nova expertna vlada-suad zeljkovic

Post Reply
StupskaBitanga

#851 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic

Post by StupskaBitanga »

Hosic je in SDA out :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Panini

#852 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic

Post by Panini »

nesretan dan za kriminalnu organizaciju SDA Ndrangheta jer prijedlog novog ustava fbih predvidja ukidanje zastare za ratno profiterstvo i korupciju bice veselo
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#853 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic

Post by JoseMujica »

ne vjerujem..objektivno i nepristrasno Oslobođenje nije slova napisalo o ukidanju zastare na ratno profiterstvo....to mora da je još jedna KOS-ovska podvala Bošnjacima-muslimanima
Innovation

#854 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic

Post by Innovation »

JoseMujica wrote: Bošnjacima-muslimanima
Opet mala ispravka Bosnjacima-Muslimanima. :-)
JoseMujica

#855 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic

Post by JoseMujica »

Innovation wrote:
JoseMujica wrote: Bošnjacima-muslimanima
Opet mala ispravka Bosnjacima-Muslimanima. :-)
hvala na pomoći ali nije potrebna...štaviše natuknica je pogrešna

znam ja svoj tor i kojem mi je mjesto Allah dodijelio u njemu...doduše nije me zapalo da bidnem vaga ko Esso a.s. al samo On zna što je tako:D

Image

http://www.bosnjacimuslimani.com
convict

#856 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic

Post by convict »

.
Last edited by convict on 12/02/2014 20:30, edited 1 time in total.
Panini

#857 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic

Post by Panini »

jucer ponovo prekinuta skupstina jer vlada opet nije imala dovoljan broj ruku da izglasa odluku za prijenos ovlasti oko KCUSa a inace svu ovu igru vodi kriminalac Gavrankapetanovic i Esso Radeljas Libra
RahatHurmašica

#858 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic

Post by RahatHurmašica »

convict wrote:
Panini wrote:nesretan dan za kriminalnu organizaciju SDA Ndrangheta jer prijedlog novog ustava fbih predvidja ukidanje zastare za ratno profiterstvo i korupciju bice veselo
Jedan od razloga zašto će taj prijedlog zauvijek i ostati samo prijedlog.
utopija, isto kao i zakono nelegalno stečenoj imovini.
JoseMujica

#859 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic

Post by JoseMujica »

Panini wrote:jucer ponovo prekinuta skupstina jer vlada opet nije imala dovoljan broj ruku da izglasa odluku za prijenos ovlasti oko KCUSa a inace svu ovu igru vodi kriminalac Gavrankapetanovic i Esso Radeljas Libra

eeee u sarajevskim ljetnim baštama ovog ljeta kušajte novo hit piće

ESSO LIBRÆ!

Image
Panini

#860 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic

Post by Panini »

JoseMujica wrote:
Panini wrote:jucer ponovo prekinuta skupstina jer vlada opet nije imala dovoljan broj ruku da izglasa odluku za prijenos ovlasti oko KCUSa a inace svu ovu igru vodi kriminalac Gavrankapetanovic i Esso Radeljas Libra

eeee u sarajevskim ljetnim baštama ovog ljeta kušajte novo hit piće

ESSO LIBRÆ!

Image
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
JoseMujica

#861 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic

Post by JoseMujica »

piće s dvostrukim djelovanjem s Tibeta: em vam vaga dušu em oslobađa od materijalnih vrijednosti
Panini

#862 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic

Post by Panini »

kanton nema para a i kako bi imao dok se prvo mora namiriti svaka rata centrotransu jer je zeljkovic uzeo %, covjek koji je 89 godine trebao lezati ali ga je zatekao rat i pobjegao je u njemacku, dana nije proveo u ratu i vratio se iz njemacke nagradjen je mjesom direktora u IGM a onda i u toplanama naravo dobitnik je zlatnog ljiljana.Svi koji znaju ovog gubavca sa dobrinje znaju o cemu pricam
gidra

#863 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic

Post by gidra »

StupskaBitanga wrote:Hosic je in SDA out :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Mujo Hošić je jedina pozitivna ličnost u cijeloj Skupštini.
Ratni doktor, ovi koji su bili na ratištima oko Sarajeva bi mogli poznavati Muju.
Zaposlen je kao specijalista za plućne bolesti u Domu zdravlja na Ilidži, supruga mu je također doktorica porodične medicine u Hrasnici. Živi u Hrasnici u porodičnoj kući sa svojom porodicom i porodicom svog brata.
Čovjek nema nikakvih nekretnina niti stanova po gradu, Poljinama, apartmana po Bjelašnici, Neumu etc.
Kao pravi socijalista vozi neku noviju tipu LADE :lol:

Na ilidži je bio žestoki borac i najveći protivnik SDA tj. kriminalaca Memića i Alije Budnje, ali džaba kad dolazi iz male stranke...pravi čovjek za Komšićevu stranku :thumbup:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#864 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic

Post by -LIBERO- »

Cekajte ljudi, je l' postoji/funkcionise ova parlamentarna vecina, il' sve zavisi od tacke do tacke?
Panini

#865 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic

Post by Panini »

nemaju vise vecinu imaju 17 ruku a izgleda ih i DF napusta
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#866 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic

Post by -LIBERO- »

Pomno sam pratio sve to, ali sam 10setak zadnjih dana u nekoj poslovnoj frci-trci izgleda mi je promaklo svo to desavanje.

I sta sada? Nemaju vecinu Hosic ih ne prodrzava..eto ti kezes i DF se necka oko podrske..? Sta sada?
Panini

#867 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic

Post by Panini »

u principu mogu pozvati skupstinu da se izjasni o tome da li ova vlada ima podrsku ili da se prikupi vecinski broj potpisa nove supstinske vecine
JoseMujica

#868 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic

Post by JoseMujica »

jel to Esso a.s. s vage spao na kantar?
zoro3

#869 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic

Post by zoro3 »

Alija Budnjo trenira strogoću
Tajkun štiti sina kabadahiju preko leđa trojice policajaca
U Općinskom sudu u Sarajevu jučer je počelo ispočetka suđenje Izetu Žuniću, Borisu Mihalju i Nihadu Ahmiću, pripadnicima Interventnog voda Policijske uprave centar. Saslušan je Muamer Budnjo, koji je policajce prijavio za navodno premlaćivanje...................................
- Došlo je još jedno policijsko vozilo, iz kojeg su izašli policajci u crnim uniformama. To su bili Žunić i Mihalj. Kasnije su još dvojica policajaca pješke došla. Prišao sam momku i opalio mu šamar. Odmah nakon toga spustio sam ruke i rekao: "Predajem se". Potom su skočili na mene i udarali me nogama i rukama, iako nisam pružao otpor - kaže Budnjo.

On je sve vrijeme svjedočenja tvrdio da je siguran da su ga Žunić i Mihalj tukli, dok za trećeg policajca nije bio siguran.

- Ruka mi je bila na leđima, čučnuo sam i stavili su mi lisice. Psovali su i govorili: "Glumiš mangupa pred policijom". Dovukli su me do policijskog kombija. Žunić me je uhvatio za glavu i udarao njome o kombi. U kombiju je bio i Armin Ahmetspahić i njemu su stavili lisice. Ne znam što su Armina priveli. Ispred PU Centar Žunić me je udarao bočno u glavu i u uho. Unutra sam sjedio na stolici i tamo je bila jedna policajka. Ona se zove Dragana, to znam jer je svojevremeno radila u PU Ilidža. Govorila im je: "Znate li vi čije dijete udarate". Kasnije je došao moj otac i načelnik PU Centar Fahrudin - rekao je Budnjo.

Mlađi Budnjo potvrdio je da je njegov otac Alija pitao načelnika PU Centar: "Fahro, šta mi ovo od djece radite?". A on mu je, navodno, odgovorio: "Ništa se ne brini, bit će pušten".

- Nisam imao klasično ispitivanje. Dolazili su policajci koji nisu prisustvovali incidentu, govorili su mi: "Bolje da se završi na ovome nego da imaš problema". Htjeli su da potpišem papire da nije bilo upotrebe sile. Potpisao sam da se ne slažem s tim. Pretresli su moje vozilo nakon puštanja i nisu ništa pronašli. Kada smo krenuli prema kući, meni je pozlilo. Izgubio sam svijest, a otac me je odvezao u Hitnu. Odatle su nas poslali na KUM. Bio sam u bolnici od tri do pet dana - tvrdi Budnjo./Avaz/

web:http://skupstina.ks.gov.bae-mail:[email protected]
Tel: + 387 (0) 33 562-055, Fax: + 387 (0) 33 562-210
Sarajevo, Reisa Džemaludina Čauševića 1
4. Komisija za privredu,ekonomiju i finansijske poslove
1. Alija Budnjo, predsjedavajući (SDA - vanjski član)
2. Nedžad Fazlija, zamjenik (SDP BiH)
3. Elmedin Konaković,član (SDA)......
Panini

#870 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic

Post by Panini »

gdje je sada Suad zeljkovic i pecanac da se obrate gradjanima kantona?

http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /130516146
LeonardoAC

#871 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic

Post by LeonardoAC »

Teritorijalna organizacija bila ona kanton, ejalet, vilajet, grad... u kojoj zakonodavnu ulogu obnašaju nedžad fazlija i konakovic dino, nema budućnost, pa samo kad čovjek pogleda profil te skupštine i ko je čini... pametnom dosta. O vladi da i ne pričamo. Nekad imam osjećaj da biramo najgore među nama, i da se samo mraka i propalice bave politikom

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Innovation

#872 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic

Post by Innovation »

Na tvoju veliku zalost usvojeno. :place1:
SKS nije prekinuta, nego su odlucili da rade do 18 casova. :ginisovac: :ginisovac:
Panini wrote:nemaju vise vecinu imaju 17 ruku a izgleda ih i DF napusta

Znas onu pjesmu "sanjam". :mrgreen:
Panini wrote:Post Postao/la Panini dana 16/05/2013 14:55
kanton nema para a i kako bi imao dok se prvo mora namiriti svaka rata centrotransu jer je zeljkovic uzeo %, covjek koji je 89 godine trebao lezati ali ga je zatekao rat i pobjegao je u njemacku, dana nije proveo u ratu i vratio se iz njemacke nagradjen je mjesom direktora u IGM a onda i u toplanama naravo dobitnik je zlatnog ljiljana.Svi koji znaju ovog gubavca sa dobrinje znaju o cemu pricam
Kakve dezinformacije, covjek rodjen na Kovacima, trenutno zivi na Grbavici, a bio u specijalnim jedinicama. Sve se moze provjeriti, kad se hoce. :novine:
Panini

#873 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic

Post by Panini »

hahahahah bas si me nasmijala, suad zeljkovic nije dana proveo u ratu i krio se po njemackoj ko vecina minderasa iz SDA dok je goloruki narod ginuo na prvim linijama.

suad zeljkovic je za svoj kriminal u toplanama nagradjen premijerskom stolicom u kantonu sarajevo a evo vec vidimo efekte njegove politike na relaciji centrotrans gras gdje unistava kantonalnu firmu u stilu srpskog SDA akademika Bime Jusufranica jer je javna tajna da je zeljkovic uzeo 15% od svake transe uplacene centrotransu,povraca mi se o takvih moralnih vertikala poput zeljkovica, kifle, susjeda, radeljasa, brankovica, izetbegovica, cengica, budnji, bicakcica, aksamija i ostalih
Innovation

#874 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic

Post by Innovation »

Izgleda da ti se cesto povraca, pa uzmi jedan reglan da ti se smiri zeludac. Pravo si :bolestan: :trepp:

Ovo za Zeljkovica, provjeri pa pisi. :-)
O'zone
Globalni moderator

#875 Re: nova expertna vlada-suad zeljkovic

Post by O'zone »

Pećanac povlači ostavku kako bi se izborio za prava uposlenika MUP-a
Nakon što uposlenicima Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo ni danas nije isplaćena plata, ministar Nermin Pećanac oglasio se reakcijom u kojoj protestuje zbog ovog kašnjenja te poručuje da povlači odluku o ostavci.
Pećanac povlači ostavku kako bi se izborio za prava uposlenika MUP-a

"Oštro protestujem zbog načina na koji su Ministarstvo finansija Kantona Sarajevo na čelu sa ministrom Kozadrom po ko zna koji put izigrali povjerenje uposlenih u Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo kojima ni danas nije isplaćena plata. Na ovaj način u pitanje se dovodi egzistencija uposlenih u MUP-u Kantona Sarajevo, kao i egzistencija drugih budžetskih korisnika, što predstavlja svojevrsnu zloupotrebu od strane ministra finansija i Ministarstva finansija Kantona Sarajevo", poručio je Pećanac i pozvao Kantonalno tužilaštvo, finansijsku policiju i budžetsku inspekciju da izvrše kontrolu nad radom i poslovanjem Ministarstva finansija Kantona Sarajevo.

"U isto vrijeme kao ministar unutrašnjih poslova javno povlačim svoju ostavku kako bih dao puni doprinos u obračunu sa svima onima koji ugrožavaju egzistenciju uposlenika MUP-a KS, kao i ostalih budžetskih korisnika. Nakon toga, moja ostavka će biti na raspolaganju i bit će neopoziva", navodi ministar unutrašnjih poslova KS.
Post Reply