zenama se inace cio zivot svodi na trazenje potencijalnog partnera..Jokericious wrote:Visoke djevojke ne nose stikle jer bi onda tesko partnera mogli naci.
Zamisli curu od 185 kad obuje stikle.![]()
Al uglavnom su normalnije od vas niskih. Znam ih dosta koji imaju frajere njihove visine.
Ciri ne rece mi gdje izlazimo?
visina. problem ili ne?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- lavorpunvode
#851 Re: visina. problem ili ne?
- ćiribiribela
#852 Re: visina. problem ili ne?
Ja ne izlazim, nolajfer sam.

- tendzera
#853 Re: visina. problem ili ne?
S Ćiri se jedino mo'š naći u nekoj od soba za igrice

-
Jokericious
#854 Re: visina. problem ili ne?
Vidis pametna i fina. Sigurno minjak nikada nije obukla. Sad sam jos vise zainteresovan.tendzera wrote:S Ćiri se jedino mo'š naći u nekoj od soba za igrice![]()
Mogu i igrice za pocetak.
- tendzera
#855 Re: visina. problem ili ne?
I meni se svidjela, al' onda reče da navija za RealJokericious wrote:Vidis pametna i fina. Sigurno minjak nikada nije obukla. Sad sam jos vise zainteresovan.tendzera wrote:S Ćiri se jedino mo'š naći u nekoj od soba za igrice![]()
![]()
Mogu i igrice za pocetak.
I imala je još jednu manu, nije me htjela
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#856 Re: visina. problem ili ne?
Pa ja pricam o sebi i za razliku od tebe nisam rekla "sve niske zene vole nize muskarce", tako da ipak ti nisi u pravu-LIBERO- wrote: Dobro, moguce. Al onda tako gledano i ti pricas iz licne perspektive, sto je nesto subjektivno.
Dakle, ja sam upravu.
'bem mu lavorce muzevnost nema veze sa visinom.lavorpunvode wrote:ne bih da se ko od muskih uvrijedi, ali po mom nekom poimanju muzevnosti, niski muskarci mi nisu muzevni i dzaba je.. iako sam visoka svega 160tak cm uvijek sam imala visoke momke, sto ne znaci da sam se zaljubila, da bi mi to bila prepreka da budem s nekim niskim al..
- S4mpion
#857 Re: visina. problem ili ne?
Žene podsvjesno traže muškarca koji bi im mogao obezbjediti zdravo potomstvo i brigu za to potomstvo, muškarci traže žene koje bi im mogle obezbjediti zdravo potomstvo, to su podvjesni kriteriji koje svaki čovjek ima.
To je ono zbog čega čovjek kaže "ne sviđa mi se taj i taj, nizak je" ili "ne sviđa mi se ta i ta, previsoka je" i sl.
To je ono što se krije iza "hemije" i "muževnosti".
To je ono zbog čega čovjek kaže "ne sviđa mi se taj i taj, nizak je" ili "ne sviđa mi se ta i ta, previsoka je" i sl.
- Brkooo
#858 Re: visina. problem ili ne?
S4mpion wrote:Žene podsvjesno traže muškarca koji bi im mogao obezbjediti zdravo potomstvo i brigu za to potomstvo, muškarci traže žene koje bi im mogle obezbjediti zdravo potomstvo, to su podvjesni kriteriji koje svaki čovjek ima.
podsvijesno trazimo one sa sirokim bokovima ..
-
sam2014
#859 Re: visina. problem ili ne?
Ja sam od bivše zene bio visi za glavu.Identicna mi je situacija i sada sa novom zenom kojom imam namjeru se zeniti uskoro.Nego ja licno nemam predrasuda mada me nekad nervira kada vidim djevojku s nizim muskarcem.Bez uvrede na muskarce.To pomeni nije par.A sto se tice razlike u vusunu pa to je stvar ukusa i initime para.Medjutim mogu reci i ovo.Visina zene preko 175cm je pomeni gubitak na zenstvenosti, mislim da ce me zene razumjeti.Visoka zena naproziv neznaci da nije lijep i zgodna ali recimo zena visine od 165 cm ima sve predispozicije da ima lijepo ocuvano tijelo ne ono debljina i naslage to nikako nego prirodan izgled.ZNAČI jos ako se radi o obdarenosti vece ne prevelike grudi prirodne naravno, pa i guza dodje do izrazaja naravno prirodna i sam stas i noge njene i takodalje sve po ukusu.Visoka djevojsak ili zena obivno je najzgodnija kada prirodno ima duge nuge, i vito tijelo ko Brena nekada npr.Mada u Sarajevu ima dosta visokih djevojaka sve su uglavnom lijepe i zgodne.Engleska poslovica glasi:"O ukusima se neraspravlja..."ZNAČI sve se samo kaže
p.s.Ja sam lično visko 193cm, tankovijsat i sirokih ramena od 70cm, nako mrsaviji tip ne pretjerano.Težak 95kg a bio 115kg smrso sam nazalost odnsono sekiracijom za dva ipo mjeseca 20 kg sto me vraca u momacku tezinu i stas.Sve vam je stvar ukusa.Rekli biste sto ti djevojka nije visocija e pa jos jedna primjer ukusa
p.s.Ja sam lično visko 193cm, tankovijsat i sirokih ramena od 70cm, nako mrsaviji tip ne pretjerano.Težak 95kg a bio 115kg smrso sam nazalost odnsono sekiracijom za dva ipo mjeseca 20 kg sto me vraca u momacku tezinu i stas.Sve vam je stvar ukusa.Rekli biste sto ti djevojka nije visocija e pa jos jedna primjer ukusa
- JThomas
#861 Re: visina. problem ili ne?
najgore mi kad vidim riba s levatom hoda
jel ti rod?
jel ti rod?
- EdoSP
#862 Re: visina. problem ili ne?
Tesko da je engleska. Bit' ce prije latinska. "De gustibus non disputo" rece covjek sjedeci pod drvetom.sam2014 wrote:Ja sam od bivše zene bio visi za glavu.Identicna mi je situacija i sada sa novom zenom kojom imam namjeru se zeniti uskoro.Nego ja licno nemam predrasuda mada me nekad nervira kada vidim djevojku s nizim muskarcem.Bez uvrede na muskarce.To pomeni nije par.A sto se tice razlike u vusunu pa to je stvar ukusa i initime para.Medjutim mogu reci i ovo.Visina zene preko 175cm je pomeni gubitak na zenstvenosti, mislim da ce me zene razumjeti.Visoka zena naproziv neznaci da nije lijep i zgodna ali recimo zena visine od 165 cm ima sve predispozicije da ima lijepo ocuvano tijelo ne ono debljina i naslage to nikako nego prirodan izgled.ZNAČI jos ako se radi o obdarenosti vece ne prevelike grudi prirodne naravno, pa i guza dodje do izrazaja naravno prirodna i sam stas i noge njene i takodalje sve po ukusu.Visoka djevojsak ili zena obivno je najzgodnija kada prirodno ima duge nuge, i vito tijelo ko Brena nekada npr.Mada u Sarajevu ima dosta visokih djevojaka sve su uglavnom lijepe i zgodne.Engleska poslovica glasi:"O ukusima se neraspravlja..."ZNAČI sve se samo kaže
- Big Ang
#863 Re: visina. problem ili ne?
Meni je to jedan od boljih postova koje sam ikad ovdje procitala. 
- Ramzess Veliki
#864 Re: visina. problem ili ne?
A kontam ... zlatna kreditna kartica te čini visokim.S4mpion wrote:Žene podsvjesno traže muškarca koji bi im mogao obezbjediti zdravo potomstvo i brigu za to potomstvo, muškarci traže žene koje bi im mogle obezbjediti zdravo potomstvo, to su podvjesni kriteriji koje svaki čovjek ima.
-
Hell.is.here
#865 Re: visina. problem ili ne?
Svaka voli one sto imaju 8,5cm... nije bitno sta je.......
Viza, mastercard, american express.......
Sent directly from hell!
Viza, mastercard, american express.......
Sent directly from hell!
- sheilak
#866 Re: visina. problem ili ne?
ne, ali te cini dobrim providerom...Ramzess Veliki wrote:A kontam ... zlatna kreditna kartica te čini visokim.S4mpion wrote:Žene podsvjesno traže muškarca koji bi im mogao obezbjediti zdravo potomstvo i brigu za to potomstvo, muškarci traže žene koje bi im mogle obezbjediti zdravo potomstvo, to su podvjesni kriteriji koje svaki čovjek ima.
-
Bolesni Doktor
#867 Re: visina. problem ili ne?
Koliko ste visoki,a koliko teški?
Ja imam 69,3 kg (svježe mjereno),visina 183 cm.
-
swanfilter
#868 Re: visina. problem ili ne?
Izvini, ali na sta ti licis?Bolesni Doktor wrote:Koliko ste visoki,a koliko teški?
-
mirzet87sa
#869 Re: visina. problem ili ne?
184cm, 105kgBolesni Doktor wrote:Koliko ste visoki,a koliko teški?
- tendzera
#870 Re: visina. problem ili ne?
Na šta će ličiti jedan pubertetlija, kad ga samo šlajfaswanfilter wrote:Izvini, ali na sta ti licis?Bolesni Doktor wrote:Koliko ste visoki,a koliko teški?
-
Bolesni Doktor
#871 Re: visina. problem ili ne?
Bože budala...
Kako na šta ličim,ličim na nešto između Hugha Jackmana i Andrewa Garfielda.
- sheilak
#872 Re: visina. problem ili ne?
moras jesti, bolesni doktore...Bolesni Doktor wrote:Bože budala...
-
Bolesni Doktor
#873 Re: visina. problem ili ne?
Ne smijem pucati kolesterol.
Moram se čuvati.
Jesam mršaviji,ali daleko da sam grana.Imam mesa
Ali eto,puno sam visok,pa sam malo vitkiji
Moram se čuvati.
Jesam mršaviji,ali daleko da sam grana.Imam mesa
Ali eto,puno sam visok,pa sam malo vitkiji
- sheilak
#874 Re: visina. problem ili ne?
Imas mesa?
ma, nemoj se cuvati, sta ti je...jednom se zivi...
ma ok si ti, samo da snage imas...
ma ok si ti, samo da snage imas...
- S4mpion
#875 Re: visina. problem ili ne?
Ne mora značit da je hodajući kostur. Ima likova koji su pravo mršavi, a 90 kila vagaju upravo zbog težine kostiju, ali je bolje biti mršaviji nego deblji.swanfilter wrote:Izvini, ali na sta ti licis?Bolesni Doktor wrote:Koliko ste visoki,a koliko teški?