Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- vaučer
#851 Re: Liverpool FC
Meh..
Nikakva sramota nije izgubiti u gostima od dobe ekipe ali božesačuvaj...
Nadam se da su sretni svi navijači Liverpoola koji su navijali za Benitezov otkaz, sinoć su mogli uživati u taktičkom rasulu kakvo nisam za života vidio kod Redsa.
Besmislen, spor 442, krila koja nisu krila, izgubljena sredina terena, silovanje Aggera na lijevom beku, Carragher je za klupu već najmanje 10 mjeseci, čekanje s prvom zamjenom do 78. minute a od 68 gubimo s 3:0.
Sve stvari za koje bi se Beniteza razapelo prolaze bez problema treneru koji djeluje potpuno izgubljen i 'uvaljen preko glave' na klupi velikog kluba.
Vrlo, vrlo loš početak sezone koji će sudeći po šutanju Aquilanija iz ekipe, sigurnoj prodaji Mascherana (ispod cijene) i imenima koja se spominju kao 'pojačanja', biti još i gori.
Lijepo vidjeti da Pacheco skuplja pomalo minute i to je to, ostatak situacije oko kluba na i izvan terena je blago rečeno za depresiju.
Nikakva sramota nije izgubiti u gostima od dobe ekipe ali božesačuvaj...
Nadam se da su sretni svi navijači Liverpoola koji su navijali za Benitezov otkaz, sinoć su mogli uživati u taktičkom rasulu kakvo nisam za života vidio kod Redsa.
Besmislen, spor 442, krila koja nisu krila, izgubljena sredina terena, silovanje Aggera na lijevom beku, Carragher je za klupu već najmanje 10 mjeseci, čekanje s prvom zamjenom do 78. minute a od 68 gubimo s 3:0.
Sve stvari za koje bi se Beniteza razapelo prolaze bez problema treneru koji djeluje potpuno izgubljen i 'uvaljen preko glave' na klupi velikog kluba.
Vrlo, vrlo loš početak sezone koji će sudeći po šutanju Aquilanija iz ekipe, sigurnoj prodaji Mascherana (ispod cijene) i imenima koja se spominju kao 'pojačanja', biti još i gori.
Lijepo vidjeti da Pacheco skuplja pomalo minute i to je to, ostatak situacije oko kluba na i izvan terena je blago rečeno za depresiju.
- johntra
#852 Re: Liverpool FC
nisam gledao tekmu, ali čujem da Mascherano nije igrao...ako je to istina, radi čega? nije ga valjda toliko Barca smutila, da se Roy već šteli bez njega da igra...eto, ako išta valja od ove tekme jeste da se Torres vraća u formu, ali sad me strah da ako se nastave ovakvi rezultati ode sa Anfielda sa prvim minusima... 
- Manijakus
#853 Re: Liverpool FC
BSn wrote:Manijakus wrote:Ovo od jucer sto je Reina uradio ja mislim da ni Dudek u svojoj eri nije primao onakve golove
reina nije primio, reina je zabio. mada ono lici i na touchdown.
tetket' jes' ti globus?[/quote]
- vaučer
#854 Re: Liverpool FC
Mascherano je doslovno odbio igrati, prema svim navodima u zadnji čas prije utakmice.johntra wrote:nisam gledao tekmu, ali čujem da Mascherano nije igrao...ako je to istina, radi čega? nije ga valjda toliko Barca smutila, da se Roy već šteli bez njega da igra...eto, ako išta valja od ove tekme jeste da se Torres vraća u formu, ali sad me strah da ako se nastave ovakvi rezultati ode sa Anfielda sa prvim minusima...
Vrlo govarski od njeg s obzirom da su Barcelonine ponude zasad negdje oko 50% onog gdje bi trebale biti.
- Manijakus
#855 Re: Liverpool FC
Buni se valjda hoce da ga puste i bojkotujejohntra wrote:nisam gledao tekmu, ali čujem da Mascherano nije igrao...ako je to istina, radi čega? nije ga valjda toliko Barca smutila, da se Roy već šteli bez njega da igra...eto, ako išta valja od ove tekme jeste da se Torres vraća u formu, ali sad me strah da ako se nastave ovakvi rezultati ode sa Anfielda sa prvim minusima...
- burek_in_space
#856 Re: Liverpool FC
Bio jednom jedan tim...
- vaučer
#857 Re: Liverpool FC
I onda su ga prodali Sidi&Tumoru..burek_in_space wrote:Bio jednom jedan tim...
- ultima_palabra
#858 Re: Liverpool FC
Haha, to me ne čudivaučer wrote:Mascherano je doslovno odbio igrati, prema svim navodima u zadnji čas prije utakmice.johntra wrote:nisam gledao tekmu, ali čujem da Mascherano nije igrao...ako je to istina, radi čega? nije ga valjda toliko Barca smutila, da se Roy već šteli bez njega da igra...eto, ako išta valja od ove tekme jeste da se Torres vraća u formu, ali sad me strah da ako se nastave ovakvi rezultati ode sa Anfielda sa prvim minusima...
Vrlo govarski od njeg s obzirom da su Barcelonine ponude zasad negdje oko 50% onog gdje bi trebale biti.
- johntra
#859 Re: Liverpool FC
ma nek ode, ko ga šiša...ako ga se ne može zaustaviti, prodati ga za cijenu između 15 i 20 miliona funti, jer se tako kreću cifre, i onda kupiti nešto mlađe, a Poulsena malo naučiti da bolje trčkara... 
- vaučer
#860 Re: Liverpool FC
Barcelona je puna govana i to nije samo do ovog transfera.
Kontinuirano korištenje igrača kroz medije da omalovažavaju drugi klub i uznemire određenog igrača je već postala uhodana praksa katalonaca.
Naravno vole pozirati kao neki nogometni puristi, čuvari igre šta li već, a u osnovi su gramziva, lešinarska gomila koja odrađuje svoje transfere prljavije nego 'veliki i zločesti' Madrid npr. Budi frajer pa u tišini kontaktiraj klub, plati šta je potrebno za igrača i hvala doviđenja. Dovoljno je porediti odlazak Alonsa u Real s ovim transferom Mascherana u Barcelonu da se vidi kako su katalonci zapravo prljaviji u natezanju vode na svoj mlin. Svakako daimaju pravo na to, ali ne glumi onda moralnu veličinu i 'mas que un club' kad si 'manje que un notthingham forrest' po gospodskom ponašanju.
Kontinuirano korištenje igrača kroz medije da omalovažavaju drugi klub i uznemire određenog igrača je već postala uhodana praksa katalonaca.
Naravno vole pozirati kao neki nogometni puristi, čuvari igre šta li već, a u osnovi su gramziva, lešinarska gomila koja odrađuje svoje transfere prljavije nego 'veliki i zločesti' Madrid npr. Budi frajer pa u tišini kontaktiraj klub, plati šta je potrebno za igrača i hvala doviđenja. Dovoljno je porediti odlazak Alonsa u Real s ovim transferom Mascherana u Barcelonu da se vidi kako su katalonci zapravo prljaviji u natezanju vode na svoj mlin. Svakako daimaju pravo na to, ali ne glumi onda moralnu veličinu i 'mas que un club' kad si 'manje que un notthingham forrest' po gospodskom ponašanju.
- ultima_palabra
#861 Re: Liverpool FC
vaučer wrote:Barcelona je puna govana i to nije samo do ovog transfera.
- belafonte
#862 Re: Liverpool FC
@ vaucher Haj da se i mi slažemo u vezi nečega
Krenuh te kritikovat u vezi razapinjanja Hodgsona al onda vidjeh ovaj post pa me baš otkravi...
Gdje su oni "Mas que un club" navijači da pročitaju ovo i nauče nešto pametno...
Krenuh te kritikovat u vezi razapinjanja Hodgsona al onda vidjeh ovaj post pa me baš otkravi...
Gdje su oni "Mas que un club" navijači da pročitaju ovo i nauče nešto pametno...
- johntra
#863 Re: Liverpool FC
ne treba linčovati još Hodgsona, tek je peta-šesta utakmica...sad mu je prioritet da se plasira u Euroligu, nek to barem obavi i nek onda vidi kakav igrački kadar ima...mene samo opet nervira nastavak Rafine filozofije i neigranje Babela od prve minute, to mi je baš bezze...ko je sinoć bio drugi špic?
- vaučer
#864 Re: Liverpool FC
Torres i Ngog igrali skupa u 442, obojica kriminalni.
Babel ušao i zamjenio Torresa, bio brz i bezglav, kao i obično.
Mene jedino prca što Kuyt ima prednost prije Rodrigueza koji je mnogo pametniji i tehnički potkovaniji igrač.
Iz prve postave hitno trebaju ispasti Carragher, Kuyt, Lucas i Jovanović i vratiti se na fleksibilan 4231.
Babel ušao i zamjenio Torresa, bio brz i bezglav, kao i obično.
Mene jedino prca što Kuyt ima prednost prije Rodrigueza koji je mnogo pametniji i tehnički potkovaniji igrač.
Iz prve postave hitno trebaju ispasti Carragher, Kuyt, Lucas i Jovanović i vratiti se na fleksibilan 4231.
-
hau jes no
#865 Re: Liverpool FC
4-4-2 u liniji deplasirana taktika, to vise ni na fm-u se ne moze izabrati, bolje onda igrati po brojevima ko prije 25 godina
- ratata
#866 Re: Liverpool FC
hahahaha koji kralj , svaka cast majstore !!!vaučer wrote:Barcelona je puna govana i to nije samo do ovog transfera.
- Charuga
- Globalni moderator
#867 Re: Liverpool FC
Zadovoljni gornjim komentarom o Barsi su dvojica forumasa koja ne voli Real sekunde a Barsu, cak sta vise, simpatisu. Bas me cudi to od vas dvojice .. 
- johntra
#868 Re: Liverpool FC
ja fakat ne volim Real, više sam uvijel simpatisao Barsu, lafo Katalnoci, ovo, ono...ali post vaučera potpisujem u cjelosti...to jeste jedna istina i pokazalo se mnogo puta do sada tako....
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#869 Re: Liverpool FC
Nije fora ko voli Real, a ko Barcu, nego je fora sta i kako jeste... covjek u pravu 100 %, u Barci furaju tu ''nevinost'', a zapravo nisu nista bolji (ako nisu gori
) od ostalih klubova kojima se lijepe etikete da ne biraju sredstva kako bi dosli do igraca. Primjer ''kako su fini'' su dali u ovoj i prosloj sezoni. Ne bi Barca, gdje bi oni tako Mascerana, pa to je njihovo dijete
UNICEF-ovi ambasadori 
- Manijakus
#870 Re: Liverpool FC
U Tursku nisu otisli :Steven Gerrard , Fernando Torres ,Javier Mascherano, Maxi Rodriguez, Milan Jovanovic i Daniel Agger. Znaci ispidanje ne gine .. sad da li nakon produzetka ili ce nas nabusit u 90 minuta to cemo vidjeti ..
- johntra
#871 Re: Liverpool FC
sve će to srediti ove mlađe generacije...Ngog večeras zabija sigurno, voli mali igrati pod pritiskom...a nek se malo pokažu i ove nove pridošlice poput Poulsena...
eno, Rafa poslao službenu ponudu za Mascherana...25 miliona eurića...
eno, Rafa poslao službenu ponudu za Mascherana...25 miliona eurića...
- vaučer
#872 Re: Liverpool FC
Zabili Ngog i Kuyt, Dani Pacheco, buduća najveća zvijezda Liverpoola dobio 20tak minuta i sve u svemu ok večer u Turskoj.
- johntra
#873 Re: Liverpool FC
rekao sam ja da će zabiti mali Ngog, samo tamo piše da se o prvom golu Liverpoola radi o autogolu... 
- vaučer
#874 Re: Liverpool FC
Jebga, gledao sam neki usrani stream, meni izgledalo da je Ngog zabio.. 
- Manijakus
#875 Re: Liverpool FC
Ne mogu da vjerujem da su preokrenuli rezultat
Kad sam vidio sinoc 1:0 mislio sam da je to ..bio sam siguran .. da mi je vidjet golove mora da su ih na prepad ufatili prvi a ovi neiskusni ...