B&H vs Egipat

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Ko uzima ?

Poll ended at 06/03/2014 16:11

Pobjeda
25
35%
Poraz
38
54%
Nerjeseno
8
11%

Total votes: 71

Logovan

#851 Re: B&H vs Egipat

Post by Logovan »

wannabe_ultra wrote:imal' neko da kaze ovom medunjaninu da se obrije.
Joj frajera šta uradi od sebe. :shock: Pa gori je od onog Portugalca Meirellesa.
Edin H.

#852 Re: B&H vs Egipat

Post by Edin H. »

Mali korak za reprezentaciju BiH, ali veliki korak za Germania Sportagentur :izet:

I sta je forumski strucnjaci, ne valja i ne treba nam Salatic :lol: :lol: :lol:
Logovan

#853 Re: B&H vs Egipat

Post by Logovan »

Edin H. wrote: I sta je forumski strucnjaci, ne valja i ne treba nam Salatic :lol: :lol: :lol:
Ne treba, hvala.
palermo

#854 Re: B&H vs Egipat

Post by palermo »

Mustang1 wrote:Jest poslije Brazila je kraj svijeta nek smo mi na svjetskom jebo sve poslije toga .. Pa covjek nam otjera od nas sve igrace koji bi nas nosili u narednih 10 i vise godina :-)
Koga bolan otjera, pa jebo te život to što ćeš laž sto puta izgovoriti ne znači da će postati istina.

Da sam reprezentativac, bogami bih ja teško nakon ovakvog kolektivnog pljuvanja zaigrao za nas....čemu
Edin H.

#855 Re: B&H vs Egipat

Post by Edin H. »

Logovan wrote:
Edin H. wrote: I sta je forumski strucnjaci, ne valja i ne treba nam Salatic :lol: :lol: :lol:
Ne treba, hvala.
:lol: :lol: :lol:
Infaze Studio

#856 Re: B&H vs Egipat

Post by Infaze Studio »

It_is_a_Leclerc wrote:Zato je meni Aco Petrović bio car.

Mirza se malo kurčio na pripremama, šutirao kad je htio, zavodio neke redove po svlačionici, Aco lagano ga spusti, kaže mu kako mora raditi, kako nije u formi, kako ima problema sa kilogramima, a Mirza lijepo pogne glavu, pa pravac u svlačionicu i raditi, dok nije popravio stanje.

Da ne pričam o tome da je čovjek uspio motivirati jednu limitiranu ekipu da drmne veliku Litvaniju.

Realno, Sušić teško da može motivirati čovjeka na viagri da otvori Erotiku..
A nije ti car Mirza, nego Aco?
Pa evo veceras je Pape "ucer'o" Dzeki jer ga nije zamjenio, pa ga dzekin stari hoce marisati na presici. Uozbilji se bolan. Sam kazem da je Pape poceo gubiti kontrolu nad "zvijezdama", ali ko im sta moze? Vaha? Hiddink? Mozda, ne znam. Je li sad vrijeme da se to probava? Vjerovatno ne.
Jack Be Nimble

#857 Re: B&H vs Egipat

Post by Jack Be Nimble »

Selektor kasni na avione da bi otisao na zdrijeb a roditelji ga ruze sto ne izvlaci njihovu djecu sa terena. I u takvim okolnostima mi ocekujemo neki uspjeh :D.
internazionale

#858 Re: B&H vs Egipat

Post by internazionale »

palermo wrote:
LSD wrote:od "spuštanja na zemlju", još je bjedniji izgovor/alibi prica kako su nam falili Miske i Pjanić :pisnuo: ....ko biva sa njima bi sigurno pobjedili Egipat ili barem izvukli neriješeno (u najgorem slucaju).
Davajuci tim šupljacima mitsku snagu Misketu i Miralemu, oni koji potenciraju taj alibi, direktno pišaju po ostatku tima (to s jedne strane), a sa druge strane ih oslobađaju od bilo kakve odgovornosti.
Danas sutra na SP se može desiti neki kartoni ili nedo Bog neka povreda Misketa ili Miralena - pa šta onda??
hocemo li se opet vaditi na tu pricu :?
Mogu ti reći da postajem veliki poštovalac tvojih postova.
U poravu si, ne može se pravdati odsustvom Pjanića ili misimovića, sramotno su igrali.

Ali opet, ovo je jebena prijateljska, ovaj pritisak javnosti neće donijeti ništa dobro nikome. Nemamo mi bolje od Edina i Spahe, pljuvanje prema njima je jednostavno glupo. I samo da dodam i ovo, oni koji kažu da je onaj indeksovv smrad napisao dobar tekst su isti kao i on...a on je.....
...kurton poderani
Kal El

#859 Re: B&H vs Egipat

Post by Kal El »

wannabe_ultra wrote:imal' neko da kaze ovom medunjaninu da se obrije.
Neka, baš je cool :mrgreen:
internazionale

#860 Re: B&H vs Egipat

Post by internazionale »

palermo wrote:
Mustang1 wrote:Jest poslije Brazila je kraj svijeta nek smo mi na svjetskom jebo sve poslije toga .. Pa covjek nam otjera od nas sve igrace koji bi nas nosili u narednih 10 i vise godina :-)
Koga bolan otjera, pa jebo te život to što ćeš laž sto puta izgovoriti ne znači da će postati istina.

Da sam reprezentativac, bogami bih ja teško nakon ovakvog kolektivnog pljuvanja zaigrao za nas....čemu
dzaba mu objasnjavas
nick mu dovoljno govori
palermo

#861 Re: B&H vs Egipat

Post by palermo »

Infaze Studio wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Zato je meni Aco Petrović bio car.

Mirza se malo kurčio na pripremama, šutirao kad je htio, zavodio neke redove po svlačionici, Aco lagano ga spusti, kaže mu kako mora raditi, kako nije u formi, kako ima problema sa kilogramima, a Mirza lijepo pogne glavu, pa pravac u svlačionicu i raditi, dok nije popravio stanje.

Da ne pričam o tome da je čovjek uspio motivirati jednu limitiranu ekipu da drmne veliku Litvaniju.

Realno, Sušić teško da može motivirati čovjeka na viagri da otvori Erotiku..
A nije ti car Mirza, nego Aco?
Pa evo veceras je Pape "ucer'o" Dzeki jer ga nije zamjenio, pa ga dzekin stari hoce marisati na presici. Uozbilji se bolan. Sam kazem da je Pape poceo gubiti kontrolu nad "zvijezdama", ali ko im sta moze? Vaha? Hiddink? Mozda, ne znam. Je li sad vrijeme da se to probava? Vjerovatno ne.
Nije je nikad ni imao. uspjeh reprezentacije je prije svega uspjeh onog što neko ovdje nazva "gangom", Safet je samo tu uspio dobro da pliva. Ja se nadam da će ovaj spomenuti gang naći dovoljno motiva, hrabrosti i želje da još jednom se dokaže, kako sebi tako i drugima.

By the way, sjajna ti je opaska za Mirzu i Acu.....Aca je bog, a Mirza umišljena zvijezda kojem se mora pokazati gdje mu je mjesto.....tuga....
Last edited by palermo on 05/03/2014 23:40, edited 1 time in total.
nKrkan

#862 Re: B&H vs Egipat

Post by nKrkan »

Kakva god je kontra ja Bičakčića ne vidim ispred našeg gola
animals

#863 Re: B&H vs Egipat

Post by animals »

poostar wrote:
animals wrote:Sanjao se plasman na SP..pa kad je dosanjan onda se diglo u visine i maltene se vec plasiralo u finale..i sad se po nasem mentalitetu pljuje sve i svako..pa pogledajte gdje igraju Srpski igraci, po najboljim klubovima pa se nisu plasirali ..sta vi sad hocete..sa ovakvim fondom igraca, sam plasman je velicanstven, a sve ostalo sta se desi , desi..pa pogledajte u kakvom je stanju drzava, pa pola igraca igra za druge drzave, sta vi hocete.budite zadovoljni sa ovim sto se ima, i nemojte vise pljuvati po igracima..
ma ja..plasirali se na SP pa sad se mogu setati po terenu ko nekakve tetke, jel ?

gledaj, narod nije ogorcen sto smo izgubili.gubili smo i prije, narodu je pun qrac sarlatanskog odnosa prema reprezentaciji, nezalaganja u prijateljskim utakmicama, diletatnskih poteza Susica itd.

Cuj, nemojte pljuvati po igracima ? Zbog cega ? Pa nije ovo vise vrijeme Tite i komunjara..nisu bogovi jebemti trunje..
Svaka dobronamjerna kritika je dobrodosla..ali problem nastaje kad su veca ocekivanja od mogucnosti..mozeli se do naslova SP..ne moze..moze li se do polufinala..jako tesko..cetvrtfinale..gotovo kao finale..osmina finala je mislim kranji domet..u drugi krug se moze, ali ako se i ne dogodi nija kraj svijeta..kad se svati da je fond igraca takav, da nemas rezerve, ako neko podbaci,imas jednu prosjecnu ekipu, sa veoma tankom klupom i to je realnost..
poostar

#864 Re: B&H vs Egipat

Post by poostar »

palermo wrote:

Reprezentativci koji nemogu podnjeti kritike(zasluzene) ne trebaju ni igrati za reprezentaciju...
dezurni_ucenik

#865 Re: B&H vs Egipat

Post by dezurni_ucenik »

Vi sto pljujete po Medunjaninu i njegovi bradi,jeste mozda nekad pomislili da on zeli da bude ... hipster. :D
channel10

#866 Re: B&H vs Egipat

Post by channel10 »

mali_milojica wrote:Za bratica i Hadzica je mali Tomislav Tomic Makelele.
Hadzic se cini solidan igrac koji bi mogao imati mjesto u prvih 18, ali Susic, pa taj realno ne bi trebao imati mjesta ni u Hajduku. Ne znam zasto sute ove novinarcici? Zasto se ne smije niko otvoreno suprostaviti Susicu na nekoj pres konferenciji i reci covjeku u lice da mu je bratic kar`na i nista vise. ZAsto niko ne smije reci Dzeki da sjedne malo na klupu jer nije odigrao solidnu (ne dobru) utakmicu zadnjih nekoliko tekmi. Zasto konstantno mijenja Ibisevica koji pretrci tri puta vise od primadone Dzeke? O ocu Dzeke i situaciji nakon pres konferencije nema potrebe se bilo sta reci. Valjda ce mrmak reagovati i rijesiti to jednom za sva vremena.

Ne bi bilo lose da se objasni i Spahicu da igra tamo gdje mu je i mjesto.

Mislim da je vrijeme i Osim malo uleti i objasni par fazona sto se tice discipline i zalaganja na terenu, a ne bi bilo lose da objasni koji fazon Susicu oko taktike pa da se ne brukamo vise.
_mufljuz_

#867 Re: B&H vs Egipat

Post by _mufljuz_ »

pogledat od 0:13 kako je supcina otres'o Pjanu ko seljak... Pjana mu ocit'o rek'o da je pretjer'o a supcina ga seljacki otrese.... malo ko je ovo ikad primijetio a ja sam odmah i to mi je ostalo urezano

rtmper44

#868 Re: B&H vs Egipat

Post by rtmper44 »

Repka nam je izgledala ko ZMBT. :lol:
Mustang1

#869 Re: B&H vs Egipat

Post by Mustang1 »

internazionale wrote:
palermo wrote:

dzaba mu objasnjavas
nick mu dovoljno govori
Ma ya dobili smo Rin-Tin-Tina i Hadzica sta ce nam iko drugi :D
mO k3

#870 Re: B&H vs Egipat

Post by mO k3 »

Jack Be Nimble wrote:Selektor kasni na avione da bi otisao na zdrijeb a roditelji ga ruze sto ne izvlaci njihovu djecu sa terena. I u takvim okolnostima mi ocekujemo neki uspjeh :D.
Ev me sa tekme , trebace mi 3 dana da shvatim i svarim sta sam vidio .....
Repka mi izgleda kao gomila primadona , prinčeva ...... Bog nek nam je na pomoći u Brazilu
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#871 Re: B&H vs Egipat

Post by Picajzla »

rtmper44 wrote:Repka nam je izgledala ko ZMBT. :lol:
I gore, u ZMBT se zna ko kosi a ko vodu nosi. Kod nas, tesko :oops:
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#872 Re: B&H vs Egipat

Post by Picajzla »

rtmper44 wrote:Repka nam je izgledala ko ZMBT. :lol:
I gore, u ZMBT se zna ko kosi a ko vodu nosi. Kod nas, tesko :oops:
Diwan

#873 Re: B&H vs Egipat

Post by Diwan »

A šta očekivati od jedne prosječne i često ispodprosječne reprezentacije i igrača? sa jednim Pjaničem kao izuzetkom ...

Sušić ? Zaostao u 80' godinama i fudbalu tog vremena...
Logovan

#874 Re: B&H vs Egipat

Post by Logovan »

_mufljuz_ wrote:pogledat od 0:13 kako je supcina otres'o Pjanu ko seljak... Pjana mu ocit'o rek'o da je pretjer'o a supcina ga seljacki otrese.... malo ko je ovo ikad primijetio a ja sam odmah i to mi je ostalo urezano

Ma ti nisi dobar al' nikako. :lol: :lol:

Ne stvarajte probleme tamo gdje ih nema.
palermo

#875 Re: B&H vs Egipat

Post by palermo »

Nego, sasvim ozbiljno ovo kažem, nekako sam nakon ove utakmice veći optimista nego što sam bio, glede svjetskog. Sjetih se kako je Osim ispraćen u Italiju i šta je tamo bilo.

A sjetih se i kako je MIljanić ispraćen u Španiju i šta je tamo bilo.

Vjerujem da će igrači pronaći u sebi novi motiv za dokazivanje.....ako ništa onda radi ovolike pljuvačine....
Locked