Hoćeš li isto reći za ton ako se preselim u neki od stanovajao_situacije wrote:sinko moj ti meni ništa ne iznajmljuješDr Baltazar wrote:Najsmješnije je što mi živimo na Ilidži, a rentamo stanove tim velikim građanima Sarajeva tzv. Sarajlijama, uzvišenom narodu. Al redovni ste u plaćanju kirije, nema šta. I da, nisu došli moji poslije rata ovdje nego mnogo ranije (20+ god).jao_situacije wrote:ograditi ilidžu nekakvim zidom od 15 metara staviti kapiju kod domova
pustit ih nek se potruju i nek unište vodenu zonu kad im nestane pitke vode samo ih zatvoriti i gledati thirst games sa tribina
ko Him jebe mater glasaju za seoskog lolu i kabadahiju koji im uništava sve
bujrum.
samo im zabraniti ulazak prema centru.
Kako ne volim taj animozitet koji je prisutan prema ljudima koji žive na Ilidži, a veliki dio njih živi 2x bolje nego velikograđani koji su se skuckali u 55 kvadrata![]()
Pa imaju dnevni boravak, kuhinju i wc, ali neka on živi u Centru ili Starom Gradu.
a taj šupačko papanski ton prosipaj u pripizdini iz koje si došao prije 20+ godina, i sa svojim doktorom u opšćini
Ti si jedan od onih koje ja spominjem ovdje i većina ih je takva jer znam kako se reaguje na ljude koji su došli u Sarajevo ili u okolinu Sarajeva nakon, a i prije rata. A siguran sam da ih ima koji nisu ništa manje uzorni od tih koji su rođeni u ovom gradu.