Generalno nije loš telefon uopšte, pogotovo za te pare. Uzmeš ovu jaču verziju i nema aplikacije/programa da će štopati. Mob ima svoje nedostatke, kao i svaki drugi, ali za normalnu upotrebu će poslužiti bez problema. Evo naveli su probleme oko GPS navigacije koja nije loša ali imaš i boljih primjera na drugim telefonima. Ja ti mogu reći, ako misliš igrati puno igrica na mobu G3 nije za tebe jer se dosta grije zbog displeja i rezolucije. Meni odgovara jer me ne interesuju igrice za mob, zato za ostale stvari - odličan. Ima dobru zadnju kameru (prednja realno nije čemu) al opet ne bacam selfije pa mi je i to nebitno.Naslovnica wrote:Razmišljao sam da uzmem G3, ali kada vidim kakvi su problemi vezano za GPS i signal općenito, neka hvala.
Ako hoćeš da eksperimentišeš sa kamerom snimi program XCAM, pošto ovaj na telefonu i nema baš puno opcija. Slikanje pri lošem osvjetljenju pravi baš puno buke pa ja sa ovom aplikacijom smanjim ISO koliko god mogu a kasnije u PS-u dorađujem po želji.
G4 ima puno bolju kameru, ako te to interesuje, a za ostale telefone provjeri već
@ado znam odlično kakva je situacija kod nas, ja zbog toga ipak idem na ovu skuplju varijantu s tim da sačekam pred kraj serije da me dođe što jeftinije. Sa švercerima jednostavno nemam sreće pa više ne rizikujem što se tiče telefona