Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
vaučer

#851 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Meh..
Nikakva sramota nije izgubiti u gostima od dobe ekipe ali božesačuvaj...
Nadam se da su sretni svi navijači Liverpoola koji su navijali za Benitezov otkaz, sinoć su mogli uživati u taktičkom rasulu kakvo nisam za života vidio kod Redsa.
Besmislen, spor 442, krila koja nisu krila, izgubljena sredina terena, silovanje Aggera na lijevom beku, Carragher je za klupu već najmanje 10 mjeseci, čekanje s prvom zamjenom do 78. minute a od 68 gubimo s 3:0.
Sve stvari za koje bi se Beniteza razapelo prolaze bez problema treneru koji djeluje potpuno izgubljen i 'uvaljen preko glave' na klupi velikog kluba.
Vrlo, vrlo loš početak sezone koji će sudeći po šutanju Aquilanija iz ekipe, sigurnoj prodaji Mascherana (ispod cijene) i imenima koja se spominju kao 'pojačanja', biti još i gori.

Lijepo vidjeti da Pacheco skuplja pomalo minute i to je to, ostatak situacije oko kluba na i izvan terena je blago rečeno za depresiju.
johntra

#852 Re: Liverpool FC

Post by johntra »

nisam gledao tekmu, ali čujem da Mascherano nije igrao...ako je to istina, radi čega? nije ga valjda toliko Barca smutila, da se Roy već šteli bez njega da igra...eto, ako išta valja od ove tekme jeste da se Torres vraća u formu, ali sad me strah da ako se nastave ovakvi rezultati ode sa Anfielda sa prvim minusima... :sad:
Manijakus

#853 Re: Liverpool FC

Post by Manijakus »

BSn wrote:
Manijakus wrote:Ovo od jucer sto je Reina uradio ja mislim da ni Dudek u svojoj eri nije primao onakve golove :D

reina nije primio, reina je zabio. mada ono lici i na touchdown.

tetket' jes' ti globus?[/quote]
:D tek sad vidim .. jes aj em :D
vaučer

#854 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

johntra wrote:nisam gledao tekmu, ali čujem da Mascherano nije igrao...ako je to istina, radi čega? nije ga valjda toliko Barca smutila, da se Roy već šteli bez njega da igra...eto, ako išta valja od ove tekme jeste da se Torres vraća u formu, ali sad me strah da ako se nastave ovakvi rezultati ode sa Anfielda sa prvim minusima... :sad:
Mascherano je doslovno odbio igrati, prema svim navodima u zadnji čas prije utakmice.
Vrlo govarski od njeg s obzirom da su Barcelonine ponude zasad negdje oko 50% onog gdje bi trebale biti.
Manijakus

#855 Re: Liverpool FC

Post by Manijakus »

johntra wrote:nisam gledao tekmu, ali čujem da Mascherano nije igrao...ako je to istina, radi čega? nije ga valjda toliko Barca smutila, da se Roy već šteli bez njega da igra...eto, ako išta valja od ove tekme jeste da se Torres vraća u formu, ali sad me strah da ako se nastave ovakvi rezultati ode sa Anfielda sa prvim minusima... :sad:
Buni se valjda hoce da ga puste i bojkotuje :D
burek_in_space

#856 Re: Liverpool FC

Post by burek_in_space »

Bio jednom jedan tim...
vaučer

#857 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

burek_in_space wrote:Bio jednom jedan tim...
I onda su ga prodali Sidi&Tumoru..
ultima_palabra

#858 Re: Liverpool FC

Post by ultima_palabra »

vaučer wrote:
Mascherano je doslovno odbio igrati, prema svim navodima u zadnji čas prije utakmice.
Vrlo govarski od njeg s obzirom da su Barcelonine ponude zasad negdje oko 50% onog gdje bi trebale biti.
Haha, to me ne čudi :-) Ali nemojte se iznenaditi ako Messi počne izjavljivati kako Masch ima Barcinu DNA, valjda tamo ta DNA prolazi umjesto keša 8-)
johntra

#859 Re: Liverpool FC

Post by johntra »

ma nek ode, ko ga šiša...ako ga se ne može zaustaviti, prodati ga za cijenu između 15 i 20 miliona funti, jer se tako kreću cifre, i onda kupiti nešto mlađe, a Poulsena malo naučiti da bolje trčkara... :D
vaučer

#860 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Barcelona je puna govana i to nije samo do ovog transfera.
Kontinuirano korištenje igrača kroz medije da omalovažavaju drugi klub i uznemire određenog igrača je već postala uhodana praksa katalonaca.
Naravno vole pozirati kao neki nogometni puristi, čuvari igre šta li već, a u osnovi su gramziva, lešinarska gomila koja odrađuje svoje transfere prljavije nego 'veliki i zločesti' Madrid npr. Budi frajer pa u tišini kontaktiraj klub, plati šta je potrebno za igrača i hvala doviđenja. Dovoljno je porediti odlazak Alonsa u Real s ovim transferom Mascherana u Barcelonu da se vidi kako su katalonci zapravo prljaviji u natezanju vode na svoj mlin. Svakako daimaju pravo na to, ali ne glumi onda moralnu veličinu i 'mas que un club' kad si 'manje que un notthingham forrest' po gospodskom ponašanju.
ultima_palabra

#861 Re: Liverpool FC

Post by ultima_palabra »

vaučer wrote:Barcelona je puna govana i to nije samo do ovog transfera.
Kontinuirano korištenje igrača kroz medije da omalovažavaju drugi klub i uznemire određenog igrača je već postala uhodana praksa katalonaca.
Naravno vole pozirati kao neki nogometni puristi, čuvari igre šta li već, a u osnovi su gramziva, lešinarska gomila koja odrađuje svoje transfere prljavije nego 'veliki i zločesti' Madrid npr. Budi frajer pa u tišini kontaktiraj klub, plati šta je potrebno za igrača i hvala doviđenja. Dovoljno je porediti odlazak Alonsa u Real s ovim transferom Mascherana u Barcelonu da se vidi kako su katalonci zapravo prljaviji u natezanju vode na svoj mlin. Svakako daimaju pravo na to, ali ne glumi onda moralnu veličinu i 'mas que un club' kad si 'manje que un notthingham forrest' po gospodskom ponašanju.
:thumbup: :lol:
belafonte

#862 Re: Liverpool FC

Post by belafonte »

@ vaucher Haj da se i mi slažemo u vezi nečega :mrgreen:

Krenuh te kritikovat u vezi razapinjanja Hodgsona al onda vidjeh ovaj post pa me baš otkravi... :dance:

Gdje su oni "Mas que un club" navijači da pročitaju ovo i nauče nešto pametno...
johntra

#863 Re: Liverpool FC

Post by johntra »

ne treba linčovati još Hodgsona, tek je peta-šesta utakmica...sad mu je prioritet da se plasira u Euroligu, nek to barem obavi i nek onda vidi kakav igrački kadar ima...mene samo opet nervira nastavak Rafine filozofije i neigranje Babela od prve minute, to mi je baš bezze...ko je sinoć bio drugi špic?
vaučer

#864 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Torres i Ngog igrali skupa u 442, obojica kriminalni.
Babel ušao i zamjenio Torresa, bio brz i bezglav, kao i obično.

Mene jedino prca što Kuyt ima prednost prije Rodrigueza koji je mnogo pametniji i tehnički potkovaniji igrač.
Iz prve postave hitno trebaju ispasti Carragher, Kuyt, Lucas i Jovanović i vratiti se na fleksibilan 4231.
hau jes no

#865 Re: Liverpool FC

Post by hau jes no »

4-4-2 u liniji deplasirana taktika, to vise ni na fm-u se ne moze izabrati, bolje onda igrati po brojevima ko prije 25 godina
ratata

#866 Re: Liverpool FC

Post by ratata »

vaučer wrote:Barcelona je puna govana i to nije samo do ovog transfera.
hahahaha koji kralj , svaka cast majstore !!! :)
Charuga
Globalni moderator

#867 Re: Liverpool FC

Post by Charuga »

Zadovoljni gornjim komentarom o Barsi su dvojica forumasa koja ne voli Real sekunde a Barsu, cak sta vise, simpatisu. Bas me cudi to od vas dvojice .. ;-)
johntra

#868 Re: Liverpool FC

Post by johntra »

ja fakat ne volim Real, više sam uvijel simpatisao Barsu, lafo Katalnoci, ovo, ono...ali post vaučera potpisujem u cjelosti...to jeste jedna istina i pokazalo se mnogo puta do sada tako....
Tomahawk11
Globalni moderator

#869 Re: Liverpool FC

Post by Tomahawk11 »

Nije fora ko voli Real, a ko Barcu, nego je fora sta i kako jeste... covjek u pravu 100 %, u Barci furaju tu ''nevinost'', a zapravo nisu nista bolji (ako nisu gori :mrgreen: ) od ostalih klubova kojima se lijepe etikete da ne biraju sredstva kako bi dosli do igraca. Primjer ''kako su fini'' su dali u ovoj i prosloj sezoni. Ne bi Barca, gdje bi oni tako Mascerana, pa to je njihovo dijete :lol: UNICEF-ovi ambasadori 8-)
Manijakus

#870 Re: Liverpool FC

Post by Manijakus »

U Tursku nisu otisli :Steven Gerrard , Fernando Torres ,Javier Mascherano, Maxi Rodriguez, Milan Jovanovic i Daniel Agger. Znaci ispidanje ne gine .. sad da li nakon produzetka ili ce nas nabusit u 90 minuta to cemo vidjeti ..
johntra

#871 Re: Liverpool FC

Post by johntra »

sve će to srediti ove mlađe generacije...Ngog večeras zabija sigurno, voli mali igrati pod pritiskom...a nek se malo pokažu i ove nove pridošlice poput Poulsena...
eno, Rafa poslao službenu ponudu za Mascherana...25 miliona eurića...
vaučer

#872 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Zabili Ngog i Kuyt, Dani Pacheco, buduća najveća zvijezda Liverpoola dobio 20tak minuta i sve u svemu ok večer u Turskoj.
johntra

#873 Re: Liverpool FC

Post by johntra »

rekao sam ja da će zabiti mali Ngog, samo tamo piše da se o prvom golu Liverpoola radi o autogolu... :-D
vaučer

#874 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Jebga, gledao sam neki usrani stream, meni izgledalo da je Ngog zabio.. :)
Manijakus

#875 Re: Liverpool FC

Post by Manijakus »

Ne mogu da vjerujem da su preokrenuli rezultat :D Kad sam vidio sinoc 1:0 mislio sam da je to ..bio sam siguran .. da mi je vidjet golove mora da su ih na prepad ufatili prvi a ovi neiskusni ... :D
Post Reply