Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dobar Cocalic, cak je uvjerljivije izgledao od Spahica, jak, odlucan u duelima.
Ja ne znam kako su ono Salihovic i Hadzic izgurali, ne zna se koji je bio kriticniji.
cestitke za pobjedu, djuric napravio preokret, pomalo slucajno ali je prakticno heroj utakmice sa postignutim golom i asistencijom... dobro je da se reprezentacija snasla i bez dzeke u napadu, treba malo olabaviti tu ovisnost o samo jednom napadacu, treba malo vise samopouzdanja unijeti u igru, i malo manje igrati na golmana u zadnjem redu... steta sto se mora kalkulisati sa ostalim rezultatima da se ostvari plasman i u baraz, steta jer su mogli ostvariti direktni plasman, u grupi u kojoj su poslije belgije najkvalitetniji, ali sta je tu je...
treba ici na pobjedu na kipru da ostvarimo sto bolju poziciji na fifinoj listi. kako bi bili nosioci u barazu. a tamo nam moze doci albanija, turska, slovenija i najverovatnije irska
seln wrote:Ljudi, postoji li sansa da i pored pobjede u Kipru budemo najlosji treceplasirani, onaj koji ne ide u baraz?
Od devet treceplasiranih mi smo, logicno, trenuitno najgori...mislim da ne postoji sansa da budemo medju nositeljima, mozda nisam u pravu...a da budemo zadnji za nas postoji vazda
seln wrote:Ljudi, postoji li sansa da i pored pobjede u Kipru budemo najlosji treceplasirani, onaj koji ne ide u baraz?
Od devet treceplasiranih mi smo, logicno, trenuitno najgori...mislim da ne postoji sansa da budemo medju nositeljima, mozda nisam u pravu...a da budemo zadnji za nas postoji vazda
A sta odreduje nosioce, broj bodova u kvalifikacijama ili fifa lista?
Od devet treceplasiranih mi smo, logicno, trenuitno najgori...mislim da ne postoji sansa da budemo medju nositeljima, mozda nisam u pravu...
Ima li ko da nas uputi trenutno u ova pravila ? Koji smo mi na onim listama ? Kontam da su Švedska, Ukrajina i Hrvatska sigurno bolje od nas na toj listi. E sad, koji su Slovenci, Albanci, Turci.. Ne znam..