BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
ranija
- pirmin
#852 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Najveca je ironija da ce nas najmanje biti prisutno sad kad je najpotrebnije.
Da je negdje u Evropi sve ispod 25k bi bilo ravno svjetskom cudu.
Da je negdje u Evropi sve ispod 25k bi bilo ravno svjetskom cudu.
- MOSALJOZE
#853 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Zato ćemo Francuskoj jebat znanje.Bez 30k+ ne pomišljaj
- karanana
#854 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
koja su predivdjanja za cifre?
3-4 hiljade na argentini.....1-2 hiljade na nigeriji i iranu.....500-hiljadu u osmini finala. sta mislite?
3-4 hiljade na argentini.....1-2 hiljade na nigeriji i iranu.....500-hiljadu u osmini finala. sta mislite?
- Šveđanin
#855 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
6-7000 na Argentini..
Skickat från min iPhone 5 via Tapatalk
Skickat från min iPhone 5 via Tapatalk
- shake69
#856 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Argentina 4000, Nigerija 2000 i Iran 2500-3000 bh. gledalaca! Vise , tesko1karanana wrote:koja su predivdjanja za cifre?
-
Timotije
#857 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Sve preko 2-ce u Cuiabi i Salvadoru je puna saka brade, ali vidjecemo.shake69 wrote:Argentina 4000, Nigerija 2000 i Iran 2500-3000 bh. gledalaca! Vise , tesko1karanana wrote:koja su predivdjanja za cifre?
Nesto kontam:
1. Argentinci ce da nas biju, jebi ga, bice ih puno vise...
2. Nigerijci sto smo muslimani i ideoloski nam blizak Boko Haram....
3. Iranci sto smo muslimani a pijemo.....
4. Brazilci zbog para, da nam iste otmu, nista licno...
@Hatemondays, samo nas ona tvoja guzara moze sacuvati belaja
- hatemondays
#858 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Jos malo dobri moj Timotije, sjecas se kad smo iglenisali negdje u novembru a ti hoces neces i evo ga majstore jos malo pa smo tu, ova nasa security cura zna onu borilacku vjestinu karamte, ima jos dvije haverice kazu volile bi "volontirati" na nasoj sigurnosti, neca nam bit lako moj Timotije, jos kad cuju Bosnom beha probeharao zaboravice oni one svoje rumba samba, nego sto se posjete tice bice nas ljudi gomila pogotovo protiv Argentine, ove ostale i da nas je 500 stoja nadglasacemo konkurente njih svakako nece biti vise od petorice po tekmi, helenejse jos 4 dana i polijecemooooooooooooooooooo.Timotije wrote:Sve preko 2-ce u Cuiabi i Salvadoru je puna saka brade, ali vidjecemo.shake69 wrote:Argentina 4000, Nigerija 2000 i Iran 2500-3000 bh. gledalaca! Vise , tesko1karanana wrote:koja su predivdjanja za cifre?
Nesto kontam:
1. Argentinci ce da nas biju, jebi ga, bice ih puno vise...
2. Nigerijci sto smo muslimani i ideoloski nam blizak Boko Haram....
3. Iranci sto smo muslimani a pijemo.....
4. Brazilci zbog para, da nam iste otmu, nista licno...
@Hatemondays, samo nas ona tvoja guzara moze sacuvati belaja!
- limeni
#859 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
za nase djevojke koje idu u brazil, mozete hodati u kupacem ali nemojte ga skinuti..navodno se moze i u zatvor zbog toga
inace je opasno po noci landarati, svima se preporucuje taxi. znaci nemojte rizikovati i reci ma sta ce mi ja sam iz bih u nas rat bio sta oni znaju. nemojte nositi vrijedne stvari sa sobom, radije ih ostavite u hotelu. nemojte vaditi svugdje telefone, novcanike i ostalo. recite ne vodi s cesme jer je mozda prljava.
inace je opasno po noci landarati, svima se preporucuje taxi. znaci nemojte rizikovati i reci ma sta ce mi ja sam iz bih u nas rat bio sta oni znaju. nemojte nositi vrijedne stvari sa sobom, radije ih ostavite u hotelu. nemojte vaditi svugdje telefone, novcanike i ostalo. recite ne vodi s cesme jer je mozda prljava.
-
bailey
#860 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
traze se karte za utakmicu BiH-Arg. u Riu imali neko viska karata

-
Timotije
#861 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
@Hatemondays, samo nas ona tvoja guzara moze sacuvati belaja
![/quote]
Jos malo dobri moj Timotije, sjecas se kad smo iglenisali negdje u novembru a ti hoces neces i evo ga majstore jos malo pa smo tu, ova nasa security cura zna onu borilacku vjestinu karamte, ima jos dvije haverice kazu volile bi "volontirati" na nasoj sigurnosti, neca nam bit lako moj Timotije, jos kad cuju Bosnom beha probeharao zaboravice oni one svoje rumba samba, nego sto se posjete tice bice nas ljudi gomila pogotovo protiv Argentine, ove ostale i da nas je 500 stoja nadglasacemo konkurente njih svakako nece biti vise od petorice po tekmi, helenejse jos 4 dana i polijecemooooooooooooooooooo.
[/quote]
Biljezim se "s stovanjem" za te volonterke. Tu smo da se uzajamno pomognemo, nisam tezak za saradnju
!
Primaklo se opasno, novi dres stize sutra, vakcine, osiguranja, brazilski Reali, sve se uglavnom zbavilo...
Gledam maloprije Srbiju i Brazil u Sao Paolu, 19 stepeni nije ni pretoplo...Ubi vlaga, ali mora se malo i obuci, jebti to
!
Jos malo dobri moj Timotije, sjecas se kad smo iglenisali negdje u novembru a ti hoces neces i evo ga majstore jos malo pa smo tu, ova nasa security cura zna onu borilacku vjestinu karamte, ima jos dvije haverice kazu volile bi "volontirati" na nasoj sigurnosti, neca nam bit lako moj Timotije, jos kad cuju Bosnom beha probeharao zaboravice oni one svoje rumba samba, nego sto se posjete tice bice nas ljudi gomila pogotovo protiv Argentine, ove ostale i da nas je 500 stoja nadglasacemo konkurente njih svakako nece biti vise od petorice po tekmi, helenejse jos 4 dana i polijecemooooooooooooooooooo.
Biljezim se "s stovanjem" za te volonterke. Tu smo da se uzajamno pomognemo, nisam tezak za saradnju
Primaklo se opasno, novi dres stize sutra, vakcine, osiguranja, brazilski Reali, sve se uglavnom zbavilo...
Gledam maloprije Srbiju i Brazil u Sao Paolu, 19 stepeni nije ni pretoplo...Ubi vlaga, ali mora se malo i obuci, jebti to
-
semper_fidelis
#862 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
.
Last edited by semper_fidelis on 12/12/2014 13:14, edited 1 time in total.
- pirmin
#863 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Svaka cast svima koji idu!

Sretno!!!
I cuvajte se trandzi!

Sretno!!!
I cuvajte se trandzi!
-
neno968
#864 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Vozdra raja.
Vidim nema nikakvih dogovora gdje se nalazimo prije utakmice sa Argentinom.Samo sam vidio na prethodnoj stranici da je neko napisao da je Rua Bolivar br.7 mjesto gdje bi se trebali skupljati.Je li to potvrdjeno?Ne bi bilo lose bar ova raja sa klix foruma koji idu u Brazil da se dogovorimo da se nadjemo na toj adresi na dan utakmice.
JA PREDLAZEM U 12 SATI.(Moze i ranije
)
TRANSA PIZZARIA
RUA BOLIVAR 7
Gledao sam na Google mapi nije lose mjesto ima i velika basta a preko puta ima jos jedna kafana.Ja dolazim sa jos petoricom jarana.
Pozdrav i predlazite
Vidim nema nikakvih dogovora gdje se nalazimo prije utakmice sa Argentinom.Samo sam vidio na prethodnoj stranici da je neko napisao da je Rua Bolivar br.7 mjesto gdje bi se trebali skupljati.Je li to potvrdjeno?Ne bi bilo lose bar ova raja sa klix foruma koji idu u Brazil da se dogovorimo da se nadjemo na toj adresi na dan utakmice.
JA PREDLAZEM U 12 SATI.(Moze i ranije
TRANSA PIZZARIA
RUA BOLIVAR 7
Gledao sam na Google mapi nije lose mjesto ima i velika basta a preko puta ima jos jedna kafana.Ja dolazim sa jos petoricom jarana.
Pozdrav i predlazite
-
Timotije
#865 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
BH Fanaticosi obicno objave mjesto, niti govora ici na razlicite strane (kao recimo u Parizu, totalni promasaj)!neno968 wrote:Vozdra raja.
JA PREDLAZEM U 12 SATI.(Moze i ranije)
TRANSA PIZZARIA
RUA BOLIVAR 7
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdrav i predlazite
Ko dobije zvanicnu obavijest od njih neka je okaci ovdje...
-
Rob_Atl
#866 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Tu ce se i BHF okupljati meni se cini, objavili su mjesto okupljnja idi na njihovu stranicu i provjerineno968 wrote:Vozdra raja.
JA PREDLAZEM U 12 SATI.(Moze i ranije)
TRANSA PIZZARIA
RUA BOLIVAR 7
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdrav i predlazite
- MaroonBrigade
#867 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Mjesto okupljana BHFa i ostalih navijaca i dogovor sta i kako dalje
Rio, na Copacabani, 14/6 u 14:00 sati po lokalnom vremenu.
Restoran-picerija Transa sa velikom bastom, a nalazi se preko puta centralne plaze na Copacabani.
Adresa:
Rua Bolívar, 7, Copacabana, Rio de Janeiro 22061-020, Brasilien
-
nebitan lik
#868 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Ima da se debelo prevariskaranana wrote:koja su predivdjanja za cifre?
- hatemondays
#869 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Evo imamo zvanicni meeting point dakle klixovci koji idu vidimo se ako Bog da. 
- bambina78
#870 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Vidimo, vidimo 
Rua Bolivar 7
Rua Bolivar 7
-
Crvena Tifoza
#871 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Broje se minute, sekunde. Valja još ovo koji dan da prođe i da svi hajirli stignemo u Brazil!
Što se tiče tih cifara koliko će nas biti, ja znam da u mojoj grupi dolazi dvadesetak momaka/ljudi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Što se tiče tih cifara koliko će nas biti, ja znam da u mojoj grupi dolazi dvadesetak momaka/ljudi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- MOSALJOZE
-
neno968
#873 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Odlicno.Znaci imamo generalnu probu dan prije utakmice.Stavljajte na sve forume,facebook stranice.....itd datum okupljanja.Ljudi jos malo je ostalo.
SRETAN PUT I VIDIMO SE USKORO.
VOLIM TE BOSNO

SRETAN PUT I VIDIMO SE USKORO.
VOLIM TE BOSNO
-
Timotije
#874 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
http://www.bhfanaticos.com/index.php/ar ... -not-alone
Momak je vec na licu mjesta!
Masa korisnih informacija
.
Masa korisnih informacija
- insaneinthebrain
#875 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Timotije wrote:http://www.bhfanaticos.com/index.php/ar ... -not-alone
Masa korisnih informacija.
Adidas dresova repke u Riu nema, obišli smo adidas store, zvali butike, online prodaju. Nema. Al' bitno je da ga je Šako dobio…