Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kolege sa portala i televizije N1 su nam još jednom na svoj način iskazali podršku i osudili policijski upad u redakciju portala Klix.ba.
Na Facebook profilu su objavili fotografiju sa natpisima #NovinarstvoNijeZločin. Ovaj hashtag je korišten u svim postovima u kojima se osuđuje ono što se dešavalo tokom jučerašnjeg dana u našoj redakciji.
Podsjećamo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske u saradnji sa MUP-om KS su jučer upali u redakciju portala Klix.ba kako bi izuzeli sve stvari za koje smatraju da će im pomoći u istrazi u aferi prisluškivanja premijerke tog bh. entiteta Željke Cvijanović. Pretres je trajao oko osam sati.
Našoj redakciji su mnogobrojni bh. mediji pružili podršku i podržali nas u pravu na objektivno i nepristrasno izvještavanje.
nek su se oni uslikali ovako, ljubi ih majka.
ali su zato sinoc u svom dnevniku o kolegama u Klixu govorili TEK u kojoj minuti?
vazniji im je bio snijeg i jos neke budalastine sa kojima su poceli dnevnik, a ne brutalan pokusaj gasenja slobode govora.
Gledam neku vecer intervju Zukica i Emira, lik mu postavi pitanje i odmah ga pozuruje ne sjecam se da sam losiji intervju vidio u zadnje vrijeme, ne svidja mi se Zukic kao glavni voditelj nikako
StupskaBitanga wrote:a da si tek vidio Jugoslava sa Oljom B.
Svako pitanje je morao bukvalno pravdati i opravdavati
pa kontam ono ok, imaju toliko i toliko minuta jer ide uzivo ili kako god, ali onda postavi 3 dobra pitanja za 15 minuta, a ne 15 pitanja na koja ti gost ne moze ni krenuti da odgovori, a da mu ti ne govoris "aa ok, nego sada sljedece pitanje"
Olja baš kao u svemu što je rekla u tom intervjuu imala pravo a to je da je odmah nakon istog naslovnice dnevnih tabloida u vlasništvu Aleksandra Vučića su je ponovno razapinjali
Doduše živo me interesuje kako i na koji način će režim velikog premijera ili kako ga Olja zove dečko dozvoliti ponašanje "američke" televizije kako on zove N1 a najvažnije do kada
StupskaBitanga wrote:Olja baš kao u svemu što je rekla u tom intervjuu imala pravo a to je da je odmah nakon istog naslovnice dnevnih tabloida u vlasništvu Aleksandra Vučića su je ponovno razapinjali
Doduše živo me interesuje kako i na koji način će režim velikog premijera ili kako ga Olja zove dečko dozvoliti ponašanje "američke" televizije kako on zove N1 a najvažnije do kada
Zar se ovdje nije do juče pisalo da je N1 srpski projekat (u svrhu propagande Vučića i Dodika), a da su Amerikanci tu samo fiktivno!?
Koje balijsko govno je onaj Zukic... Pita Mustafu Cerica oko rezidencije koja se gradi , peglao i provocirao oko toga ,a kad mu kardinal gostuje koji ima rezidenciju od 5k kvadratnih metara ne pita se.
Ako ima neko snimak neka postavi , jer ga je Ceric tako dobro postidio odgovorima u vezi raznih provokatorskih pitanja da mi je zao sto nisam glasao za njega
pretpostavljam da je vidio da para nema odnosno da onoliko koliko su mu davali i obećali davati neće dobiti i da će biti oštećen
Dobra stvar je to što je na čelo RTL HR došao novi čovjek koji je odlučio da rast gledanosti njihovog dnevnika poveća sa nekim zvučnim licem jer postojeći su više nervirali gledaoce nego nove privlačili a na sve to dodajte da će u HR sada HRT Dnevnik trajati od 19-19:45 bez sporta i vremena
Kod nas je totalni raspad ionako klimavog medijskog tržišta
Para nema a zbog RTRS ne može se završiti proces digitalizacije a time osim digitalizacije će trpiti i telekomi jer se ne može implementirati 4G znači interesantno i turbulentno vrijeme nas očekuje
RTL Danas je, uz Al Jazeerine, najbolja informativna emisija u regionu, a RTL televizija je, što se tiče zabavnih, filmskih i drugih ekskluzivnih sadržaja, svakim danom sve bolja i bolja.