Popularne stvari koje ne kontam
- JohnnyS
#851 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Air maxice... e, tuđi čovik nikad neće svatit... Poslije rata mi na ekskurziju u Prag, ovdje si mogao kupiti samo Elvitonke, a ja tamo u izlogu vidio Jordanke. Cijena - prava sitnica, 300 maraka (znači ko sad bar 300 eura). A ništa, dao sve što imam, posudio u prijatelja još malo i kupio pa ostao gladan i trijezan ostatak ekskurzije... 
- pumica
#852 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam ni ja.All Apologies wrote:Meni su air max preslatke i ne kontam one koji misle drugačije.
Ne kontam starije žene koje se oblace kao dvadesetogodisnjakinje.
Ne kontam što tupperware ima onolike cijene.
Ima li neki znalac da ovo objasni?
Cini se kao ubleha teska.
Neki dan jedna zena nas deset ubjedjuje kako joj sve ostane svjeze u tom taperveru a eno isti efekat daju k-plus posude - 5 posuda za 4 KM (ili tako nesto...)...bilo me strah reci joj za te posude.
- Rinzler
#853 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Jedina koja ovde nije nesta skontala si ti, i bas takve osobe sa takvim stavom i ne treba da se zamaraju i kontaju moje postove.sheilak wrote:Tvoj problem je sto nisi shvatio u kom kontekstu su maxice seljacke da kazemRinzler wrote:Ma totalno nisi moderan ako su ti maxice ok. To je sad moderno popljuvat i zgrazat se na iste. A glorifikovat starke, vansice, i one bljutave sto bi da su patike i cipele u isto vrjeme, fuj.All Apologies wrote:Meni su air max preslatke i ne kontam one koji misle drugačije.
Ne kontam starije žene koje se oblace kao dvadesetogodisnjakinje.
Ne kontam što tupperware ima onolike cijene.
Al si glavni da ih opravdas i vjerovatno isti onaj dizelas na koje se i odnosi taj kontekst
I kakve bolan vozacke tene? Zna se za sta su max namjenjene
Prevelika je to matematika za vas.
Ti maxice izjednacavas sa dizelasima, i u isti mah imas drskosti mene pokusat strpat u isto.
Ako se tako igramo sejla, tih supljih pretpostavki nategnutih, ti po svojim priznanjima na ovome forumu x puta, imas vise dodira sa predstavnicima te kvazikulture, i garantujem da si na vise narodnjackih svirki, turbo sjela i drndaljki bila nego sto ih ja na tv vidjeh.
Pa onda je valjda razumljivo da se smatras expertom u prepoznavanju takvih spodoba, ali u real life sejla, ovde fulas ipak.
A drugi put bi zamolio za koristenje barem 20% mozdanih resursa kada repliciras na moj post i dobro procitas na sta se odnosilo to patike za voznju.
Malo se potrudi pa pitaj cika googla da te ja ne ucim ako ti logika ne dozvoljava toliki mozdani napor.
Jer jedina ti skonta da ja to rekoh za maxice i iskreno, priglupa si ispala zbog toga.
Koncentrisi se curice pls.
Last edited by Rinzler on 22/02/2015 11:52, edited 1 time in total.
-
kakavdanakneiskustvu
#854 Re: Popularne stvari koje ne kontam
direktni wrote:Ne kontam ljudi koji ne saniraju posljedice, izazvane jednostranim i samovoljnim djelovanjem.
i ja,nikako to ne kontam,ne kontam ljude koji nikad u sebi ne vide problem
- Tesla10
#855 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam zašto je portal promijenio svoje ime.
Ne kontam naš merhametluk.
I da, ne kontam ljudsku glupost.
Ne kontam naš merhametluk.
I da, ne kontam ljudsku glupost.
- Logovan
#856 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam kako se otvorilo ovako puno kladionica. 
- JohnnyS
#857 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Logovan wrote:Ne kontam kako se otvorilo ovako puno kladionica.
Ja ne kontam kako ih nema još i više. U zemlji gdje svaka osoba za sebe smatra da je vrhunski sportski autoritet i ekspert za sva natjecanja u svim uzrastima, gdje te osobe imaju višak slobodnog vremena uslijed nezaposlenosti, a dovoljno su glupi da misle kako s 3 mareke mogu dignuti tisuću...
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#858 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Banned user for reason “kloniranje”
» Rinzler
» Rinzler
- saibaba
#859 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ne kontam bule koje se sminkaju kao indijanci ...
- Cherry-Cherry
#860 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam bahatost i javašluk.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#861 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam zašto narod toliko igra onaj posrani bingo po kladionicama.
- Logovan
#862 Re: Popularne stvari koje ne kontam
E to si u pravu.JohnnyS wrote:Logovan wrote:Ne kontam kako se otvorilo ovako puno kladionica.
Ja ne kontam kako ih nema još i više. U zemlji gdje svaka osoba za sebe smatra da je vrhunski sportski autoritet i ekspert za sva natjecanja u svim uzrastima, gdje te osobe imaju višak slobodnog vremena uslijed nezaposlenosti, a dovoljno su glupi da misle kako s 3 mareke mogu dignuti tisuću...
- Bambi_na_kofeinu
#863 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Stara sam pa ne razumijem, ko nosi te maxice i što su seljačke?
Jesu to one kabaste najke?
Jesu to one kabaste najke?
- Pryda
#864 Re: Popularne stvari koje ne kontam
...
Last edited by Pryda on 14/08/2021 19:41, edited 2 times in total.
- ho oponopono
#865 Re: Popularne stvari koje ne kontam
...ne kontam pobogu kako ljudi ne kontaju, to nije neko umijeće i to uzelo maha..pfff 

- Logovan
#866 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ma za mene je ovaj Damir teži bolesnik. Ne može normalan čovjek raditi ovo što on radi.Pryda wrote:Ja ne kontam Damira Niksica 'umjetnika'. Sto je najgore on je sebe tako ogradio pa kad kazes da ti se ne svidja i da ga na kontas ispadas seljak teski, nije ni namijenjeno da takvi kontaju itd itd.. Evo ja bi zamolio nekog od njegovih fanova i ljudi koji ga razumiju navodno da mi objasne malo. Moze konkretno za ovaj video, kakva je ovo umjetnost tacno ? A onaj kad govori idi okupaj se i umij se ne mogu ni da trazim, ospem se na njega, jednostavno mi je urezan u sjecanje.
- Kinesko prkno
#867 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam reklame na internetu,najradije bi im yebo mater,a kamoli sta kupio od njih.
-
Nomo
#868 Re: Popularne stvari koje ne kontam
York Light 100
Nemoj da se provaljujes . Hrvatski nacinalsti nikad nisu ni culi za Dzonija kao ni ti . vidi se da pojma nemas o Stulicu i njegovoj muzici i njegovom politickom angazmanu . . Za pocetak da ti kazem da je veliki Branimir Dzoni Stulic Srbin . Samo toliko .
A Štulić ko Štulić, kada je bilo bratstvo i jedinstvo imao je ispada na nacionalnom nivou i nije džaba imao toliko hrvatskih nacionalista kao fanove
- ho oponopono
#869 Re: Popularne stvari koje ne kontam
...eh, neznanje je blaženstvo!

-
Nomo
#870 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ho oponopono wrote:...eh, neznanje je blaženstvo!
na koga mislis ?
- ho oponopono
#871 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nomo wrote:ho oponopono wrote:...eh, neznanje je blaženstvo!
na koga mislis ?
...pa ovaj- ova-ovo šta je već koji klinac što mi po Džoniju pljuje pfff...ma mnogi prazne crijeva...krivo srastanje more...

- JohnnyS
#872 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Đoni nije problem, problem su ljudi koji od njega očekuju da ih vodi, da se određuje prema svim aktualnim problemima, koji općenito njega smatraju za nešto više od izvrsnog autora što je nekad bio.
- ho oponopono
#873 Re: Popularne stvari koje ne kontam
JohnnyS wrote:Đoni nije problem, problem su ljudi koji od njega očekuju da ih vodi, da se određuje prema svim aktualnim problemima, koji općenito njega smatraju za nešto više od izvrsnog autora što je nekad bio.
..kakva crna očekivanja, ni kitu(da prostiš) ne mogu očekivati kakva su vremena a persone naopake...

- insomnia78
#874 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Joj fakat vise i ovo svrsavanje po Dzoniju, k'o da je bog za elektrotehniku i kompjutere
Da se razumijemo poslusam Azru i danas i imam skoro sve njihovo al eto
- ho oponopono
#875 Re: Popularne stvari koje ne kontam
insomnia78 wrote:Joj fakat vise i ovo svrsavanje po Dzoniju, k'o da je bog za elektrotehniku i kompjutere
...je li imaš ploče?

...kakvo loženje na Džonija bolan ne bio pu pu...