Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
dječak sa šibicama

#851 Re: Farma

Post by dječak sa šibicama »

Menadzer Granda, kako znaju curice koga se svezati za uspjeh karijere :D ovako je i ona "Lejla" iz Larinog izbora, udala se za nekog Pink dzuvegiju, i lansirala karijeru u orbitu :D
ho oponopono

#852 Re: Farma

Post by ho oponopono »

...jaooo Darinke više se autiću obradovala nego dečku...tako tipično još mama izjavila plakaće ona, aha malo morgen ni suze! :mrgreen:
Partijaner

#853 Re: Farma

Post by Partijaner »

Jest neko sretan u zivotu u pm.
Partijaner

#854 Re: Farma

Post by Partijaner »

Image
:lol: :lol: :lol: Ova ruza ne ostaje duzna nikome.
dječak sa šibicama

#855 Re: Farma

Ali fora, menadzer Pinka kao slucajno zna da ce Daria ispasti pa je pripremio tamburase, upakovao Audija, dovukao ga u to selo Simanovce gdje je studio Pinka, a voditeljica rece jedno sat vremena prije duela (cini mi se, nisam siguran, da je bilo sat vremena prije duela) "imamo kasnije jedno iznenadjenje" i tako to :D izgleda samo Daria nije znala da ce ispasti...

Isto ko Gile neku noc, jadan samo sto ga infarkt nije opalio, a Brenin mali od palube ga gleda u stilu "sta ti je bolan, ni NATO pakt te ne moze izbaciti".... gdje ce zlatnu koku izbaciti prije finala, nego se malo igraju cisto da publika stekne dojam kako je sve napeto i neizvjesno i kako glasovi publike odlucuju :D

Ekrem sinoc mortus... ono troje ostalo budno sa njim, gledaju ga, a njemu sve ravno do mora. On je mozda i najveci dokaz da glasanje publike nema nekog efekta, covjek je 1000% siguran da ne ispada, svi drhte kad dodju rezultati samo Ekrem misli kako ce se nacugati.
veljaca

#856 Re: Farma

Post by veljaca »

dječak sa šibicama wrote:Ali fora, menadzer Pinka kao slucajno zna da ce Daria ispasti pa je pripremio tamburase, upakovao Audija, dovukao ga u to selo Simanovce gdje je studio Pinka, a voditeljica rece jedno sat vremena prije duela (cini mi se, nisam siguran, da je bilo sat vremena prije duela) "imamo kasnije jedno iznenadjenje" i tako to :D izgleda samo Daria nije znala da ce ispasti...

Isto ko Gile neku noc, jadan samo sto ga infarkt nije opalio, a Brenin mali od palube ga gleda u stilu "sta ti je bolan, ni NATO pakt te ne moze izbaciti".... gdje ce zlatnu koku izbaciti prije finala, nego se malo igraju cisto da publika stekne dojam kako je sve napeto i neizvjesno i kako glasovi publike odlucuju :D

Ekrem sinoc mortus... ono troje ostalo budno sa njim, gledaju ga, a njemu sve ravno do mora. On je mozda i najveci dokaz da glasanje publike nema nekog efekta, covjek je 1000% siguran da ne ispada, svi drhte kad dodju rezultati samo Ekrem misli kako ce se nacugati.
Ekrem je gospodin ....... :D
AmiĐa_Idriz

#857 Re: Farma

Post by AmiĐa_Idriz »

veljaca wrote:
dječak sa šibicama wrote:Ali fora, menadzer Pinka kao slucajno zna da ce Daria ispasti pa je pripremio tamburase, upakovao Audija, dovukao ga u to selo Simanovce gdje je studio Pinka, a voditeljica rece jedno sat vremena prije duela (cini mi se, nisam siguran, da je bilo sat vremena prije duela) "imamo kasnije jedno iznenadjenje" i tako to :D izgleda samo Daria nije znala da ce ispasti...

Ekrem je gospodin ....... :D
*gospoda
AmiĐa_Idriz

#858 Re: Farma

Post by AmiĐa_Idriz »

meni je tarot ubljedljivo najjači...'ajmo tarot pokupi ovo..zorica FUJJ,KAKA ne znam ni ja šta....stanija :P a ekrem najjači kad su ono govorili koga bi voljeli vidjeti za mjesto pobjednika :-)
dječak sa šibicama

#859 Re: Farma

Pa naljutio se Ekrem, kaze jucer onom Ognjenu kao "okrecem list, niko nije rekao da cu ja pobijediti, ljut sam na sve" :D

I nacugo se sinoc od muke... malo mu treba da se napije, casa i gudbaj Carli :lol:
Tayyip

#860 Re: Farma

Post by Tayyip »

Večeras ulazi Memiš
Neradnik

#861 Re: Farma

Post by Neradnik »

jeko memiš
dječak sa šibicama

#862 Re: Farma

Memo blentavi... jel to istina ili samo avazova patka?

evo iz Pulsa: Kako Pulsonline ekskluzivno saznaje večeras će se farmerima pridružiti još dva učesnika. Kao što se već pisalo glumica Marija Petronijević postaće nova “farmerka” na radost muških ukućana.

Ni žene neće biti razočarane, bar ne u potpunosti, na Farmu ulazi i ni manje ni više nego lično Sulejman. Međutim, razočarenje usleđuje kada kažemo da nije Veličanstveni već Sulejman Memo Haljevac, slikar iz BiH.

znaci... istina

exkluziva.ba: Sarajevski umjetnik Sulejman Memo Haljevac pridružit će se u ponedjeljak ostalim učesnicima aktuelnog TV rijaliti showa `Farma`. Informaciju da će Memo ući na imanje u Lisoviću potvrdili su nam iz PR službe televizije Pink. Također smo kontaktirali Memu koji je rekao kako je istina da ulazi na Farmu.

- ``Trenutno se nalazim u Beogradu, istina je da ću ući na Farmu. Osjećam se super. U prošlom rijalitiju sam osvojio srca Bosanaca i Hercegovaca, a sada očekujem podršku iz svoje države, ali i iz cijele dijaspore. Svakako da ću nastojati osvijetliti obraz čitave države`` - reko je Memo za naš portal.
Last edited by dječak sa šibicama on 15/04/2013 18:23, edited 1 time in total.
Tayyip

#863 Re: Farma

Post by Tayyip »

100% provjereno, Memo je već nekoliko dana u Beogradu. Javio maloprije da je sve spremno :-D
dječak sa šibicama

#864 Re: Farma

Ali ko da ce se lansirati u svemir, osjeca se dobro kaze, ko da je na lansirnoj rampi Kejp Kenedija :lol:
didžej

#865 Re: Farma

Post by didžej »

nemoj samo da memo svijetla obraz citave drzave. :shock: :roll: :-?
Tayyip

#866 Re: Farma

Post by Tayyip »

dječak sa šibicama wrote:Ali ko da ce se lansirati u svemir, osjeca se dobro kaze, ko da je na lansirnoj rampi Kejp Kenedija :lol:
Samo sam ga zaboravio pitati da li će to ići uživo ili kako, valjda hoće, moraju ih predstaviti gledaocima... jebiga zaboravio. Voda ga neka menadžerica po kafama pa nema vremena :D
dječak sa šibicama

#867 Re: Farma

didžej wrote:nemoj samo da memo svijetla obraz citave drzave. :shock: :roll: :-?
Dobro, to je izjava koja u drugoj formi znaci "narodi i narodnosti BiH, glasajte za mene".

Kad i ako osvoji 50 hiljada eura, sigurno ih nece dijeliti sa drzavom :D
Holms

#868 Re: Farma

Post by Holms »

E Bosno moja, na šta spade da te predstavljaju Gljiva i Memo :-) :run:
Mustang1

#869 Re: Farma

Post by Mustang1 »

Sad ce opet "Zlate mi" Upucat cu onog koga cujem da to govori u narednim danima :-)
Nucleo1985

#870 Re: Farma

Post by Nucleo1985 »

Ne moze gore od Nazifa, a.k.a Neprimjetni

Ps. neki dan kazu bilo na Pink BH, gostovao Halid. M i Serif. Pitaju Seru za farmu, kaze gleda i vidio je da je bio neki iz Bosne ali nikako ne zna koji je onaj lik, sto se krio od kamera. nesto u tom fazonu.

Sad Sera docek'o pet minuta da malo handri Gljivu...ovo ti je za Smedrevo :lol:

Ako ko ima link nek postavi, da vidimo sta Sera vazi :D
dječak sa šibicama

#871 Re: Farma

Elem, shaban se slizao sa Stanijom, sto je naljutilo Ljubu i ostatak klana, Zorica ih gurka protiv shabana, doslo je do raskola u klanu :D
didžej

#872 Re: Farma

Post by didžej »

jel ovo sad direktno ili je snimak od juce? nema memisa uhljupa. :-?
dječak sa šibicama

#873 Re: Farma

Valjda je sad direktno, pregled je prosao, valjda... nisam ga ni vidio kako treba, samo kraj, ovo sa raskolom.
DoZeN

#874 Re: Farma

Post by DoZeN »

Kome je zanimljiva ona Sexi Sandra? Ona ima vise glasova od Gljive? :?
karanana

#875 Re: Farma

Post by karanana »

eno meme mame mi
magistar memo
Locked