa, tako imaju vanzemaljski psi u Sarajevu.
Niko ne zna otkud
Kako se ovdje niko ne sjeća da prije više godina skoro svaka kuća je imala kera u avliji! O tome se ovdje ne komentariše :-( da ih čuva od provalnika i pljačkaša! !!
A gdje su sad ti psi? više nisu od koristi jer sad postoje kamere i drugi sigurnosni uredjaji a vlasnici su ih penzionisali i izbacili na ulice ...
Ja sam surovo iskren![]()
Čuj grad treba da dijele ljudi i životinje! Znači tebi je normalno da psi žive sa nama po ulicama?
Iznesi samo svoje mišljenje.
Ja živim u 21 v. i tako razmišljam i imam svoj stav. Ne moraju svi da se slože sa mnom. To i ne tražim. Ali je interesantno i pročitati i druga razmišljanja pa bila ona konstruktivno ili ne
Ja nisam nikad rekao da je to normalno već da su građani krivi za to... i oni trebaju da snose posledice a ne nedužne životinje. I rekao sam da Ubijanje nije pravo rešenje ovog problema.
Ako ih sve poubijaš onda će sledećeg mjeseca opet biti isto. Ovaj problem se godinama ponavlja :-(
Razmisli ponovo i ne trči pred rudu