Pa da zavolimo svi Radovana, u ime suživota?Mister Yes wrote:Naravno. Problem je što je došao u grad čovjek koji voli Radovana. A želimo da živimo u zajedničkoj državi sa narodom koji u velikoj većini voli Radovana.friskyoreo wrote:Kad covjek procita postove na ovakvoj i slicnim temama, uvidi misljenje vecine, jednostavno shvati da ovdje nema ni mira ni rahatluka ni jos za 2 zivota. Zalosno je to sve...Drugim riječima, taj narod nije dobrodošao u Sarajevo. BTW, Radovan još nije osuđen za ratni zločin i sve dok ne bude ne možemo reći da oni koji vole Radovano vole ratnog zločinca.
Dos`o Nenad!
- Muhamed Đakmić
#851 Re: Dos`o Nenad!
-
Yug
#852 Re: Dos`o Nenad!
stakasa wrote:Ti bas ides na kolicinu, iz posta u post ponavljas da je pun kao brod nadajuci se da ce to postati opsteprihvaceno. Nele je ruina, hvata se za slamkuYug wrote:Sta ce ti to "KO"dječak sa šibicama wrote:Ovaj koncert u Buenos Airesu, svaka cast na posjecenosti, ali kakva je ovo trofas muzika?
Nigdje melodije, nigdje nista, neki gedzo svira trubu, Nele skace po bini ko nadrogiran, nista ni sa cim. Koji je to vid umjetnosti?,pa care oni sad ulaze u godine ali njihov zivot je perverzija kakvu mi obicna raja necemo dozivjeti ,mislim tu na svu tu staru sarajevsku gardu sto su puni ko brodovi bez obzira gdje zive..To je red velicina i brzine zivota neopisiv.Zato mi ovo ovde prepucavanje na forumu lici na obicnu dilberanu.
Last edited by Yug on 16/02/2015 22:06, edited 1 time in total.
-
budza
#853 Re: Dos`o Nenad!
Nomo wrote:u beogradu izuzetno cijene i ratka mladica i voju seselja i boru corbu . i drazu mihjalovica cijene u beogradu . i arkan je cijenjen i bokan i vuk draskovic je cijenjen . i dodik je jako cijenjen u bg i biljana plavsic . sto se prijatelja po cijelom svijetu tice to su cetnici iz drugog svjetskog rata i njihova djeca u Chikagu i Australiji . Uopce ne sumnjam da ga cijene takodje cetnici i srpske seljacine koji ciste klozete u Frankfurtu i Berlinu i oni koji sluze kafu u svicarskim vozovima . eto ko se prijatelji neletovi po svijetu . Nije mu Eric Clapton i Sting i Bono prijatelj budi siguran . Ti nista nisi slagao ali cemu se ti divis neko drugi to prezire i smatra uvredom . Ja bi se ubio da sam na njegovom neletovom mjestu . I Thompsona cijene u Kanadi USA , Aregentini Cileu . Vise nego neleta . Ista klijentela samo drugog predzanka . pa ja
upravo tako.
ps. u beogradu nenada jankovica i emira kusturicu ceni tzv bosanska elita, te jos kolindini pravoslavni hrvati i tacijevi kosovski pravoslavci.
naravno ima podrsku jos dela njegosevih "srba" iz crne gore i neurbanog dela srbije.
-
sandokann
#854 Re: Dos`o Nenad!
Ma jok, treba napraviti islamsku drzavu, a Srbima i Hrvatima "prodati" kao multietnicku BiH.Muhamed Đakmić wrote:Pa da zavolimo svi Radovana, u ime suživota?Mister Yes wrote:Naravno. Problem je što je došao u grad čovjek koji voli Radovana. A želimo da živimo u zajedničkoj državi sa narodom koji u velikoj većini voli Radovana.friskyoreo wrote:Kad covjek procita postove na ovakvoj i slicnim temama, uvidi misljenje vecine, jednostavno shvati da ovdje nema ni mira ni rahatluka ni jos za 2 zivota. Zalosno je to sve...Drugim riječima, taj narod nije dobrodošao u Sarajevo. BTW, Radovan još nije osuđen za ratni zločin i sve dok ne bude ne možemo reći da oni koji vole Radovano vole ratnog zločinca.
- almirony
#855 Re: Dos`o Nenad!
Sula je to nedavno sve fino objasnio, a mozda i najavio ono cemu trenutno svjedocimo.
-
nema me tamo
#856 Re: Dos`o Nenad!
Ban ga odma!
Nemoj da pocnem psovat opasan sam tad!
Nemoj da pocnem psovat opasan sam tad!
- Muhamed Đakmić
#857 Re: Dos`o Nenad!
Ko nas bre zavadisandokann wrote:Ma jok, treba napraviti islamsku drzavu, a Srbima i Hrvatima "prodati" kao multietnicku BiH.Muhamed Đakmić wrote:Pa da zavolimo svi Radovana, u ime suživota?Mister Yes wrote:
Naravno. Problem je što je došao u grad čovjek koji voli Radovana. A želimo da živimo u zajedničkoj državi sa narodom koji u velikoj većini voli Radovana.Drugim riječima, taj narod nije dobrodošao u Sarajevo. BTW, Radovan još nije osuđen za ratni zločin i sve dok ne bude ne možemo reći da oni koji vole Radovano vole ratnog zločinca.
- mO k3
#858 Re: Dos`o Nenad!
Mister Yes wrote:Naravno. Problem je što je došao u grad čovjek koji voli Radovana. A želimo da živimo u zajedničkoj državi sa narodom koji u velikoj većini voli Radovana.friskyoreo wrote:Kad covjek procita postove na ovakvoj i slicnim temama, uvidi misljenje vecine, jednostavno shvati da ovdje nema ni mira ni rahatluka ni jos za 2 zivota. Zalosno je to sve...Drugim riječima, taj narod nije dobrodošao u Sarajevo. BTW, Radovan još nije osuđen za ratni zločin i sve dok ne bude ne možemo reći da oni koji vole Radovano vole ratnog zločinca.
Znaci neko mora biti osuđen pa da bi bio ratni zločinac ????
Zaista bih ti bio zahvalan da mi odgovoriš na ovo pitanje!!!
-
budza
#859 Re: Dos`o Nenad!
Yug wrote:Frajeru su na koncerte po Juznoj Americi dolazile po pedeset i vise hiljada ljudi
https://www.youtube.com/watch?v=ECTLhUDv3I0
ma da. milion.
dvorana luna park u buenos airesu prima kada je dupke puna izmedju 8 i 10 hiljada.
- zateznistub
#860 Re: Dos`o Nenad!
Sam bih sebi šamar opalio što ikad dođoh i pročitah ovu temu.
Kad se udostoje i ociste temu od ovih par kojima je radovan obicna persona, nek me neko zovne da i dalje drobimo o ovom uhljupu, do tada adio...
Kad se udostoje i ociste temu od ovih par kojima je radovan obicna persona, nek me neko zovne da i dalje drobimo o ovom uhljupu, do tada adio...
-
sandokann
#861 Re: Dos`o Nenad!
Isti oni koji danas ulaze u koaliciju (SDA-SDS).Muhamed Đakmić wrote:Ko nas bre zavadisandokann wrote:Ma jok, treba napraviti islamsku drzavu, a Srbima i Hrvatima "prodati" kao multietnicku BiH.Muhamed Đakmić wrote:
Pa da zavolimo svi Radovana, u ime suživota?
-
Yug
#862 Re: Dos`o Nenad!
http://thenosmokingorchestra.com/?page_id=417budza wrote:Yug wrote:Frajeru su na koncerte po Juznoj Americi dolazile po pedeset i vise hiljada ljudi
https://www.youtube.com/watch?v=ECTLhUDv3I0
ma da. milion.
dvorana luna park u buenos airesu prima kada je dupke puna izmedju 8 i 10 hiljada.
- dr socrates
#863 Re: Dos`o Nenad!
Neki ovdje spominju pljuvanje po Sarajevu od strane padobranaca pa se prepoznah ne znam ni sam kako i zašto.Daleko bilo da pljujem po Sarajevu samo se uvijek iznova zgrozim nad ogromnom količinom negativne energije koja vlada u ovoj našoj BiH, a čini mi se najviše u Sarajevu.
Nisam rođeni Sarajlija, nisam nikada ni živio tamo, ali pamtim grad koji samo čovjek bez srca ne bi zavolio.
Vi koji ste osamdeset i neko godište i mlađi, to ne možete da shvatite što i nije neko čudo s obzirom u kakvom društvu odrastate.
Pokušajte bar da razumijete da istina uvijek ima dva kraja, sve zavisno sa koje strane je posmatrate.
Nikada Nele ne bi bio nikakav hadžija i da je ostao u Sarajevu jer to jednostavno više nije njegov grad ,niti će ikad više biti.
Možda je on upućivao i neke neprihvatljive poruke i mišljenja sam da je to radio iz ogorčenja zato što je izgubio grad koji je nekada volio.
Nemojte zato da vulgarno govorite o njemu i ljudima koji su osamdesetih godina doprinijeli da Sarajevo u mnogim stvarima bude ispred Beograda i Zagreba.Oni to nisu zaslužili, ma kakva bila njihova politička opredijeljenja.
Ovo današnje Sarajevo u dvadeset godina nije u stanju da izbaci iole značajnu muzičku regionalnu zvijezdu.Klub iz okoline Laktaša zamijenio je Bosnu kao najveći košarkaški kolektiv, a nekadašnji trećeligaš iz Lištice je vodeća ekipa u fudbalskom prvenstvu.
U vrijeme dok su ti "đuturumi" i " teleće glave" pjevali, igrali i glumili svi smo bili ponosni što dolazimo iz SR BiH.
Ta BiH je bila vrlo uticajan dio jedne priznate i respektabilne zemlje, a bila je i nezavisnija nego danas.
Mi koji smo odrasli u toj SR BiH i SFRJ imamo moralno pravo da je branimo, jer sve što je vrijedno spomena napravljeno je u tom periodu.
Nele Karajlić je nešto učinio za Sarajevo i BiH sa svojom generacijom i zato nemate prava da ga osuđujete zbog toga što je odlučio biti izbjeglica u Beogradu, a ne "Alijin Srbin" u Sarajevu.
Nisam rođeni Sarajlija, nisam nikada ni živio tamo, ali pamtim grad koji samo čovjek bez srca ne bi zavolio.
Vi koji ste osamdeset i neko godište i mlađi, to ne možete da shvatite što i nije neko čudo s obzirom u kakvom društvu odrastate.
Pokušajte bar da razumijete da istina uvijek ima dva kraja, sve zavisno sa koje strane je posmatrate.
Nikada Nele ne bi bio nikakav hadžija i da je ostao u Sarajevu jer to jednostavno više nije njegov grad ,niti će ikad više biti.
Možda je on upućivao i neke neprihvatljive poruke i mišljenja sam da je to radio iz ogorčenja zato što je izgubio grad koji je nekada volio.
Nemojte zato da vulgarno govorite o njemu i ljudima koji su osamdesetih godina doprinijeli da Sarajevo u mnogim stvarima bude ispred Beograda i Zagreba.Oni to nisu zaslužili, ma kakva bila njihova politička opredijeljenja.
Ovo današnje Sarajevo u dvadeset godina nije u stanju da izbaci iole značajnu muzičku regionalnu zvijezdu.Klub iz okoline Laktaša zamijenio je Bosnu kao najveći košarkaški kolektiv, a nekadašnji trećeligaš iz Lištice je vodeća ekipa u fudbalskom prvenstvu.
U vrijeme dok su ti "đuturumi" i " teleće glave" pjevali, igrali i glumili svi smo bili ponosni što dolazimo iz SR BiH.
Ta BiH je bila vrlo uticajan dio jedne priznate i respektabilne zemlje, a bila je i nezavisnija nego danas.
Mi koji smo odrasli u toj SR BiH i SFRJ imamo moralno pravo da je branimo, jer sve što je vrijedno spomena napravljeno je u tom periodu.
Nele Karajlić je nešto učinio za Sarajevo i BiH sa svojom generacijom i zato nemate prava da ga osuđujete zbog toga što je odlučio biti izbjeglica u Beogradu, a ne "Alijin Srbin" u Sarajevu.
-
vazna
#864 Re: Dos`o Nenad!
dr socrates wrote:Neki ovdje spominju pljuvanje po Sarajevu od strane padobranaca pa se prepoznah ne znam ni sam kako i zašto.Daleko bilo da pljujem po Sarajevu samo se uvijek iznova zgrozim nad ogromnom količinom negativne energije koja vlada u ovoj našoj BiH, a čini mi se najviše u Sarajevu.
Samo mu budala moze zamjerati sto je odlucio da pobjegne iz Sarajeva, jer velika vecina ljudi da je mogla uradili bi isto. Naravno da mu niko ne moze zamjeriti sto se bojao za svoj zivot i zivot svoje porodice, a i sami smo bili svjedoci da u ratu imam svakakvih budala i da nikako nije bilo dobro biti drugaciji od vecine(naravno da to nije ni priblizno kako on predstavlja, ali nikada se ne isplati kockati sa zivotom svoje porodice). Sta mu se sa pravom zamjera to je njegovo ponasanje nakon dolazka u Beograd i sve izjave koje je davao.
Last edited by vazna on 16/02/2015 22:40, edited 1 time in total.
- Better Man
#865 Re: Dos`o Nenad!
Kemal Monteno je otišao u Zagreb iz zdravstvenih razloga i na to su ga nagovorili prijatelji odmah nakon rata, jer je čovjek izašao iz rata mršav i dobro načetog zdravlja. Đuro i Žera su bili u Sarajevu jedan dio rata i snimili par patriotskih pjesama i onda su izašli kako bi spasili sebe, a i uradili nešto po pitanju egzistencije i ostali su vani, jer ovdje ne bi uspjeli ništa napraviti. Isto to je uradio i Loša. Čola je još prije rata počeo živjeti u Beogradu. Bregu je interesovao novac i zarada i zato je otišao kako bi mogao po svijetu svirati ono što sad svira i uzimati ogromne novce. Razlika između njih i Neleta je ta što oni nisu pljunuli na svoj grad i nisu veličali ratne zločince kao Nele i Kusta. Svi oni normalno dođu ovdje kad hoće (Brega je čak izvadio ličnu i ostale dokumente na Sarajevo i ovdje prijavio da plaća porez), prave koncerte i svijet ih poštuje i voli. Posebno vole Zdravka Čolića koji uvijek istiće da su mu koncerti u rodnom gradu najvažniji i da tu najviše daje sebe. Ove što si spomenuo da su ostali su takođe otišli iz Sarajeva u Ratu (izuzev Senada koji nikad nije nigdje otišao), ali su se vratili nakon rata. Nije problem što su neki umjetnici otšli u ratu iz Sarajeva, već je problem što neki poput Neleta su pljunuli na svoj grad i podržali ratne zločince i drsko i bezobrazno lagali kako bi ih ubili da su ostali. Moj dobar drug Neletov imenjak, Srbin kako bi Nele rekao (a moj drug za sebe kaže da je prije svega Bosanac) ostao je u svom rodnom gradu i kao pripadnik ARBiH branio svoj rodni grad i nikad nije bio u dilemi koja je prava strana. Pokojni Milan Mladenović je u jeku najžeščih napada na Sarajevo u sred Beograda sa svojim bendom i drugim prijateljima poput Orgazma, Partibrejkersa javno osuđivao rat i Agresiju na BiH i pozivao na minut šutnje za sve nevine žrtve. I dok jedan Milan, rođen u Zagrebu, odrastanje započeo u Sarajevu, a dovršio u Beogradu gdje je napravio karijeru bezbroj puta pokazao svu svoju dobrotu, plemenitost i ljudskost i stao na stranu pravde, s druge strane Nele kao i Kusta, rođene Sarajlije, su pokazali sav svoj jad, bijedu i neljudskost i stali su na stranu nepravde, zločina i ratnih zločinaca i kao takvi nisu vrijedni spomena i treba ih ignorisati kao posljednje potrošene otpatke. Nadam se da je Sarajevo dovoljno zrelo da jednom Milanu Mladenoviću dadne ulicu i to u centru Sarajeva i da mu podigne spomenik, jer je to zaslužio i da time pokaže da zna cijeniti prave i istinske ljude i velikane, a ne lažne.Mister Yes wrote:Đuro puni dvorane u Sarajevu i BiH ovih dana. Pogledati šta Đuro kaže na tom video uradku od 39-te do 41-ve minute. Prvo da je otišao jer ovdje u ratu nije bilo njegove strane. Zatim na direktno pitanje da li je bila agresija kaže da ga to ne pita. A puni dvorane.Ripicipi wrote: Imas onaj Al Jazeerin dokumentarac na tu temu.
U Sarajevu više ne žele da žive mnogi. Nema u Sarajevu Đure, nema Žere, nema Čole, nema Brege, nema Loše, ... I Kemal Monteno je otišao u Zagreb i imao "škakljive" izjave o Sarajevu tipa da to nije više onaj grad. Zadnji intervju koji sam gledao praktično je bez ikakvih emocija govorio o Sarajevu nastojeći što prije da skrene na drugu temu. Da Davorin nije umro pitanje je da li bi i on ostao. Ako je Kemo mogao otići ne bi me čudilo ni da je Davorin otišao.
Ostali su Merlin, Hari, Halid, Hanka i Senad Hadžifejzović.
- mist
#866 Re: Dos`o Nenad!
Bla,bla,bla.Ja sam rodeni Sarajlija koji citav zivot zivi u ovom gradu.Haman cetiri banke se sprcalo.Otkud tebi hrabrost da govoris da nemamo pravo da osudujemo pacova,nabijem ga na neku stvar.U pm nisu me uspjeli otjerati u ratu ali izgleda da hoce u miru.dr socrates wrote:Neki ovdje spominju pljuvanje po Sarajevu od strane padobranaca pa se prepoznah ne znam ni sam kako i zašto.Daleko bilo da pljujem po Sarajevu samo se uvijek iznova zgrozim nad ogromnom količinom negativne energije koja vlada u ovoj našoj BiH, a čini mi se najviše u Sarajevu.
-
sandokann
#867 Re: Dos`o Nenad!
Ostao je Tifa u Sarajevu pa jedva sastavlja kraj sa krajem.
Toliko o patriotizmu.
Toliko o patriotizmu.
- Freamon Lester
#868 Re: Dos`o Nenad!
Better Man wrote: Kemal Monteno je otišao u Zagreb iz zdravstvenih razloga i na to su ga nagovorili prijatelji odmah nakon rata, jer je čovjek izašao iz rata mršav i dobro načetog zdravlja. Đuro i Žera su bili u Sarajevu jedan dio rata i snimili par patriotskih pjesama i onda su izašli kako bi spasili sebe, a i uradili nešto po pitanju egzistencije i ostali su vani, jer ovdje ne bi uspjeli ništa napraviti. Isto to je uradio i Loša. Čola je još prije rata počeo živjeti u Beogradu. Bregu je interesovao novac i zarada i zato je otišao kako bi mogao po svijetu svirati ono što sad svira i uzimati ogromne novce. Razlika između njih i Neleta je ta što oni nisu pljunuli na svoj grad i nisu veličali ratne zločince kao Nele i Kusta. Svi oni normalno dođu ovdje kad hoće (Brega je čak izvadio ličnu i ostale dokumente na Sarajevo i ovdje prijavio da plaća porez), prave koncerte i svijet ih poštuje i voli. Posebno vole Zdravka Čolića koji uvijek istiće da su mu koncerti u rodnom gradu najvažniji i da tu najviše daje sebe. Ove što si spomenuo da su ostali su takođe otišli iz Sarajeva u Ratu (izuzev Senada koji nikad nije nigdje otišao), ali su se vratili nakon rata. Nije problem što su neki umjetnici otšli u ratu iz Sarajeva, već je problem što neki poput Neleta su pljunuli na svoj grad i podržali ratne zločince i drsko i bezobrazno lagali kako bi ih ubili da su ostali. Moj dobar drug Neletov imenjak, Srbin kako bi Nele rekao (a moj drug za sebe kaže da je prije svega Bosanac) ostao je u svom rodnom gradu i kao pripadnik ARBiH branio svoj rodni grad i nikad nije bio u dilemi koja je prava strana. Pokojni Milan Mladenović je u jeku najžeščih napada na Sarajevo u sred Beograda sa svojim bendom i drugim prijateljima poput Orgazma, Partibrejkersa javno osuđivao rat i Agresiju na BiH i pozivao na minut šutnje za sve nevine žrtve. I dok jedan Milan, rođen u Zagrebu, odrastanje započeo u Sarajevu, a dovršio u Beogradu gdje je napravio karijeru bezbroj puta pokazao svu svoju dobrotu, plemenitost i ljudskost i stao na stranu pravde, s druge strane Nele kao i Kusta, rođene Sarajlije, su pokazali sav svoj jad, bijedu i neljudskost i stali su na stranu nepravde, zločina i ratnih zločinaca i kao takvi nisu vrijedni spomena i treba ih ignorisati kao posljednje potrošene otpatke. Nadam se da je Sarajevo dovoljno zrelo da jednom Milanu Mladenoviću dadne ulicu i to u centru Sarajeva i da mu podigne spomenik, jer je to zaslužio i da time pokaže da zna cijeniti prave i istinske ljude i velikane, a ne lažne.
-
kike-tike
#869 Re: Dos`o Nenad!
niko ne mrzi njega, samo kazemo da je supak, nisam vidio ni u jednom postu da neko kaze da ga treba ubiti, prebiti itd. Jel to ne smijemo reci da je pakash? Sto se muzike i ostalog tice nisi upravu. Pogledaj Stuke, Dubiozu, Sikter npr. pogledaj filmadžije Sarajevske (Oskari, Zlatni Medvejdi), glumce. Raspala se i Zvezda (Danasnji FMP) ne samo Bosna tako da je to tako na citavoj Jugi. Koliko Hrvata i Bosanjka igra (je igralo u ovih 20 god) u Zvezdi i Partizanu ( NULA ), u Zelji,Sarajevu i Bosni na stotine je proslo Srbijanaca i Hrvata, eto i taj SFF pa ti dodje neki Morgan Freeman, Kevin Spacey isl. tako da prica da Sarajevo prestaje sa Neletom je smesna, Rajvosa je ipak mašina koliko god neki kenjali. A bagre ima svugdje.dr socrates wrote:Neki ovdje spominju pljuvanje po Sarajevu od strane padobranaca pa se prepoznah ne znam ni sam kako i zašto.Daleko bilo da pljujem po Sarajevu samo se uvijek iznova zgrozim nad ogromnom količinom negativne energije koja vlada u ovoj našoj BiH, a čini mi se najviše u Sarajevu.
- JBT
#870 Re: Dos`o Nenad!
pirmin wrote:
Kao pravi zadnji papak
kao sneg u prolece
kao Bosna bez mira
kao usran bez papira
kao uljez osecam se
ja nisam odavle
Je li ovo Tanovic sa Nenadom?
- emigrazione
#871 Re: Dos`o Nenad!
Nisam ni ja Beogradjanin niti sam ikada zivio tamo, ali sto mogu srati o tom gradu to je cudo. Da mi je samo znati sta je ta sredina izbacila u ovih 20 godina osim grand sranja i 5632 nekakvih pinkova...sve sto se raspada u Sarajevu, raspada se i u Beogradu, sve sto se promijenilo ovdje i tamo je, svi razlozi zbog kojih ljudi dolaze u Sarajevo vaze i za Beograd, svi razlozi zbog kojih ljudi jedva cekaju da odu iz Sarajeva vaze i za Beograd, i jos milion svega necega...Srbi nisu otjerani iz Sarajeva i tacka, sami su otisli, o svemu drugom mozemo diskutovati...Nisam rođeni Sarajlija, nisam nikada ni živio tamo
-
todd_smith
#872 Re: Dos`o Nenad!
SuljagicJBT wrote:pirmin wrote:
Kao pravi zadnji papak
kao sneg u prolece
kao Bosna bez mira
kao usran bez papira
kao uljez osecam se
ja nisam odavle
-
sandokann
#873 Re: Dos`o Nenad!
Jeste.JBT wrote:pirmin wrote:
Kao pravi zadnji papak
kao sneg u prolece
kao Bosna bez mira
kao usran bez papira
kao uljez osecam se
ja nisam odavle
-
nema me tamo
#874 Re: Dos`o Nenad!
Nije to je sandokan mc.
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#875 Re: Dos`o Nenad!
direktni wrote:Nele je domaći izdajnik. Podržao agresora, koji mu je grad rođenja držao u najdužoj opsadi u modernoj istoriji. Istina nema dva kraja, Istina je uvijek samo JEDNA, Ne postoje dvije istine. Nele je karna i domaći izdajnik. Domaći izdajnici su svi oni koji se nisu suprostavili oružanom napadu na BIH.dr socrates wrote:Neki ovdje spominju pljuvanje po Sarajevu od strane padobranaca pa se prepoznah ne znam ni sam kako i zašto.Daleko bilo da pljujem po Sarajevu samo se uvijek iznova zgrozim nad ogromnom količinom negativne energije koja vlada u ovoj našoj BiH, a čini mi se najviše u Sarajevu.
A onom što reče da R. Karadžić nije ratni zločinac, jer mu nije izrečena pravosnažna presuda, valjda želi amnestirati Adolfa Hitlera, jer protiv njega se nije ni podigla optužnica.
Nele nikada neće više biti čovjek. Posr'o se po sopstvenom obrazu.
Po tvojoj prici, vecina mjesovitih brakova, koja je napustila SA i ovih jednobojnih sa svih strana su izdajece isto. Okaci ti to jarane macku o rep.