Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
KatarinaKosaca wrote:
Rekoh da nisi napisao "govna" nego karina i da su svi lijeni teroristi. Piše, na postu iznad. Laki je malo nervozan, ali , prenijelo te, šta ćeš, a trag ostao
Lijeni paraziti. Muslimani nigdje spomenuti od strane mene, ja govorim o imigrantima iz trecih zemalja.
Zavrsicu ovu raspravu sa tobom, jer je besmilena. Ignore lista osvjezena, adios, lazove.
Last edited by dječak sa šibicama on 08/01/2015 14:59, edited 1 time in total.
mali_balon wrote:Dobro je Kato bolja si, sve znas, najpametnija si, ma sve si, valjal sad, jel bolje.
Ma, jok. Niti uopće znam definiciju "pameti", niti sam najbolja. Nego, otvorićemo posebnu temu o ovome za par dana, pa da diskutiramo oko pucanja, jel može? Valjda ćemo do tad dozvati @Dozera.
"Desuden har der været en eksplosion mod en kebab-butik, der ligger tæt på en moské i den østlige del af den franske by Villefranche-sur-Saône, lyder det fra embedsmænd."
KatarinaKosaca wrote:
U tvom postu iznad. Još je boldirano svi. Maloprije si tvrdio da si to govorio za sve imigrante. Ne vidim Mexikance da si spomenuo, samo muslimane
Jedino je do mene što sam riječ "govno" pobrkala sa "karina".. znala sam da je nešto vulgarno. Ko laže, ko je šovinista, islamofob i mrzitelj, zaključiće onaj ko čita.. dokaz je iznad tebe.
Halo, gdje sam ja napisao SVI MUSLIMANI SU TERORISTICKA GOVNA????
Jesi ti pismena?
Lazes, ukratko, u namjeri da dezurne lovce na vjestice sa foruma, usmjeris na moju adresu. Tipicno, podlo, kako samo ti znas.
katarina, morala sam se logovat zbog tvojih lazi.
djecak definitivno ima svojih bisera, ali ovo sto si ti sad slagala je nevjerovatno. dobro ti je rekao, sram i stid neka te bude.
boga ti,nemoj me citirat, nemam se namjeru ponovo logovat da ti repliciram. tebi se nema sta rec, tebi i glasovima u tvojoj glavi. strasno.
dječak sa šibicama wrote:Halo, gdje sam ja napisao SVI MUSLIMANI SU TERORISTICKA GOVNA????
Jesi ti pismena?
Lazes, ukratko, u namjeri da dezurne lovce na vjestice sa foruma, usmjeris na moju adresu. Tipicno, podlo, kako samo ti znas.
Rekoh da nisi napisao "govna" nego karina i da su svi lijeni teroristi. Piše, na postu iznad. Laki je malo nervozan, ali , prenijelo te, šta ćeš, a trag ostao
Iz minute u minutu i kažu da su ćevabdžinicu napali kriminalci, a džamija nema veze sa jučerašnjim događajima.
NOVO 13:00 >> U gradu Colmaru u regiji Alsace proglašena je uzbuna zbog opasnosti od bombe, nakon što je na željezničkoj stanici pronađeno sedam plinskih boca.
VEZANE VIJESTI
Vijesti
DRAMATIČNA POTJERA ZA UBOJICAMA Uzeli su taoca, specijalci ih otkrili i opkolili!
FOTO: ZGROŽENI FRANCUZI IZAŠLI NA TRGOVE 'Svi smo mi Charlie, a ljubav je jača od mržnje'
--------------------------------
11:20 Mediji javljaju da na mjestu jutrošnjeg napada, gdje je poginula policajka, specijalci pripremaju upad u zgradu. Svi su predstavnici medija i okupljeno mnoštvo zamoljeni da se udalje, javlja BBC.
11:15 Dan nakon napada na satirički tjednik Charlie Hebdo dogodio se i treći incident na francuskom tlu. Granatama je napadnuta džamija u Le Mansu, zapadno od Pariza.
10:57 >> Umrla je policajka teško ozlijeđena u jutrošnjem napadu u predgrađu Pariza u naselju Montrouge, javljaju policijski izvori.
10:40 >> U kebabdžinici u blizini džamije u francuskom gradiću Villefranche-sur-Saone došlo je do eksplozije. Zasad se najnoviji incident u Francuskoj, u blizini Lyona, ne dovodi u vezu s napadom na redakciju tjednika Charlie Hebdo. U najnovijem napadu nije bilo žrtava, a policija ga smatra kriminalnim činom.
Pismonosa wrote:Jah, baš da vidimo, ako ovo nisi izmislio, koliko će dežurnih moralista na temi osuditi paljenje džamija bez onog "ALI" koje im tolko para uši u nekim drugim slučajevima. Koliko njih misli da zbog onih retarda koji ubijaju u ime islama treba popaliti džamije sve redom.
Ili je opravdanje "pa znaš, osveta" I ovi majmuni što su ubijali ljude spominju neke svoje osvete i razloge.
Haj baš da vidimo jesmo li licemjeri
Pozdrav @Pismonoša
Lično očekujem kovanje teorija zavjere od ljubitelja i sljedbenika islamofobije da su to muslimani sami sebi podmetnuli itd. Inače, radi se o istim koji su se kao zgražavali nad teorijama zavjere
Pozdrav i tebi Kato.
Primjetio sam da su na temi najagilniji likovi koji i inače ne mogu prikriti svoju mržnju prema Bošnjacima i državi u kojoj žive. Ne propuštaju takve prilike ni na bezveznim glupim sportskim temama, a da ne iskoriste jedan ovakav zicer. Globalno dozovoljeno i poželjno čoporativno pljuvanje cijele jedne religijske ili nacionalne grupacije - san svakog malog zadojenog nacionaliste i šovinste.
A ifakat ne kontam o čemu se ovdje ima pričati Pa raja je jebote skoro počela da se pravda u svoje ime..
KatarinaKosaca wrote:
U tvom postu iznad. Još je boldirano svi. Maloprije si tvrdio da si to govorio za sve imigrante. Ne vidim Mexikance da si spomenuo, samo muslimane
Jedino je do mene što sam riječ "govno" pobrkala sa "karina".. znala sam da je nešto vulgarno. Ko laže, ko je šovinista, islamofob i mrzitelj, zaključiće onaj ko čita.. dokaz je iznad tebe.
Halo, gdje sam ja napisao SVI MUSLIMANI SU TERORISTICKA GOVNA????
Jesi ti pismena?
Muslimansku zajednicu u Francuskoj treba apsolutno zaštiti od bilo kakve osvete i odmazde. Osuđujem svaki oblik osvete i nanošenja štete međuvjerskim odnosima koji ionako godinama trpe u Zapadnoj Evropi. Muslimani su u velikoj mjeri odani građani Francuske republike koja ih je prihvatila i spasila od bijede i jada.
Da se ne bi ponovo logovali radi mene evo mojih laži još j ednom
KatarinaKosaca wrote:
dječak sa šibicama wrote:Koja si ti lazovcina, pa to je nesto nevjerovatno.
Sram te i stid bilo... ja sam napisao da je ogromna vecina imigranata u europi, iz trecih zemalja (nigdje NISU SPOMENUTI muslimani) paraziti koji parazitiraju na europskim socijalama.
Lazove zenski, pametnjakovicko koja se u sve petljas, a ni o cemu pojma nemas.
Lažem, kako da ne. . evo dokaza koja sam lažljivica. A, sad u nedostatku argumenata nastavi sa uvredama. Laki je malo nervozan...
dječak sa šibicama wrote:
moke_31 wrote: Moje mišljenje je da je razlog ovog masakra stvaranje dodatne islamofobije u Evropi, oduzimanje prava muslimanima doseljenicima, (iako ni do sada nisu bili ravnopravni i većina ih je dovedena u zemlju kao jeftina radna snaga za najgore poslove bez ikakvih mogućnosti za neki napredak plus otpor asimilaciji).
Svakako, inace su poznati kao veliki radnici u Europi, nijedan ne zivi na socijali, svi rade, lupaju se nogama u guzice od posla.
Rade karinu moju, sve go parazit, da rade nebi imali kada baviti se glupostima ko crta karikature, kakve karikature, niti bi imali vremena za dzihad turizam u Siriji i Iraku.
Jel ovdje piše da su svi muslimani poznati neradnici? Jel piše da svi idu turistički u Siriju i Irak? Pa, ne idu da sade cvijeće, nego da se bave terorizmom. Sve je napisao, pa živa bila, ne moraš se logovati radi mene
U kojem ajetu ili hadisu se propisuje smrtna kazna ili mržnja za/prema nemuslimanima za bilu kakvu vrstu prikazivanja Poslanika, bila to uvredljivo ili ne? Ko ne nađe navedeno, a i dalje podržava ubistva koja su se desila ili iskaljuje mržnju prema istim, nije musliman. Da vidimo...
Arsenal Royal wrote:Nije mi žao dobili su šta su tražili. Više me pogađa što je 34 jemenaca izgubilo život jučer. Al to niste čuli nit vas to zanima nit svijet to zanima jer šta je život muslimana ništa.
Pa ajd iskreno, ko ce vise upratiti sta ti dole divljaci po bliskom istoku rade? Makljaju se od kad znam za sebe...
Zivim u evropi i hocu jedan dan da budem dio EU, to me zanima...s tim dole divljacima nemam nista zajednicko.
Mi se pod hitno moramo distancirati od te dole bagre, pocevsi od turske pa nadalje...naravno, vazi isto i za rusiju...
Ti si srbin bošnjaci govore hajde ne ajde nemaš ništa sa mnom zajedničko.Ne moram ići do ISIS u siriju da tražim divljake dovoljno je otići do četniteta republike genocide i do Bileće da vidim postrojavanje bradonja i divljaka
Ne odobravam ovaj događaj u Parizu, strasno je ovo sto se dogodilo, ali mi idu neke stvari poprilično na k****.
Čemu sprdnja sa onim stvarima kojima se onaj časopis, a i drugi, sprdaju?
Nije to nikakva sloboda govora i izražavanja. Ako je sloboda zašto se danas niko ne smije sprdati sa recimo pederima?
Warashii wrote:Ne odobravam ovaj događaj u Parizu, strasno je ovo sto se dogodilo, ali mi idu neke stvari poprilično na k****.
Čemu sprdnja sa onim stvarima kojima se onaj časopis, a i drugi, sprdaju?
Nije to nikakva sloboda govora i izražavanja. Ako je sloboda zašto se danas niko ne smije sprdati sa recimo pederima?
Ja sam ovdje prestao čitati. Sorry. Bilo ko ko "osuđuje", pa kaže "ali" je za mene jednak kao i oni koji kažu da osuđuju Srebrenicu, ali zašto niko ne govori o srpskim žrtvama.
Katarina, ne laži i ne izmišljaj. Ovo sam napisala:
Evropa se izborila za slobodu govora i mišljenja i onda dođu neke bradate, prljave, neokupane, primitivne spodobe, poljuljudi poluživotinje i ubijaju, jer im se ne sviđa kako neko razmišlja.
Sve ih treba nabiti nogama u guzice one bezobrazne i vratiti tamo odakle su se izvukli i dovukli. Fuj.
A nisam napisala, ono šta si ti izmislila:
da sve muslimane
treba vratiti u vukojebinu odakle su došli da tamo krepaju životinje
Cherry-Cherry wrote:Katarina, ne laži i ne izmišljaj. Ovo sam napisala:
Evropa se izborila za slobodu govora i mišljenja i onda dođu neke bradate, prljave, neokupane, primitivne spodobe, poljuljudi poluživotinje i ubijaju, jer im se ne sviđa kako neko razmišlja.
Sve ih treba nabiti nogama u guzice one bezobrazne i vratiti tamo odakle su se izvukli i dovukli. Fuj.
A nisam napisala, ono šta si ti izmislila:
da sve muslimane
treba vratiti u vukojebinu odakle su došli da tamo krepaju životinje
Lažljivice.
Pa, napisala si još gore nego što sam ja prenijela Sami padate. Domunđavate se pp, pa onda sami padnete I hvala ti što si izvukla svoj post, da se ne mučim