Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
smijesni_ste
- noiserr
#852 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Treba se sijetiti da su Srbi vec bili kaznjeni u proslosti sa 3 gola protiv njih, kad su trebali igrati protiv Italije. A ovaj Talijanski novinar tvrdi da ce se to opet desiti:
http://www.klix.ba/sport/nogomet/poznat ... /141014187
http://www.klix.ba/sport/nogomet/poznat ... /141014187
Last edited by noiserr on 15/10/2014 01:31, edited 1 time in total.
- Logovan
#853 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Smatram da si u pravu što se tiče ovoga da EP ne može proći bez Portugala, tako da je moguće da će biti zakazana nova utakmica između Srbije i Albanije. Sa dodijeljena tri boda Albaniji, oni bi imali 7 bodova, 4 više od Portugala.Zviz wrote:House wrote:u Tirani fešta
Nigdje veze, prije ce biti da kazne Albaniju zbog pobjede nad Portugalom. EP bez Albanije moze ali bez Portugala? Moras biti totalni duduk da ne vidis. Srbiji ce biti dodjeljena utakmica, jer incident je izazvala Albanska zastava. A sve drugo je posljedica te zastave, sto manje vise i nije vazno. Srbija ce biti kaznjenja evt. da igra pred zatvorenim stadionom dok utakmica izmedju Albanije i Srbije tj. u Albaniji i nece biti odigrana u istoj nego u Italiji ili Svici gdje nece smjeti praviti nemire.
Ovo ostalo ti je niđe veze... Zastava je skoro pa nikakav problem, jebe se UEFI za nju. Zar si već zaboravio da su navijači Srbije uletili na teren i počeli se tuči sa fudbalerima Albanije? Ovo nije problem?
- Logovan
-
Crvena Tifoza
#855 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Jesi to svega ti već zaboravio Kačevendu?vukikozlici wrote:kamen spoticanja wrote:ej bolan karnushe vas u sred beogradavukikozlici wrote:sta ima da boli...xaxaxa? sto im se stisla mudo pa nisu smjelid a izadju.... ukakise se...a i ko bi izaso pa Srbija je to
![]()
kako su srbi nekima opako nabili komplekse manjeg "naroda" nize vrednosti... hah
Srba je preko 10 miliona samo na balkanu...! a "vas"(islamic serbs) i sipaca zajedno nema 6![]()
![]()
![]()
plode,plode i nikako ne vade...znaci sve 'vako![]()
![]()
![]()
![]()
ma daj islamic serbiane... ti si bat tulav vidi se da ti iq nizak... i da ti zivot ladovina...
a uostalom i frustrirani ste svi kako i nebi kad vam najvece licnosti u narodu emir hadzibegovic mali od skandala i deen ...![]()
![]()
kazu da deen pise vam himnu
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#856 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
noiserr wrote:Sudija je vec bio zaustavio utakmicu i publika je bila opomenuta dva puta zbog bacanja baklji na Albanske igrace, moglo se cuti preko ozvucenja. Sve se to desilo prije kvadrokoptera i zastave.Zviz wrote:House wrote:u Tirani fešta
Nigdje veze, prije ce biti da kazne Albaniju zbog pobjede nad Portugalom. EP bez Albanije moze ali bez Portugala? Moras biti totalni duduk da ne vidis. Srbiji ce biti dodjeljena utakmica, jer incident je izazvala Albanska zastava. A sve drugo je posljedica te zastave, sto manje vise i nije vazno. Srbija ce biti kaznjenja evt. da igra pred zatvorenim stadionom dok utakmica izmedju Albanije i Srbije tj. u Albaniji i nece biti odigrana u istoj nego u Italiji ili Svici gdje nece smjeti praviti nemire.
Mozda ih oboje kazni UEFA ali Srbi nece proci bez kazne to je sigurno.
Pa ako ih kazne tj jedne i druge onda imas re-play a kazna ce biti novcana i vjerovatno nastavak igranja na neutralnom stadionu bez publike. Ipak citava enigma je oko zastave. To sto je igrac srbije skino a na njega poletili albanski igracij je glupo bilo od strane albanaca jer su s tim dali povod da se sumlja da podrzavaju tako nesto. Gledajmo objektivno. Baklje su zna se sta kazna i zabrana publici. Napad igraca jednog tima na igraca drugog a jos zbog zastave koja pripada albaniji i koja je izazivala incidenta, atu ti ga dodje srbijanski igrac kao ghandi htjeo da je sto prije ukloni i sakrije da nebi doslo do beljaja... A ovi ga jos napali... Ako cemo gledati realno ovdje albanci su dojni... Ali eto u BiH se prizeljkuje obrnuto sto je i razumljivo ali opet kazem sta da je nesto se isto desilo u zagrebu izmedju BiH i Hrvatske... Svi bi ovdje pricali koliko bi BiH bila kaznjena i kako - slabo ko bi i razmisljo o evt. kazni hrvatskom savezu. Nisam gledao utakmicu ali iz nekih snimaka sve izgleda kao da je glavni pokretac svega bila zastava jer tad je i sudia prekino utakmicu kad je zastava bila skinuta i kad su albanci potrcali na istog sa njihovom zastavom sto nije bio naviac nego igrac koji je opravdano se nalazio na terenu.
-
Dufag
#857 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Ima i normalnih ljudi u Bosni, koji ne skaču odmah na prvu.
Ja potpuno razumijem da neko podržava Albance, može mu se, mi smo Srbi večeras ispali glupi.
Ali ljudi.. ko je iko ikad upoznao Albanca, dobro zna da sa njim brat biti ne možeš, bio Srbin, Bošnjak i sl.. zabiće ti prvom prilikom nož u leđa.
Adem Jašari vam je osoba po kojoj se zove stadion, a dotični je kriv za ubistvo najmanje 50 Srba.. i onda se čudimo miješanju politike u sport.
Ja potpuno razumijem da neko podržava Albance, može mu se, mi smo Srbi večeras ispali glupi.
Ali ljudi.. ko je iko ikad upoznao Albanca, dobro zna da sa njim brat biti ne možeš, bio Srbin, Bošnjak i sl.. zabiće ti prvom prilikom nož u leđa.
Dok smo jos u ovom off-topicu...
Nisu mi nikako jasni ovi nasi ljudi, ali hajde od nas me vise nista ne moze iznenaditi. Otkud ova podrska i idoliziranje albanaca i kacenje nekih statusa i profilnih slika samo zato jer su eto k'o biva muslimani i jer mrze srbe i Srbiju. Ljudi ocito pojma nemaju ko su albanci i da ako mu nesto nije po volji zaklao bi te istim nozem zvao se ti Hasan ili Milivoje.
Je li toliko tesko gledati svoja posla i voljeti svoje a postovati tudje? Meni su ove scene nemile jer sam ocekivao dobru utakmicu i borbu ali samo na terenu. Na kraju krajeva bitan je samo sport.
A ovi "nenormalni" rezultati se nastavljaju i veceras, dosta iznenadjenja i potop za nas kladionicare.
Adem Jašari vam je osoba po kojoj se zove stadion, a dotični je kriv za ubistvo najmanje 50 Srba.. i onda se čudimo miješanju politike u sport.
- emigrazione
#858 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Srbija je nenormalna i zestoko bolesna drzava, da nije tako na stadionu bi bilo stotine ovakvih zastava veceras i ne bi je morali donositi nekakvom letjelicom, zbog cega 50 milja povampirenih gledatelja pocne da ulijece na teren i izivljava se na fudbalerima koji veze nemaju sa ovim...ovaj izgovor oko ove letece krpe moze proci tamo gdje odlucuje Miodrag Lale i kompanija, kod UEFA-e nema sanse...
-
5 0 5
#859 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
ne lupetaj. nije posao fudbalera da ganja dronove po stadionu. normalno je da su albanci branili zastavu. pa snimljeno je metar filmova gdje ljudi daju zivot za zastavu. nisi ni jedan gledao?Zviz wrote:
Pa ako ih kazne tj jedne i druge onda imas re-play a kazna ce biti novcana i vjerovatno nastavak igranja na neutralnom stadionu bez publike. Ipak citava enigma je oko zastave. To sto je igrac srbije skino a na njega poletili albanski igracij je glupo bilo od strane albanaca jer su s tim dali povod da se sumlja da podrzavaju tako nesto. Gledajmo objektivno. Baklje su zna se sta kazna i zabrana publici. Napad igraca jednog tima na igraca drugog a jos zbog zastave koja pripada albaniji i koja je izazivala incidenta, atu ti ga dodje srbijanski igrac kao ghandi htjeo da je sto prije ukloni i sakrije da nebi doslo do beljaja... A ovi ga jos napali... Ako cemo gledati realno ovdje albanci su dojni... Ali eto u BiH se prizeljkuje obrnuto sto je i razumljivo ali opet kazem sta da je nesto se isto desilo u zagrebu izmedju BiH i Hrvatske... Svi bi ovdje pricali koliko bi BiH bila kaznjena i kako - slabo ko bi i razmisljo o evt. kazni hrvatskom savezu. Nisam gledao utakmicu ali iz nekih snimaka sve izgleda kao da je glavni pokretac svega bila zastava jer tad je i sudia prekino utakmicu kad je zastava bila skinuta i kad su albanci potrcali na istog sa njihovom zastavom sto nije bio naviac nego igrac koji je opravdano se nalazio na terenu.
-
Enticer
#860 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Odlican post, pogodio si srz problema, a najvise si upravu za ovo boldirano.emigrazione wrote:Srbija je nenormalna i zestoko bolesna drzava, da nije tako na stadionu bi bilo stotine ovakvih zastava veceras i ne bi je morali donositi nekakvom letjelicom, zbog cega 50 milja povampirenih gledatelja pocne da ulijece na teren i izivljava se na fudbalerima koji veze nemaju sa ovim...ovaj izgovor oko ove letece krpe moze proci tamo gdje odlucuje Miodrag Lale i kompanija, kod UEFA-e nema sanse...
-
junior3
#861 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Kako ih covjek izvali.vukikozlici wrote:http://www.youtube.com/watch?v=uDs5mwNRY7U#t=24
1:53 sam srbin 10 siptara oduvo hahahahaha
-
Pjanic15
#862 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Albanci su htjeli da sklone zastavu, krenuli su da je odnesu sa terena, ali je onda naletio onaj majmun sa stolicom i nastade ludnica.
- noiserr
#863 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Ma jaranu nasem Bosnji je svak zabio noz u ledja, i sami smo sebi zabijali noz u ledja. Tako da kad to sagledas ko bi kome zabio noz u ledja nije uopste bitno.Dufag wrote:Ima i normalnih ljudi u Bosni, koji ne skaču odmah na prvu.
Dok smo jos u ovom off-topicu...
Nisu mi nikako jasni ovi nasi ljudi, ali hajde od nas me vise nista ne moze iznenaditi. Otkud ova podrska i idoliziranje albanaca i kacenje nekih statusa i profilnih slika samo zato jer su eto k'o biva muslimani i jer mrze srbe i Srbiju. Ljudi ocito pojma nemaju ko su albanci i da ako mu nesto nije po volji zaklao bi te istim nozem zvao se ti Hasan ili Milivoje.
Je li toliko tesko gledati svoja posla i voljeti svoje a postovati tudje? Meni su ove scene nemile jer sam ocekivao dobru utakmicu i borbu ali samo na terenu. Na kraju krajeva bitan je samo sport.
A ovi "nenormalni" rezultati se nastavljaju i veceras, dosta iznenadjenja i potop za nas kladionicare.
-
Cybernetic
#864 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
.
Last edited by Cybernetic on 09/10/2015 02:23, edited 1 time in total.
- Zviz
#865 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Tesko mogu zamisliti da ce Uefa dodjeliti tek tako 3 boda Albaniji a da ide direktno na stetu Portugalu. Budi mo realni i jedni i drugi ce fasovati kaze... Albanci mogu samo moliti da igraci koji su potrcali u okrsaj na srbijanskog nebudu kaznenji sa po utakmicu ili dvije. Srbiji nema publike u nekoloko susreta, i te dvije utakmice ce biti odigrane negdje u 3.p.m. Mozda na Islandu pred praznim stadionom i to u po Janvara na minus 20.Logovan wrote:Smatram da si u pravu što se tiče ovoga da EP ne može proći bez Portugala, tako da je moguće da će biti zakazana nova utakmica između Srbije i Albanije. Sa dodijeljena tri boda Albaniji, oni bi imali 7 bodova, 4 više od Portugala.Zviz wrote:House wrote:u Tirani fešta
Ovo ostalo ti je niđe veze... Zastava je skoro pa nikakav problem, jebe se UEFI za nju. Zar si već zaboravio da su navijači Srbije uletili na teren i počeli se tuči sa fudbalerima Albanije? Ovo nije problem?![]()
-
5 0 5
#866 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
izvalio je on srbiju iz kvalifikacija. ali dobro, ti bar jos imas svoju orginalnu domovinu.junior3 wrote: Kako ih covjek izvali.
-
Enticer
#867 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
@zviz, nisi upravu. Srbija je domacin i organizator utakmice i ZABRANILI su dolazak albanskih navijaca. Na tribinama nije bilo okacenih albanskih zastava, gadjani su bakljama i ostalim predmetima albanski igraci, skandiralo se ubij siptara, srpski navijaci su uletili u teren i napali igrace i to je poenta svega. Srbijanski savez je kriv milion%. Ocekujem od UEFE da kazni srbiju najvecom kaznom u historiji.
- noiserr
#868 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Mogao si prevesti sa Ruskog.Cybernetic wrote:Sa te stranice:zrakomlat wrote:Koja bolest ovdjehttps://www.facebook.com/nasasvetinja
НАЈГОРУ ПОЛИЦИЈУ ИМАМО, НАЈГОРУ !!!
Слуге режима сте, браните богате, бијете народ за мале паре, штитите ШИПТАРЕ И ПЕДЕРЕ !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Baltazar_khan
#869 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
kakve veze sad ima portugal s ovim svega vam
imaju oni ronalda da ih vadi iz govana kao večeras u danskoj. ne treba im uefina pomoć.
na kraju krajeva uvijek mogu nas natamburat u baražu xD
imaju oni ronalda da ih vadi iz govana kao večeras u danskoj. ne treba im uefina pomoć.
- Butmiran
#870 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Misliš autogol?Baltazar_khan wrote:kakve veze sad ima portugal s ovim svega vam![]()
- klaki
#871 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
I ja gledam kakva je ovo cirilicanoiserr wrote:Mogao si prevesti sa Ruskog.Cybernetic wrote:Sa te stranice:zrakomlat wrote:Koja bolest ovdjehttps://www.facebook.com/nasasvetinja
Слуге режима сте, браните богате, бијете народ за мале паре, штитите ШИПТАРЕ И ПЕДЕРЕ !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
edit: ovo nije dobro kopirano
Last edited by klaki on 15/10/2014 01:51, edited 1 time in total.
- Zviz
#872 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Baltazar_khan wrote:kakve veze sad ima portugal s ovim svega vam![]()
- noiserr
#873 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Ti kao da nisi gledao Baraz.. ima Portugal dosta veze. Ali licno mislim da je UEFI puna kapa Srbije. Nedavno je bio onaj incident sa U21 reprezentacijom i rasizomom prema ekipi Engleske.Baltazar_khan wrote:kakve veze sad ima portugal s ovim svega vam![]()
I ja mislim da ce ih kazniti, mozda ih cak izbace iz takmicenja.
- Zviz
#874 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Zvuci vise ko makedonski ili bugarski nego ruski, a i cirilica vise slici makedonskoj.Cybernetic wrote:Sa te stranice:zrakomlat wrote:Koja bolest ovdjehttps://www.facebook.com/nasasvetinja
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
junior3
#875 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
A imam kao jedan dio.5 0 5 wrote:izvalio je on srbiju iz kvalifikacija. ali dobro, ti bar jos imas svoju orginalnu domovinu.junior3 wrote: Kako ih covjek izvali.