Smiješna strana izbora - all about

Sve o općim izborima, strankama, kandidatima...
Locked
izuzetan

#851 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by izuzetan »

Image
Bosnjak333

#852 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by Bosnjak333 »

Baby Jane wrote:A, Radoncic redovno izmiruje sve svoje porezne obaveze.

* Da dodam Radoncic u bold, jer onaj poltron iskljucivo naglasi da je Radoncic izmirio sve svoje (citaj: privatne tj na prijavljenu platu od smijem se kladiti nekih 800 stoja neto) porezne obaveze...avaz ne spomenu nigdje :)
Oni spominju samo one firme koje drzavi duguju preko milion KM.Radoncic sigurno duguje par stotina hiljada...
starii

#853 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by starii »

hladan.preminger wrote:
karanana wrote:Image

ćasa. sto li?
"Ćasa, škola je zakon"! :D
ne kontam ove sto stavljaju nadimke na plakate..sta meni ko biracu znaci njegov nadimak..tipa švabo, lopov, il ti ćasa....primitivizam...

a kad vidim plakate dzemaludina muharemovica i bulenta biscevica, e da te jeza uhvati ko ce sutra da vodi drzavu..pa jebote cijeli zivot su šutali loptu i ko sad su spremni da vode drzavu...il ove pjevace tipa rizo ruza i dade causevica...ovo je parodija od izbora :x
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#854 Nećemo fotelje ;)

Post by antimobbing »

Dosta je fotelja - nećemo fotelje! ;)
http://www.klix.ba/vijesti/bih/jerlagic ... /120925250
Mi nećemo fotelje izvršne vlasti, nećemo fotelje zakonodavne vlasti ... SBiH ovog puta ne vapi za foteljama ... rekao je Jerlagić.
:lol: STRanka 100% za BiH i NAROD :lol:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#855 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by plain vanilla »

Image
CaCO3

#856 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by CaCO3 »

Ne znam jeli smijesno ili zalosno ali cisto da se vidi odakle stizu preporuke kako SDA treba voditi kampanju, vjerovatno i kako slijepo slijediti Dodika i Karadziceve sljedbenike u SDS-u

Image
iPod

#857 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by iPod »

Ooooo reformatoru,šta je to da usljed nedostatka bilo kakvih argumenata služite se jeftinim montažama? Hahahahaha

Evo jedna već viđena koja za razliku od te tvoje nije foto montaža, i dapače jako je smješna i žalosna:

Image
Bosanski_hibrid

#858 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by Bosanski_hibrid »

Tiger 033 wrote:Na kupoprodajnom portalu Pik. ba u rubrici hitno našao se jedan neobičan oglas. Nepoznati građanin BiH prodaje glas na izborima za 200 KM!

Image

U kratkom opisu ovog oglasa navedeno je da se oglas prodaje svima osim SDA, te da je moguće i zamjena za drva.

Oglas je objavljen prije tri dana

Što znači da dobro zna da SDA ne kupuje glasove kao drugi :thumbup:
Cosmic

#859 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by Cosmic »

Zar i ovu plemenitu temu moraju zagadit' stranački jurišnici. Gon'te se na skupove!
Doktor29

#860 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by Doktor29 »

CaCO3 wrote:Ne znam jeli smijesno ili zalosno ali cisto da se vidi odakle stizu preporuke kako SDA treba voditi kampanju, vjerovatno i kako slijepo slijediti Dodika i Karadziceve sljedbenike u SDS-u

Image

Ti si stvarno smjesan, smjesniji od svih stranica napisanih tu, stavio si slike sa neke edukacije koju organizuje IRA bih, dovodi strucnjake iz regiona koji imaju predavanje na odredjene teme, sve su to stranke imale ali ti si nasao jednu, dobar pokusaj ali i dalje ostajes neinformisan ;-)
Doktor29

#861 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by Doktor29 »

Cosmic wrote:Zar i ovu plemenitu temu moraju zagadit' stranački jurišnici. Gon'te se na skupove!
:thumbup:
hepekcina

#862 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by hepekcina »

Cosmic wrote:Zar i ovu plemenitu temu moraju zagadit' stranački jurišnici. Gon'te se na skupove!

ljudi odavno većeg odrona nije bilo od ovih izbora i da ne bi ove teme ispalio bi glavom...treba izdržat još samo 11 dana

PS

jurišnici nije vam ovo prava tema da postavljate poruke i glavuše vaših ljubljenih vođa...ovdje sigurno niko za njih neće glasat jer nas libo tuki za sve vas i vaše prigodne poruke i prizemna pljuvanja po oponentima
BHF80

#863 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by BHF80 »

DA VAS PITAM STA MSLITE KO STAVI VISE PUDERA ESKO OMERBASIC VS STEFANA VUJINOVIC(KRAVA) ??? :D :D :D :D :lol: :lol: :lol:
Baby Jane

#864 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by Baby Jane »

Evo jedan fun fact, Dejan Radovic, bivsi mister BiH je jedan od kandidata SDA.

Da ironija bude veca, jedan od uspjeha, koji na plakatu stoje ispod njegove slike jeste to sto je bio mister BiH za 2003.

Znaci, on je ipak samo lijep.
duboka_misao

#865 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by duboka_misao »

Baby Jane wrote:Evo jedan fun fact, Dejan Radovic, bivsi mister BiH je jedan od kandidata SDA.

Da ironija bude veca, jedan od uspjeha, koji na plakatu stoje ispod njegove slike jeste to sto je bio mister BiH za 2003.

ne budi sovinista...mozda je i glup
stochar

#866 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by stochar »

plain vanilla wrote:Image

facepalm
Image
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#867 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by plain vanilla »

stochar wrote:
plain vanilla wrote:Image

facepalm
Image
treba anketa neka za odron ovih izbora..mislim da bi Gojer ubjedljivo pobijedio
vozač

#868 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by vozač »

neku noć sam imao priliku pogledati debatu kandidata za načelnika vogošće, majko draga šta je ono, jebo te ispade na kraju da je onaj mutavi iz SDA još i najpismeniji, barem poznaje materiju pa ne bulazni i ne priča gluposti

bio je jedan iz SDU, frajer smiješan pravo, ko da nije hljeba jeo tri dana, da je barem kosu oprao prije pojavljivanja na TV

nekakav ublehaš je bio, ne znam koja stranka, ima jedno blizu 7 banki, helem glavna referenca mu je gdje je sve bio šef gradilišta ili nešto u tom stilu, u bivšoj državi, al bitno je da se obraćao glasačima ugodno zavaljen, prava seljačina sa dna kace

onaj iz SBB-a, svaku priču je započinjao sa "ja kao budući načelnik", frajer je sekretar za sport negdje ne znam ni ja, helem da njega nije bilo ništa od sporta u sarajevu :-)

najveći užas je bio kandidat SDP-a (fakat ne znam gdje oni nalaze ove svoje kandidate (piljar ćasa, između ostalih), ovaj što je kandidat za vogošću, frajer je tenkre 1/1, samo nešto napada ovog iz SDA, šta si ti uradio, šta si ti pokrao, a sve ono mahalsko "znam ja, rekla mi od dajdžincine tetične, prve kone rodica, pravi mahalaš, a stajling mu je bio za nerace, frajer je papak rijetko viđen i to onaj najgori tip papka, malo je urbaniziran, moderno rečeno, prva rečenica mu još i prođe, al čim krene šta ozbiljnije ... strava

jadni vogošćani, fakat moraju birati koje je manje zlo od ovih kandidata
mislim, nije ni kod nas ništa bolje, al vogošća, istina to sam samo i gledao,

meni je u stvari veća zabava gledati izborne hronike RS-a, e to je tek dernek :lol:
JOHNNYJUVE

#869 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by JOHNNYJUVE »

smješna strana izbora....
pa dovoljnop je vidjeti face na plakatima ne treba ti veća komedija... onda upalis TV i vidiš kretene koji ne znaju sastaviti tri rečenice da ne ponove jedno te isto bar 4 puta.
Ipak meni je najsmješnija (najtužnija) ona strana koja se zove FB potrčci... koja žalost a ujedno i komedija.
Znači to su likovi od 20 i kusur godina , bez fakulteta, bez posla, žive još sa roditeljima, po cijeli dan na FB-u i postavljaju ove fotoshop slike u kojima "ocrnjuju" odstale :D
jos jadniji su komentari... kako su to glupi likovi :
LJUBITELJ SDP-a redovno palamudi kako idemo naprijed (idemo u PM)
LJUBITELJ SDA redovno se ne skida sa k*** i kaze SNAGA BIH ( jes i ja bi bio jak da sam 20 godina guz*io narod i krao)
LJUBITELJ SBB pljuje na prethodna dva, a kad zavrse izbori bit će lizanja (haj njih i kontam još nisu se nakrali pa im godra)
i onda ostali ko ja PRCAJU IH :D :D
situacija... čovjek kojeg lično znam, nema posla a ima skoro 50 godina, pismen (8 razreda) ima dvoje djece,žena šiša komšiluk... (nije iz sarajeva) u njegovoj opštini i gradu od 95. do 2010 godine je na vlasti bio SDA, kuća mu oronula , nema krova , neego samo ploča,al ima lola kompjuter, sin kupio (igra fudbal u drugoj ligi) i naucio se logovati na fb... :D jbt sve sto izbaci neka od "FUN PAGE" SDA, on lajka i komentarise tipa "NAJBOLJI SMO" , "sve cemo ih zgaziti", a onda kad pocne dubokoumne komentare stavljati... e to je show! i tako po cijeli dan, na kraju sam ga izbrisao iako mi je draga osoba, i inace ih je bar 20 odletilo sa FB-a zbog ovih stvari... ni posla, ni škole, al zato po cijeli dan ono ser+e o izborima i sSVOJIMA.... :D za to vrijeme moze uzeti kakvu knjigu procitati ili koji konkurs otvoriti pa naci posao ili nedaj Boze sta i :dance:
Baby Jane

#870 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by Baby Jane »

duboka_misao wrote:
Baby Jane wrote:Evo jedan fun fact, Dejan Radovic, bivsi mister BiH je jedan od kandidata SDA.

ne budi sovinista...mozda je i glup

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:

Uljepsao si mi sedmicu komentarom! :D
JOHNNYJUVE

#871 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by JOHNNYJUVE »

Image

Uploaded with ImageShack.us
koja stranka nudi ovo za moj glas :D :D jbg krast će me i ovi i oni, pa kad već kradu da mi jave na Iphone 5 :dance:
hepekcina

#872 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by hepekcina »

:thumbup: dobro si Johnny za ove s FB-a....ubiše u pojam...a po nesreći, imam među prijateljima dosta ljudi koji su kandidati raznih stranaka....hebga šta će ljudi bez posla pa gledaju da se neđe uvale i razumijem to...al kako je sve krenulo FB ne otvaram
JOHNNYJUVE

#873 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by JOHNNYJUVE »

hepekcina wrote::thumbup: dobro si Johnny za ove s FB-a....ubiše u pojam...a po nesreći, imam među prijateljima dosta ljudi koji su kandidati raznih stranaka....hebga šta će ljudi bez posla pa gledaju da se neđe uvale i razumijem to...al kako je sve krenulo FB ne otvaram
ako hoce da se uvalli, plakate u ruke, svoje lijepi tuđe odlijepi, konkursi, volontiranje, ma klinac, naučio Bošnjo sve "prekostranke" a onda poslije se žale kao SVE PREKO VEZE ! :x
Tayyip

#874 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by Tayyip »

šta to fali mom jaranu deji? možda nisi imala prođu kod njega pa ti krivo? :D
šalim se :)
black

#875 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by black »

(re)izbori

Image
Locked