Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavidovići

Post Reply
Gorštak

#851 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Gorštak »

Intermission wrote: (...) Zato su fascinirani beskrupuloznim ljudima kao Fahro, jer su oni ono sto ovi zele da budu, ali ne znaju/ne mogu.

Oni vrijedjaju inteligenciju svojim potencijalnim glasacima jer su ubjedjeni da ce dobiti podrsku kopiranjem floskula i opstih mjesta, te je logicno da ne cijene svoje eventualne glasace, realno - zasto bi?

Sve stranke su sacinjene od takvih ljudi. Ali SBB je sacinjena iskljucivo od takvih ljudi.
I u svemu tome ja krivim SDP jer su im zapravo oni "dali priliku", e neces vise.
:thumbup:

Kako lucidno. Najvrjednije što sam pročitao na ovih 37 stranica, a tu sam od samog početka. Što reče @challenger, bio sam svjedok nastajanja virtuelne historije. :D
HM 2011

#853 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by HM 2011 »

doktorica_ wrote:
Dženana Čamdžić wrote:Ponoć je moram ići..

Tako pratite me ovdje i na mojoj stranici antikorupcija wordpress .Hvala Vam ljudi na strpljenju i enormnoj posjećenosti !

:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Ciji li "otvor" tebe izbaci??? Ako ti je nositeljica doticnog "otvora" ziva moze samo da trazi vizu za Novi Zeland i da te se odrekne preko Fahrinog "Avaza", a ako je nesretnica dva metra pod zemljom onda se vec preokrenula u tabutu par puta zbog bruke koju je ispljuvala kad tebe donese na svijet! Bosanka islamske vjeroispovjesti (Bosnjakinja) koja se stidi svoga. Sramota za Bosnu, a da ne pominjem to tvoje selo zvano Zavidovici! Pod ruku svoga muza antiislamistu i istocna granica vam je sirom otvorena, imate par legalnih prelaza a i desetak ilegalnih pa birajte kuda cete!!!
Zakljucih citajuci ovu tvoju bruku da ti ne zastupas interese SBB-a, cak ni SNSD-a nego neke cudne stavove more biti Draze Mihajlovica.
Draga seljancice, neces ti sa svojim primitivizmom dobiti ni jedan jedini glas, ces da vidis nakon 7.10.! Nego se ti uhvati kakve lopate i komada zemlje pa zasadi par struka paprika i paradajza, jer tebe nakon ovog blama na klix-u nece vise zaposliti ni u Komunalnom na odvozu smeca a kamoli kao pravnika. A iz SBB-a letis ko sto gledam u roku od 72 sata, a skupa sa muzem bi mogla i iz Zavidovica da budes prognana kad ti tamosnji "muslimi" procitaju sta si izjavila!! Krvava Jenny (emoticon koji povraca, steta pa ga nema)
Niti su Zavidovići selo, niti iko ima pravo protjerivati ikoga htjeo to ili ne - dozvole za to nema - jer kad nisu protjerani oni koji su zavili taj isti grad u crno - ovu intelektualnu zavrzalmu koja testira od čega je ko napravljen - to je grijeh protjerivati čak i kada bi bili protjerani i ovi što su čitav grad zavili u crno !

Pravili su mnogi i već probleme - pa danas sjede u parlamentima i rukovodioci su ?

Minimalno što možeš je ignoriši, ako smatraš da si dorasla probaj to promjeniti razgovorom i činjenicama ....

ako ništa dobro je i pročitati ponekad kakvih ima ljudi - budeš svjestan gdje živiš ....
AaronB

#854 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by AaronB »

Oprosti im Dženi jer ne znaju šta rade... :oops:

...or NOT! :mrgreen:
stochar

#855 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by stochar »

pa kad nam Fahro (eeeee, Fahro), moze biti ministar sigurnosti, sto nam onda Dzenana ne moze biti vijecnica u Zavidovicima? i, kako 'idemo naprijed' prema provaliji, Dzenana ce nam biti realnost sutra i u federalnom ili drzavnom Parlamentu, a oba ta parlamenta su i sad puni 'Dzenana', samo sto ih pola ne zna ni 'kompljuter upalit', pa je tu Dzenana bar za bobo jaca...

i meni je nekoliko stranica ovo sve bilo smijesno, ali kontam, jebo te, ljudi ce glasati za nju i njenu opciju kojoj je shef Fahro, a koja je u koaliciji sa opcijom koja nam je obecavala obracun protiv kriminala! haha, da crnkes od smijeha! ja sve cekam da me neko probudi, jer ovo sve je toliko otislo u PM pa nam ne preostaje osim da pjevamo pjesmu koju ja evo sad predlazem za himnu BiH: du, du, du, nema nam pomoci...'
doktorica_

#856 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by doktorica_ »

HM 2011 wrote:
doktorica_ wrote:
Dženana Čamdžić wrote:Ponoć je moram ići..

Tako pratite me ovdje i na mojoj stranici antikorupcija wordpress .Hvala Vam ljudi na strpljenju i enormnoj posjećenosti !

:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Ciji li "otvor" tebe izbaci??? Ako ti je nositeljica doticnog "otvora" ziva moze samo da trazi vizu za Novi Zeland i da te se odrekne preko Fahrinog "Avaza", a ako je nesretnica dva metra pod zemljom onda se vec preokrenula u tabutu par puta zbog bruke koju je ispljuvala kad tebe donese na svijet! Bosanka islamske vjeroispovjesti (Bosnjakinja) koja se stidi svoga. Sramota za Bosnu, a da ne pominjem to tvoje selo zvano Zavidovici! Pod ruku svoga muza antiislamistu i istocna granica vam je sirom otvorena, imate par legalnih prelaza a i desetak ilegalnih pa birajte kuda cete!!!
Zakljucih citajuci ovu tvoju bruku da ti ne zastupas interese SBB-a, cak ni SNSD-a nego neke cudne stavove more biti Draze Mihajlovica.
Draga seljancice, neces ti sa svojim primitivizmom dobiti ni jedan jedini glas, ces da vidis nakon 7.10.! Nego se ti uhvati kakve lopate i komada zemlje pa zasadi par struka paprika i paradajza, jer tebe nakon ovog blama na klix-u nece vise zaposliti ni u Komunalnom na odvozu smeca a kamoli kao pravnika. A iz SBB-a letis ko sto gledam u roku od 72 sata, a skupa sa muzem bi mogla i iz Zavidovica da budes prognana kad ti tamosnji "muslimi" procitaju sta si izjavila!! Krvava Jenny (emoticon koji povraca, steta pa ga nema)
Niti su Zavidovići selo, niti iko ima pravo protjerivati ikoga htjeo to ili ne - dozvole za to nema - jer kad nisu protjerani oni koji su zavili taj isti grad u crno - ovu intelektualnu zavrzalmu koja testira od čega je ko napravljen - to je grijeh protjerivati čak i kada bi bili protjerani i ovi što su čitav grad zavili u crno !

Pravili su mnogi i već probleme - pa danas sjede u parlamentima i rukovodioci su ?

Minimalno što možeš je ignoriši, ako smatraš da si dorasla probaj to promjeniti razgovorom i činjenicama ....

ako ništa dobro je i pročitati ponekad kakvih ima ljudi - budeš svjestan gdje živiš ....

imas pravo :) al' izvuce zivac brate...
jahorina13

#857 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by jahorina13 »

stochar wrote:pa kad nam Fahro (eeeee, Fahro), moze biti ministar sigurnosti, sto nam onda Dzenana ne moze biti vijecnica u Zavidovicima? i, kako 'idemo naprijed' prema provaliji, Dzenana ce nam biti realnost sutra i u federalnom ili drzavnom Parlamentu, a oba ta parlamenta su i sad puni 'Dzenana', samo sto ih pola ne zna ni 'kompljuter upalit', pa je tu Dzenana bar za bobo jaca...

i meni je nekoliko stranica ovo sve bilo smijesno, ali kontam, jebo te, ljudi ce glasati za nju i njenu opciju kojoj je shef Fahro, a koja je u koaliciji sa opcijom koja nam je obecavala obracun protiv kriminala! haha, da crnkes od smijeha! ja sve cekam da me neko probudi, jer ovo sve je toliko otislo u PM pa nam ne preostaje osim da pjevamo pjesmu koju ja evo sad predlazem za himnu BiH: du, du, du, nema nam pomoci...'

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
It_is_a_Leclerc

#858 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by It_is_a_Leclerc »

Laku noć vijećnici Dženanici uz pjesmu...

:dance:
AaronB

#859 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by AaronB »

Reci ti njima Dženi... ;-)

Cluster

#860 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Cluster »

Kakva ce biti pozicija nas Ruskih emigranata ako Vi dodjete na vlast?
Arturo B

#862 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Arturo B »

bingov buraz wrote:Image
Vidi joj glave 8-)

mor'o sam :-)
Tkd

#863 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Tkd »

Nisam pratio danas . Je li trol ili je prava Dženan ? :-D
sarajevomd

#864 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by sarajevomd »

Tkd wrote:Nisam pratio danas . Je li trol ili je prava Dženan ? :-D
Prava :)
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#865 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by plain vanilla »

nije troll

meni samo nije jasno sto ovi fahrovci nisu otisli na avazov forum :?
It_is_a_Leclerc

#866 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by It_is_a_Leclerc »

plain vanilla wrote:nije troll

Pa ko bi nas onda nasmijavao ?!

Ovih HDZ-ovaca sa Poskoka svaki dan sve manje i manje... :lol:
fatamorgana

#867 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by fatamorgana »

plain vanilla wrote:
Ili još bolje avazov toranj, :wink:
Tkd

#868 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Tkd »

Ako nije trol onda svakako zaslužuju pažnju. Rijetki su ti koji su uspjeli ostajati istrajani u svojim namjerama nakon toliko napdanja, vrijeđanja, omaložavanja i slično.

Bravo Dženy :thumbup:
fatamorgana

#869 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by fatamorgana »

Tkd wrote:... Rijetki su ti koji su uspjeli ostajati istrajani u svojim namjerama nakon toliko napdanja, vrijeđanja, omaložavanja i slično.
Šta bolan rijetki, pa puna ih je država, trebalo bi hin izvozit' .....
Tkd

#870 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Tkd »

fatamorgana wrote:
Tkd wrote:... Rijetki su ti koji su uspjeli ostajati istrajani u svojim namjerama nakon toliko napdanja, vrijeđanja, omaložavanja i slično.
Ne pišu po forumima.
plain vanilla

#871 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by plain vanilla »

fatamorgana wrote:
hocemo li se i mi kandidovati, pa da 'vako otvorimo temu :D
fatamorgana

#872 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by fatamorgana »

plain vanilla wrote:
fatamorgana wrote:
Haj' ti prva, :D
plain vanilla

#873 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by plain vanilla »

fatamorgana wrote:
plain vanilla wrote:
fatamorgana wrote:
Haj' ti prva, :D
ne mogu ja, moram imati cojka da me usmjerava :D
Arturo B

#874 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Arturo B »

Vanilla evo pisacu ti ja govore, vodicemo proustasku politiku
:D
fatamorgana

#875 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by fatamorgana »

plain vanilla wrote: ne mogu ja, moram imati cojka da me usmjerava :D