SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
JThomas

#851 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by JThomas »

nisu one ni ovdje nešto, za teške slučajeve su one premale, i to baš premale...al' 95% drži desetak ljudi, u tome je fazon. a također uzmu oni i pored toga od branjenika, jer ti ljudi često nemaju legalnih prihoda već samo ilegalne, pred zakonom su siromasi ali ustvari nisu...
MedenoSrce

#852 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by MedenoSrce »

ja sto su se pojedinci nagledali americkih serija :lol:
julisiz es grant

#853 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by julisiz es grant »

I u Jugi su najbolji advokati radili privatno: Fila otac i sin, Guberina, Danilović, Srđa Popović...
LoveHurts

#854 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by LoveHurts »

Sto neko napisa u komentarima, gdje mu je zolja? https://www.facebook.com/anel.cemo
Tercius

#855 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tercius »

julisiz es grant wrote:
Tercius wrote:Cinjenica je da je pocinilac jos uvijek ziv.Dali su ga htjeli ubiti-htjeli su, dali su ga mogli ubit, mogli su, dali nam je kaznena politika blaga, smjesno je o tome pricati, ali ipak je ziv i predat nadleznim institucijama na dalje postupanje.
I sad o cemu ovdje pricamo,policija je skup debelih idiota masnih oko usta,korumpiranih,nepismenih bla bla bla bla?!
I da, to su heroji ja ne vidim na ovom snimku nijednog vatrogasca,doktora ,profesora,ili nekog građevinskog radnika da je bez kucanja usao u kucu narkomana koji pored sebe drzi automatsku pusku sa 1000 i nesto metaka, ko to uradi za mene je heroj.
To nije posao doktora ni vatropgasca ni profesora. Ni ja nisam vidio policajca da ženi napravi carski rez za 10 minuta i spasi i dijete i nju.
Al sam vidio policajca koji kleci pored smrskanog auta i cuva covjeka koji visi kroz prozor dok nedodju ti isti doktori.Kad vi budete blatili doktore vjerovatno cu reci isto i za njih.
Reglan

#856 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Reglan »

Joj Omara pravi dizelas,gledaj mu tena. :shock:
nicaze_072

#857 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by nicaze_072 »

Mozda grijesimo svi. Omar je mozda proslavljao Novu godinu na tom mjestu! :D
Bodkin

#858 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Bodkin »

da su pametni snimali bi upade kad hvataju ove klosare, doradili malo i pustali da gledamo. i ovako izgledaju ovi prejebeni, a sa tim snimcima bi ih raja jos vise postovala a mali klosari gledali da ne zaglave.

p.s. ko je ovaj brko iza njih, kao da je iz filma izasao :D
julisiz es grant

#859 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Tercius wrote:
julisiz es grant wrote:
Tercius wrote:Cinjenica je da je pocinilac jos uvijek ziv.Dali su ga htjeli ubiti-htjeli su, dali su ga mogli ubit, mogli su, dali nam je kaznena politika blaga, smjesno je o tome pricati, ali ipak je ziv i predat nadleznim institucijama na dalje postupanje.
I sad o cemu ovdje pricamo,policija je skup debelih idiota masnih oko usta,korumpiranih,nepismenih bla bla bla bla?!
I da, to su heroji ja ne vidim na ovom snimku nijednog vatrogasca,doktora ,profesora,ili nekog građevinskog radnika da je bez kucanja usao u kucu narkomana koji pored sebe drzi automatsku pusku sa 1000 i nesto metaka, ko to uradi za mene je heroj.
To nije posao doktora ni vatropgasca ni profesora. Ni ja nisam vidio policajca da ženi napravi carski rez za 10 minuta i spasi i dijete i nju.
Al sam vidio policajca koji kleci pored smrskanog auta i cuva covjeka koji visi kroz prozor dok nedodju ti isti doktori.Kad vi budete blatili doktore vjerovatno cu reci isto i za njih.
Pa naravno da će ga čuvati, jer kad je belaj prvo se policija zove, a onda medicinska ekipa, koja radi svoje.
Verocious

#860 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Verocious »

julisiz es grant wrote: Poenta je da se na zapadu od toga dobro NE zarađuje, bar ne kad se usporediš sa jednim, šta ti ja znam, Johnnyem Cochranom.
Kakve to veze ima? Cuj na zapadu se od toga ne zaradjuje pa se sada svi trebaju ravnati po tom zapadu :roll:

Imas li konkretne cifre koliko zaradjuju advokati po sluzbenoj duznosti vani? Interesuje me. Mislim da je svudje to dobro placeno.
julisiz es grant

#861 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Verocious wrote:
julisiz es grant wrote: Poenta je da se na zapadu od toga dobro NE zarađuje, bar ne kad se usporediš sa jednim, šta ti ja znam, Johnnyem Cochranom.
Kakve to veze ima? Cuj na zapadu se od toga ne zaradjuje pa se sada svi trebaju ravnati po tom zapadu :roll:

Imas li konkretne cifre koliko zaradjuju advokati po sluzbenoj duznosti vani? Interesuje me. Mislim da je svudje to dobro placeno.
Naveo sam ti u Jugoslaviji ko su bili najbolji advokati, vjerovatno za njih nisi čuo. Mogu ih i dalje nabrajati ako ho'š, a nisam ni advokat ni pravnik. Misliš da nisu dobro zarađivali, a ljudi su uzimali njih za najjebenije slučajeve. Uostalom svi su oni pisali knjige, čitaj, uči se.
zateznistub

#862 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zateznistub »

Ko da malo skiknu, kad su ga unosili u sud, ili me se ucini... :D

Boga molim das se vrati prijratna murija, sa svim svojim ovlastima.
Logovan

#863 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Logovan »

burekdzijabezmesa wrote:Image
:lol: :lol: :lol: :thumbup:
burekdzijabezmesa

#864 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by burekdzijabezmesa »

zateznistub wrote:Ko da malo skiknu, kad su ga unosili u sud, ili me se ucini... :D

eee, nema više Joze lika :mrgreen:

premda ni Šemso nije nimalo "staložen" :D
Verocious

#865 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Verocious »

julisiz es grant wrote: Naveo sam ti u Jugoslaviji ko su bili najbolji advokati, vjerovatno za njih nisi čuo. Mogu ih i dalje nabrajati ako ho'š, a nisam ni advokat ni pravnik. Misliš da nisu dobro zarađivali, a ljudi su uzimali njih za najjebenije slučajeve. Uostalom svi su oni pisali knjige, čitaj, uči se.
Ne razumijemo se druze... ni Brega nije najbolji muzicar u exJugi ali je vjerovatno najbogatiji :)

Odosmo u off :mrgreen:
Cyrax

#866 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Cyrax »

Vidim nema na vijestima a tramvajska na Malti okupana u krvi, neko se dobro postosao izgleda. Lik krvario do osnovne skole.
nicaze_072

#867 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by nicaze_072 »

Cyrax wrote:Vidim nema na vijestima a tramvajska na Malti okupana u krvi, neko se dobro postosao izgleda. Lik krvario do osnovne skole.
Bez mrtvih je ovih dana tesko doci u crnu hroniku...
zateznistub

#868 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zateznistub »

burekdzijabezmesa wrote:
zateznistub wrote:Ko da malo skiknu, kad su ga unosili u sud, ili me se ucini... :D

eee, nema više Joze lika :mrgreen:

premda ni Šemso nije nimalo "staložen" :D
Šemso je miran pravo, ne dao bog nikome. Bog dao da se oni plavi vrate.
dezurni_ucenik

#869 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by dezurni_ucenik »

Ma gazi samo govno spidasko.Lomi kosti ,odvaljuj bubrege.Za takvim smradovima ni majka ne place.
anonimnaosoba

#870 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by anonimnaosoba »

arshavin wrote:Joj Omara pravi dizelas,gledaj mu tena. :shock:
Omar i Salomonke :D

pa ne zove se lik džaba Mjesečar :D
biturbo

#871 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by biturbo »

krater wrote:
0:45 ,vristi ,vristi ... tek je pocelo
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#872 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by un1ted »

:dance: :dance: :dance: :dance:

Samo mi je zao da se ovakvi slucajevi mogu rijesiti u roku od 48h jer se POTRUDILO, a neki i godinama stoje u fasciklama.
krater

#873 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by krater »

biturbo wrote:
krater wrote:
0:45 ,vristi ,vristi ... tek je pocelo
nisam ja nista cuo :mrgreen: ( glumi ba, stat' je )

uHhh, treba sad kroz hodnik centralnog da prodje, jos ako ga stave u one velike sobe, bit' ce veselo :lol:

Izmjena: Slike

Image

Image
Last edited by krater on 01/01/2013 15:55, edited 1 time in total.
palamuda

#874 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by palamuda »

Ovaj lik cijeli život živi ko klošar i na glasu je ko lud, motivi će više toga otkriti.
julisiz es grant

#875 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

palamuda wrote:Ovaj lik cijeli život živi ko klošar i na glasu je ko lud, motivi će više toga otkriti.
Ma jebe mi se za motiv, lik je ubio čovjeka, sigurno nije u samoodbrani, i treba da leži.
Locked