Erased wrote:A onda mijenjaj slicice...eh
i gianna nannini pjeva himnu prvenstva
Erased wrote:A onda mijenjaj slicice...eh
zavrzlama wrote:i tebi @muhamuha_sa wrote:dobro vece![]()
Nego da ispricam jednu pripovjedku.....
Pecao ribe pored rijeke neki siromah,i sve malo pa upeca ribu...nekoliko metara od njega pecao neki bogatas,ali nikako da uhvati ribu....i tako danima ovaj siromah vadio ribu za ribom a bogatas niti jednu da uhvati...
Jednog dana pridje bogatas siromahu pa ga upita"Zasto ti nakon cijelog dana pecanja i upecanih stotine riba uzmes samo dvije ribe i poneses kuci,a ostale bacis u vodu" na to ce siromah" Pa meni i mojoj zeni su dovoljne ove dvije " sto ce mi vise ...na to ce bogatas...vidi nesto, uhvatis 100 riba dvije kuci a ostalo prodas na pijaci,a sta cu sa parama pita siromah,pa kupi sebi jos stapova pa uhvati vise ribe,pa sta cu kasnije,pa kupis sebi brodic pa uhvatis na pucini jos vise ribe i zaradis jos vise para...pa sta cu kasnije,pa kupis veci brod i veliku mrezu i nadjes par radnika i zgrces ogromnu lovu i postanes bogat....i sta cu kad postanem bogat i milioner...e onda se izvalis na stolicu zabacis udicu u vodu i uzivas....A sta sad radim upita siromah....
mO k3 wrote:zavrzlama wrote:i tebi @muhamuha_sa wrote:dobro vece![]()
Pecao ribe pored rijeke neki siromah,i sve malo pa upeca ribu...nekoliko metara od njega pecao neki bogatas,ali nikako da uhvati ribu....i tako danima ovaj siromah vadio ribu za ribom a bogatas niti jednu da uhvati...
Jednog dana pridje bogatas siromahu pa ga upita"Zasto ti nakon cijelog dana pecanja i upecanih stotine riba uzmes samo dvije ribe i poneses kuci,a ostale bacis u vodu" na to ce siromah" Pa meni i mojoj zeni su dovoljne ove dvije " sto ce mi vise ...na to ce bogatas...vidi nesto, uhvatis 100 riba dvije kuci a ostalo prodas na pijaci,a sta cu sa parama pita siromah,pa kupi sebi jos stapova pa uhvati vise ribe,pa sta cu kasnije,pa kupis sebi brodic pa uhvatis na pucini jos vise ribe i zaradis jos vise para...pa sta cu kasnije,pa kupis veci brod i veliku mrezu i nadjes par radnika i zgrces ogromnu lovu i postanes bogat....i sta cu kad postanem bogat i milioner...e onda se izvalis na stolicu zabacis udicu u vodu i uzivas....A sta sad radim upita siromah....![]()
hahhaha dobar
Imam i ovajErased wrote:A onda mijenjaj slicice...eh

ja neki dan kolegici s pola pominjem dud i kako ga nisam jeo dugoKID wrote:Prije par dana ja svom starom spominjem sto ne nabavi jednu sadnicu dudaWRRsmom wrote:odkad ja nisam dud jela eeej ne pamtim.. Kaze on nema nigdje... sjjoooj nisam jeo dud ima 20 godina...
A mi smo nekad isli sa staklenom flasom u berbu kupina... i natrpamo pola flase kupinama i onda to sve zgnječimo nekakvim klipićem da bi od toga dobili sok...
¤¤¤ Sent from my Tapatalk ¤¤¤
zavrzlama wrote:
Jednog dana pridje bogatas siromahu pa ga upita"Zasto ti nakon cijelog dana pecanja i upecanih stotine riba uzmes samo dvije ribe i poneses kuci,a ostale bacis u vodu" na to ce siromah" Pa meni i mojoj zeni su dovoljne ove dvije " sto ce mi vise ...na to ce bogatas...vidi nesto, uhvatis 100 riba dvije kuci a ostalo prodas na pijaci,a sta cu sa parama pita siromah,pa kupi sebi jos stapova pa uhvati vise ribe,pa sta cu kasnije,pa kupis sebi brodic pa uhvatis na pucini jos vise ribe i zaradis jos vise para...pa sta cu kasnije,pa kupis veci brod i veliku mrezu i nadjes par radnika i zgrces ogromnu lovu i postanes bogat....i sta cu kad postanem bogat i milioner...e onda se izvalis na stolicu zabacis udicu u vodu i uzivas....A sta sad radim upita siromah....
On je izlazio poslije rata imam negdje 5-6 brojeva i sad , mislim da ne pripada ovoj temi nikakodita von teese wrote:http://www.klix.ba/forum/fan-magazin-t1239.html
Ima i tema:) Da je potrajo duze, mislim da bi danas bila barem mrvicu drugacija osoba:) Ali i ono sto je trajao bilo je dovoljno:)
Ja vala pripadam generaciji 30 plusČičineBrčine wrote:On je izlazio poslije rata imam negdje 5-6 brojeva i sad , mislim da ne pripada ovoj temi nikakodita von teese wrote:http://www.klix.ba/forum/fan-magazin-t1239.html
Ima i tema:) Da je potrajo duze, mislim da bi danas bila barem mrvicu drugacija osoba:) Ali i ono sto je trajao bilo je dovoljno:)
Ovo se ne pikadita von teese wrote:http://www.klix.ba/forum/fan-magazin-t1239.html
astrid wrote:Ovo se ne pikadita von teese wrote:http://www.klix.ba/forum/fan-magazin-t1239.html
Ovo je i sad gadno... pa ne to pred spavanje...astrid wrote:Leptirica je kriva za moje traume iz djetinjstva![]()
Ovakav sam nekad imao fata od Tokija do Los Angelesa sve zivoMr.Sojic wrote:![]()
Mora da su mu bile dobre lampe unutra jer je bio lampasČičineBrčine wrote:Ovakav sam nekad imao fata od Tokija do Los Angelesa sve zivoMr.Sojic wrote:![]()
![]()