Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
vukojebina wrote:Pa obicno kad se prica konkretno o prodaji, glavni argument bude, neces vjerovat, ali upravo prodaja... Da ti ponovim, posto vidim tesko ti ide, diskusija je pocela o broju PRODATIH automobila u mjesecu avgustu, odnosno u dosadasnjih 8 mjeseci ove godine...
A to je onda puuuno veci problem i za bmw i za merc ako ne posluju sa minusom, a audi ih preteko...
Da li je prodaja uvjetovana samo kvalitetnim proizvodom ?
vukojebina wrote:Ne, naravno da nije...ali definitivno cini najbitniju stavku!
To je najnebitnija stavka.
Ispade po tebi da je Audi sranje naspram Hyundai i Kia vozila. Hyundai i Kia biljeze daleko veci porast prodaje u odnosu na Audi.
Pa da upravu si...kad jedan mjesec prodas 10 auta, a sledeci 20, za koliko je to procenti skocila prodaja, 100%, jel tako? Ovo sve figurativno govorim, naravno...ims vas koji bukvalno shvatite...
Kad smo vec kod SAABa, on je bio u problemima jos puno prije, bez obzira na kvalitet, puno para za razvoj, a prodaja u relativno malim kolicinama, negdje su morali malo popustiti ne bi li opstali, ali nisu...
Sto se vukojebininog 1. mjesta u svetom trojstvu tice: Uzivaj u snovima dok ne ustanovis da su ti noge otkrivene kad se probudis...
oooooo kralju pare i magle, ajd ziv bio, posto se ti dobro razumijes u procente, de ziv bio izracunaj nam, da ako sam ja za nesto malo preko 3 godine napiso 695 (zaokruzi na 700) "gluposti", a ti za godinu dana 1347, kolko si ti onda procentualno vise glup
vukojebina wrote:oooooo kralju pare i magle, ajd ziv bio, posto se ti dobro razumijes u procente, de ziv bio izracunaj nam, da ako sam ja za nesto malo preko 3 godine napiso 695 (zaokruzi na 700) "gluposti", a ti za godinu dana 1347, kolko si ti onda procentualno vise glup
Provaljen si,stavi sam sebi ban od mjesec dana,pa onda dođi ponovo. Ne vrijedi ti se sada vaditi na glupe fazone.
Joj sto te prosu covjek,kao kg rize.
Slozio te ko metar drva.
vukojebina wrote:oooooo kralju pare i magle, ajd ziv bio, posto se ti dobro razumijes u procente, de ziv bio izracunaj nam, da ako sam ja za nesto malo preko 3 godine napiso 695 (zaokruzi na 700) "gluposti", a ti za godinu dana 1347, kolko si ti onda procentualno vise glup
Provaljen si,stavi sam sebi ban od mjesec dana,pa onda dođi ponovo. Ne vrijedi ti se sada vaditi na glupe fazone.
Joj sto te prosu covjek,kao kg rize.
Slozio te ko metar drva.
Ma Emko je jedini covjek koji Audija zna odbraniti nekim argumentom, valjda je jedini od te ekipe koji fakat vozi Audija
Inace da ne idemo u off. Odlicnu stvar su napravili sa GTI verzijom, 200kg laksa i 20KS jaca. Odlican potez od vau vau grupe
Pored ovog gti-ja (bilo koje boje) mislim da je stvarno debilski uopste pokusat stavit kojekakve megane, focuse, astre nabrijane, kao konkurenciju... jednostavno kralj bez konkurencije...