Gojeni H wrote:
A, sad ... intermeco, samo za My Tao, ljubi ga tetak Gojeni.![]()
Donald J Trump - Predsjednik USA All About
-
kosava
#851 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- MyTao
#852 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
kosava wrote:Segregacija to nema jesti in White Only restoranima je bilo na Jugu i nigdje vise.MyTao wrote:kosava wrote:Znaci kao sto sam i mislio nemas veze sta znaci rijec redneck.![]()
Redneck je orginalno pogrdan naziv za bijelca koji nije posjedovao robove pa je morao da obavlja zemljoradnicke poslove pa su robovlasnici koji su bili izuzetno bogati jer ako je posjedovao 100 robova to je bilo ko danas posjedovati 100 novih Ferarija smatrali bijelce koji rade na svojim imanjima i nemaju robove nizom klasom tkz. redneck.
Danas redneck je naziv covjeka koji zivi u ruralnoj sredini i zivi od poljoprivrede i stocarstva a istovremeno ima konzervativne stavove.
Slike koje si ti postavio nemaju veze sa redneck, prva je slika transgender osobe nista smjesno niti cudno normalnoj osobi a znam da je u ghetto to cudno i smjesno.
Druga slika opet carsijski ljudi koji su dosli da provociraju na Trumpovom predizbornom skupu to su ti raja koja glasa za Hillary slazems classy bunch.![]()
Dylan Roof je iz Columbia South Carolina znaci opet carsijsko dijete iz vece carsije nego i jedna u Istocnoj Bosni.
Prijasnje akcije nam govore o sadasnjim i buducim akcijam.
Nikakve veze nema ko prati koju stampu medjutim jedan mora biti izrazito glup da uhafiza da osobi iz Bosne je isti kurac CNN, Fox, Rush L. ili BBC i da ta terorija da svi koji nisu zaintresovani u mjerenje crnackih cuna mora da prate takvu stampu nije primjenljiva kada je sagovornik iz Bosne.
Policija ima pravo da koristi svaku silu ukljucujuci smrtonsnu da uhapsi osobu, a posto uvijek ti sa dosijeom su oni koji se bore sa policijom i izgube to bitku onda normalno da prosjecan gradjanin nece plakati za njima.
To koliki si ti kompleksas govori sto jos uvijek dijelis ljude na "carsijske" i one iz ruralnih mjesta... kao i drugi ti Gojeni, ti vjerujes da se intelekt dobija na osnovu mjesta u kojem si rodjen.Raja is Sarajeva i stocari iz Istocne Bosne... a Sarajevo puno krezavih degena koji usmrde onaj tramvaj, a prije neko sto kazes kako se ne radi o Sarajlijama, poznajem neke koji su ovdje, i isto, krezavi, smrde a intelekta nigdje... djaba sto su se rodili na Kosevu.
Ti si ocigledno obrazovana osoba, ali nisi inteligentan, sve gledas povrsno... pored toga odgovorno tvrdim da si rasista i da mrzis ljude na osnovu njihove boje koze. Ako uzmemo u obzir da vec dijelis ljude na to odakle dolaze onda nije ni cudo sto ih isto tako dijelis i na boju koze. Pored toga vjerovatno zivis u nekoj vukojebini u SAD-u gdje si upoznao nekoliko istomisljenika i lijepo ti... ti ne znas sta je Amerika i sta prestavlja.
Mogu ulaziti dublje u to zasto ljudi sa crnom boje koze zive kako zive, vjeruj mi nije do genetike vec do toga sto su zapostavljeni i sto prije samo 50 godina nisu mogli jesti u istom restoranu kao bjelac... ako mislis da u Americi imaju iste mogucnosti za uspjeh onda ili lazes ili nemas pojma, prije ce biti da lazes jer se radi o rasisti...
Tvoj odgovor na slike je, to su carsijski ljudi, kao da je vazno odakle dolaze??? jel to carsijsko dijete ne moze biti glup... ne neobrazovan, vec glup? Vjeruj mi da moze, imamo dosta primjera na ovom forumu.
Policija nema pravo da ubija osobe i kad tad ce doci reforme... na pogresnoj si strani i uvijek ces na kraju izgubiti, kao sto je Jug izgubio pa su afroamerikanci postali slobodni, kao sto su izgubili u 60tim...
Ja sam dijete Srebrenice, sad ce biti 21 godina od kako sam je napustio... izgubio sam pola svoje familije, izgubio djetinstvo zbog ljudi kao ti, ljudi koji djele ljude na ove i one. Uvijek cu biti tu da jebem mater svakom degenu koji to radi, bas zbog toga sto mi se dogodilo zbog takvih... nabijem na kurac sve cetnike, ustase, KKK, rasiste, Nacije, Sarajevsku raju koja svako malo kao argument poteze razliku izmedju jednog dijela Bosne sa drugim... Nadam se da si se pronasao tu negdje.
Cestitke idu i onim koji ih podrzavaju
Cim ti nazivas i imas misljenje da su Redneck gori od tebe nisi nista bolji od KKK i svih tih sto su te nabili na racku.
Ovo sam napisao na kraju, dok sam pricao o redneckima, samo da se zna... a to je bila reakcija na ono tvoje o farmerima iz istocne Bosne
have to admit, classy bunch...
btw. klasifikovati sve bjelce sa Juga kao rasiste, ne edukovane, KKK membere je pogresno... kao i u ostatku svijeta tu ima dobrih i nekoliko losih ljudi, ovo postavljam samo eto da ti odgovorim na tvoje slike kojim ih zelis prestaviti kao neku superiornu grupu
-
kosava
#853 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
MyTao wrote: S
Ovo sam napisao na kraju, dok sam pricao o redneckima, samo da se zna... a to je bila reakcija na ono tvoje o farmerima iz istocne Bosne
have to admit, classy bunch...
btw. klasifikovati sve bjelce sa Juga kao rasiste, ne edukovane, KKK membere je pogresno... kao i u ostatku svijeta tu ima dobrih i nekoliko losih ljudi, ovo postavljam samo eto da ti odgovorim na tvoje slike kojim ih zelis prestaviti kao neku superiornu grupu
Neznam ja o cemu ti , ali znam da si postavio slike Dylan Roof koji je ubio 9 crnaca u crkvi u Charleston SC.
Znaci ti si jedini koji je postavio sliku dokazanog rasiste i masovnog ubice, mene bi bilo sramota postaviti njegovu sliku.
- Thorgerson
#854 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ama znam covjece, ali dva drota sjede na covjeku...SJEDE NA NJEMU. Sta god da se prije desavalo tu prestaje da vrijedi. Da, onaj crnac se koprca, ali brate ako dvojica njih nisu sposobni da ga svezu i spengaju, onda brate idi igraj sah, domine, kakva crna policija.Ja_Ja wrote: Procedura je veoma jasna u Americi. Zakonski kada te policajac zaustavi tvoje je da drzis ruke na volanu sve dok ti on/ona ne da jasne instrukcije sta da radis dalje. Isto vazi i na proceduru tokom uhicenja. Ako ti kazu stani, lezi, okreni se, stavi ruke iza ledja, tvoje je da to uradis i da ne pitas puno ili da se opires jer sve drugo moze i vodi prema tome da se dobije metak u celo. Ljudi su se poceli previse zanositi time da su posebni i da za njih pravila ne vaze pa se drznu opirati policiji itd. Stoka mora malo da dodje u liniji i da ne misli da moze da radi sta hoce pred zakonom. S tim recenim slazem se da je svakom drustvu potrebna jaka/stroga policija.
Naravno jos uvijek stojim iza toga da je Americka policija puna pacenika koji su tu samo da bi se izivljavali. Vidio sam ih svojim ocima kada pjene od muke i u najjednostavnijim razgovorima. Rasista je isto tako pun klinac u policiji tako da ima i tamo svega i potrebna je jedna cistka ali ih je isto tako neophodno drzati odgovornim kada urade pogresne stvari. Oni ne oslobadjaju policajce zbog nekih teorija zavjere, vec sto ljudi nisu krivi. Evo oko Fergusona se digla tolika prasina ali niko nije pitao sta je taj lopov i siledzija uradio prije nego sto je upucan, to svi nonsalantno preskacu.
I roknuse ga.
Zato kazem, jebo ti tu policiju ako dva covjeka sjede na uhapsenom i opet nisu sigurni da li su ga savladali, nego jbt ti ovo, ajmo mi njega roknut, vidi ga otima se.
Sta da su kojim slucajem promasili, il da im je ovaj izbio pistolj, pa poceo rokati okolo i ubio nekoga neduznog, a okolo raje bruku. Je li iko o tome tamo razmislja? Il ono haj sta ima veze.
Zato sam siguran da je nasa policija 100 puta sposobnija od njihove. Ne znam, ja ne mogu nikako da shvatim da se oni tek tako igraju sa zivotima ljudi. I jedni i drugi.
Slazem se ja da je potrebna jaka i stroga policija, ali eto u toj Americi koja to ima, koja ima smrtne kazne, dozivotne zatvore, najstroziju policiju haman na planeti, kriminal i ubistva cvjetaju kao nigdje drugo.
Zasto. Pa zato sto su debili. Dopustili su da svako ziv moze nosati okolo oruzje, crncuge strpali po getima, ono, prividno ljepota, dok ne postane sranje.
-
kosava
#855 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Koprca se da izvadi svoj pistolj iz djepa, hajde ti svezi starog kriminalca od 143 kg koji ima pistolj u djepu, nigdje nije policajac duzan da pogine da bi sacuvo tvoj zivot, pa zato su ga i ubili da nebi poce pucati okolo.Thorgerson wrote:Ama znam covjece, ali dva drota sjede na covjeku...SJEDE NA NJEMU. Sta god da se prije desavalo tu prestaje da vrijedi. Da, onaj crnac se koprca, ali brate ako dvojica njih nisu sposobni da ga svezu i spengaju, onda brate idi igraj sah, domine, kakva crna policija.Ja_Ja wrote: Procedura je veoma jasna u Americi. Zakonski kada te policajac zaustavi tvoje je da drzis ruke na volanu sve dok ti on/ona ne da jasne instrukcije sta da radis dalje. Isto vazi i na proceduru tokom uhicenja. Ako ti kazu stani, lezi, okreni se, stavi ruke iza ledja, tvoje je da to uradis i da ne pitas puno ili da se opires jer sve drugo moze i vodi prema tome da se dobije metak u celo. Ljudi su se poceli previse zanositi time da su posebni i da za njih pravila ne vaze pa se drznu opirati policiji itd. Stoka mora malo da dodje u liniji i da ne misli da moze da radi sta hoce pred zakonom. S tim recenim slazem se da je svakom drustvu potrebna jaka/stroga policija.
Naravno jos uvijek stojim iza toga da je Americka policija puna pacenika koji su tu samo da bi se izivljavali. Vidio sam ih svojim ocima kada pjene od muke i u najjednostavnijim razgovorima. Rasista je isto tako pun klinac u policiji tako da ima i tamo svega i potrebna je jedna cistka ali ih je isto tako neophodno drzati odgovornim kada urade pogresne stvari. Oni ne oslobadjaju policajce zbog nekih teorija zavjere, vec sto ljudi nisu krivi. Evo oko Fergusona se digla tolika prasina ali niko nije pitao sta je taj lopov i siledzija uradio prije nego sto je upucan, to svi nonsalantno preskacu.
I roknuse ga.
Zato kazem, jebo ti tu policiju ako dva covjeka sjede na uhapsenom i opet nisu sigurni da li su ga savladali, nego jbt ti ovo, ajmo mi njega roknut, vidi ga otima se.
Sta da su kojim slucajem promasili, il da im je ovaj izbio pistolj, pa poceo rokati okolo i ubio nekoga neduznog, a okolo raje bruku. Je li iko o tome tamo razmislja? Il ono haj sta ima veze.
Zato sam siguran da je nasa policija 100 puta sposobnija od njihove. Ne znam, ja ne mogu nikako da shvatim da se oni tek tako igraju sa zivotima ljudi. I jedni i drugi.
Slazem se ja da je potrebna jaka i stroga policija, ali eto u toj Americi koja to ima, koja ima smrtne kazne, dozivotne zatvore, najstroziju policiju haman na planeti, kriminal i ubistva cvjetaju kao nigdje drugo.
Zasto. Pa zato sto su debili. Dopustili su da svako ziv moze nosati okolo oruzje, crncuge strpali po getima, ono, prividno ljepota, dok ne postane sranje.
Kad nasa policija uhapsi godisnje 12-13 milion ljudi pricacemo.
Kriminal je pao 50% u odnosu na 1990. Nije bila niza stopa kriminala u Americi od 1965 godine.
Nikome se nebrani da odseli iz geta.
A sto se tice oruzija komentarisati iz Bosne gdje jos uvijek se ljudi ubijaju automatiskim puskama ko da je '92 bacaju bombe i ispaljuju zolje je tragikomicno.
To se zove sloboda. A vako izgleda.

- Gojeni H
#856 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kako ono @kosava kaze: "Jaro, ..."MyTao wrote:Ko ba pjeni...Fudo387 wrote:Stvarno nema potrebe za prosipanjem zuci.MyTao wrote:Ja sam rekao svoje, izgleda da si se pronasao
Prvi si poceo sa omalovazavanjem, i sitnim provokacijama, tipa...'ta ti znas, radis u mcdonaldsu, javljas se sa pauze...bla, bla, bla.
However, naletio si na klasicnog bosanskog bandita marke Husref, koji te nemilosrdno opalio desnim kroseom i poslao u duboki knockdown.
Sad ti je kasno da pjenis, udahni duboko, smiri se i izrazi postovanje prema boljem i jacem od sebe.
Ako nista, naucio si razliku izmedju kocnica i pauze.![]()
A prvi poceo nisam, jer nisam debil koji dijeli ljude po bilo cemu osim po dobrim i losim... ovdje su neki poceli spominjati Istocnu Bosnu kao neki argument iako im se grad usmrdio... carsija![]()
cuj boljem i jacem od sebe![]()
...
caos
Jaro fakultetlija, opusti se ba, Brake * Break, ko ce upratit' ono K ... evo ga opet

Nisam ni ja zanat zavrsio od prve ... ha, ja.
-
kosava
#857 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Da budem potpuno iskren vecina Amerikanaca zivi u normalnoj sredini, to nasilje pucnjave i sl. vide na tv on kad bude na vijestima isto ko da se desava u Burundiju. Prosjecan covjek vako vidi policiju:

- Gojeni H
#858 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
kosava wrote:
Bracane, je l' ovo tvoja kolekcija?
Sjoj, pisnu u gace kad sam vidio.
-
kosava
#859 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
[/quote]Kako ono @kosava kaze: "Jaro, ..."Gojeni H wrote:[
...
caos![]()
Jaro fakultetlija, opusti se ba, Brake * Break, ko ce upratit' ono K ... evo ga opet
Gojeni drug da se nije sam upuco u nogu nebi ga ali nisam mogo da odolim da ga ne Husrefujem.
Vamo fakultet ko da je jedini sa diplomom a jos nije naucio spelovat a proveo 21 godinu u Americi.
A fino mu Fudo rece djaba se mlataro po tom community college.
Last edited by kosava on 11/07/2016 11:05, edited 1 time in total.
-
kosava
#860 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Gojeni H wrote:kosava wrote:
![]()
Bracane, je l' ovo tvoja kolekcija?
Sjoj, pisnu u gace kad sam vidio.
Nije ja ti to moram u vise slika ovo je nesto poput moje samo manje. A to ti je u mom komsiluku standard.
- MyTao
#861 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Gojeni H wrote:
Kako ono @kosava kaze: "Jaro, ..."![]()
Zanimljivo kako si bio prestao pricati sa mnom posle one male rasprave... sad svako 5 minuta me quotas
Sto li?
- MyTao
#862 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ali kosava kaze da su svi americki policajci superheroji, nesto poput superman-a... svi sa PhD diplomom... kako je moguce da ti tako pises o njima.Thorgerson wrote:Ama znam covjece, ali dva drota sjede na covjeku...SJEDE NA NJEMU. Sta god da se prije desavalo tu prestaje da vrijedi. Da, onaj crnac se koprca, ali brate ako dvojica njih nisu sposobni da ga svezu i spengaju, onda brate idi igraj sah, domine, kakva crna policija.Ja_Ja wrote: Procedura je veoma jasna u Americi. Zakonski kada te policajac zaustavi tvoje je da drzis ruke na volanu sve dok ti on/ona ne da jasne instrukcije sta da radis dalje. Isto vazi i na proceduru tokom uhicenja. Ako ti kazu stani, lezi, okreni se, stavi ruke iza ledja, tvoje je da to uradis i da ne pitas puno ili da se opires jer sve drugo moze i vodi prema tome da se dobije metak u celo. Ljudi su se poceli previse zanositi time da su posebni i da za njih pravila ne vaze pa se drznu opirati policiji itd. Stoka mora malo da dodje u liniji i da ne misli da moze da radi sta hoce pred zakonom. S tim recenim slazem se da je svakom drustvu potrebna jaka/stroga policija.
I roknuse ga.
A kosava je to cak napisao u crvenoj boji, znaci da mu je argument sto puta bolji od tvog, ti si sve pisao u regularnoj boji...
A kosava cak ima i ljude koji se sa njim slazu, pa pisu po 100 postova na dan i ismijavaju jednu rasu... on mora da je u prvu... djaba pises.
- Thorgerson
#863 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
@kosava,
Provaljujes se samo tako. Pogledaj ti jos jednom snimak, jer je ocito da ga nisi vjerovatno ni vidio.
Fino se vidi da jedan drot sjedi na ruci, SJEDI KOLJENOM na lijevoj ruci. Jbmu jedino ako je ovanj crnjo superman pa da ga podigne lijevom rukom. Drugi mu tamo ceprka drugu ruku. Dakle, njih dvojica mrcina sjede na covjeku i u oni su u opasnosti od njegove desne ruke.
Njih dvojica nisu sposobni da ga savladaju? Da ga mirno uhapse i sprovedu. Jebo to, kazem opet, lakse ga je roknut i u vreci ga odnijet.
Takodjer, postoje informacije da lik uopste nije imao pistolj i vjerovatno su i tacne. Buduci da se i na snimcima uopste ne vidi nikakav pistolj. Isto tako se ne vidi da on poseze za istim.
http://usuncut.com/black-lives-matter/a ... new-video/

Provaljujes se samo tako. Pogledaj ti jos jednom snimak, jer je ocito da ga nisi vjerovatno ni vidio.
Fino se vidi da jedan drot sjedi na ruci, SJEDI KOLJENOM na lijevoj ruci. Jbmu jedino ako je ovanj crnjo superman pa da ga podigne lijevom rukom. Drugi mu tamo ceprka drugu ruku. Dakle, njih dvojica mrcina sjede na covjeku i u oni su u opasnosti od njegove desne ruke.
Njih dvojica nisu sposobni da ga savladaju? Da ga mirno uhapse i sprovedu. Jebo to, kazem opet, lakse ga je roknut i u vreci ga odnijet.
Takodjer, postoje informacije da lik uopste nije imao pistolj i vjerovatno su i tacne. Buduci da se i na snimcima uopste ne vidi nikakav pistolj. Isto tako se ne vidi da on poseze za istim.
Mada, istina. Ne kontam ni ove sto se opiru hapsenju. Lezi brate i ispruzi ruke i cao. Jesi kriv, nisi. Ne kontam taj mentalni sklop. Jos znas da ce te roknut.However, Muflahti’s video has a better angle and clearly shows that Sterling had no gun in his hand and presented no threat to either officers when the first shots were fired.
- MyTao
#864 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kriv je jer je crn.
Oni vole da ubijaju bjele superpolicajce sa PhD diplomom.
Oni vole da ubijaju bjele superpolicajce sa PhD diplomom.
- Ja_Ja
#865 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Sloboda?! Bulevar pacenika koji zadovoljavaju svoje mokre snove oruzjem. Prije ili kasnije ce se stvoriti i u Merici kriticna masa koja ce se pozabaviti automatskim oruzjem. Kakva crna sloboda.kosava wrote:
- Gojeni H
#866 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
MyTao wrote:
Zanimljivo kako si bio prestao pricati sa mnom posle one male rasprave... sad svako 5 minuta me quotas![]()
Nikad robom.
- MyTao
#867 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Gojeni H wrote:Dobro.MyTao wrote:
Gojeni...
Grdno se varas, ustvari ne znam kako si izvukao da sam ista osim ponosan na to odakle dolazim... Imao sam priliku da prodjem svijetom, i vidio sam i tvoju mahalu (ako si iz Sarajeva) i da ti kazem nisam impresioniran. Ti si onako spomenuo da sam iz Podrinja, vjerovatno zbog nacina na koji pisem... To si spomenuo kao neki argument... ali samo si jadan ispao, jer koliko god to ti mislio, inteligencija, i sve ono sto jednu osobu cini uspjesnom ne cini bolnica u kojoj je rodjena... Poznajem ja dosta Podrinjaca koji su doktori i inzinjeri, a znam i sarajlija koji su klosari, ali ne generalizujem... zato smireno, to sto si se rodio tu nije nikakav argument... tuzno je da si toliko stariji a nisi to skontao. Iskreno mi je te zao...
A mjerenje cune je bilo eto onako da malo naljutim ove rasiste jer oni i nisu za neku dublju raspravu...
Bolje da je ostalo na "dobro"... ne znam otkud potreba da se meni ponovo obracas posle ovog?
Tuzno je kad ti je najjaci argument gramaticka greska i kada personalnim napadima pokusavas odbraniti neke svoje ideje... jako tuzno. Ja sam rekao sta mislim o ljudima koji dijele druge na ove i one... i stvarno nema smisla da ja i ti dalje pricamo, mozes ti ponovo postaviti neku sliku, ovo ono... ali sa covjekom ili necovjekom kao ti ja nemam sta pricati, i stvarno posle ovog prestajem.
Za mene je govno svako ko u jednoj maloj drzavici kao Bosna uspije da podjeli ljude na bilo kojoj osnovi posebno na onoj gdje je neko rodjen, jer to je argument za prvacice. Ti si niko i nista, i mozes samo sanjati da jednog dana budes kao neki posteni i dobri seljak iz istocne Bosne koji je zivot dao da porazi govna koja su dosla da ga ubiju jer je "drugaciji".
Nikada im neces biti ni do koljena... nula si od covjeka zbog toga sto si to potegao kao neki argument. Ovo je najozbiljnije sta mislim o tebi i o svakom drugom koji tako razmislja... znaci jedna velika nula, niko i nista... za jednog zemljoradnika iz Podrinja si nula
Sad me se bogati ostavi i idi lijeci komplekse negdje drugo, to sto te mama naucila kako si "special" jer si rodjen na Kosevu pa si kasnije otkrio da nisi nije moj problem ili problem postenih i dobrih ljudi iz drugi dijelova Bosne i Hercegovine.
- Zokipfc
#868 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ako ne grijesim, covjek uopste nije iz Sarajeva. Ovaj forum je inace pun ad hominem napada od kojih vise od pola njih uopste ne pije vode.
- MyTao
#869 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pa nek Kosevo zamjeni sa bolnicom u kojoj je rodjen. Sve ostalo vazi, gdje god da se rodio...Zokipfc wrote:Ako ne grijesim, covjek uopste nije iz Sarajeva. Ovaj forum je inace pun ad hominem napada od kojih vise od pola njih uopste ne pije vode.
- Gojeni H
#870 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
MyTao wrote:Gojeni H wrote:Dobro.MyTao wrote:
Gojeni...
Grdno se varas, ustvari ne znam kako si izvukao da sam ista osim ponosan na to odakle dolazim... Imao sam priliku da prodjem svijetom, i vidio sam i tvoju mahalu (ako si iz Sarajeva) i da ti kazem nisam impresioniran. Ti si onako spomenuo da sam iz Podrinja, vjerovatno zbog nacina na koji pisem... To si spomenuo kao neki argument... ali samo si jadan ispao, jer koliko god to ti mislio, inteligencija, i sve ono sto jednu osobu cini uspjesnom ne cini bolnica u kojoj je rodjena... Poznajem ja dosta Podrinjaca koji su doktori i inzinjeri, a znam i sarajlija koji su klosari, ali ne generalizujem... zato smireno, to sto si se rodio tu nije nikakav argument... tuzno je da si toliko stariji a nisi to skontao. Iskreno mi je te zao...
A mjerenje cune je bilo eto onako da malo naljutim ove rasiste jer oni i nisu za neku dublju raspravu...![]()
Bolje da je ostalo na "dobro"... ne znam otkud potreba da se meni ponovo obracas posle ovog?
Tuzno je kad ti je najjaci argument gramaticka greska i kada personalnim napadima pokusavas odbraniti neke svoje ideje... jako tuzno. Ja sam rekao sta mislim o ljudima koji dijele druge na ove i one... i stvarno nema smisla da ja i ti dalje pricamo, mozes ti ponovo postaviti neku sliku, ovo ono... ali sa covjekom ili necovjekom kao ti ja nemam sta pricati, i stvarno posle ovog prestajem.
Za mene je govno svako ko u jednoj maloj drzavici kao Bosna uspije da podjeli ljude na bilo kojoj osnovi posebno na onoj gdje je neko rodjen, jer to je argument za prvacice. Ti si niko i nista, i mozes samo sanjati da jednog dana budes kao neki posteni i dobri seljak iz istocne Bosne koji je zivot dao da porazi govna koja su dosla da ga ubiju jer je "drugaciji".
Nikada im neces biti ni do koljena... nula si od covjeka zbog toga sto si to potegao kao neki argument. Ovo je najozbiljnije sta mislim o tebi i o svakom drugom koji tako razmislja... znaci jedna velika nula, niko i nista... za jednog zemljoradnika iz Podrinja si nula![]()
Sad me se bogati ostavi i idi lijeci komplekse negdje drugo, to sto te mama naucila kako si "special" jer si rodjen na Kosevu pa si kasnije otkrio da nisi nije moj problem ili problem postenih i dobrih ljudi iz drugi dijelova Bosne i Hercegovine.
Uzivaj mali. Ne znam odakle kompleksi, ali ja bih potrazio pomoc.
- MyTao
#871 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Uzivam ja
Ne brini... a za komplekse... mislim da je jasno ko ih ima a ko ne...
-
kosava
#872 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Thorgerson wrote:@kosava,
Mada, istina. Ne kontam ni ove sto se opiru hapsenju. Lezi brate i ispruzi ruke i cao. Jesi kriv, nisi. Ne kontam taj mentalni sklop. Jos znas da ce te roknut.However, Muflahti’s video has a better angle and clearly shows that Sterling had no gun in his hand and presented no threat to either officers when the first shots were fired.
Desna ruka i desni djep je u pitanju upravo to jest bio problem a Sterling je poslije ranjavanja bacio policajce i to onog koji je sjedio na njemu preko sebe i zandar koji ga je upuco na ledja.
Probali su ne ide kada se mrcina opire jer zna da ode 10 godina u zatvor.
Snimak cak na CNN koji je snimo gazda prodavncie jasno pokazuje znadare da odmah vade iz njegovog djepa pistolj.
http://www.cnn.com/2016/07/06/us/baton- ... -sterling/
Pistolj u djepu on je mogao pucati kroz djep ili izvaditi pistolj a normalno kad znas da ides u federalni zatvor na 10 godina jer imas pistolj koji zakonm nesmijes ne imati nego ni dotaknuti a osudjivan si za seksualni napad na dijete onda se boris na zivot i smrt zato se i opiro.
-
kosava
#873 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
MyTao wrote:Pa nek Kosevo zamjeni sa bolnicom u kojoj je rodjen. Sve ostalo vazi, gdje god da se rodio...Zokipfc wrote:Ako ne grijesim, covjek uopste nije iz Sarajeva. Ovaj forum je inace pun ad hominem napada od kojih vise od pola njih uopste ne pije vode.

- MyTao
#874 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
kosava wrote:MyTao wrote:Pa nek Kosevo zamjeni sa bolnicom u kojoj je rodjen. Sve ostalo vazi, gdje god da se rodio...Zokipfc wrote:Ako ne grijesim, covjek uopste nije iz Sarajeva. Ovaj forum je inace pun ad hominem napada od kojih vise od pola njih uopste ne pije vode.
-
kosava
#875 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Meni je drago da sam te mogao naucit nesto, sada znas razliku izmedju pauze i kocnice ali ja ti mogu samo toliko pomoci zato nazad na fakultet ima po community colleges curseva za ESL pa da bolje savladas jer kako se izrazavas u pismenoj formi govori onome ko cita o tvom nivou pismenosti i obrazovanja.