Ma nemoj samo njihNeenaSa wrote:Mada ne volEm citirat', al',cyprus wrote:
Eh sad, nek zamjeri ko god hoće... al svaka čast našem jedinom preostalom protivniku Širokom![]()
koji
![]()
Makar jedan tim.
BH klubovi u Evropi - općenito
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- art vandeley
#851 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
-
vryzas
#852 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
ultima_palabra wrote:Meni se čak čini da nije loše opucao penal, solidnom jačinom i uz stativu... ali kad si peh i onda i golmana krene.
Grunfova filozofija
- House
#853 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Plavih_11 wrote:Nego, gdje su ona dvojica sto danas tjerase navijace Želje sa ove teme ...
- antifascism
#854 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Pa dobro, Zeta je za Kuksi Smederovo. Ljudi zaboravljaju da je Kuksi prije godinu dana igro u drugoj divizije Albanije.Šibicar wrote:
Jednoj se to ponavlja 2 godine uzastopno,zašto ne i treću?
- It_is_a_Leclerc
#855 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Izvedba penala je za dugogodišnjeg zatvora.
-
Senad_Duster
#856 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Je l' se ovako iskazuje ljubav timu za koji zivis ?
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Kzic#at=45
ILI PAK OVAKO ?
ILI PAK OVAKO ?
Last edited by Senad_Duster on 25/07/2013 23:59, edited 2 times in total.
- Pokerboy11
#857 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Plavih_11 wrote:Nego, gdje su ona dvojica sto danas tjerase navijace Želje sa ove teme ...
-
LSD
#858 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... -TrM#at=12
Ovo je smiješno izveden penal...nema tu kuveta, jer je frajer nejač....umjesto da raspali ko covjek i unese zajedno i golmana i loptu u gol.
Husref se bio okrenuo i nije mogao gledati ovu patnju od penala...kao da je znao.
Melunović je rinaka, to je jasno....ali što je Džakmić kapiten smiješan igrac
on bi kao treba povuci ekipu, a lik sam sebe jedva vuce po terenu
Ovo je smiješno izveden penal...nema tu kuveta, jer je frajer nejač....umjesto da raspali ko covjek i unese zajedno i golmana i loptu u gol.
Husref se bio okrenuo i nije mogao gledati ovu patnju od penala...kao da je znao.
Melunović je rinaka, to je jasno....ali što je Džakmić kapiten smiješan igrac
Last edited by LSD on 25/07/2013 23:59, edited 1 time in total.
-
vryzas
#859 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Dead Man Walking wrote:Ovaj Kukesi je cini mi se samo 4 puta porazen u prvenstvu prosle sezone, a evo i u Evropi nikad u istoriji nisu izgubili. Nije mala stvar takvoj ekipi uzeti jedan remi.
Kazu da je statistika ko bikini
- antifascism
#860 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Dead Man Walking wrote:Ovaj Kukesi je cini mi se samo 4 puta porazen u prvenstvu prosle sezone, a evo i u Evropi nikad u istoriji nisu izgubili. Nije mala stvar takvoj ekipi uzeti jedan remi.
- art vandeley
#861 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Sve ima svoje granice, neizmjerna kolicina ljubavi je nebrojeno puta iskazivana...pa i veceras nakon tri losa nastupa...Senad_Duster wrote:Je l' se ovako iskazuje ljubav timu za koji zivis ?
Roditelj voli svoje dijete najvise na svijetu, ali kada se pocne blamirati onda ga dobro isiba da bi ga naucio pameti, redu i kulturi.
- antifascism
#862 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Mislim da ce im reklama biti zapamcena godinamascooby_dooby_doo wrote:Bojler jer domace je domace.antifascism wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Mogo zamisliti Manijake sledeci derbi "DOMACE JE DOMACE"
-
north
#863 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
E ja se sa tobom neću složiti za zadnju rečenicu..izvini, ali sam siguran u to što pišem, vidio je da ima ašova u ekipi koji se vuče ko prebijena mačka koji nema mozga, znanja ko onaj reflektor na kojem pola sijalica i ne radi i dozovoljava da takav imbecil puca penal gdje se čitav stadion fatao za glavu vidjevši da on uzima loptu znajući da metilj ne može zabiti...Husref je itekako večeras uprskao i blamaža dobrim dijelom ide na njegovu dušu, baš i u slučaju Jovića u slučaju Zete....Jovića smijemo kritikovati, Husrefa ko biva ne, jer voli klub, volim ga i ja i ti, pa šta?Maharadza wrote:Nažalost ali moram priznati da ti je svaka na mjestu!north wrote:Od mene i u moje ime udrite košpe i ostali slobodno, pozlatila vam se svaka provokacija, imate razloga, metilji i bukve u vidu igrača Sarajeva su zaslužle da se svi zajebavaju sa moji klubom...opletite do mile volje, samo bez vrijeđanja da bezveze ne padaju banovi....Igrači i trener Sarajeva su ukaljali ime tog kluba što se zadugo neće moći oprati...nek im je na dušu....
Što se mene tiče "igračima", upravi itd. možete sve spominjati, osim Husrefu jer nije on kriv što ovakvi amateri igraju za FKS!![]()
![]()
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#864 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
taj lik je sigurno najslabiji kapiten u istoriji kluba, ja od njega ni f od fudbalskog znanja ne vidim na poziciji koju igra. raja kao brani Husrefa, i meni je drag kao covjek i pitar, al mi ne ide u glavu da on kao strucnjak može trpiti i gledati jednog dzakmica, melunovica i slicne balvane u ekipi. daj juniorima šansu, od ovih ni chak noris poštenog igraca ne moće napravitiLSD wrote:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... -TrM#at=12
Melonović je rinaka, to je jasno....ali što je Džakmić kapiten smiješan igrac![]()
on bi kao treba povuci ekipu, a lik sam sebe jedva vuce po terenu
- Šibicar
#865 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Možda bi se i mi ovako ponašali,samo što nikad nismo doživjeli da ispadnemo od amatera pa ne znamo kakav to osjećaj,za razliku od kona koje su se već uhodale.Senad_Duster wrote:Je l' se ovako iskazuje ljubav timu za koji zivis ?
Last edited by Šibicar on 26/07/2013 00:04, edited 1 time in total.
-
EselamAlejk
#866 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Husrefe nisi dobar nimalo.
Last edited by EselamAlejk on 26/07/2013 00:04, edited 1 time in total.
- KPNCTNJAH
#867 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Ne nasjedajte na provokacije ovog plavih11, njemu je sve sala dok njegova strana provocira, kad mu se odgovori onda znamo sta slijedi. Cestitam komsijama na prolasku dalje.
-
vryzas
#868 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
art vandeley wrote:Sve ima svoje granice, neizmjerna kolicina ljubavi je nebrojeno puta iskazivana...pa i veceras nakon tri losa nastupa...Senad_Duster wrote:Je l' se ovako iskazuje ljubav timu za koji zivis ?
Roditelj voli svoje dijete najvise na svijetu, ali kada se pocne blamirati onda ga dobro isiba da bi ga naucio pameti, redu i kulturi.
Batina je iz raja izasla...bar igraci znaju sta ih ceka
- Šibicar
#869 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Zbog likova kao što je north mi nije drago što ste ispali,ali zbog takvih kao ti mi je merak,i to žešći.KPNCTNJAH wrote:Ne nasjedajte na provokacije ovog plavih11, njemu je sve sala dok njegova strana provocira, kad mu se odgovori onda znamo sta slijedi. Cestitam komsijama na prolasku dalje.
-
po_reznac
#870 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
evo ako ima ko sitno 90 feninga, neka uzme i pomogne
udijelite sirotinji. osevapit cete se

udijelite sirotinji. osevapit cete se

Last edited by po_reznac on 26/07/2013 00:08, edited 1 time in total.
- Charuga
- Globalni moderator
#871 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Tako je, neka si im rekao, da znaju na cemu su ...KPNCTNJAH wrote:Ne nasjedajte na provokacije ovog plavih11, njemu je sve sala dok njegova strana provocira, kad mu se odgovori onda znamo sta slijedi. Cestitam komsijama na prolasku dalje.
Gdje si bio danas kad su njih dvojica mene provocirali a, gle cuda, nisu docekali to sto "slijedi dalje" ...
- antifascism
#872 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Ja nisam provociro al iskreno receno nije mi vas zao. Non stop napadate i ismijavate navijace Olimpica na temi Vukova a sad vam krivo sto vas plavi malo zezaju.KPNCTNJAH wrote:Ne nasjedajte na provokacije ovog plavih11, njemu je sve sala dok njegova strana provocira, kad mu se odgovori onda znamo sta slijedi. Cestitam komsijama na prolasku dalje.
-
poostar
#873 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
jad i bijeda..podjebavate jedni druge ko je izgubio sa manje razlike i protiv koga
dno dna
dno dna
-
vryzas
#874 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Šibicar wrote:Možda bi se i mi ovako ponašali,samo što nikad nismo doživjeli da ispadnemo od amatera pa ne znamo kakav to osjećaj,za razliku od kona koje su se već uhodale.Senad_Duster wrote:Je l' se ovako iskazuje ljubav timu za koji zivis ?
Klizeci by sibicar...sudija pustio prednost
- KPNCTNJAH
#875 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Ma sve je sjajno, znamo sto si spojio teme
ja ti jos nisam halalio ono sto si izbrisao nasu prvu temu za Europu
sad nemamo sta traziti ni mi ni vi na ovoj temi.