Bio konobar i nosač kofera HalidagiHavatar wrote:DooWhy wrote:Ekrem ispizdio Miću iz najjače.![]()
![]()
Kad je ušao, rekao mu nešto u stilu ''Bate, poz te svi sarajevski konobari''
![]()
Kaze kazu mi da si bio dobar konobar u Sarajevo
Farma 5
Moderator: anex
- LEDA
#851 Re: Farma 5
- kisni indijanac
#852 Re: Farma 5
ima i ta mjesta......LEDA wrote:
Nije mi drag ,što bi bio ,nije mi ga mati rodila.Meni dragi su mi kod kuće
- LEDA
#853 Re: Farma 5
kisni indijanac wrote:ima i ta mjesta......LEDA wrote:
Nije mi drag ,što bi bio ,nije mi ga mati rodila.Meni dragi su mi kod kuće
- dječak sa šibicama
#854 Re: Farma 5
Ne nego pozdravili te Debeljko i oni Ekremovi sto ih pozdravlja, Aljo Kobilic i Mrki Mrkuljic kako vec, valjda ljudi prije rata drzali kafane po Sarajevu, pa rekli pozdravi nam Micu, bio je dobar konobar.DooWhy wrote:Ekrem ispizdio Miću iz najjače.![]()
![]()
Kad je ušao, rekao mu nešto u stilu ''Bate, poz te svi sarajevski konobari''
![]()
- Tiger 033
#855 Re: Farma 5
Uš'o Eki
sto se mene tice, farma tek pocinje 
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#856 Re: Farma 5
Smijati se Ekremu je kao smijati se svezanoj mečki koja ima rane na od lanca i vodaju je vezanu, spava u kavezu... Smijati se Ekramu je kao izvući bolesne ljude iz Jagomira i smijati im se. Utoliko više i neću gledati Farmu, a jako sam se čudila svima koji su ga prizivali. Ima mi nešto sadističko u ismijavanju Ekrema..kisni indijanac wrote:ekrem je simpatičan lik, ali vi koji ga priželjkujete na farmi mu baš i ne želite dobro, on tamo ne funkcionira bez alkohola, a jede k'o golub...s obzirom na njegovu konstituciju to može biti pogubno za njega, nije mi više smiješno, žao mi ga je.....
- kisni indijanac
#857 Re: Farma 5
što dokazuje i ovaj post iznad tvog.....KatarinaKosaca wrote:Smijati se Ekremu je kao smijati se svezanoj mečki koja ima rane na od lanca i vodaju je vezanu, spava u kavezu... Smijati se Ekramu je kao izvući bolesne ljude iz Jagomira i smijati im se. Utoliko više i neću gledati Farmu, a jako sam se čudila svima koji su ga prizivali. Ima mi nešto sadističko u ismijavanju Ekrema..kisni indijanac wrote:ekrem je simpatičan lik, ali vi koji ga priželjkujete na farmi mu baš i ne želite dobro, on tamo ne funkcionira bez alkohola, a jede k'o golub...s obzirom na njegovu konstituciju to može biti pogubno za njega, nije mi više smiješno, žao mi ga je.....
- trambusek88
#858 Re: Farma 5
Možda je Gospoda ovakav ili onakav ali baš njega briga, bitno je da on lopatom uzima pare i zigu kubanke

- kisni indijanac
#859 Re: Farma 5
jebe se vas za njegovo zdravlje, bitno je da je ekrem jevrić in, pa makar i kolabrirao....
- TheWatcher
#860 Re: Farma 5
pa njemu jadniku samo farma i preostaje posto je kod igbale popusio foru
ima besplatno spavanje,alkohola i poneki obrok a jos zaradi i koju kintu 
- LEDA
#861 Re: Farma 5
sinoć je kolabiraokisni indijanac wrote:jebe se vas za njegovo zdravlje, bitno je da je ekrem jevrić in, pa makar i kolabrirao....
Tebi pametnice moja
- Tiger 033
#862 Re: Farma 5
"Gospodo" svoje misljenje zadrzite za sebe
NE pokusavjte ga drugome nametat' ...eto meni se SVIĐA sto je Ekrem usao i sta sad
ali isto tako POSTUJEM vas stav da se vama NE sviđa...molim L(j)epo
- trambusek88
#863 Re: Farma 5
Ko biva Ekrem se narolja samo kad dođe na farmu, a kući ne pije, ne da mu Igbalakisni indijanac wrote:jebe se vas za njegovo zdravlje, bitno je da je ekrem jevrić in, pa makar i kolabrirao....
- LEDA
#864 Re: Farma 5
I ti si pametnicaTiger 033 wrote:"Gospodo" svoje misljenje zadrzite za sebeNE pokusavjte ga drugome nametat' ...eto meni se SVIĐA sto je Ekrem usao i sta sad
ali isto tako POSTUJEM vas stav da se vama NE sviđa...molim L(j)epo
- kisni indijanac
#865 Re: Farma 5
ništa ja ne namećem, niti mogu, al' uglavnom se ponašate k'o i ovi na farmi, uz izuzetke k'o i na farmi, ako vam je merak gledati kako se ekrem ubija bujrum, ali to mi je baš sadistički kao što je i katarina slikovito opisala....uživajte
i nije stvar u tome da li se nekome sviđa njegov ulazak ili ne....
- kisni indijanac
#866 Re: Farma 5
LEDA wrote:sinoć je kolabiraokisni indijanac wrote:jebe se vas za njegovo zdravlje, bitno je da je ekrem jevrić in, pa makar i kolabrirao....
Tebi pametnice moja
- LEDA
#867 Re: Farma 5
nešto sam primijetila : ušao Ekrem - forum živnuo.
Ušao ekrem- tenzije na forumu.
Spustite lopticu i dozvolite ,kako sebi,tako i drugima pravo na drugačije mišljenje ,makar bilo sasvim netačno .
Spustite lopticu i dozvolite ,kako sebi,tako i drugima pravo na drugačije mišljenje ,makar bilo sasvim netačno .
- Sabirni centar
#868 Re: Farma 5
Fakat ne razumijem što bi ga mi žalili i spašavali, i to još na način da bokotujemo Farmu..Ekrem Jevrić ima porodicu, ženu, djecu, majku, braću..valjda bi oni trebali da odluče zajedno sa njim o njegovom učešću na Farmi...da ga žale, spašavaju ili šta već..žao mi ga je kao i svakog drugog alkoholičara, ali to je njegov izbor..na prvom mjestu žao mi je ljudi koji su tu blizu nas, svaki dan, bolesni, nemaju da jedu, ljudi koji nemaju krova nad glavom i sl..kisni indijanac wrote:jebe se vas za njegovo zdravlje, bitno je da je ekrem jevrić in, pa makar i kolabrirao....
Nakon rata na Federalnoj televiziji emitovala se emisija "Vatrene ulice", autor iste Adi Sarajlić, i ko se sjeća u toj emisiji pojavljivali su se ljudi, sasvim slučajni prolaznici koji su, ničim izazvani ismijavani i, vidiš, oni su bili opravdano za žaljenje.
..a ovo, biti na Farmi, Ekremov je izbor, isto kao i Zoričin..uz dobru zaradu, naravno.
- Tiger 033
#869 Re: Farma 5
Stani ba jarane sad se ti i pojedini ovdje kao "sikirate" za Ekremakisni indijanac wrote:ništa ja ne namećem, niti mogu, al' uglavnom se ponašate k'o i ovi na farmi, uz izuzetke k'o i na farmi, ako vam je merak gledati kako se ekrem ubija bujrum, ali to mi je baš sadistički kao što je i katarina slikovito opisala....uživajte
- dječak sa šibicama
#870 Re: Farma 5
Jebiga sad, Ekrem mecka, mi sadisti.... a ovi debili su valjda zanimljivi
Meni je Ekrem zanimljiv, jesam li lud, los covjek zbog toga?
Ko je pratio proslu farmu, zna moje misljenje o iskoristavanju Ekrema, ali Ekrem je punoljetan covjek, i niko ga ne tjera niti iko moze zabraniti bilo sta, Ekremu, neekremu.
Meni je zanimljiv, pa eto, spalite me na lomaci. Farmu nisam gledao do danas, do sinoc.
Meni je Ekrem zanimljiv, jesam li lud, los covjek zbog toga?
Ko je pratio proslu farmu, zna moje misljenje o iskoristavanju Ekrema, ali Ekrem je punoljetan covjek, i niko ga ne tjera niti iko moze zabraniti bilo sta, Ekremu, neekremu.
Meni je zanimljiv, pa eto, spalite me na lomaci. Farmu nisam gledao do danas, do sinoc.
- Tiger 033
#872 Re: Farma 5
Upravo TI trebas biti PARLAMENTARNALEDA wrote:nešto sam primijetila : ušao Ekrem - forum živnuo.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#873 Re: Farma 5
Upravo me ovo asociralo na Adija Sarajlića i njegovo ismijavanje bolesnih ljudi. Ekrem ima porodicu, ali kako neko reče , upravo je radi svoje bolesti (neodoljivost alkoholu i potpuno smanjena uračunljivost pod djejstvom istog) izgubio ženu, jer je pao u očaj , jer su zli ljudi (Čupo i Mića) iskoristili tu bolest. Ekrem voli pare. Zapad ga je već dovoljno oblikovao da samo na pare misli i samo tako funkcionira. I svaki put mu se obeća pobjeda i on dođe i svaki put popu**i pobjedu. Sad meni je degutantno i gledati njega napaćenog kako ga nagovaraju za Nasera i Srebrenicu, degutantno mi je petljati Srebrenicu u ovo sve (tako jadno i mizerno), degutantno mi je i što se neki četnici simijavaju Erkremeovom imenu, iako ja za njega ne mislim ni da je musliman ni Bošnjak. Ali, baš zato što je takav nedefiniran, bvolestan, neuračunljiv degutantno bi mi bilo da mi je to zabava i smijeh.Sabirni centar wrote:Fakat ne razumijem što bi ga mi žalili i spašavali, i to još na način da bokotujemo Farmu..Ekrem Jevrić ima porodicu, ženu, djecu, majku, braću..valjda bi oni trebali da odluče zajedno sa njim o njegovom učešću na Farmi...da ga žale, spašavaju ili šta već..žao mi ga je kao i svakog drugog alkoholičara, ali to je njegov izbor..na prvom mjestu žao mi je ljudi koji su tu blizu nas, svaki dan, bolesni, nemaju da jedu, ljudi koji nemaju krova nad glavom i sl..kisni indijanac wrote:jebe se vas za njegovo zdravlje, bitno je da je ekrem jevrić in, pa makar i kolabrirao....
Nakon rata na Federalnoj televiziji emitovala se emisija "Vatrene ulice", autor iste Adi Sarajlić, i ko se sjeća u toj emisiji pojavljivali su se ljudi, sasvim slučajni prolaznici koji su, ničim izazvani ismijavani i, vidiš, oni su bili opravdano za žaljenje.![]()
..a ovo, biti na Farmi, Ekremov je izbor, isto kao i Zoričin..uz dobru zaradu, naravno.
- kisni indijanac
#874 Re: Farma 5
znam to adi sarajlić je ismijavao i mog jarana i slažem se, ne želim ja da morališem, ali jednostavno meni ekrema nije merak gledati u ovakvom stanju i ne morate ga žaliti, pišete mi tirade ovdje opravdavajući vaše oduševljenje njegovim ulaskom...sve je ok, čovjek je u onakvom stanju popišao čovjeka i meni to nije uopšte zanimljivo, niti se mogu smijati tome...vaš izbor.....opet kažem meni je ekrem zanimljiv u možda nekom drugom izdanju, u ovakvom ne....Sabirni centar wrote:Fakat ne razumijem što bi ga mi žalili i spašavali, i to još na način da bokotujemo Farmu..Ekrem Jevrić ima porodicu, ženu, djecu, majku, braću..valjda bi oni trebali da odluče zajedno sa njim o njegovom učešću na Farmi...da ga žale, spašavaju ili šta već..žao mi ga je kao i svakog drugog alkoholičara, ali to je njegov izbor..na prvom mjestu žao mi je ljudi koji su tu blizu nas, svaki dan, bolesni, nemaju da jedu, ljudi koji nemaju krova nad glavom i sl..kisni indijanac wrote:jebe se vas za njegovo zdravlje, bitno je da je ekrem jevrić in, pa makar i kolabrirao....
Nakon rata na Federalnoj televiziji emitovala se emisija "Vatrene ulice", autor iste Adi Sarajlić, i ko se sjeća u toj emisiji pojavljivali su se ljudi, sasvim slučajni prolaznici koji su, ničim izazvani ismijavani i, vidiš, oni su bili opravdano za žaljenje.![]()
- Havatar
#875 Re: Farma 5
Drago nam je sto je usao drag lik posto dosad nema niko ko bi se malo istakao osim Jelene Gkisni indijanac wrote:ništa ja ne namećem, niti mogu, al' uglavnom se ponašate k'o i ovi na farmi, uz izuzetke k'o i na farmi, ako vam je merak gledati kako se ekrem ubija bujrum, ali to mi je baš sadistički kao što je i katarina slikovito opisala....uživajte