nemoj se šaliti...ja cu prva trositi placu u tvojoj kafani ako ti Susan i Pol budu pjevali...al' ne na CD-uGreat Cornholio wrote:Inspiracija i motivacija, to nam fali na ovoj temi. Ovu ću ja zvat' da mi pjeva kad otvorim kafanu![]()
![]()
Šalim se![]()
inspiracija i motivacija u drugima...nisam sigurna...kako se covjek priblizava sredini zivotnog puta tako sve manje ima hrabrosti za velike korake i preokrete...zbog toga su ovo dvoje zasluzili iskreno postovanje
jednom Enis Beslagic govori o sigurici...veli da nema nista gore za duh covjekov (slobodni prevod, ne sjecam se vise sta je tacno rekao, sjecam se svojih misli o njegovim rjecima), pa on dade otkaz u NP-u da bi otisao raditi u Hrvatskoj po ugovoru
treba vjerovati u sebe i svoje sposobnosti, jasno...ali kad prodje odredjen broj godina i ti slusas istu pricu...suti i radi, sretna si sto uopste imas posao, vidis koliko je ljudi na birou (a svaka ima mjesta)...sigurica postane toliko bitna da hrabrost vise tu ne stanuje
inspiraciju i motivaciju za svaki dan nalazim u prirodi, zivotinjama, a urjetko i u ljudima