Znači ovako, veće bruke, neznanja, nemoći, jada i čemera kod dvije ekipe mislim da istorija fudbala ne pamti
Doduše mislim da smo oborili sve moguće rekorde kada su u pitanju derbiji u evropi, zadnja tri derbija su završena rezultatom 0-0, aferim i jedni i drugi...
Ovo je meni bolje od TLN i kultnog hrkljuša....
Malo o tekmi, a šta reći žalosna nam svima majka, Željo nije pošteno po golu opucao 90 minuta i još se na kraju slavi.
S druge strane, Sarajevo da je igralo do sabaha ne bi gola dalo, ne mogu se tri pasa čestita uvezat za cijelu utakmicui....
Amar je pošteno rekao nema se kvaliteta, dok Mirza po običaju nastavlja sa retardiranim izjavama kako smo bili bolji i kako nismo imali sreće....
Ubijte se i jedni i drugi, ne patite više ljude koji vole fudbal.....
Na kraju jedina svijetla tačka jea atmosfera na tribinama, HZ jako dobre sa koreografijom i navijanjem tokom cijele tekme, mada ovaj put moram pohvaliti i Manijake koji su imali dosta dobrih momenata, pogotovo sredinom drugog poluvremena kada su se baš fino čuli, iako moraju malo poraditi na reportoaru pjesama, nije sve u jebanju svega i svačega
Sve u svemu, fudbal nam je dubukom izmetu i trebati će vremena da se iz istoga iščupamo.....