S.Korea all about
- Co0l
#851 Re: S.Korea all about
Eno i tata Kastro poruci malom debelom da ne budali i da se dohaviza pameti 
- Bosanski_kralj
#852 Re: S.Korea all about
Ti si sigurno jedan od onih SDA prvaka koji se nekako uglavio na državnu sisu i sad te boli qrac za svim. Ono Tito nije valjao, sad je merak živjeti, pričaš šta hoćeš, imaš para..poznaješ par jakih ljudi, oni tebi valjaju ti njima...ma uživancija. Sirotinju ni ne vidiš, a i kad ih vidiš pomisliš bolje nisu ni zaslužili, neka se pate.hhaarree wrote:a vidju jugonostalgicara![]()
- karanana
#853 Re: S.Korea all about
a dze to ima djavle?Bosanski_kralj wrote:Dajte meni posao, stan, auto...a ja ću se odreći aktivnog i pasivnog biračkog prava, slobode govora, slobode mišljenja i sličnih gluposti.
da se odmah prijavim.
-
hhaarree
#854 Re: S.Korea all about
svaka cast na analizi, inace vi na politiKi imate neke kristalne kugle i bacate grah, dajte ba i meni da sta saznamBosanski_kralj wrote:Ti si sigurno jedan od onih SDA prvaka koji se nekako uglavio na državnu sisu i sad te boli qrac za svim. Ono Tito nije valjao, sad je merak živjeti, pričaš šta hoćeš, imaš para..poznaješ par jakih ljudi, oni tebi valjaju ti njima...ma uživancija. Sirotinju ni ne vidiš, a i kad ih vidiš pomisliš bolje nisu ni zaslužili, neka se pate.hhaarree wrote:a vidju jugonostalgicara![]()
takodje drzavna sisa mi je misaona imenica, nema posla tebra. Inace ne pricam o titi jer nisam bio ni u planu u to vrijeme, samo primjetih nostalgiju pa prokomentarisah, ni pozitivno ni negativno.
- snaga_znanja
#855 Re: S.Korea all about
Pa iz perspektive gdje je svaka sisa bila drzavna, a danas se sisa privatni k'''' logicno da je svakom draze ono prvo.
Ali i danas sisamo ovo sto sisamo iz istih razloga zasto je onaj sistem bio manjkav.
Veliki postotak neobrazovanosti, mentalitet podcinjenosti i stalna potreba da neko odlucuje za nas, velika sebicnost i sl.
Ali i danas sisamo ovo sto sisamo iz istih razloga zasto je onaj sistem bio manjkav.
Veliki postotak neobrazovanosti, mentalitet podcinjenosti i stalna potreba da neko odlucuje za nas, velika sebicnost i sl.
- karanana
#856 Re: S.Korea all about
znaci u redu je bilo kad se u titino vrijeme sisala drzavna sisa ali nije u redu kad se u bakirovo vrijeme sisa ta ista sisa?
ko da se tad nesto vise i konkretnije radilo u drzavnim institucijama.
-
swanfilter
#857 Re: S.Korea all about
Covjek je takav da mu nije vazno cija je sisa. Samo mu je vazno da sisa ..
- area51
#858 Re: S.Korea all about
Jbe se ping-pongu,on će zajangijati par raketa i razguliti u KinuCo0l wrote:Eno i tata Kastro poruci malom debelom da ne budali i da se dohaviza pameti

"Kad zazviždi neka vas tu ja odoh vamo,nešto da vidim"
- JohnnyS
#859 Re: S.Korea all about
Nije lako majke mi ni generalima, cijeli život se školuju, napreduju u hijerarhiji i onda se moraju diviti jednom balonji
-
ufff
#860 Re: S.Korea all about
JohnnyS wrote:Nije lako majke mi ni generalima, cijeli život se školuju, napreduju u hijerarhiji i onda se moraju diviti jednom balonji
-
Rob_Atl
#861 Re: S.Korea all about
Dzaba mu ta bomba kad je moze aktivirati samo u svom selu. Nemaju jos dovoljno znanja kako tu bombu montirrati na raketu . Doduse morate gledati i ko je predsjednik da je Obama izgubio , a Romney pobjedio ovaj bi vec Iran napao, to je bio govorio i kad su bile debate, Obami je govorio zasto ceka toliko, nema se sta pricat sa iranom vec ih treba napasti. Obama je rekao da ne zeli rat, zato je zavrsio rat u iraku i iz afganistana se 2014 povlace. Da je neko drugi predsjednik mozda bi se i S koreja napala vec ko zna. Ali ameri nece da prvi napadaju cekat ce sta ce biti, ali vjeruj mi ako ovi ispale bilo sta to ce im biti to. Rat kosta , a i Ameri su u kurcu sa lovom pa ne zele. S koreja nije poznata da saradjuje sa teroristima, tako da i nisu neka opasnost ovo sto loze da mogu dobacit do havaja ili gdje vec su price za djecu. Ameri bi im te rakete presjekli iznad japana vec. Pa i te njihove rakete su stare preko 30-40 godina , debeli samo laje , ali ne ujeda.Grubber wrote:S. Korea i Kim Jong Un, veliki nam vođa, su potpuno u pravu..što se tiče odnosa prema Americi samo..ako su tolike face i sila (SAD i kompanija), što nisu uletili do sad u S.Koreu..ljudi jasno i glasno rekli, imamo A-bombu i napast ćemo vas!! ne, lakše je napast Iran, Afganistan, Irak, Libiju, Alžir..oni imaju naftu, heroin, plin, zlato..i da haman A-bombu..nakon što opustoše zemlju, "uvedu" demokraCiju kažu, mi malo pogriješili, nemaju oni A-bombe ni terorista..evo, kunemo se da nećemo više bombardovat gradove i rasturat vam državu.. ali ćemo vam uzeti sve što imate, ustvari već smo uzeli samo se šprdamo s vama.. ali kad veliki nam vođa, Kim Jong Un kaže da imaju bombu..onda kao za Redneck-e iz Allabame oni samo blefiraju..ak si sila, napadni..lako je ljude naoružane kamilama i ljeskovim granjem napast, al de fanatike sa pravom bombom napadni..pa riješi svijet opasnosti i tiranije..
Živio nam veliki nam vođa Kim Jong Un ..razbucaj te američke djelioce pravde i rasplođivače demokracije..
- Bosanski_kralj
#862 Re: S.Korea all about
U Titino vrijeme su bar svi sisali, a šta imamo danas?karanana wrote:znaci u redu je bilo kad se u titino vrijeme sisala drzavna sisa ali nije u redu kad se u bakirovo vrijeme sisa ta ista sisa?
Dođeš u opštinu i samo vidiš ono je rođak od ovog šefa odsjeka, ono mu je sestra i tako u krug.
Al dobro nije to tema ove emisije, pa neću više o tome.
-
Krushna mrva
#863 Re: S.Korea all about
kazu da ovi iz GRAS-a nemaju nista protiv S. Koreje kad budu trazili azil u trecoj zemlji
- Mate Simmons
#865 Re: AW: S.Korea all about
Rasplakat ću se i jaarea51 wrote:
boli njega qrac
Ovo njihovo plakanje na okidač mi ide na nerve
- area51
#866 Re: S.Korea all about
Dajgle ove do njega sa njegove desne strane 
- jeza u ledja
#867 Re: S.Korea all about
Jao radosti duse drage. 
- Bosanski_kralj
#869 Re: S.Korea all about
Jes baksuz. Može imati koju poželi, a ni jedna ne valja. 
- Mate Simmons
#870 Re: AW: S.Korea all about
Ima on plesačice koje mu se skidaju gole kad on to poželi,bio ie negdje neki dokumentarac o tome kako je njegov otac imao takve cure, vjerujem da ih i on imaBosanski_kralj wrote:Jes baksuz. Može imati koju poželi, a ni jedna ne valja.
- Drvosjeca iz Dejcica
#871 Re: S.Korea all about
Svrsava uz predCednika, nema dalje.area51 wrote:Dajgle ove do njega sa njegove desne strane
-
emirolini
#872 Re: S.Korea all about
Ja mislim da ljudi u S Koreji kao i kim jong pjong ili kako vec ni ne znaju da prijete svijetu, vjerujem da su zrtve mucki od strane amerikanaca kao i sve ostalo sto je bilo njihovo maslo, arapsko proljece, sada sirija, yugoslavija, pa i sssr ... a ovi sto brane demokratiju neka samo pogledaju sta je nama demokratija donjela, a jos nije ni pocela... mislite da nasi politicari imaju bilo kakvu moc upravljanja? Heh, varate se, uskoro ce doci i rasprodati sto se moze rasprodati, to su uradili Hrvatskoj, trenutno rade Srbiji, i mi smo na redu... pa cemo onda biti robovi, kao i nasa djeca i unuci...
-
kox
#873 Re: S.Korea all about
I ti koji će kupiti naše telekome, elekroprivrede i sve ostalo dolaze iz demokratskih zemalja.To što smo npr.mi neodgovorni pa nam se osladio život na kredit zbog čega ćemo za koju godinu rasprodati sve što imamo da isfinansiramo stotine hiljada ljudi na budžetu nema veze sa demokratijom. A naša neodgovornost se vidi i po ovoj priči amerikanci su krivi za raspad jugoslavije, amerikanci nas natjerali da sve rasprodamo itd. Ja ne vidjeh ni jednog marinca da ravna Vukovar ni da se ukopava oko Sarajeva '91, niti ih danas vidim po administraciji koja troši ono što nema.emirolini wrote:Ja mislim da ljudi u S Koreji kao i kim jong pjong ili kako vec ni ne znaju da prijete svijetu, vjerujem da su zrtve mucki od strane amerikanaca kao i sve ostalo sto je bilo njihovo maslo, arapsko proljece, sada sirija, yugoslavija, pa i sssr ... a ovi sto brane demokratiju neka samo pogledaju sta je nama demokratija donjela, a jos nije ni pocela... mislite da nasi politicari imaju bilo kakvu moc upravljanja? Heh, varate se, uskoro ce doci i rasprodati sto se moze rasprodati, to su uradili Hrvatskoj, trenutno rade Srbiji, i mi smo na redu... pa cemo onda biti robovi, kao i nasa djeca i unuci...
- area51
#874 Re: S.Korea all about
emirolini wrote:Ja mislim da ljudi u S Koreji kao i kim jong pjong ili kako vec ni ne znaju da prijete svijetu, vjerujem da su zrtve mucki od strane amerikanaca kao i sve ostalo sto je bilo njihovo maslo, arapsko proljece, sada sirija, yugoslavija, pa i sssr ... a ovi sto brane demokratiju neka samo pogledaju sta je nama demokratija donjela, a jos nije ni pocela... mislite da nasi politicari imaju bilo kakvu moc upravljanja? Heh, varate se, uskoro ce doci i rasprodati sto se moze rasprodati, to su uradili Hrvatskoj, trenutno rade Srbiji, i mi smo na redu... pa cemo onda biti robovi, kao i nasa djeca i unuci...
- sema911s
#875 Re: AW: S.Korea all about
zar ova bucka sto savrsavaa uz prdecedeneika nije bila na par stranica prije na videu dok recitira nesto sa onim tipom sto nosi zlatni satMate Simmons wrote:Rasplakat ću se i jaarea51 wrote:
boli njega qrac
Ovo njihovo plakanje na okidač mi ide na nerve