I to je godinu i par mjeseci nemoguce jar tek je u maju lani izasaocobe_fks wrote:Godinu i par mjeseci se koristi.
Znad da zvuci nemoguce, ali jednostavno je pukao...
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Gesendet von meinem SM-N9005
Moderator: Benq
I to je godinu i par mjeseci nemoguce jar tek je u maju lani izasaocobe_fks wrote:Godinu i par mjeseci se koristi.
Znad da zvuci nemoguce, ali jednostavno je pukao...
Probaj sam naruciti kit za popravku pa zamjeni a ako ne uspijes baci i kupi nov kosta manje od 300 eura ili tu negdje popravka u servisu nije isplativacobe_fks wrote:Pa u pravu si, kupljen je kad je tek izasao. Samo nisam bio siguran kad je izasao, mart ili maj, zato sam napisao par mjeseci. Uostalom, ako neces pomoci nekim prijedlogom ili savjetom, nema potrebe ni za takvim komentarima.
Pokusat cu nesto ovih dana. Hvala.missko wrote:Probaj sam naruciti kit za popravku pa zamjeni a ako ne uspijes baci i kupi nov kosta manje od 300 eura ili tu negdje popravka u servisu nije isplativacobe_fks wrote:Pa u pravu si, kupljen je kad je tek izasao. Samo nisam bio siguran kad je izasao, mart ili maj, zato sam napisao par mjeseci. Uostalom, ako neces pomoci nekim prijedlogom ili savjetom, nema potrebe ni za takvim komentarima.
Gesendet von meinem SM-N9005
Nemaju one kupljene u bhtelecomu i oni koji su uvezeni iz drzava koje jos nisu dobili update na 4.4.2;Bih i eronet su vec dobili ne znam sta bht ceka,ali moze se bez ikakvih problema skinut firmware od bih il neke drzave iz evrope i flashat preko odina sve radi super.agent_zero wrote:To nema kitkat na s4 kupljenim u bht ili nema kitkat na s4 koji koriste bht mrežu (bez obzira gdje su kupljeni)?
Kitkat sranje ja bih rado vratio na stariplayer_ wrote:Nemaju one kupljene u bhtelecomu i oni koji su uvezeni iz drzava koje jos nisu dobili update na 4.4.2;Bih i eronet su vec dobili ne znam sta bht ceka,ali moze se bez ikakvih problema skinut firmware od bih il neke drzave iz evrope i flashat preko odina sve radi super.agent_zero wrote:To nema kitkat na s4 kupljenim u bht ili nema kitkat na s4 koji koriste bht mrežu (bez obzira gdje su kupljeni)?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Đinajlu wrote:Zašto update Androida mora imati veze sa provajderom?
Kratko objašnjenje puta nekog Android firmware upgrade-a od Google-a do krajnjeg korisnika:akcid wrote:Đinajlu wrote:Zašto update Androida mora imati veze sa provajderom?
Pokušala ali opet isto.nino90 wrote:iskljuci night mode pa ukljuci Anti-shake u opcijama kamere
Hocel ovaj 4.4.3 officialplayer_ wrote:Traje duze provjereno![]()
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk